Connect with us

Sanatate

Transformarea ta începe la Bloom Medical Clinique Constanța

Published

on

Acum este momentul să-ți activezi starea de bine, să-ți redescoperi frumusețea interioară și exterioară, dar și armonia și echilibrul între un corp frumos și o minte sănătoasă. Un loc ce vine în întâmpinarea nevoilor tale de sănătate și beauty este Bloom Clinique Constanta. Aici vei găsi servicii premium, tehnologii avansate și o echipă de medici specialiști pregătiți să înceapă transformarea oricărui pacient în cea mai bună versiune a sa.

Sănătatea, frumusețea și starea de bine a fiecăruia dintre noi se văd din interior spre exterior, iar pentru a obține un echilibru între un corp frumos și armonios și o minte sănătoasă este nevoie să apelezi și la proceduri, investigații și tratamente inovatoare, care să vină în completarea rutinei tale zilnice și care să-ți ofere încredere, siguranță și rezultatele mult dorite. Aici intervin specialiștii, iar locul unde găsești o echipă de profesioniști, servicii premium și tehnologii avansate este Bloom Clinique Constanța.

“Am îmbinat aceste două aspecte sănătate și frumusețe, le gândim ca pe un ciclu complet și s-a creat aici o clinică cu două divizii, una medicală, unde veți întâlni o echipă multidisciplinară de medici, avem patru specialități, mergem pe chirurghie plastică, estetică și reparatorie îmbinată cu dermatologia, mergem și pe partea de cardiologie și pe partea de ginecologie + venim pe aceste patru specialități cu experiența medicilor, pentru că medicii sunt cei mai importanți, nu poți construi o clinică medicală, o divizie medicală fără medici. Întradevăr, aparatura poate fi de ultimă generație dar cine lucrează la ea, medicii. Și atunci am căutat și am studiat ce se întâmplă pe piața din Constanța și am zis să vedem ce lipsește și am zis hai să aducem noi ce lipsește. Pe partea de ghirurgie plastică, estetică și reparatorie, dermatologie și chiar și pe partea de ginecologie, am dotat aceste trei specialități cu un laser care nu există momentan în Constanța, care îmbină CO2 cu infraroșu și va fi singurul laser din România. Va interveni în toate cele trei specialități + pe partea de dermatologie pentru că știm că este o problemă de actualitate, și pentru alunițe am spus să ajutăm medicul și cum ajutăm medicul? Am adus un dermatoscop digital, full body care scanează corpul si ne indică problemele care sunt, iar medicul intervine imediat acolo unde este necesar”, a declarat ALINA PETRARIU, manager Bloom Medical Clinique Constanța. 

Dacă divizia medicală este încă în formare, fiind completată cu noi echipamente, divizia estetică vă pune la dispoziție terapii premium, ce vă vor scoate în evidență frumusețea.

“Îmbinăm terapii atât faciale cât și corporale, aparatele sunt multiple și putem merge de la îmbunătățirea aspectului tenului pentru că da, vine vara, am tenul uscat, nu mai are strălucire, este important să intervenim, clienta să se odihnească, să se histrateze, iar noi venim complementar cu terapii +  vor îmbunătății aspectul tenului, vor îmbunătății aspectul corpului nostru, da, se poate remodela, se poate reduce celulita, sunt terapii extraordinare, este terapia Hymfu la fel topește grăsimea, avem radiofrecvență, pentru estetică facială, se reduc aceste riduri fine, de expresie inclusiv bărbia”, a declarat ALINA PETRARIU, manager Bloom Medical Clinique Constanța. 

Tratamentele de estetică și remodelare corporală dau rezultate vizibile după doar câteva ședințe, de aceea sunt extrem de populare. Unul dintre aparatele minune ce folosește tehnologia  electromagnetică este MagnetiQ.

“Are ca efect mărirea tonusului muscular și creșterea în volum a muschiului. Îl putem pune pe brațe, pe coapse, pe fese, pe abdomen”, a declarat ELENA MĂLIN, terapeut Bloom Medical Clinique Constanța 

RevolvX este un alt tratament corporal de ultima generatie, ce combina un sistem integrat de remoldelare 4 in1: vacuum, radiofrectenta, led therapy si oscilatii transdermice.

