Connect with us

Actualitate

Show total, la Constanța

Published

on

Seară incendiară pentru iubitorii sportului de contact. Cea mai răsunătoare gală de kickbox din țară, OSS Fighters 4, desfășurată la Mamaia, i-a strâns pe greii sportului de contact pentru a-și dovedi supremația. Sute de spectatori au asistat și au stat cu sufletul la gură pe perioada celor 15 partide pe reguli de K1 în care s-au înfruntat atât luptători români, opt dintre ei fiind constănțeni, cât și străini.  În cadrul meciurilor disputate în Piațeta Cazino din Mamaia, s-au filmat și cadre pentru pelicula Back2Back, un film care vorbește despre loialitate versus trădare.

Show total la Constanța. Gala OSS Fighters 4 a fost fără cusur, cu meciuri dure şi spectaculoase. Greii sportului de contact s-au luptat pentru a-și dovedi supremația, iar spectacolul pe care l-au oferit iubitorilor de K1 a fost unul grandios.

 „Cred că este cea mai grea gală pe care am organizat-o din cele patru de până acum. Meciurile din această seară au fost cele mai frumoase, din România de la galele de acest fel. OSS Fighters 4 va intrat în istorie”, e declarat Marius Gheorghe, președinte OSS Fighters

„Urmează meciul real, ce din gala OSS Fighter, momentan mă încălzesc pentru că vreau să fac acest lucru ca să mă pregătesc foarte bine. Este un meci mare și vreau să câștig. În curând vom începe filmările pentru pelicula BACK2BACK, unde vom lupta cu legenda K1 Max Gago Drago. Este o onoare pentru mine și sper să reușesc să am două victorii frumoase”, a menționat Alex Filip, luptător Superkombat.

În cadrul celei mai răsunătoare gale de kickbox din țară, au avut loc 15 partide pe reguli de K1  în care cei mai mari luptători din țară și din străinătate s-au înfruntat în Piațeta Cazino din Mamaia, acolo unde în pauzele dintre meciuri s-au filmat și cadre pentru pelicula Back2Back, un film care vorbește despre loialitate versus trădare, la care cei prezenți au putut participa în timp real.

Ionuț Iftimoaie, constănțeanul Alex Filip și Florin Piersic jr sunt doar câteva dintre numele sonore din pelicula care împleteşte sportul de contact cu lumea filmului şi a showbiz-ului avându-l ca producător pe celebrul Alain Depardieu.

„În câteva pauze dintre meciuri, vor filma câteva cadre din meciuri. Ionuț Iftimoaie luptă cu gigantul Lucas din film. Vom avea câteva momente istorice în ceea ce privește sportul de contact. Urez tuturor succes în carieră și vreau să ne vedem an de an, tot aici, la Mamaia”, a declarat Eduard Irimia, președinte Superkombat.

Filmul Back2Back spune povestea unui tânăr care este obligat să facă numeroase compromisuri în fața unui gangster internațional și  care este ajutat de colegii lui din Superkombat să depășească anumite obstacole. Totodată este vorba despre loialitate și despre faptul că întotdeauna te poți baza pe cineva, care îți păzește spatele.

„În momentul de față, am filmat scena în care eu am intrat în ring, în fața publicului. Am trăit o emoție extraordinară. Îmi este foarte dor de ring. Nu trebuie să mă joc cu așa ceva. Abia am pus o piatră deasupra și am zis că renunț, însă, acum, intrarea aceasta în ring și din nou, publicul și emoția m-au compleșit. Mirosul acesta de ring,  de vestiar, îmi dă emoții. Este într-adevăr un lucru extraordinar și, de data aceasta pot să trăiesc altfel, față de ce am trăit până acum”, a argumentat Ionuț Iftimoaie kickboxer român.

Primele cadre din pelicula Back2Back au fost deja filmate în prezența a sute de fani care au participat la Gala OSS Fighters 4, iar actorii, foști sportivi au simțit din nou emoția perioadei în care luptau și erau aclamați de către fani.

Lumea filmului a fost combinată cu cea a luptelor, iar spectacolul din Gala OSS Fighters 4 a fost, fără indoială, incendiară. Totodată, meciurile au fost transmise la nivel internațional, concomitent cu turnarea filmului Back2Back, ce se preconizează a fi unul dintre cele mai răsunătoare pelicule filmate la noi în țară.

Actualitate

Lucrări de modernizare, semaforizare întreruptă

Published

on

Semaforizarea este întreruptă în intersecția străzii Pandurului cu Șoseaua Mangaliei pentru lucrări de modernizare.

Conducătorii auto care tranzitează intersecția străzii Pandurului cu Șoseaua Mangaliei, trebuie să știe că până pe 8 decembrie, sistemul de semaforizare din intersecție este oprit total. Se montează stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice sunt înlocuite.

„În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Continue Reading

Actualitate

Birourile vamale de frontieră vor fi dotate cu noi sisteme de scanare

Published

on

Birourile vamale de frontieră vor fi dotate în următorii ani cu 26 de sisteme de scanare.

Această măsură vine ca parte a unui efort mai larg al Ministerului Finanțelor de a moderniza infrastructura vamală pentru a asigura o gestionare eficientă a frontierelor în interesul securității naționale și a pentru a consolida mecanismele de combatere a contrabandei și fraudei la frontiere.

„Primele sisteme de scanare vor fi livrate și instalate în următoarele trei luni. Utilizarea scanerelor va contribui la creșterea gradului de securizare a frontierei externe a UE și eficientizarea controlului autorității vamale la trecerea mijloacelor de transport. Utilizarea acestor sisteme va da AVR un avantaj în combaterea contrabandei, a fraudelor vamale și va duce, totodată, la reducerea timpului de așteptare la trecerea frontierei”, a declarat Ion Cupă, președintele Autorității Vamale Române.

