Connect with us

Diverse

Tendinţele modei feminine

Published

on

Faptul că tendinţele se schimbă de la un sezon la altul nu mai surprinde pe nimeni. Astfel, femeile vor să fie mereu la modă, să arate și să se simtă bine cu ceea ce poartă, în orice moment. Iar noi ne-am propus să vă prezentăm câteva ţinute ce respectă întocmai tendinţele impuse de marile case de modă ale lumii. Şi, întâi de toate, trebuie să spunem că eleganţa este definitorie pentru orice femeie care ţine la imaginea ei.

“Pentru că suntem în plin sezon al nunţilor, vă propunem acest model de rochie extrem de sofisticată, cu o culoare provocatoare, care va întoarce toate privirile cu siguranţă, un model care accentuează foarte frumos linia taliei, dar şi feminitatea bustului.”, declară GEORGETA GHEORGHE, general manager SARA JONES

“Am un eveniment important peste câteva zile, aşa că am venit şi am probat mai multe ţinute, iar aceasta cred că mă reprezintă şi mi se potriveşte şi sunt convinsă că nu voi da greş.”, spune o clientă

Iar pentru zilele toride ale verii sunt recomandate ţesăturile fine, rochiile vaporoase şi imprimeurile îndrăzneţe.

“Pentru că ne mai bucurăm încă de multe zile toride, vă propunem acest model de rochie confecţionată dintr-un material foarte lejer, este făcută din mătase naturală. Rochia poate fi purtată cu succes la o ocazie specială, poate la o petrecere sau, de ce nu, pe malul mării, desculţă.”, declară GEORGETA GHEORGHE, general manager SARA JONES

Şi nu în ultimul rând, să nu uităm să trecem în revistă şi o ţinută adecvată pentru toamnă.

“Venim în întâmpinarea clientelor noastre cu colecţia de toamnă. Acest model se înscrie perfect în noile tendinţe. Se poartă foarte mult suprapunerile de materiale, combinaţiile de texturi diferite, dar şi aceste accente romantice pe partea de bust a modelului, care conferă o notă de eleganţă, stil, rafinament.”, declară GEORGETA GHEORGHE, general manager SARA JONES   

Feminitatea este un punct de referinţă, cu siguranţă, în atitudinea oricărei femei care se respectă. În concluzie, o ţinută potrivit aleasă poate scoate în evidenţă cele mai frumoase trăsături.

Actualitate

Târgul de Crăciun își deschide porțile!

Published

on

Primăria Constanța, cu sprijinul Festival du Bonheur, vă invită în Parcul Arheologic Constanța, la cel mai mare eveniment în aer liber dedicat Crăciunului.

De miercuri, 1 decembrie, vizitatorii târgului vor descoperi magia sărbătorilor la cele peste 20 de căsuțe ce îi vor aștepta cu bunătăți de sezon, decorațiuni de Crăciun, haine, jucării, mâncăruri delicioase, băuturi calde și colinde.

Cei mici se vor întâlni cu Moș Crăciun, vor participa la ateliere de creaţie sau se vor bucura de patinoar. Și pentru ca sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a dărui bucurie și căldură, cei care doresc vor putea dona jucării.

Accesul la târg se va face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani. Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test!

Târgul de Crăciun, din Parcul Arheologic Constanța, va fi deschis în perioada 1 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, astfel:

  • miercuri – duminică – 12:00 – 21:00;
  • luni și marți – închis;
  • 25 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022 – închis.

Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 12:00-21:00.

 

Continue Reading

Actualitate

,,Unul dintre cei mai importanți transportatori din România are probleme cu lichiditățile?! A semnat două tranzacții de eșalonare a unor datorii cu două firme creditoare”, scrie ZiuaNews

Published

on

<<Firma Internațional Alexander SRL din Arad, administrată de omul de afaceri  Simion Ioan Apreutese, este considerată unul dintre cei mai importanți transportatori din România. Totuși, în pofida acestei etichete, Internațional Alexander SRL pare să aibă probleme cu lichiditățile, de vreme ce și-a eșalonat datoriile pe care le are față de două companii private.

E drept că datoriile sunt ,,modice” – aproape 50 mii euro, o bagatelă, cum s-ar spune, având în vedere puterea financiară a lui Simion Ioan Apreutese, cel care deține un adevărat “imperiu” -, dar negocierile au început încă din luna octombrie a anului 2019, cu firma LENGYEL COMPANY S.R.L., și au continuat, în luna iulie 2020, cu firma CRISMAN RAMON TRANS S.R.L.>>, conform unui articol publicat de jurnaliştii de la  ZiuaNews.

Citeşte mai departe …

 

Sursa foto: ZiuaNews

 

 

Continue Reading

Actualitate

Un comandant român premiat de IMO

Published

on

International Maritime Organization a decernat premiile Bravery at Sea. Anul acesta, 23 de state membre și 4 organizații partenere IMO au făcut 37 de nominalizări pentru cele 3 secţiuni de premiere:
  • Premiul anual Exceptional Bravery at Sea;
  • Certificat of commendation (Certificat de elogiere/recunoaștere);
  • Letter of commendation (Scrisoare de elogiere/recunoaștere).
În premieră, România a nominalizat trei comandanți români care, împreună cu echipajele lor, au salvat (în 2020) pe mare 27 de vieți: cdt Bogdan Rusu, cdt Florin Negrău și cdt Constantin Dinu.
Dintre cei 3 nominalizați, cdt. Bogdan Rusu a primit premiul ,,Letter of commendation”. Este prima formă de recunoaștere, din istoria premiilor IMO, a contribuției unui navigator român la salvarea vieții pe mare.

Continue Reading

Diverse

Siluetă de invidiat, cu LPG Alliance

Published

on

În secolul vitezei, când avem tot mai puţin timp la dispoziţie pentru noi, dieta şi regimul alimentar pot fi date uitării. Pentru o siluetă de invidiat, specialiştii în frumuseţe de la Evelis Beauty Center ne recomandă tratamentul inovator cu LPG Alliance, aparatul cu cele mai bune rezultate în acest domeniu.

Tratamentul cu aparatul LPG acţionează extrem de eficient la suprafaţa ţesutului cutanat, declanşând astfel mult mai rapid procesul de ardere a grăsimilor. După numai câteva şedinţe, rezultatele vor fi vizibile, iar beneficiile sunt pe măsură.

LPG Alliance produce o adevărată revoluție în estetica corporală și facială, vizând atât remodelarea întregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slăbire, tonifiere, resculptare, cât și pentru rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastină și acid hialuronic.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222