“Îmbină două capete de tratament, unul corporal si unul facial. Cel corporal activează circulația sangvină, stimulează sistemul limfatic, este foarte eficient pentru celulita avansată pentru că vidul se face direct cu pielea  +  la cel facial dispunem de o lumină roșie și de una albastră”, a declarat ELENA MĂLIN, terapeut Bloom Medical Clinique Constanța 

Noul trend in materie de ingrijire corporala este epilarea definitiva cu laser, ce produce efecte imediate si de lunga durata. Bloom Clinique Constanța pune la dispozitie un dispozitiv de ultima generatie, Altesse, ce foloseste trei lungimi de undă.

“Laserul este o lumină unidirecțională, coerentă…rezultate vizibile 01.41 + 02.20 trebuie să stim să alegem noanta pielii…cu 17 o luam”, a declarat ELENA MĂLIN, terapeut Bloom Medical Clinique Constanța 

Celulita, cel mai de temut dusman al femeilor, va deveni doar o amintire, cu ajutorul unuia dintre cele mai eficiente tratamente, Dermocell. Terapia se bazeaza pe endermologie, tehnica unica de remodelare corporala.

HidratiQ este un aparat complex, ce înglobează șapte tehnologii inovatoare în estetica facială. Diversele sale functii permit efectuarea a numeroase tratamente faciale precum exfoliere, curățare, extractie, hidratare si protectie oferita de antioxidanti. Beneficiile sunt si ele pe masura: reducerea ridurilor, diminuarea porilor, hidratare intensa, fermitate, lifting, elasticitate, stralucire. Și tot la capitolul estetică facială vă prezentăm Infinity Glow, cea mai noua si impresionanta tehnologie, ce aduce numeroase beneficii.

Pentru un boost de energie și pentru a optimiza performanțele fizice și psihice, la Bloom Clinique Constanța beneficiați și de terapie perfuzabilă, ce utilizează vitamine, minerale și complexe de antioxidanți, astfel încât să avem o imunitate crescută și să facem față unui stil de viață solicitant.

“Prin aceste terapii perfuzabile se introduc diverse vitamine, minerale intravenos, pentru ca corpul să le abosparbă mai ușor, după o perioada mai aglomerata putem veni cu aceste vitamine pentru a ne da un refresh, a ne intari din interior”, a declarat ALINA PETRARIU, manager Bloom Medical Clinique Constanța.

Acum este momentul să-ți activezi starea de bine și să începi transformarea  ta din interior spre exterior, apelând la serviciile și la profesioniștii Bloom Clinique Constanța, strada Zorelelor, numărul 69, zona Delfinariu.

Sanatate

Se caută medici! Spitalul Orășenesc Hârșova a scos la concurs 4 posturi vacante

Published

on

Depune-ti dosarul pana pe 4 octombrie 2023, ora 16:00 Spitalul Orasenesc Harsova a scos la concurs 4 posturi vacante.
Medic specialist cardiolog cu norma intreaga in cadrul ambulatoriului, durata timpului de lucru 7 ore pe zi, contract de munca pe perioada nedeterminata.
Medic specialist neurologie cu norma intreaga in cadrul ambulatoriului, durata timpului de lucru 7 ore pe zi, contract de munca pe perioada nedeterminata.
Medic specialist ORL cu norma intreaga in cadrul ambulatoriului, durata timpului de lucru 7 ore pe zi, contract de munca pe perioada nedeterminata.
Medic specialist anestezie si terapie intensiva cu norma intreaga, durata timpului de lucru 7 ore pe zi, contract de munca pe perioada nedeterminata.
Anunturile complete se gasesc pe site-ul Spitalului Orasenesc Harsova: https://spitalharsova.ro/anunturi/21/concursuri

Continue Reading

Actualitate

În atenția părinților!

Published

on

Ministerul Sănătății a publicat pe site-ul instituției informații și precizări cu privire la solicitarea avizelor epidemiologice la începutul anului școlar.

Conform acestora, medicul de familie eliberează documente medicale, respectiv adeverință medicală de înscriere în colectivitate, aviz epidemiologic și fișă de vaccinări, NUMAI LA ÎNSCRIEREA ÎNTR-UN NOU CICLU DE ÎNVĂȚĂMÂNT, adică pentru creșă, grădiniță, clasa pregătitoare, clasa a V-a și clasa a IX-a.

Toți ceilalți copii NU TREBUIE să prezinte adeverințe medicale sau avize epidemiologice!

