Connect with us

Recomandarea saptamanii

Vacanță de neuitat, în stațiunea Neptun

Published

on

Stațiunea Neptun câștigă teren în fața mult mai vestitelor Mamaia sau Vama Veche. Îndeosebi în rândul turiștilor care fug de agitația și tumultul acelor zone și caută un loc în care să se poată bucura de o vacanță în tihnă. Plajă curată, amenajată conform noilor standarde, ore de zumba, loc de joacă pentru copii, preparate savuroase din pește și fructe de mare și servicii ireproșabile. De toate acestea au parte cei care aleg să redescopere stațiunea Neptun.

Încă de la primele ore ale dimineții și până târziu în noapte, pe această plajă se dă tonul distracției în stațiunea Neptun. Este un concept destinat tuturor categoriilor de vârstă, iar cei care aleg să facă plajă aici au parte de o atmosferă cu adevărat estivală. Zilnic, instructorii de zumba îi provoacă pe turiști la o repriză zdravănă de dans.

Atmosfera este incendiară, ne distrăm maxim pe muzică latino, în special. Pentru noi, zumba este magie pură și o trăim intens, punem pasiune în ceea ce facem și eu zic că transmitem această stare și este wow., declară MIOARA ȘOIMA, instructor zumba

“Este foarte, foarte bine! Este al șaselea an în care venim aici. Pe plajă este foarte bine, animat, ne bucurăm să fim aici.”, spune o turistă

“Superb, este al șaselea an consecutiv când venim, e foarte bine, distracție, soare, profităm de toate, totul e super fain.”, completează un turist

În timp ce turiștii se bucură de fiecare clipă a vacanței, barmanii și ospătarii veghează atent pentru a le face toate poftele. Totodată, turiștii au parte și de alte surprize. Culinare, de această dată. Zilnic, maeștrii bucătari le propun celor prezenți un live cooking show de excepție.

Pentru că o vacanță pe litoralul românesc ar fi banală fără o experiență culinară desăvârșită, din meniu nu lipsesc preparatele din pește și fructe de mare.

“Aici avem scoici în sos de vin alb cu o rețetă dulce-acrișoară din legume și lămâie. Aici avem zargan, chefal, biban.”, declară LAURENȚIU FAUR, bucătar

Desigur, totul se desfășoară în condiții sporite de siguranță.

“Anul acesta, ne-am pregătit mai temeinic, cu mult simț de răspundere, am distanțat umbrelele, șezlongurile și mesele pentru siguranța atât a clienților, cât și a noastră.”, declară DANA NĂSTASE, manager terasă

În aceste condiții, nici nu e de mirare că stațiunea Neptun a reușit să revină și să conteze tot mai mult pe harta turistică a României.

Recomandarea saptamanii

“Nichita – simțire în stare pură”, eveniment organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

Published

on

Cu prilejul aniversării a 90 de ani de la nașterea marelui poet Nichita Stănescu, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, vineri, 31 martie, de la ora 18.30, la un eveniment artistic, cultural – educativ, dedicat universului liric al poetului.

Momentul artistic intitulat “NICHITA – SIMȚIRE ÎN STARE PURĂ” este pus în scenă de regizorul Aurel Palade.

In distribuție: Daniela Vlad, Arina Cojocaru, Claudia Brădescu, Cătălina Oțeleanu, Tiberiu Roșu, Rovena Paraschivoi, Grațian Prisacariu

Accesul în sala de spectacole la momentul artistic dedicat lui Nichita Stănescu este gratuit, în măsura locurilor disponibile.

sursa foto: Teatrul de Copii Constanța

Continue Reading

Actualitate

Noapte de Festival la Constanța, cu artiști renumiți, spectacol pirotehnic și piromuzical, show-uri laser

Published

on

Sâmbătă, 31 decembrie, începând cu ora 21:00, Piața Ovidiu va deveni centrul distracției. Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White sunt cei care vor urca pe scenă și vor crea un spectacol electrizant.

Concertele vor fi însoțite de un show inedit de lasere, iar la miezul nopții ne vom bucura de spectaculoasele focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Mai mult, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană sonoră special aleasă pentru eveniment.

Ca măsură de siguranță, în zona de acces în cadrul perimetrului de desfășurare a evenimentului se vor organiza controale ale participanților pentru a evita pătrunderea cu obiecte pirotehnice interzise, recipiente de sticlă, băuturi alcoolice, arme sau obiecte contondente.

Pentru cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani în Piața Ovidiu, programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit.

Liniile 44, 51, 48, 101 și 102 vor circula în program 21:00 – 02:00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de timp dintre două curse va fi de 30 de minute pentru autobuzele de pe liniile 44, 48, 101 și 42 și de 25 de minute pentru linia 51.

Cap de linie pentru 101 va fi intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Suplimentar, va circula și linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de 30 de minute între două curse, tot în programul 21:00 – 02:00.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța.

Continue Reading

Actualitate

Revelion de neuitat, la restaurant Ardealul

Published

on

Petreceți trecerea dintre ani cu multă distracție și voie bună, la restaurant Ardealul, pe strada Oborului nr. 38, Constanța! Vă vor distra și încânta Elena Vasile Călin Band și grupul umoristic Demențialii.

Restaurant Ardealul vă oferă în meniul de Revelion bucate alese și băuturi fine, la doar 350 de lei de persoană. Rezervări la: 0723 591 047 sau 0744 990 794.

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

S-a lansat LKJ Training Academy

Published

on

Descoperă universul frumuseții desăvârșite – LKJ Training Academy

LKJ Trainig Academy, mai aproape de constănțeni! Tinerii care apreciază arta și frumosul au șansa de a descoperi această fascinantă lume și de a se perfecționa într-o meserie tot mai căutată în zilele noastre.

“Sunt omul care a pus bazele unei academii ce are drept scop sprijinirea tinerilor prin acordarea șansei de a acorda un curs gratuit de calificare în diferite domenii, precum: frizerie, coafor, manichiură, pedichiură, bucătar, dar și altele.”, declară PAULA LUCA, manager LKJ Training Academy

Mă simt onorat să fiu fondatorul acestei academii prin care sperăm să oferim o șansă cât mai multor tineri care sunt pasionați de astfel de meserii și care doresc să obțină o calificare în acest domeniu.”, completează ANTONIO CLAUDIU LUCA, fondator LKJ Training Academy

Din echipa LKJ Training Academy fac parte numeroși experți în domeniu, tineri pasionați de acest ritual în slujba frumuseții. Totul, pentru doamnele, domnișoarele și domnii care pun preț pe imaginea lor.

LKJ, locul în care frumusețea desăvârșită prinde contur.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222