Connect with us

Actualitate

Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Cavi Expo Fashion a revenit la Constanţa

Published

on

Dacă vreţi să aflaţi ce se poartă în materie de vestimentaţie şi nu numai, în sezonul de toamnă, trebuie să ştiţi că a revenit la malul mării, Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte. Acesta este deschis pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.

„Vă invităm la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa unde se desfăşoară Târgul de Îmbracăminte şi Încălţăminte Cavi Expo Fashion. Aici, puteţi găsi la preţuri promoţionale confecţii textile, confecţii din piele şi blană, încălţăminte, lenjerii şi accesorii”,  a declarat organizatorul târgului, Florenţa Iordache.

Producători autohtoni dar şi importatori au revenit la Constanţa cu oferte variate şi preţuri pentru toate buzunarele.

„Toate produsele noastre sunt fabricate în România, încă producem lenjerii de pat în România. Materialele sunt făcute din bumbac, bumbac şi microfibră, preţuruile sunt influenţate foarte mult de materialul de care sunt făcute şi bineînţeles de imprimeuri”, a spus producătorul Alexandru Nicolaescu

Cei care au ajuns la Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Cavi Expo Fashion sunt încântaţi de podusele pe care le-au găsit aici. De la Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Cavi Expo Fashion din faţa platoului  Casei de Cultură nu lipsesc hainele din blană şi piele naturală, la preţuri promoţionale. Târgul este deschis până pe 30 septembrie, în intervalul orar 10-19.

 

 

Actualitate

O nouă misiune NATO pentru militarii din Forțele Navale

Published

on

Dragorul maritim „Locotenent Lupu Dinescu” se va integra în Gruparea Navală Permanentă NATO de Luptă Împotriva Minelor SNMCMG-2 (Standing NATO Maritime Counter Measures Group), care va opera în Marea Neagră, în perioada 29 octombrie – 18 noiembrie. Nava militară românească a plecat miercuri, 28 octombrie, din portul militar Constanța și urmează să participe la misiuni de asigurare a securității colective a NATO, pe flancul estic al Alianței.

Gruparea navală NATO din care face parte dragorul „Lupu Dinescu” este condusă de nava de sprijin logistic „Aliakmon” (Grecia) și mai are în compunere vânătoarele de mine „Alghero” (Italia), „Duero” și „Orion” (Spania). Misiunile grupării SNMCMG-2 în Marea Neagră vizează creșterea gradului de interoperabilitate între forțele navale participante, în domeniul luptei contra minelor marine. Navele au planificate escale în porturile Burgas (Bulgaria) și Kherson (Ucraina), dar vor participa și la exercițiul multinațional MCM „Poseidon 20”, organizat de partenerii bulgari.

Dragorul maritim „Lt. Lupu Dinescu” este comandat de locotenent-comandorul Ionuț Diaconu și are la bord un echipaj format din 72 de militari.

 

Continue Reading

Actualitate

Avantajele și vulnerabilitățile tehnologiei 5G

Published

on

Navy League of the United States – Consiliul România, împreună cu președintele regiunii Europa al US Navy League, Teodor Patrichi, organizează vineri, 30 octombrie 2020, evenimentul „5G – Avantaje și Vulnerabilități”. Evenimentul se va desfășura în curtea hotelului Picadilly, din Mamaia, începând cu ora 10:00.

,,Cea de-a cincea generație de comunicații celulare fără fir, 5G, continuă să se dezvolte în 2020 cu peste 105 rețele desfășurate în întreaga lume. Asigurarea rezilienței rețelelor 5G este esențială pentru societatea noastră, deoarece această tehnologie nu va avea doar un impact asupra comunicațiilor digitale, ci și asupra sectoarelor critice precum energia, transportul, serviciile bancare și sănătatea, precum și asupra sistemelor de control industrial. Rețelele 5G vor transporta informații sensibile și vor sprijini sistemele de siguranță care vor ajunge să se bazeze pe ele.

Actorii de pe piață sunt în mare parte responsabili pentru implementarea sigură a 5G. Munca colectivă și implementarea coordonată a măsurilor adecvate sunt fundamentale pentru a se asigura că întreprinderile și cetățenii din UE pot utiliza pe deplin toate avantajele noii tehnologii într-un mod sigur.

Atunci când rețelele 5G sunt cuplate cu software nou, cum ar fi serviciile de inteligență artificială și hardware nou, cum ar fi roboți și drone, posibilitățile pentru generarea de venituri noi se vor extinde și mai mult. Serviciile 5G vor spori o varietate de cazuri de utilizare a orașelor inteligente, inclusiv educație, asistență medicală și energie.”, se precizează într-un comunicat de presă semnat de Teodor Patrichi, președintele regiunii Europa al US Navy League.

Conferința 5G acoperă, în cadrul celor două sesiuni, rolul în creștere al comunicațiilor fără fir, impactul 5G și modul în care va evolua în următorul deceniu.

 

Continue Reading

Actualitate

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța atenționează

Published

on

Din cauza condițiilor de ceață din cursul dimineții, accesul pe rampele din complexul de sporturi extreme Gravity Park, administrat de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, este interzis. Măsura va fi valabilă până când condițiile vor permite desfășurarea sporturilor extreme în interiorul complexului.

Precizăm că, potrivit regulamentului de funcționare al Gravity Park, accesul sportivilor pe rampele umede nu este permis. RAEDPP Constanța mulțumește constănțenilor pentru înțelegere.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta