Connect with us

Diverse

Totul despre îngrijirea și întreținerea extensiilor de păr

Published

on

Extensiile de păr au devenit încet dar sigur un must-have în rândul celor care pun preţ pe imaginea lor. Şi nu există un mod mai simplu de a-ţi schimba lookul decât extensiile de păr ce conferă un aspect foarte natural. Odată aplicate, aceste extensii au nevoie de o îngrijire sporită, ce presupune tratamente profesionale, hidratare intensă şi, de ce nu, clipe de răsfăţ în saloanele de înfrumuseţare.

“Ideal ar fi să vină la salon, ca să fie şi coafate, ca să fie îngrijite şi să avem o atenţie sporită asupra lor pe o perioadă mai lungă de timp. Cu cât sunt îngrijite mai bine, cu cât sunt coafate mai corect, cu atât perioada lor de viaţă este mult mai mare. Astfel, poate să ajungă între şase luni şi un an de zile, în funcţie de cât de bine le îngrijim.”, declară DENIS IACOB, hairstylist / manager Identity Salon

Da, aţi auzit bine! Tehnologia de beauty a avansat atât de mult, încât programarea la stylist devine practic parte din rutina cotidiană. Iar rezultatele vor fi, desigur, pe măsura aşteptărilor.

“Şedinţa de astăzi a costat în spălarea şi aranjarea părului. Am început în primul rând prin şamponarea cu un şampon de hidratare, după clătire am aplicat o mască de hidratare şi restructurare, iar în următorul pas, înainte de uscare, am aplicat un ser pentru protecţie termică şi pentru hidratare. După uscare, am făcut bucle lejere, încât clienta să plece şi cu părul aranjat, şi hidratat şi tot ce este necesar ca după o şedinţă la salon.”, declară SANDRA IACOB, hairstylist

“Vin la acest salon pentru că sunt foarte mulţumită de extensiile care mi-au fost puse, au banda foarte bună. Trebuie să veniţi în primul rând după ce vă puneţi extensiile, pentru a le întreţine.”, spune o clientă 

De altfel, în ultimii ani, tot mai multe doamne şi domnişoare au apelat la extensiile de păr, fie din necesitate, fie strict pentru că îşi doresc un aspect impecabil, fără cusur.

“În ultima perioadă, am avut destul de multe cereri de extensii. Folosim un anumit tip de extensii cu bandă foarte mică, ceea ce înseamnă o greutate mai redusă pe firele de păr pe care le lipim. Se folosesc, în general, atunci când clientele vor o cantitate mai mare de păr sau o lungime mai mare a părului decât o au ele.”, declară DENIS IACOB, hairstylist / manager Identity Salon  

Deşi recomandă îndeosebi astfel de şedinţe la salon, experţii în frumuseţe au şi câteva sfaturi şi recomandări chiar şi pentru acasă.

“Să îşi ia un şampon de hidratare, o mască foarte bună tot pentru hidratare, să usuce părul tot timpul când îl spală, mai ales cu keratină, pentru că aceasta este predispusă să se strice mult mai repede.”, spune DENIS IACOB, hairstylist / manager Identity Salon

În plus, iată şi câteva sfaturi utile de luat în considerare şi în privinţa părului vopsit.

“Important este să ne vopsim cât mai sănătos. De exemplu, dacă avem un păr deschis, trebuie să-l întreţinem cu vopsea fără amoniac. Se tot vehiculează prin piaţă că amoniacul nu strică părul. Dar eu vă spun că amoniacul, atâta timp cât nu este ţinut sub control sau este folosit într-un mod excesiv, distruge.”, completează DENIS IACOB, hairstylist / manager Identity Salon

Aşadar, pentru un look de invidiat, aspecte precum îngrijirea și întreținerea extensiilor, dar şi a culorii părului sunt esenţiale.

Actualitate

,,Unul dintre cei mai importanți transportatori din România are probleme cu lichiditățile?! A semnat două tranzacții de eșalonare a unor datorii cu două firme creditoare”, scrie ZiuaNews

Published

on

<<Firma Internațional Alexander SRL din Arad, administrată de omul de afaceri  Simion Ioan Apreutese, este considerată unul dintre cei mai importanți transportatori din România. Totuși, în pofida acestei etichete, Internațional Alexander SRL pare să aibă probleme cu lichiditățile, de vreme ce și-a eșalonat datoriile pe care le are față de două companii private.

