Connect with us

Actualitate

Vasilis Karras, în concert! După un spectacol de excepţie în Salonic, artistul va concerta la Sala Palatului

Published

on

Când spui Grecia, spui turism, tradiţii şi muzică. Iar când spui muzică, spui Vasilis Karras, o legendă a muzicii elene, un artist desăvârşit cu o carieră de patru decenii şi zeci de discuri de aur şi de platină.

Românii, fani ai muzicii greceşti vor avea ocazia să îl asculte, în premieră, într-un recital live de excepţie, la Sala Palatului, pe 14 octombrie.

“Noi ne aflăm într-o zonă aparte aici în Balcani, o zonă foarte iubită. Muzica este singura limbă prin care putem comunica între noi. Şi de ce să nu se extindă prietenia noastră şi să fie mai paşnică între noi. Nu ştiu prea multe despre România, dar singurul lucru pe care mi l-am pus în gând este să câştig publicul, să câştig iubirea oamenilor. Şi ca să câştigi iubirea oamenilor trebuie să transpiri.”, declară VASILIS KARRAS

Între timp, vestitul artist grec a susţinut un spectacol de zile mari, în faţa a peste 10 mii de oameni, în Salonic, oraşul în care a copilărit şi şi-a început cariera artistică.

“TIF este un târg foarte important în Salonic. Anul acesta, invitatul de onoare care va deschide Târgul este Vasilis Karras, un nume important în Grecia, un nume cunoscut şi apreciat atât de greci, cât şi de românii de aici. Faptul că celebrul artist va ajunge în România se datorează şi Uniunii Elene din România, care este un partener de nădejde a Consulatului General al României de la Salonic.”, declară SABINA MĂDĂLINA SOMACESCU, consulul general al României în Salonic

Şi ca să înţelegem mai bine ce înseamnă Vasilis Karras pentru publicul elen, am mers şi noi la Salonic şi am luat parte la acest concert inedit… iar imaginile vorbesc de la sine.

Supranumit şi „Lordul Dragostei Nebune” datorită cântecelor sale impresionante, Vasilis Karras şi-a câştigat notorietatea şi locul aparte în inimile publicului de toate vârstele.

“Am venit la Vasilis Karras pentru că îmi place foarte mult! Îl ascult de peste 20 de ani. Îmi place mult muzica populară şi piesele pe care le cântă pentru că sunt cântece care îţi ating inima.”, spune un fan al artistului

“Este un nume mare pentru Grecia, este un artist cu istorie. Îl iubesc oameni de toate vârstele, de la cei mici până la cei mai în vârstă.”, spune un alt fan 

“Ceea ce îmi place cel mai mult la Vasilis Karras este că în toate cântecele scoate în evidenţă lucruri din viaţa oamenilor. Sentimentele de supărare, de bucurie sunt foarte puternice. Şi a reuşit să îmbrăţişeze publicul de toate vârstele.”, completează un alt fan 

 

Totodată, organizatorii le pregătesc fanilor muzicii greceşti o altă surpriză. În deschiderea concertului lui Vasilis Karras de la Sala Palatului, organizat în exclusivitate de NIKKI EVENTS, va cânta îndrăgitul interpret Ionuţ Galani.

“Pentru mine este o mare onoare să deschid acest mare spectacol şi chiar vă aşteptăm pe toţi acolo pe 14 octombrie, pentru că este o ocazie unică de a vedea această mare legendă a grecilor, Vasilis Karras. Cred eu că va face un concert extraordinar şi sunt sigur de asta!”, declară IONUŢ GALANI

În încheierea interviului realizat în exclusivitate cu Vasilis Karras, artistul a ţinut să transmită un mesaj în stilul său caracteristic.

“Am să transmit cel mai dulce mesaj: să avem pace în Balcani şi să ne întâlnim la asemenea evenimente. Să existe iubire între noi, pentru că trăim vremuri destul de grele. Trebuie să fim uniţi! Iar la întâlnirea care va avea loc, vă invit pe toţi cei din România să fiţi acolo! O să petrecem o seară frumoasă împreună!”, susţine VASILIS KARRAS

Până atunci însă, vom rămâne cu o amintire impresionantă… un concert de excepţie, un regal muzical în adevăratul sens al cuvântului, susţinut de o legendă a muzicii greceşti.

    

Actualitate

Se aplică tratamente fitosanitare în zonele verzi de pe raza municipiului Constanța

Published

on

Pentru a proteja copacii și a le favoriza o dezvoltare armonioasă, Primăria Constanța a reluat stropirea lor împotriva dăunătorilor.
Tratamentele se efectuează la arborii și arbuştii ornamentali din parcurile, aliniamentele stradale şi în zonele verzi de pe raza municipiului Constanța.
Substanța folosită, Kaiso Sorbie, acţionează atât prin contact cât și prin ingestie asupra unui număr mare de insecte dăunătoare, având și acţiune ovicidă. Substanța are o toxicitate redusă pentru arbori și arbuști, pentru om și animale. Tratamentul are acțiune de lungă durată datorită protecției împotriva razelor UV și rezistă la ploaie, cu condiția ca produsul să se usuce înainte de a începe să plouă.
Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție  necesare (pentru familiile de albine) pentru evitarea contactului cu insecticidele.

