Connect with us

Actualitate

Târgul de Îmbracăminte şi Încălţăminte Expotricotex şi-a deschis porţile

Published

on

Pantaloni eleganţi sau casual, pantofi, ghete, genţi, lenjerii de pat, accesorii din piele sau haine pentru copii. Pe toate le puteţi găsi la Târgul de Îmbracăminte şi Încălţăminte Expotricotex ce şi-a deschis porţile pentru constănţeni şi nu numai, la Pavilionul Expoziţional. Cei care îi trec pragul sunt încântaţi de produse şi spun că au de unde alege. Pentru doamnele sau domnişoarele care sunt în căutare de pantofi de ocazie, sport sau chiar şi sandale, producătorii vin cu oferte de nerefuzat şi cu preţuri de fabrică.

”Facem încălţăminte din piele naturală, căptuşită cu piele naturală. La Târg am venit şi cu câteva săndăluţe, mai ales cu colecţia cea nouă de toamnă de pantofiori pentru doamne şi domnişoare”, a declarat Adelina Petre, producător.

Şi la capitolul vestimentaţie aveţi de unde alege. Producătorii au venit la Constanţa cu o gamă variată de produse, din care nu lipsesc articolele pentru noul sezon de toamnă, dar şi cu oferte promoţionale de nerefuzat.

“Am venit cu colecţia de toamnă, o colecţie foarte bogată în pantaloni, care sunt ceva mai groşi ca cei de vară, avem şi pulovere tricotate la Iaşi, producţie internă, şi o gamă de vară care a rămas cu reduceri foarte bune, vorbim de o reducere undeva la 70 la sută”, a spus Robert Ursu.  

În materie de blănuri, la Târgul de Îmbrăcîminte şi Încălţăminte Expotricotex de la Constanţa, găsiţi produse din blană naturală, cu diferite tipuri de combinaţii de materiale, dar şi texturi variate.

“Am venit cu noua colecţie 2019, pe care o prezentăm la prima ediţie la Constanţa. E compusă din material noi, ne jucăm cu mai multe materiale. De exemplu, unele modele au mai multe texturi, au imprimeuri”, a declarat  producătorul Iuliu Grolmusz.

Târgul de Îmbrăcăminte şi Încâlţăminte Expotricotex din incinta Pavilionului Expoziţional, vă aşeaptă pentru o sesiune de shopping până pe 9 septembrie.

Actualitate

Precizări din partea RAJA S.A.

Published

on

RAJA S.A. este o companie de interes public care desfășoară o activitate esențială în județul Constanța. Managementul companiei este guvernat de Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, respectiv de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Astfel, reprezentanții companiei de apă precizează că întreaga activitate este supusă controlului, atât al Adunării Generale a Acționarilor, cât și al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanța, entități ce reglementează indicatorii manageriali de dezvoltare și performanță.

Demisia Directorului General – Felix Stroe a dus la preluarea prerogativelor și atribuțiilor de către Directorul General Adjunct – Aurel Presură. Odată cu demisia fostului director, mai mulți membri ai echipei au procedat la fel.

Urmare a acestor decizii, măsurile luate de noua conducere, inclusiv reorganizarea companiei, au scopul de a eficientiza funcționarea societății. Astfel, s-a aprobat un plan de lucru specific pentru continuitatea activității în situația unei pandemii, care să asigure servicii de calitate în condițiile speciale impuse răspândirea virusului SARS-Cov-2, care afectează nu doar sănătatea populației, dar și toate sectoarele economice, productive sau din serviciile publice.

Pe lângă asigurarea continuității serviciilor, se urmărește și implementarea în totalitate, și la timp, a proiectelor din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), ce implică investiții în sistemele de alimentare cu apă, canalizare și epurare în 92 de localități din aria de operare a societății RAJA S.A.

Asigurăm toți partenerii că dezideratul nostru este eficiența în interesul consumatorilor. Primordial în realizarea acestui deziderat este asigurarea sprijinului de către acționarul majoritar. În acest sens, actuala conducere a Consiliului Județean și-a arătat deschiderea și susținerea pentru a putea îndeplini această misiune.

sursa foto: RAJA

Continue Reading

Actualitate

Concurs internaţional de pian, online

Published

on

Cei mai buni tineri pianiști din Constanța, din ţară, dar și din străinătate se vor întrece pe scena virtuală a concursului ,,Constanța International Competition-Festival for Young Pianists”.

Cea de-a treia ediție a evenimentului cultural organizat de Asociația „Nihil Sine Arte”, în parteneriat cu Colegiul de Arte „Regina Maria” din Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se va desfășura online, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie.

Juriul concursului va fi alcătuit din personalități artistice și pedagogice din România și din străinătate. Competiția va avea loc într-o singură etapă, pe următoarele grupe de vârstă: 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani, 19-28 ani.

 

Continue Reading

Actualitate

Corespondență de pe Fregata “Regina Maria”

Published

on

Ziua Armatei Române a fost sărbătorită și în afara granițelor. Membrii echipajului Fregatei “Regina Maria” au marcat această zi în largul mării, în Strâmtoarea Bosfor din Turcia.

Fregata “Regina Maria” a intrat în această săptămână sub comanda Comandamentului Maritim Aliat al NATO de la Northwood, Marea Britanie. Până la data de 7 decembrie, nava desfășoară misiuni de supraveghere a traficului maritim în Marea Mediterană, fiind integrată în gruparea navală permanentă SNMG-2 (Standing NATO Maritime Group).

În tot acest timp, membrii echipajului vor participa la misiunile de descurajare a activităților ilegale pe mare, sub stindardul Operației NATO „Sea Guardian”, precum și la Exercițiul multinațional „Mavi Balina 20”, organizat de Turcia.

Forțele Navale Române contribuie, din anul 2017, la efortul colectiv al Alianței Nord-Atlantice de asigurare a securității maritime pe flancul sudic al Europei, prin participarea la Operația NATO „Sea Guardian” cu o fregată, iar „Regina Maria” este prezentă pentru prima dată la această operație din Mediterana.

Fregata a plecat sâmbătă, 24 octombrie, din portul Constanța, după un ceremonial militar foarte restrâns.

Ziua Armatei României a fost sărbătorită de către cei 239 de militari de la bord în timpul tranzitului Strâmtorii Bosfor. Nava se află în marș spre Insula Creta, din sudul Greciei, unde urmează a se integra în gruparea navală NATO, după care va lua drum spre est, către țărmurile Turciei.

Înainte de plecarea în misiune, echipajul fregatei „Regina Maria” a fost testat pentru COVID-19 și au fost luate măsurile necesare de prevenire a infectării cu noul coronavirus, conform procedurilor în vigoare.

sursa foto: Forțele Navale Române

Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta