Connect with us

Actualitate

S-a deschis sezonul de croaziere în Portul Constanţa

Published

on

S-a deschis sezonul de croaziere în Portul Constanţa. River Adagio este prima navă care a acostat în oraşul de la malul Mării Negre, în 2019. Este un pasager care operează pe Dunăre şi are la bord 150 de americani dornici să descopere cât mai multe lucruri frumoase despre ţara noastră. Pentru toţi aceşti turişti, călătoria pe fluviu este un vis mai vechi, iar Dunărea li se pare minunată. Au toate condiţiile la bord, de la camere spaţioase şi confortabile, până la restaurante diferite, baruri şi programe de distracţii. Iar în fecare port, coboară şi vizitează împrejurimile.

“Am mai fost în România, dar cu o altă navă, acum ceva vreme. Îmi place să vizitez şi să învăţ cât mai multe despre ţările pe care le vizitez şi mi-am făcut şi nişte prieteni din România. Mi-a plăcut mult Constanţa, vă asigur. Mi-a plăcut şi data trecută şi mă aştept ca acum să îmi placă şi mai mult.”, spune o turistă

“Nu am mai fost în România până acum. Am auzit că este o ţară frumoasă, cu oameni minunaţi, aşa că ne bucurăm că suntem aici. Am auzit de gimnasta voastră renumită. Iar eu am o fiică şi o nepoată care sunt foarte bune la gimnastică, aşa că ştim de Nadia, este cel mai important ambasador al vostru.”, spune un turism

“Ştiu câţiva oameni care au fost în această croazieră şi mi-au spus că trebuie neapărat să merg şi eu pentru că este o zonă foarte frumoasă. Şi ar trebui să apreciaţi că am adus şi vremea frumoasă din Florida!”, completează o altă turistă  

Compania care deţine vaporul “River Adagio” mai are câteva nave identice în portofoliu şi se ocupă de promovarea turistică a Dunării şi a obiectivelor turistice de pe malurile ei, din toate ţările pe care le traversează fluviul pe bătrânul continent.  Portul Constanţa este deja o destinaţie tradiţională pentru multe dintre vasele companiilor de croaziere, acestea revenind an de an, cu tot mai multe escale.

Actualitate

Se reia traficul pe podul de la Poarta 5 din Portul Constanța

Published

on

Începând de mâine, 7 iulie, ora 13.00, se redeschide circulația auto pe Pasajul Superior de la Poarta 5 pentru autovehiculele care tranzitează această zonă.
𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐳𝐢𝐬𝐚̆ 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞 𝐩𝐚𝐬𝐚𝐣.
Podul de la Poarta 5 a fost închis în ultima perioadă pentru reparații capitale și modernizarea rețelei de iluminat.

Continue Reading

Actualitate

Lumina Residence, casa ta de vis

Published

on

Descoperă cel mai nou cartier rezidenţial din judeţul Constanţa. Lumina Residence este un nou concept modern care priveşte spre viitor.

Amplasat la doar 15 minute de staţiunea Mamaia şi de oraşul Constanţa, reprezintă o investiţie sustenabilă de viitor şi o oază de linişte, combinând estetica şi funcţionalitatea. Lumina Residence va fi compus din 7 imobile, se va întinde pe o suprafaţă de 17.000 m pătraţi, iar preţurile încep de la 900 de euro/mp.

Apartamentele sunt extrem de luminoase, completează aspectul lor aerisit şi te vor face să te simţi imediat acasă. Sunt eficient compartimentate, iar balcoanele şi terasele sunt generoase cu o suprafaţă de 10 mp. Fiecare dintre camere va avea o amprentă contemporană, dar vor fi şi o oază de căldură şi confort. Designul de calitate şi finisajele de top caracterizează Lumina Residence.

Garsonierele sunt spaţioase şi au fost gândite să creeze un apartament multifuncţional. Încă de la intrare, vei observa spaţiul repartizat eficient în 4 zone esenţiale: hol, bucătărie, living şi un loc de luat masa sau birou, în funcţie de nevoile proprietarului.

Cartierul rezidenţial va cuprinde şi o hală modernă, cu o suprafaţă de peste 1000 mp. Aceasta creează în ansamblul rezidenţial numeroase facilităţi: centru comercial, sală de fitness, salon de înfrumuseţare, farmacie, chiar şi spaţii comerciale ce pot fi închiriate de viitorii antreprenori din zonă. De asemenea, în faţa acestor spaţii comerciale se va afla o parcare dedicată clienţilor şi antreprenorilor.

Mai multe informaţii pe www.luminaresidence.ro sau la telefon 0745.021.055.

Continue Reading

Actualitate

Numărul de urgență delfini, tot mai util

Published

on

Numărul de #urgență #delfini devine din ce în ce mai util, cu fix o lună înainte de #ziuadelfinului
Anunță-ne printr-un simplu mesaj dacă ai observat delfini eșuați pe litoralul românesc. Ne ajută nespus de mult să ne trimiți și coordonatele exacte, pentru a fi eficienți.

Continue Reading

Actualitate

Percheziții la persoane bănuite de contrabandă

Published

on

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată.

Au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 1.900 de pachete cu țigarete.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 23.000 de lei.

La finalizarea perchezițiilor, au fost identificate și conduse la sediu 6 persoane, iar în urma audierilor s-a dispus continuarea urmării penale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, față de un bărbat, de 62 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Ordine Publică, Poliției municipiului Constanța și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222