Continue Reading

Actualitate

Marius Horia Țuțuianu, prezent la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Constanța

Published

on

“În sprijinul antreprenorilor din industria HORECA! Ma bucur sa fiu astazi alături de ministrul antreprenoriatului și turismului, domnul Ștefan Radu Oprea, la ediția de anul acesta a Targului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, organizat la Constanța. Evenimentul este o modalitate concretă de susținere a acestui sector vital al economiei. Vorbim despre stabilirea de noi parteneriate, de oportunitatea de interacțiune la workshop-uri și prezentări privind provocările și tendințele actuale din industrie. Mult succes tuturor participanților! Sa fie cu folos!”, a scris pe pagina de socializare Marius Horia Țuțuianu, deputat.

Continue Reading

Actualitate

Noi zone urmează să fie introduse în Registrul local al spațiilor verzi, după ce acestea au făcut obiectul trecerii din domeniul privat în domeniul public, cu destinația de spațiu verde

Published

on

Noi zone urmează să fie introduse în Registrul local al spațiilor verzi, după ce acestea au făcut obiectul trecerii din domeniul privat în domeniul public, cu destinația de spațiu verde. Spre exemplu, un teren situat în zona Hotelului Perla din stațiunea Mamaia a intrat în patrimoniul UAT Constanța. Proiectul de hotărâre a fost aprobat de consilierii locali în ședința din aprilie a acestui an.
Imobilul teren a fost declarat bun de uz și interes public local, având destinația de spațiu verde. Prin stabilirea apartenenței terenului la domeniu public, terenul nu mai poate face obiectul vânzării.
Cei 3.644 mp intrați în patrimoniul verde al municipiului Constanța vor fi valorificați prin realizarea unor proiecte de reamenajare a spațiului public.
Primăria Constanța continuă să facă demersuri pentru introducerea în domeniul public a unor suprafețe ca spațiu verde, prin inițierea unor proiecte de hotărâre cu privire la atestarea la domeniul public al UAT Constanța.

Continue Reading

Actualitate

Misiunile din acest weekend ale jandarmilor constănțeni

Published

on

În perioada 24 – 26 mai a.c., jandarmii constănțeni vor asigura măsuri de ordine publică pentru o multitudine de evenimente sportive, cultural – artistice și religioase care au loc în municipiul și județul Constanța, după cum urmează:

– evenimentul sportiv internațional „Maratonul Nisipului Celco Marea Neagră 2024”, ediția a IX-a, manifestare organizată în zilele de 25.05 și 26.05.2024 de către Asociația Sportivă SANASPORT Constanța pe traseul plaja Neversea – plaja Zoom Beach – plaja Reyna din municipiul Constanța;

– evenimentul gastronomic „Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, ediția a II-a, organizat în perioada 24.05 – 26.05.2024 de către Consiliul Județean Constanța în parcarea laterală a Pavilionului Expozițional din municipiul Constanța;

  – evenimentul cultural-artistic de socializare care constă în difuzarea de muzică a unor DJ pe strada Ștefan cel Mare, organizat de către SC RESTAURANT 1896 SRL în ziua de 24.05.2024 pe sectorul de drum pietonal dintre str. Mircea cel Bătrân și restaurant Zorile (faleză) din municipiul Constanța.

            – evenimentul cultural-sportiv de lupte tradiționale tătărești „Kureș”, organizat de către Uniunea Democrată a Tătarilor Turco Musulmani din România sâmbătă, 25.05.2024, în incinta terenului de fotbal din localitatea Ciocârlia;

           – meciul de fotbal masculin din cadrul Campionatului Național de Fotbal liga a III-a, dintre echipele C.S. Gloria Băneasa și A.C.S. Înainte Modelu, desfășurat sâmbătă pe stadionul ”1 Mai” din localitatea Băneasa;

– festivalului concurs „Sunt mândru de portul meu”, ediția a VIII-a, organizat de către Școala Gimnazială „Ion Creangă” pe scena exterioară a Centrului Cultural din localitatea Albești, județul Constanța;

          – procesiunea religioasă organizată de Primăria municipiului Mangalia duminică, 26.05.2024, pe traseul: Biserica Sf. Arhangheli Mihail și Gavril – strada Rozelor – sensul giratoriu – Primăria Mangalia – aleea de intrare spre Biserica Sf. Mare Mucenic Gheorghe;

Ca de fiecare dată, vom fi alături de dumneavoastră pentru a ne asigura că toate manifestările se desfășoară în siguranță. În acest sens le recomandăm participanților la evenimentele enumerate să respecte atât normele legale cât și pe cele impuse de organizatori, să acorde o atenție sporită copiilor și să aibă grijă de bunurile personale.

În cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, îi rugăm pe cetăţeni să ne semnaleze imediat aceste aspecte, direct sau la numărul unic de urgenţe 112.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222