Lista documentelor medicale necesare înscrierii/transferului în unităţile de învăţământ se regăsește în Metodologia privind asigurarea asistenţei medicale a antepreşcolarilor, preşcolarilor, elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar şi studenţilor din instituţiile de învăţământ superior pentru menţinerea stării de sănătate a colectivităţilor şi pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos, din 27 iulie 2023, aprobată prin Ordinul comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Educației nr. 2508/4493 din 2023.

 

 

Continue Reading

Actualitate

Medicina fizică de reabilitare, la clinica CERMED

Published

on

Dacă ai suferit o leziune, ai probleme musculare sau articulare, sau pur și simplu dorești să-ți menții o bună mobilitate și flexibilitate, consultațiile periodice cu un specialist în fizioterapie și kinetoterapie sunt de o importanță vitală.

Specialiștii de la Medical Cermed recomanda medicina fizică de reabilitare (Fizioterapia și Kinetoterapia) pentru următoarele situații:
  • recuperare post-accidentare sau intervenție chirurgicală: Specialiștii în fizioterapie și kinetoterapie te vor ajuta să te recuperezi rapid și în siguranță după o accidentare sau o intervenție chirurgicală.
  • tratamentul afecțiunilor musculare și articulare: Fizioterapeuții și kinetoterapeuții au expertiza necesară pentru a trata afecțiuni precum durerile de spate, entorsele, tendinitele și alte probleme musculare și articulare.
  • îmbunătățirea mobilității și flexibilității: Prin exerciții personalizate, vei reuși să-ți îmbunătățești mobilitatea și să-ți menții flexibilitatea articulațiilor.
  •  prevenirea recidivelor: Prin exerciții corecte și consiliere, specialiștii în fizioterapie și kinetoterapie te vor ajuta să preîntâmpini recidivele și să previi noi leziuni sau probleme.
  • ameliorarea durerilor cronice: Dacă suferi de dureri cronice, consultațiile de fizioterapie și kinetoterapie pot fi de mare ajutor în gestionarea și ameliorarea acestora.

Procedurile specifice medicale se aplică numai la indicația medicului de reabilitare 𝗥𝗠𝗙𝗕 (recuperare medicală, medicină fizică și balneologie).

La clinica Cermed beneficiezi de consultații, plan de tratament și reabilitare medicală. Poți face o programare la sediul clinicii din Constanța, str. Avram Iancu nr. 69, sau la următoarele numere de telefon: 0241 663 333 / 0721 122 347 / 0341 992

Continue Reading

Sanatate

Ministrul Sănătății: „Vaccinarea nu este și nu va deveni obligatorie!”

Published

on

Strategia națională de vaccinare asigură acces echitabil pentru oricine, fără să impună vreo obligativitate. Niciun act normativ elaborat de Ministerul Sănătății nu va impune vaccinarea obligatorie. Acest act medical nu este și nu va fi obligatoriu.

Proiectul de Hotărâre de Guvern care cuprinde strategia națională de vaccinare pentru următorii ani intră în analiza interministerială urmând să fie propus spre adoptare în viitorul apropiat. Specialiști din cadrul Ministerului Sănătății au specificat că actul normativ vine să ofere acces echitabil la vaccinare pentru oricine, oricând și la orice vârstă, dar subliniază că actul normativ nu are niciun fel de prevedere cu privire la obligativitatea vaccinării. Femeile, adolescenții fete și băieți, se vor putea vaccina anti-HPV gratuit, numai dacă doresc și solicită medicului de familie prescripție. Un alt obiectiv prevede pregătirea specialiștilor pentru a crește capacitățile acestora de a informa corect și complet publicul cu privire la avantajele vaccinării. În școli, vaccinarea nu va fi obligatorie, dar va fi explicată și încurajată.

Prin ordin comun al ministrului Sănătății și cel al Educației sunt prevăzute măsuri care trebuie luate de unitatea de învățământ în situații epidemiologice speciale (de exemplu, focar de rujeolă). În această situație, copiii nevaccinați trebuie să rămână la domiciliu, până la stingerea focarului, pentru a fi protejați împotriva bolii.

Ministerul Sănătății dorește o țară cu oameni sănătoși și protejați de boli infecțioase. Erorile legate de vaccinarea anti-COVID nu trebuie să priveze românii de accesul la vaccinare. Cu siguranță, majoritatea contestatarilor sunt vaccinați în copilărie. Și copiii sau nepoții lor au aceleași drepturi la protejarea sănătății!

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222