E drept că datoriile sunt ,,modice” – aproape 50 mii euro, o bagatelă, cum s-ar spune, având în vedere puterea financiară a lui Simion Ioan Apreutese, cel care deține un adevărat “imperiu” -, dar negocierile au început încă din luna octombrie a anului 2019, cu firma LENGYEL COMPANY S.R.L., și au continuat, în luna iulie 2020, cu firma CRISMAN RAMON TRANS S.R.L.>>, conform unui articol publicat de jurnaliştii de la  ZiuaNews.

Citeşte mai departe …

 

Sursa foto: ZiuaNews

 

 

Continue Reading

Actualitate

Un comandant român premiat de IMO

Published

on

International Maritime Organization a decernat premiile Bravery at Sea. Anul acesta, 23 de state membre și 4 organizații partenere IMO au făcut 37 de nominalizări pentru cele 3 secţiuni de premiere:
  • Premiul anual Exceptional Bravery at Sea;
  • Certificat of commendation (Certificat de elogiere/recunoaștere);
  • Letter of commendation (Scrisoare de elogiere/recunoaștere).
În premieră, România a nominalizat trei comandanți români care, împreună cu echipajele lor, au salvat (în 2020) pe mare 27 de vieți: cdt Bogdan Rusu, cdt Florin Negrău și cdt Constantin Dinu.
Dintre cei 3 nominalizați, cdt. Bogdan Rusu a primit premiul ,,Letter of commendation”. Este prima formă de recunoaștere, din istoria premiilor IMO, a contribuției unui navigator român la salvarea vieții pe mare.

Continue Reading

Diverse

Siluetă de invidiat, cu LPG Alliance

Published

on

În secolul vitezei, când avem tot mai puţin timp la dispoziţie pentru noi, dieta şi regimul alimentar pot fi date uitării. Pentru o siluetă de invidiat, specialiştii în frumuseţe de la Evelis Beauty Center ne recomandă tratamentul inovator cu LPG Alliance, aparatul cu cele mai bune rezultate în acest domeniu.

Tratamentul cu aparatul LPG acţionează extrem de eficient la suprafaţa ţesutului cutanat, declanşând astfel mult mai rapid procesul de ardere a grăsimilor. După numai câteva şedinţe, rezultatele vor fi vizibile, iar beneficiile sunt pe măsură.

LPG Alliance produce o adevărată revoluție în estetica corporală și facială, vizând atât remodelarea întregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slăbire, tonifiere, resculptare, cât și pentru rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastină și acid hialuronic.

Continue Reading

Diverse

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în acest weekend, la Năvodari

Published

on

Prima ediție a Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în perioada 17-19 septembrie, în orașul Năvodari, pe platoul de lângă Stadionul ”Flacăra”.

Timp de trei zile, între orele 08.00-23.00, locuitorii orașului Năvodari pot cumpăra direct de la producători, fără intermediari, legume, fructe și alte produse alimentare proaspete și naturale.

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, în parteneriat cu Primăria Orașului Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.

Târgul va avea deschiderea oficială vineri, 17 septembrie, începând cu ora 10.00. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii târgului momente artistice susținute de copii și tineri din orașul Năvodari.

Programul artistic al Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni, Ediția I:

Vineri, 17 septembrie: Muzică DJ

Sâmbătă, 18 septembrie:

  • Între orele 13.00-16.00 – Muzică ușoară – program artistic susținut de elevii Școlii de Canto ”M.C. Music”
  • Ora 18.00 – Muzică grecească – program artistic susținut de Ioana Țuțuianu
  • Ora 19.00 – program cu Axinte și invitații săi.

Duminică, 19 septembrie:

  • Între orele 13.00-15.00 – Muzică populară – program artistic susținut de elevele Iulia Piștea, Ciornea Maria, Roșca Beatrice-Georgiana, Aura Șerban – Maria, Alexia Luchia
  • Între orele 15.00-16.00 – Dans cu ”A.S.Studio Ballet & Dance”, trupele Fresh Crew și AS Dance
  • Între orele 18.00-20.00 – momente vesele cu Axinte și invitații lui surpriză.

sursa foto: Primăria Năvodari

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222