Connect with us

Actualitate

Târgul Marilor Reduceri a revenit pe litoral

Published

on

Târgul de toamă şi-a deschis porţile pentru acest sezon la Casa de Cultură din Constanţa. Producătorii şi importatorii veniţi pe litoral au pregătit oferte de nerefuzat pentru toţi cei care le trec pargul. Aici găsiţi confecţii, încălţăminte, marochinărie, articole din piele sau blană, dar şi lenjerii de pat.

Târgul Marilor Reduceri a sosit din nou la Constanţa, la Casa de Cultură, începând de astăzi, până duminică inclusiv. Programul de vizitare este 10.00-20.00”, a declarat organizatorul Târgului, Marian Ciobanu.  00.14.

La Târgul Marilor Reduceri puteţi găsi îmbrăcăminte de sezon precum cardigane, pantaloni, rochii, bluze, toate la preţuri foarte bune.

 „Sezonul acesta am venit cu haine din bumbac, elestan, lână, tricotaje, multe, foarte multe tricotaj. Culori, mai de toamnă, nu cum au fost până acum culorii vii de vară”, a spus Ana Dobrişan, importator.

Şi în matrie de haine de blană sau piele, aveţi o gamă variată din care puteţi alege.

“Îi rugăm pe constănţeni să vină la expoziţie, să ne vadă produsele şi să-şi aleagă ceva frumos din ceea ce am adus noi la Constanţa. Blănurile care predomină pentru tineret sunt vulpile şi chinchilla şi mai avem nişte modele făcute cu blană la mână şi model choche”, a spus producătorul de haine de blană, Nelu Beligan.

Iar unii producători sunt dispuşi să acorde reduceri pe loc.

„Avem toate mărimile, cojoace, inclusiv, avem preţuri de toamnă, avem preţuri negociabile. Sunt blănurile la preţuri bune, hainele de piele avem şi de tineret şi de toate vârstele”, a declarat şi Domniţa Moga, producător haine de blană.  00.41.

La încălţăminte, toată din piele, producătorii au adus modele noi pentru sezonul de toamnă.

„Am venit cu o gamă foarte variată de încălţăminte de toamnă, am venit cu reduceri foarte mari la încălţămintea de vară, cu încălţăminte sport pentru bărbaţi şi pentru damă şi încălţăminte foarte comodă şi de calitate”, a spus producătorul Cornelia Georgescu.  

Şi dacă sunteţi în căutarea genţilor sau accesoriilor din piele, puteţi veni la Târg, deoarece producătorii au venit cu multe produse, la preţuri de nerefuzat.

„Avem o gamă variată de portofele de piele, curele de piele, borsete de piele. Avem şi genţi din piele ecologică la ofertă, multe portofele, mai multe culori, foarte bune calitativ”, a spus Ana Maria Pertea, importator.  

Târgul Marilor Reduceri de Toamnă de la Casa de Cultură din Constanţa, este deschis până pe 16 seprembrie, inclusiv, în intervalul orar 10.00-20.00.

 

Actualitate

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, este alături de sportivii români

Published

on

Zilele acestea, când în Japonia se desfăşoară Jocurile Olimpice, pe un ecran digital din Shibuya (Tokyo) rulează un mesaj emoţionant al Nordis Group:

,,Ţara noastră este aur pur! La fel ca oamenii noștri. Credem că sportivii români au șansa de a câștiga medaliile de aur la cea mai renumită competiție internațională care are loc acum la Tokyo. Hai, România!”.

Despre Nordis Group

Compania Nordis Group, dezvoltator cu peste 13 ani de experiență în domeniul imobiliar, stabilește un nou standard de 5 stele în România, prin ansamblurile de lux pe care le dezvoltă. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.

Continue Reading

Actualitate

Bugetul alocat persoanelor fizice în cadrul programelor Rabla și Rabla Plus a fost suplimentat

Published

on

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus, lansate anul acesta pe 26 aprilie, s-au bucurat de un interes neașteptat, confirmat de epuizarea într-un timp foarte scurt a bugetelor alocate persoanelor fizice, chiar dacă acestea au fost mai mari decât în anii precedenți.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să achiziționeze autovehicule noi, mai puțin poluante, Administrația Fondului pentru Mediu va suplimenta valorile destinate persoanelor fizice și bugetele totale, astfel:

  • programul Rabla Clasic pune la dispoziție suma de 5 milioane de lei pentru noi înscrieri, începând de astăzi, 26 iulie 2021, iar în paralel se fac demersuri pentru suplimentarea bugetului total al programului cu suma de 200 de milioane de lei, care va putea fi utilizată la începutul lunii septembrie 2021;
  • pentru programul Rabla Plus, bugetul alocat persoanelor fizice se suplimentează cu 20 de milioane de lei, începând de astăzi, 26 iulie, iar în data de 21 august bugetul total al programului va fi majorat cu 200 de milioane de lei.

Continue Reading

Actualitate

Protocol de colaborare la Murfatlar

Published

on

Proiect important pentru orașul Murfatlar în ceea ce privește calitatea aerului și a mediului din localitate. În acest sens, Primăria orașului Murfatlar, împreună cu specialiști din cadrul Institutului pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie a Universității Ovidius Constanța și specialiști ai Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, dar și alături de Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța au semnat un protocol de colaborare prin care se va realiza unu studiu și totodată și o evaluare a particulelor de praf din aerul atmosferic și stabilirea unui plan de acțiune.

Scopul parteneriatului îl mai reprezintă și dezvoltarea unor activități de cercetare științifică  pentru evaluarea celor mai importante surse de emisii poluante, realizarea unor modele de dispersie a emisiilor poluante și estimarea impactului emisiilor poluante asupra sănătății locuitorilor orașului. În prima etapă, colaborarea va avea ca scop realizarea unui studiu preliminar asupra emisiilor de particule de la fabrica de cretă.

Studiile preliminare vor fi folosite pentru a fundamenta inițierea unor proiecte de cercetare  care să studieze o categorie mai largă de poluanți, proveniți din traficul rutier, din procesele de tratare din agricultură și alte surse de poluare.

Odată cu semnarea acestui protocol de colaborare, în localitatea Murfatlar s-a și amplasat un autolaborator de cercetare pentru măsurarea emisiilor de poluați atmosferici în zona fabricii de prelucrare a produselor de cretă.

În primă fază studiul va fi realizat pe o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni, pe parte de simulare și estimare, pentru ca mai apoi cele două universități să realizeze un model de dispersie al emisiilor poluante, folosind două platforme alternative.

Continue Reading

Actualitate

Toleranță ZERO față de cei care aruncă gunoiul pe domeniul public!

Published

on

Săptămâna trecută, polițiștii locali au aplicat 87 de sancțiuni:  9 sancțiuni, conform Legii nr. 211/2011 privind gestionarea deșeurilor, în valoare totală de 112.000 lei și 78 sancțiuni, conform HCL nr. 77/2021, în valoare totală de 43.250 lei.

Amenzile au fost aplicate atât pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, cât și pentru scoaterea gunoiului menajer în alte tipuri de recipienți (saci, cutii, bidoane).

Puteţi semnala astfel de situaţii la numerele de telefon 0241 484 205 și 0341 922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Continue Reading

Le Charme RESTAURANT

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222