Continue Reading

Actualitate

Drumul județean DJ226A, traseul Cetatea Histria – DN 22/Tariverde a fost modernizat

Published

on

Consiliul Județean Constanța a organizat astăzi, 5 decembrie 2023, recepția finală a lucrărilor de modernizare infrastructură de transport regională a drumului județean DJ226A, traseul Cetatea Histria – DN 22/Tariverde.

Desfășurarea recepției a avut loc pe amplasamentul lucrării km 0+000 – Muzeu Cetatea Histria, în prezența președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu, a directorului general al Direcţiei Generale de Proiecte din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, Elena Georgescu, a directorului Direcţiei de Dezvoltare Judeţeană şi Coordonarea Instituţiilor de Sănătate, Sport şi Învăţământ din cadrul Consiliului Județean Constanța, Oana Martin, și a directorului Societății „Drumuri Județene Constanța”, Razvan Zagon.

Modernizarea și reabilitarea infrastructurii de transport constituie un obiectiv strategic la nivelul județului, având ca scop stimularea mobilității regionale și sporirea accesibilității în zonele de interes turistic și economic.

“Marcăm astăzi finalizarea unui proiect deosebit de important: modernizarea drumului județean DJ226A, legătură esențială între Cetatea Histria și DN 22/Tariverde. Proiectul a constat în reabilitarea și modernizarea drumului, dar și în crearea de trotuare, modernizarea unor stații de autobuz, drumuri laterale, podețe, semnalizări și marcaje rutiere. Investițiile în infrastructura rutieră nu sunt doar despre asfalt și beton, ci despre construirea unui viitor mai bun pentru noi toți. Drumurile bine întreținute facilitează accesul la servicii de sănătate, educație și afaceri, contribuind la dezvoltarea economică. Pe măsură ce drumurile noastre devin mai bune, oamenii se vor deplasa mai ușor, iar județul Constanța va deveni mai atractiv pentru vizitatori și investitori. Vreau să le mulțumesc celor care mi-au fost alături în realizarea acestui proiect. Fiecare contribuție în parte a fost esențială pentru misiunea noastră către dezvoltare și progres! Dragi constănțeni, vă invităm să utilizați acest drum modernizat și să vă bucurați de facilitățile oferite”, a precizat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Contractul de finanțare însumează 27.623.187,74 lei, din care beneficiarul contribuie cu 552.463,75 lei. Uniunea Europeană sprijină proiectul prin Fondul European de Dezvoltare Regională cu o contribuție financiară de 23.479.709,58 lei, în timp ce suma de 3.591.014,41 lei provine din Bugetul Național.

Scopurile particulare ale proiectului au constat în reabilitarea și modernizarea tronsonului de drum județean DJ 226A, în lungime de 13,918 km, pe ruta Cetatea Histria – DN 22 Tariverde. De asemenea, au fost incluse în obiectivele proiectului realizarea unor trotuare pe o lungime de 4.810 m și construirea/ modernizarea a patru stații de autobuz.

Continue Reading

Actualitate

Gala “Suflet de Crăciun“ SU.I.T.A.

Published

on

Gala “Suflet de Crăciun“ SU.I.T.A. va avea loc, sâmbătă – 16 Decembrie 2023, la Complex Diplomatic – Mamaia în intervalul 15:30- 20:30 fiind un eveniment sărbătoare pentru cei mici, dar și caritabil- dedicat strângerii de fonduri pentru terapia copiilor și tinerilor cu autism.

În cadrul evenimentului Gala “Suflet de Crăciun“ SU.I.T.A. se vor organiza momente speciale atât pentru copii, cât și pentru invitați, numeroase momente distractive, concursuri, tombole, prezentare de modă susținută de magazinul Big Cat Boutique, recital de vioara, concert cu, Denisa Lucan, Cristian Munteanu și corul Oleg Danovski. În cadrul evenimentului ne vom bucura de o expoziție cu opere de artă donate de artiști constănțeni. Cei ce participă la eveniment pot licita pentru operele de arta “ în mod silențios“, toate fondurile fiind strânse pentru copiii asociației.

“Sărbătorile de iarnă sunt o bucurie pentru familiile S.U.I.T.A. Ne bucurăm să fim împreună și cu această ocazie să aducem copiilor un strop de bucurie. Asociația noastră susține încă de la înființare cazurile acestor copii prin fondurile obținute din Festivalul S.U.I.T.A., din donații, redirecționări formulare 230 și sponsorizări primite pe tot parcursul anului”, afirmă Eleonora Nicolae, președintă Asociația Autism Cezar Nicolae – S.U.I.T.A.

„Un suflet de copil este nevinovat, pur, bun, poate chiar naiv. Știm cu toții câtă sensibilitate, bunătate și căldură se află în inima copiilor noștri. Insă, un suflet de copil cu AUTISM sau ADHD este mai “special“ și asta pentru că acești copii percep altfel lumea din jur, iar noi, poate chiar părinți de astfel de “suflete speciale“, nu înțelegem pe deplin ce este în inima unui astfel de copil. Știm însă că Moș Crăciun există pentru toți prin intermediul “eroilor SU.I.T.A. “ care ne sunt mereu alături pentru a face fapte bune. Gala “Suflet de Crăciun“ SU.I.T.A. – ediția I este o urmare firească a Festivalelor S.U.I.T.A. ( ajunse deja la cea de a VII-a ediție)”, se arată în comunicatul de presă.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222