Connect with us

Actualitate

Urban Legend revine la Constanţa! 34 de luptători se vor duela în ring, la Sala Sporturilor

Published

on

Se vor da lupte grele în ring, în weekend, la Constanţa. Cea de-a cincea gală „Urban Legend” revine pe litoral şi va aduce în faţa iubitorului de kickboxing 34 de luptători consacraţi din ţară, dar şi de peste hotare.

“O să fiu scurt şi la obiect: nu am pierdut acasă şi nici nu am de gând. Adversarul vine de la un club puternic de la Bucureşti, care scoate campioni, dar nu va fi de ajuns să mă învingă la mine acasă.”, declară CRISTIAN STOICA, luptător

“Aştept cu nerăbdare această gală, în primul rând pentru că am schimbat stilul şi mă voi bate pe kickboxing şi îmi doresc foarte mult să câştig lupta asta, pentru că am schimbat tot ce ţine de stilul acesta de sport.”, declară ROBERT ORBOCEA, luptător

Cea de-a cincea ediţie a galei “Urban Legend” vine, anul acesta, şi cu câteva noutăţi pregătite de organizatori.

“Am introdus sistemul „pay per view”, asta înseamnă că toată lumea va trebui să achite o sumă de 5 euro, care se va destina către sportivi.”, declară MIHAI ISOP, promotorul galei

“E un adversar destul de experimentat, mai în vârstă decât mine, dar totul este posibil. Tata are o vorbă: şi el tot două mâini şi două picioare are.”, declară MĂDĂLIN PÂRVULESCU, luptător

“Aştept cu nerăbdare întâlnirea cu adversarul meu. Cred că asta e cel mai important punct dintr-o luptă şi cel mai bun să câştige!”, declară RIKO ISOP, luptător

Mult aşteptata gală a toamnei va avea loc duminică, la Sala Sporturilor din Constanţa.

Actualitate

Începe furnizarea căldurii în municipiul Mangalia

Published

on

Sâmbătă, 31 octombrie, va începe furnizarea agentului termic în sistemul centralizat de termoficare din municipiul Mangalia. Potrivit reprezentanților societății de distribuţie, în ultimele două săptămâni au fost efectuate probele la rece în toate blocurile racordate la reţea și s-a intervenit cu lucrări de reparaţii, atât în centrale, cât și în subsolurile blocurilor, acolo unde a fost necesar.

Decizia de a începe furnizarea agentului termic a fost luată ca urmare a solicitărilor din partea beneficiarilor, dar și pentru că prognoza meteorologică indică o scădere a temperaturilor exterioare, în special pe timpul nopții.

Primăria subvenționează, de la bugetul local, ca în fiecare sezon rece, aproximativ jumătate din costul unei gigacalorii. Astfel, prețul plătit de cetățeni va fi de 238,57 lei/gigacalorie, cel de producție fiind de 500,03 lei/gigacalorie.

 

Continue Reading

Actualitate

S-a lansat BLINDHub, prima aplicaţie mobilă pentru integrarea profesională a nevăzătorilor

Published

on

Asociaţia Nevăzătorilor din România, Universitatea din Bucureşti şi Fundaţia Orange au lansat oficial BLINDHub, proiect cu acoperire naţională, în cadrul căruia va fi dezvoltată o aplicaţie mobilă menită să faciliteze accesul persoanelor cu deficienţe de vedere pe piaţa muncii şi în mediul universitar.

Proiectul se va derula în perioada 2020 – 2022 şi răspunde nevoilor celor peste 50.000 de persoane cu deficienţe de vedere şi apte de muncă, în contextul tendinţei de digitalizare.

,,Utilizarea de tehnologii şi dispozitive asistive şi de acces sunt premize incontestabile ale unei reale incluziuni pentru persoanele cu deficienţă de vedere. Într-o lume digitală, BLINDHub pune împreună idei şi oportunităţi vocaţionale şi de muncă într-un spaţiu de interacţiune perfect adaptat nevoilor nevăzătorilor.”, a declarat Tudorel Tupiluşi, preşedinte ANR.

Cu aplicaţia mobilă, beneficiarii îşi vor putea crea gratuit, un profil profesional complet în baza unui video CV. Companiile interesate vor avea ocazia să filtreze în baza de date şi să trimită direct solicitări de interviu către candidaţi.

Continue Reading

Actualitate

Vasile Delicoti, învestit în funcție

Published

on

Vasile Delicoti a fost învestit în funcție, joi 29 octombrie, alături de consiliul local aleși în data de 27 septembrie de către locuitorii comunei atunci când au avut loc alegerile locale. Delicoti a ieșit din nou primar la Poarta Albă, după ce a primit girul din partea locuitorilor, câștigând detașat cu 1.373 de voturi. La evenimentul de învestire și depunere a jurământului a participat și prefectul județului, Silviu Iulian Coșa. Emoționat, dar temeinic, Vasile Delicoti a depus pentru a patra oară jurământul față de Dumnezeu și locuitorii comunei.

Consiliul local Poarta Albă este compus din 14 consilieri, iar Vasile Delicoti, odată cu depunerea jurământului a intrat în exercitarea celui de-al patrulea mandat ca primar al localității constănțene.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta