Connect with us

Actualitate

“Ultimul mohican” din vechea echipă a HCM-ului se retrage

Published

on

Final de carieră pentru „ultimul mohican” din echipa HCM-ului! Căpitanul formaţiei constănţene şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, însă este decis să continue alături de clubul de la malul mării în calitate de vicepreşedinte.

După două decenii petrecute alături de echipa constănţeană, unul dintre cei mai emblematici jucători din handbalul masculin românesc a decis să pună punct carierei sportive. Vizibil emoţionat, Laurenţiu Toma a declarat că a fost nevoit să ia această decizie în urma unor analize medicale ce l-au convins că nu va mai putea juca la acelaşi nivel la cei 38 de ani ai săi.

“Cum orice poveste are un sfârşit, v-am chemat la această conferinţă ca să vă transmit că şi cariera mea de sportiv s-a încheiat, am decis să mă retrag. Vă spun cu durere, fiindcă s-au împlinit 20 de ani de carieră, 20 de ani într-un singur oraş, la un singur club.”, declară LAURENŢIU TOMA, HC Dobrogea Sud

“Vă spun sincer, pentru mine este o zi tristă şi cred că odată cu anunţul făcut de Tomiţă de a se retrage din activitatea sportivă, eu zic că astăzi se încheie cu adevărat frumoasa istorie a ceea ce a însemnat HCM Constanţa.”, declară NURHAN ALI, manager general HC Dobrogea Sud

Odată cu anunţul făcut, Tomiţă, aşa cum este alintat de suporterii constănţeni, şi-a amintit cu nostalgie cele mai frumoase momente din cariera sa impresionantă.

“Când am eliminat Jugovic Kac din cupele europene, atunci a fost un moment frumos, deosebit, ne-am dat seama că avem valoare, avem putere şi că suntem un grup puternic şi frumos şi eu zic că toate au plecat din acel moment şi au urmat şi celelalte momente frumoase cu victorii împotriva Barcelonei, împotriva celor de la Montpellier, Pick Szeged şi alte echipe bune şi puternice.”, declară LAURENŢIU TOMA, HC Dobrogea Sud

Laurenţiu Toma a declarat, de asemenea, că va continua activitatea în cadrul clubului şi, cel mai probabil, va ocupa funcţia de vicepreşedinte al echipei. Totodată, în perioada următoare se va discuta şi despre organizarea unui meci de retragere pentru Laurenţiu Toma, dar şi pentru bunul său prieten George Buricea, un alt veteran al clubului, ce s-a retras din activitate la finalul sezonului.

Actualitate

Universitatea Maritimă, participare la Târgul Universităților din România, organizat în Moldova

Published

on

O echipă formată din studenți ai Universității Maritime din Constanța (UMC) participă în perioada 7-10 iulie 2022, la cea de-a XI-a ediție a Târgului Universităților din România, organizat în Moldova, pentru a promova oferta educațională pentru anul universitar 2022-2023.

Reprezentanții UMC vor oferi absolvenților de liceu, informații despre procesul de admitere, numărul de locuri alocate elevilor din Republica Moldova, lista actelor necesare înscrierii, criteriile de selecție a candidaților, precum și alte detalii utile celor care urmează să aplice pentru continuarea studiilor în România.

Participarea Universității Maritime din Constanța la Târgul Universităților din România, face parte din proiectul CNFIS, prin care se promovează oferta educațională incluzivă a universității și care are ca principale obiective îmbunătățirea serviciilor de consiliere și orientare profesională, precum și fundamentarea sistemelor și mecanismelor instituționale, prin implementarea de strategii de echitate socială în educație.

Continue Reading

Actualitate

Se reia traficul pe podul de la Poarta 5 din Portul Constanța

Published

on

Începând de mâine, 7 iulie, ora 13.00, se redeschide circulația auto pe Pasajul Superior de la Poarta 5 pentru autovehiculele care tranzitează această zonă.
𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐳𝐢𝐬𝐚̆ 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞 𝐩𝐚𝐬𝐚𝐣.
Podul de la Poarta 5 a fost închis în ultima perioadă pentru reparații capitale și modernizarea rețelei de iluminat.

Continue Reading

Actualitate

Lumina Residence, casa ta de vis

Published

on

Descoperă cel mai nou cartier rezidenţial din judeţul Constanţa. Lumina Residence este un nou concept modern care priveşte spre viitor.

Amplasat la doar 15 minute de staţiunea Mamaia şi de oraşul Constanţa, reprezintă o investiţie sustenabilă de viitor şi o oază de linişte, combinând estetica şi funcţionalitatea. Lumina Residence va fi compus din 7 imobile, se va întinde pe o suprafaţă de 17.000 m pătraţi, iar preţurile încep de la 900 de euro/mp.

Apartamentele sunt extrem de luminoase, completează aspectul lor aerisit şi te vor face să te simţi imediat acasă. Sunt eficient compartimentate, iar balcoanele şi terasele sunt generoase cu o suprafaţă de 10 mp. Fiecare dintre camere va avea o amprentă contemporană, dar vor fi şi o oază de căldură şi confort. Designul de calitate şi finisajele de top caracterizează Lumina Residence.

Garsonierele sunt spaţioase şi au fost gândite să creeze un apartament multifuncţional. Încă de la intrare, vei observa spaţiul repartizat eficient în 4 zone esenţiale: hol, bucătărie, living şi un loc de luat masa sau birou, în funcţie de nevoile proprietarului.

Cartierul rezidenţial va cuprinde şi o hală modernă, cu o suprafaţă de peste 1000 mp. Aceasta creează în ansamblul rezidenţial numeroase facilităţi: centru comercial, sală de fitness, salon de înfrumuseţare, farmacie, chiar şi spaţii comerciale ce pot fi închiriate de viitorii antreprenori din zonă. De asemenea, în faţa acestor spaţii comerciale se va afla o parcare dedicată clienţilor şi antreprenorilor.

Mai multe informaţii pe www.luminaresidence.ro sau la telefon 0745.021.055.

Continue Reading

Actualitate

Numărul de urgență delfini, tot mai util

Published

on

Numărul de #urgență #delfini devine din ce în ce mai util, cu fix o lună înainte de #ziuadelfinului
Anunță-ne printr-un simplu mesaj dacă ai observat delfini eșuați pe litoralul românesc. Ne ajută nespus de mult să ne trimiți și coordonatele exacte, pentru a fi eficienți.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222