Connect with us

Actualitate

Vrei să lucrezi la Autoritatea Navală Română? Înscrie-te la concurs!

Published

on

Autoritatea Navală Română organizează în data de 22 iunie 2021 concurs/examen pentru ocuparea a 30 de funcții contractuale vacante.

Dosarul de concurs trebuie să conțină:

 • cererea de înscriere adresată directorului general al ANR, însoțită de acordul de prelucrare date cu caracter personal în vederea angajării;
  actul de identitate sau orice alt document care atestă identitatea potrivit legii, după caz;
 • documente care să ateste nivelul studiilor și alte acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și documente care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului;
 • carnetul de muncă, și/sau un raport salariat – REVISAL care să conțină numărul de înregistrare, semnătura și ștampila emitentului, sau după caz o adeverință care să ateste vechimea în muncă, meserie și/sau specialitatea studiilor;
 • cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să îl facă incompatibil cu funcția pentru care candidează, cu obligația de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului, daca a fost declarat „admis“ dupa selecția dosarelor, dar nu mai târziu de data desfășurării primei probe a concursului;
 • adeverința medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior datei de desfășurare a concursului și care să conțină în clar data și numele emitentului, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății;
 • curriculum vitae (model european).

Data limită pentru depunerea dosarelor este 11 iunie 2021, ora 14:00. Posturile și condițiile specifice de ocupare a acestora pot fi consultate aici

Concursul se organizează în Constanța după următorul calendar:

 • Selecția dosarelor de înscriere – 14 – 15 iunie
  Afișare rezultate selecție dosarelor – 16 iunie, ora 16:00
  Termen depunere contestații – 17 iunie până la ora 12:00
  Termen soluționare contestații și comunicare rezultate – 17 iunie, ora 16:00
 • Proba scrisă – 22 iunie, ora 09:00
  Afișare rezultate proba scrisă – 23 iunie, ora 16:00
  Termen depunere contestații proba scrisă – 24 iunie, până la ora 12:00
  Termen soluționare contestații și comunicare rezultate – 24 iunie, ora 16:00
 • Interviu – 25 iunie, ora 09:00
  Afișare rezultate interviu – 28 iunie, ora 16:00
  Termen depunere contestații interviu – 29 iunie, până la ora 12:00
  Termen soluționare contestații și comunicare rezultate – 29 iunie, ora 16:00
 • Afișare rezultate finale – 30 iunie, ora 15:00.

Pentru posturile din cadrul Autorității Navale Române, dosarele se depun la sediul ANR din Constanța, Strada Incinta Port nr.l, et.9 cam.93. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Adriana Rosen, la următoarele numere de telefon: 0372 419 809/0372 419 884.

Actualitate

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, este alături de sportivii români

Published

on

Zilele acestea, când în Japonia se desfăşoară Jocurile Olimpice, pe un ecran digital din Shibuya (Tokyo) rulează un mesaj emoţionant al Nordis Group:

,,Ţara noastră este aur pur! La fel ca oamenii noștri. Credem că sportivii români au șansa de a câștiga medaliile de aur la cea mai renumită competiție internațională care are loc acum la Tokyo. Hai, România!”.

Despre Nordis Group

Compania Nordis Group, dezvoltator cu peste 13 ani de experiență în domeniul imobiliar, stabilește un nou standard de 5 stele în România, prin ansamblurile de lux pe care le dezvoltă. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.

Continue Reading

Actualitate

Bugetul alocat persoanelor fizice în cadrul programelor Rabla și Rabla Plus a fost suplimentat

Published

on

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus, lansate anul acesta pe 26 aprilie, s-au bucurat de un interes neașteptat, confirmat de epuizarea într-un timp foarte scurt a bugetelor alocate persoanelor fizice, chiar dacă acestea au fost mai mari decât în anii precedenți.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să achiziționeze autovehicule noi, mai puțin poluante, Administrația Fondului pentru Mediu va suplimenta valorile destinate persoanelor fizice și bugetele totale, astfel:

 • programul Rabla Clasic pune la dispoziție suma de 5 milioane de lei pentru noi înscrieri, începând de astăzi, 26 iulie 2021, iar în paralel se fac demersuri pentru suplimentarea bugetului total al programului cu suma de 200 de milioane de lei, care va putea fi utilizată la începutul lunii septembrie 2021;
 • pentru programul Rabla Plus, bugetul alocat persoanelor fizice se suplimentează cu 20 de milioane de lei, începând de astăzi, 26 iulie, iar în data de 21 august bugetul total al programului va fi majorat cu 200 de milioane de lei.

Continue Reading

Actualitate

Protocol de colaborare la Murfatlar

Published

on

Proiect important pentru orașul Murfatlar în ceea ce privește calitatea aerului și a mediului din localitate. În acest sens, Primăria orașului Murfatlar, împreună cu specialiști din cadrul Institutului pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie a Universității Ovidius Constanța și specialiști ai Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, dar și alături de Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța au semnat un protocol de colaborare prin care se va realiza unu studiu și totodată și o evaluare a particulelor de praf din aerul atmosferic și stabilirea unui plan de acțiune.

Scopul parteneriatului îl mai reprezintă și dezvoltarea unor activități de cercetare științifică  pentru evaluarea celor mai importante surse de emisii poluante, realizarea unor modele de dispersie a emisiilor poluante și estimarea impactului emisiilor poluante asupra sănătății locuitorilor orașului. În prima etapă, colaborarea va avea ca scop realizarea unui studiu preliminar asupra emisiilor de particule de la fabrica de cretă.

Studiile preliminare vor fi folosite pentru a fundamenta inițierea unor proiecte de cercetare  care să studieze o categorie mai largă de poluanți, proveniți din traficul rutier, din procesele de tratare din agricultură și alte surse de poluare.

Odată cu semnarea acestui protocol de colaborare, în localitatea Murfatlar s-a și amplasat un autolaborator de cercetare pentru măsurarea emisiilor de poluați atmosferici în zona fabricii de prelucrare a produselor de cretă.

În primă fază studiul va fi realizat pe o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni, pe parte de simulare și estimare, pentru ca mai apoi cele două universități să realizeze un model de dispersie al emisiilor poluante, folosind două platforme alternative.

Continue Reading

Actualitate

Toleranță ZERO față de cei care aruncă gunoiul pe domeniul public!

Published

on

Săptămâna trecută, polițiștii locali au aplicat 87 de sancțiuni:  9 sancțiuni, conform Legii nr. 211/2011 privind gestionarea deșeurilor, în valoare totală de 112.000 lei și 78 sancțiuni, conform HCL nr. 77/2021, în valoare totală de 43.250 lei.

Amenzile au fost aplicate atât pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, cât și pentru scoaterea gunoiului menajer în alte tipuri de recipienți (saci, cutii, bidoane).

Puteţi semnala astfel de situaţii la numerele de telefon 0241 484 205 și 0341 922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Continue Reading

Le Charme RESTAURANT

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222