Connect with us

Actualitate

Târgul de Îmbracăminte şi Încălţăminte Expotricotex şi-a deschis porţile

Published

on

Pantaloni eleganţi sau casual, pantofi, ghete, genţi, lenjerii de pat, accesorii din piele sau haine pentru copii. Pe toate le puteţi găsi la Târgul de Îmbracăminte şi Încălţăminte Expotricotex ce şi-a deschis porţile pentru constănţeni şi nu numai, la Pavilionul Expoziţional. Cei care îi trec pragul sunt încântaţi de produse şi spun că au de unde alege. Pentru doamnele sau domnişoarele care sunt în căutare de pantofi de ocazie, sport sau chiar şi sandale, producătorii vin cu oferte de nerefuzat şi cu preţuri de fabrică.

”Facem încălţăminte din piele naturală, căptuşită cu piele naturală. La Târg am venit şi cu câteva săndăluţe, mai ales cu colecţia cea nouă de toamnă de pantofiori pentru doamne şi domnişoare”, a declarat Adelina Petre, producător.

Şi la capitolul vestimentaţie aveţi de unde alege. Producătorii au venit la Constanţa cu o gamă variată de produse, din care nu lipsesc articolele pentru noul sezon de toamnă, dar şi cu oferte promoţionale de nerefuzat.

“Am venit cu colecţia de toamnă, o colecţie foarte bogată în pantaloni, care sunt ceva mai groşi ca cei de vară, avem şi pulovere tricotate la Iaşi, producţie internă, şi o gamă de vară care a rămas cu reduceri foarte bune, vorbim de o reducere undeva la 70 la sută”, a spus Robert Ursu.  

În materie de blănuri, la Târgul de Îmbrăcîminte şi Încălţăminte Expotricotex de la Constanţa, găsiţi produse din blană naturală, cu diferite tipuri de combinaţii de materiale, dar şi texturi variate.

“Am venit cu noua colecţie 2019, pe care o prezentăm la prima ediţie la Constanţa. E compusă din material noi, ne jucăm cu mai multe materiale. De exemplu, unele modele au mai multe texturi, au imprimeuri”, a declarat  producătorul Iuliu Grolmusz.

Târgul de Îmbrăcăminte şi Încâlţăminte Expotricotex din incinta Pavilionului Expoziţional, vă aşeaptă pentru o sesiune de shopping până pe 9 septembrie.

Actualitate

Preoții constănțeni au donat sânge

Published

on

Constanța are nevoie în fiecare zi de cel puțin 50 de donatori, iar pandemia a mai redus din cei care veneau de obicei la Centrul de Transfuzii. Medicii constănțeni au facut apel la toți voluntarii indiferent de starea sociala sau de profesia lor. Biserica de la Constanța a trimis vorbă la toate parohiile, iar zilele acestea preoții au ajuns la Centrul de Transfuzii.

Permanent este nevoie de sânge pentru că zilnic există pacienți aflați în nevoie. Prin urmare, orice persoană cu vârsta cuprinsă între 18-55 de ani și care nu a suferit de diferite boli, printre care și hepatită și TBC, poate face acest lucru.

Mai mulți preoți din Constanța au fost bolnavi de covid, iar sângele lor este bun pentru extragerea de plasmă cu anticorpi specifici. Odată separată de restul componentelor din sânge, plasma poate fi administrată persoanelor infectate cu noul coronavirus, pentru a ajuta sistemele lor imunitare să respingă mai eficient agentul patogen. La Constanța câteva sute de localnici au donat plasmă până acum.

Dacă v-ați decis să donați sânge, tot ce trebuie să faceți este să veniți la Centrul de Transfuzii Sanguine din Constanța. Nu aveți nevoie decât de actul de identitate, iar prin gestul dumnevoastră puteți oferi o șansă la viață.

 

Continue Reading

Actualitate

Scade incidența cazurilor de COVID-19

Published

on

Județul Constanța a înregistrat în ultimele 24 de ore conform raportării transmise de Grupul de Comunicare Strategică 101 noi cazuri de COVID-19. De asemenea, în ultimele 24 de ore, 45 persoane de pe teritoriul județului Constanța au fost reconfirmate pozitiv. Totalul persoanelor infectate cu COVID-19 de la începutul pandemiei la care a ajuns Constanța acum este de 29.175.

Conform Prefecturii Constanța incidența înregistrată în data de 22 ianuarie pentru județul nostru este de 2.09 per 1.000 de locuitori, fiind în scădere, iar incidența pentru municipiu a ajuns la pragul de 3.01, fiind de asemenea în scădere. Direcția de Sănătate Publică Constanța a mai anunțat faptul că la nivelul municipiului Constanța 939 cazuri de persoane infectate mai sunt active, iar în privința județului 1.608.

Totodată, Prefectura Constanța menționează faptul că în acest moment, în județul Constanța sunt 269 persoane internate. În timp ce 3.551 persoane sunt în carantină la domiciliu în acest moment, iar 1.519 de persoane în izolare la domiciliu. Până în prezent, peste 716 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. În ceea ce privește numărul de teste efectuate menționăm faptul că în urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele ore, în județul Constanța au fost realizate 1.167 teste RT-PCR.

Continue Reading

Actualitate

O nouă locație stabilită pentru întâlnirea ONG-urilor cu CJ Constanța

Published

on

Întâlnirea oficială a reprezentanților Organizațiilor Non Guvernamentale de pe raza județului Constanța cu conducerea Consiliului Județean Constanța, din data de 25 ianuarie 2021, se va desfășura la o altă locație.

Având în vedere numărul mare de înscrieri ale reprezentanților ONG-urilor, și ținând cont de obligativitatea respectării normelor de distanțare fizică impuse de lege în contextul pandemiei generate de virusul COVID-19, se impune schimbarea locației evenimentului, precizează biroul de presă al CJ Constanța.

Prin urmare, întâlnirea va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ Pentru Tineret “Jean Constantin” din Municipiul Constanța, începând cu ora 11.00.

Reprezentanții CJ Constanța menționează că toate Organizațiile Non Guvernamentale care doresc să participe la această întâlnire, pot desemna un singur reprezentant. Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de siguranță epidemiologice în vigoare.

sursa foto: cmeptjc.ro

Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta