Connect with us

Actualitate

Se caută un supergreu!

Published

on

Se caută un supergreu! Campania inițiată de promoterul internațional Eduard Irimia și OSS Fighters a fost lansată oficial. Proiectul își propune reînvierea emoției sportului de contact și descoperirea a cât mai multor tineri talentați în acest sport. Campania oferă două mari avantaje, promovarea tinerilor sportivi în promoțiile OSS Fighters care vor avea totodată șansa de a fi implicați în filme de lung metraj sau alte proiecte din showbiz.    

Campania Se caută un supergreu își are rădăcinile undeva la începutul anilor 2000, atunci când, Eduard Irimia iniția o acțiune ce avea drept scop descoperirea de noi talente la sporturile de contact, box, respectiv K1.

Prin jurul anului 2004, când a venit Mike Tyson la Mamaia, am avut o campanie de Se caută un greu, chiar aici în stațiune. Atunci l-am găsit pe Moroșanu, după care an de an am repetat povestea cu Raul Cătinaș, cu Benny Adegbuy și tot așa. E momentul în care se schimbă generații, deja cam toți sportivii binecunoscuți de publicul din România s-au cam retras, sau sunt la pensie sau sunt în alte producții și atunci e momentul să dăm șansa unor tineri care vin din spate, care au aceeași ambiție, care merită să ajungă mai departe, a declarat promoterul internațional.

Astfel, timp de o lună de zile, organizatorii îi așteaptă pe sportivi, la ringul special amenajat pe plaja din Mamaia, în dreptul hotelului Sulina.  Zilnic între orele 18.00-20.00 vor avea loc preselecții, în cadrul cărora, tinerii la categoria de +85 vor fi testați.

Speranțele sunt foarte mari pentru că sunt foarte mulți sportivi de descoperit în România la ora actuală, sunt și foarte mulți pe plajă, o să mergem și pe plajă să-i întrebăm dacă vor să facă sparing în ringul OSS Fighters Se caută un supergreu, sunt și câțiva sportivi din Constanța care sunt la juniori și pe care o să-i introducem în promoția Se caută un supergreu. O să fie ok, o să fie foarte bine, o să descoperim un nou Moroșanu, un nou Iftimoaie, spune Marius Gheorghe, manager general OSS Fighters.

Albert este prima descoperire a organizatorilor, din cadrul campaniei. Are 16 ani și a intrat în lumea sportului de contact în urmă cu șase ani. A obținut deja un titlu de vicecampion european, la juniori. A aflat de inițiativă întâmplător și și-a propus să încerce, în ideea de a ajunge la categoria profesioniști, cât mai curând. Până atunci însă, va primi o bursă de pregătire prin OSS Fighters.

Alex Filip celebrul luptător constănțean de kickboxing, consideră campania o șansă foarte mare pentru sportivii constănțeni, pentru sportivii din kickboxing.

Eduard Irimia a adus un vibe pozitiv în ceea ce privește luptătorii. Sperăm să confirmăm și noi, să nu-i dezamăgim, a spus luptătorul.

De altfel, talentele descoperite în cadrul campaniei vor fi promovate în Galele OSS. Următoarea gală, va fi organizată pe 22 august, în Piațeta Cazino, din Mamaia, în cadrul căreia vor fi filmate scene importante din Back to Back, un film de acțiune cu tematică de fighting, cu mașini puternice și fete frumoase, realizat de promoterul Eduard Irimia.  În plus, tinerii sportivi participanți la campanie vor putea face figurație în film.

Din septembrie, campania va continua în țară, următoarea oprire urmând a fi făcută la Cluj.

 

 

Actualitate

DGAS organizează cursuri pentru îngrijirea bătrânilor la domiciliu

Published

on

Începând  din 15 octombrie Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, în cadrul proiectului „SSM@160 – Servicii sociale și socio-medicale pentru persoanele vârstnice din municipiul Constanța”, va organiza gratuit sesiuni de formare profesională în ocupația de „Îngrijitor bătrâni la domiciliu”, pentru  32 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Cursul va avea o durată de pregătire de 360 de ore, iar după susținerea examenului, se va elibera un certificat de calificare recunoscut la nivel naţional/european, emis de Ministerul Educației şi Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi un supliment descriptiv la certificatul de calificare (supliment ce cuprinde compețentele dobândite în urma cursului).
După absolvirea programului de formare profesională, celor 32 de persoane calificate li se va acorda  o subvenție în valoare de 1.800 de lei/persoană și vor fi angajate în cadrul DGAS Constanța pe perioada determinată, în funcția de îngrijitor bătrâni la domiciliu.
Cursul va include un modul de dezvoltare durabilă, egalitate de șanse și participare civică, pentru a facilita contactul cursanților cu activitatea de acordare a serviciilor la domiciliul persoanelor vârstnice.

Continue Reading

Actualitate

Invitație la Teatru

Published

on

În această săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski invită publicul constănțean la operă. Melomanii vor putea urmări „Tosca” de G. Puccini. Regia artistică este semnată de GHEORGHE BĂRBULESCU, iar scenografia de ŞERBAN JIANU.

„Tosca” îl va avea ca dirijor pe MATEI POP din Cluj Napoca, în timp ce maestru cor va fi ADRIAN STANACHE.

De asemenea, soliști vor fi NICOLETA ARDELEAN, RĂZVAN SĂRARU, CĂTĂLIN ȚOROPOC – București, CONSTANTIN ACSINTE, LAURENȚIU SEVERIN, MĂDĂLIN BĂLDĂU, IULIAN BRATU, ADRIAN PÎRLEA, MIHAELA IONESCU.

Spectacolul „Tosca” va avea loc sâmbătă, 25 septembrie 2021, începând cu ora 19, în Sala Teatrului.

Biletele se pot achiziționa doar de la Agenția Teatrului.

Regulament, info spectatori în contextul COVID-19, info bilete și Agenție pe www.tnobconstanta.ro/bilete

Continue Reading

Actualitate

25 septembrie, „Noaptea Bibliotecii”

Published

on

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” sărbătoreşte „Noaptea Bibliotecii” în data de 25 septembrie. Și în acest sens instituția organizează o serie de evenimente pentru toate vârstele. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 16, pe platforma din fața instituției de cultură, după care urmează un atelier de jocuri și improvizații pentru adolescenți, un puzzle wine sheff, respectiv o reconstituire a unei imagini a unui raft de bibliotecă, ateliere de legare de carte pentru copii. De la ora 19, va avea loc un escape room inedit, un concurs de cunoștinţe, intuiție și îndemânare, intitulat „Cu cărțile pe urmele noastre”.

Pentru copii, între orele 16 și 17 se poate face o călătorie prin jurul lumii, cu ajutorul căreia vor descoperi țările, prin intermediul obiectivelor turistice, mâncăruri tradiționale, costume naționale, capitale, steaguri.

Pentru adolescenți, între orele 17 și 21 se pot face alte puzzle-uri, iar pentru cei mici, multe alte ateliere de decupaje, o expoziție de audiobook-uri.

De asemenea, constănțenii vor putea lua parte la expoziția Reginei Maria, vor participa la o expoziție cu noutăți pentru copii și mămici. Totodată, aceștia se vor putea întâlni cu scriitorul Ovidiu Dunăreanu şi vor putea lua parte la teatrul de umbre „Scufiţa informatică”, la lansarea cărţii scriitoarei Veronica Iani şi multe altele.

Continue Reading

Actualitate

Atenție șoferi! Se fac lucrări de reparații pe Autostrada A2

Published

on

Se reiau lucrările de reparații pe Autostrada A2, București – Fundulea, între km 31+500 și km 36 +150, sensul Constanța – București. Acestea au ca termen de finalizare data de 30 noiembrie 2021.

Astfel, în acest interval se vor institui restricții de circulație, prin devierea totală a traficului rutier de pe Calea II pe Calea I, cu reducerea vitezei la 60 km/h și închiderea parțială a nodului rutier de la km 35+547 ce face accesul la și de la localitățile Fundulea și Nana de pe sensul Constanța – București.

Continue Reading

Nordis Hotels

Exclusiv auto

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222