Connect with us

Actualitate

Super premii oferite de Mera Hotels la Târgul de Turism al României

Published

on

Surprize și oferte de nerefuzat la Târgul de Turism al României! Vizitatorii standului Mera Hotels, cel mai nou lanț hotelier All inclusive de 4* din sud-estul litoralului românesc, au ocazia de a participa la super tombola organizată resort. Sunt puse în joc 500 de vouchere cu un discount de 10% pentru un sejur de minim patru nopți de cazare în orice locație Mera, la care se adaugă marele premiu al tombolei, un sejur de 5 zile, cu mic dejun inclus, la Mera Brise Mangalia.

Premiile sunt valabile pentru lunile iunie și septembrie. Pentru a beneficia de discountul oferit prin voucher, sejurul trebuie achiziționat până la 31 mai 2019.

”Credem cu tărie că serviciile turistice înseamnă, mai presus de toate, a oferi oaspeților noștri momente de relaxare, de bucurie, emoții și trăiri intense, unice, într-un climat de siguranță și respect față de tot ceea ce intreprindem. Ne adaptam, zi de zi, dorințelor clienților pentru că obiectivul nostru este acela de a crea povestea și de a materializa experiența vacanței la care visează orice persoană. Suntem pasionați de tot ceea ce facem și ne construim raționamentul de a lucra pornind de la convingerea că fericirea, bucuria și siguranța oaspeților noștri sunt cele mai importante aspecte ce pot evalua activitatea noastra fiind totodată cel mai de preț etalon al muncii noastre”, a declarat Mihaela Surin, director executiv Mera Hotels.

Mera Hotels este cel mai nou lanț hotelier All inclusive de 4* din SE litoralului românesc. Acesta cuprinde hotelurile Mera Resort, Mera Onix și Mera Brise. Lanțul hotelier oferă un total de 1600 de locuri de cazare și se întinde pe o suprafață de 46.000 de mp.

Actualitate

Constanța, ne mobilizăm?

Published

on

Teatrul de Stat Constanța are nevoie de click-urile constănţenilor pentru ,,votul publicului”.

Instituţia de cultură are două nominalizări pentru premiile UNITER la categoriile DEBUT (Irisz Kovacs pentru regia spectacolului 8 TAȚI) și CEL MAI BUN SPECTACOL DE TEATRU TV/TELEPLAY (spectacolul ZIUA Z, regia Bobi Pricop).

Pentru a susţine teatrul de la malul mării, puteţi vota aici până luni, 4 iulie, la ora 19:00. Fiecare persoană are dreptul la un singur vot ce va fi identificat prin IP.

Gala Premiilor UNITER, a XXX-a ediţie, se va desfăşura luni, 4 iulie, de la ora 21:00, la Palatul Culturii Bistriţa. Evenimentul va fi transmis:

  • în direct pe TVR1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi Radio România Cultural;
  • online pe www.tvr.ro, www.uniter.ro şi pe pagina de facebook a UNITER

 

 

Continue Reading

Actualitate

Tineri prinși de jandarmi cu substanțe halucinogene

Published

on

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat doi tineri turiști de 19 de ani care aveau asupra lor substanțe interzise.
Echipajul de jandarmi aflat în misiunea de menținere a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, la momentul trecerii pe lângă doi tineri turiști au observant că aceștia au început să se precipite și să grăbească pasul, drept pentru care au trecut la legitimarea lor. În urma discuțiilor purtate, jandarmii au aflat că tinerii aveau asupra lor substanțe care prezintă suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise si un dispozitiv de tocat substanța vegetala, tip grinder.
Jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Continue Reading

Actualitate

Universitatea Ovidius, grad de încredere ridicat, din partea ARACIS

Published

on

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a primit, joi, 30.06.2022, certificarea calificativului „Grad de încredere ridicat” din partea Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), în urma parcurgerii procesului de evaluare instituțională, a declarat rectorul UOC, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu.
Evaluarea instituțională externă a măsurat implementarea mecanismelor instituționale privind activitatea educațională și de cercetare și, totodată, a reconfirmat prestigiul și recunoașterea de care se bucură instituția.
Rezultatul este expresia eforturilor depuse de către întreaga comunitate UOC, calificativul obținut recent reprezentând cea mai înaltă certificare pe care o poate primi o instituție de profil și este o dovadă a îndeplinirii standardelor de calitate academică și, în egală măsură, a aprecierii și a încrederii publice de care se bucură UOC în ecosistemul educațional universitar.

Continue Reading

Actualitate

În jumătate de oră s-a epuizat bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice

Published

on

Bugetul de 10 milioane de lei alocat celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat într-o jumătate de oră de la lansare!
Solicitanții persoane fizice au generat 24.014 de vouchere, astfel:
 13.978 vouchere pentru laptopuri;
 10.036 vouchere pentru tablete.
Voucherele generate în această etapă vor fi aprobate în ședința Comitetului de Avizare de marți, 0️⃣5️⃣.0️⃣7️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ și publicate pe site-ul www.afm.ro. Ulterior, solicitanții se vor putea prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222