Connect with us

Recomandarea saptamanii

Restaurantul Le Charme din Mamaia Nord, definiția calității și a gustului desăvârșit

Published

on

Mâncăruri alese, preparate inedite, delicatese, meniuri speciale pentru evenimente pe măsură, servicii de calitate ireproșabilă și maeștrii bucătari recunoscuți în domeniu, toate reprezintă cartea de vizită impecabilă a Restaurantului Le Charme din Mamaia Nord.

Meniu internațional, extrem de diversificat, cu specific mediteranean, italian, grecesc. În plus, ca o notă distinctivă, meniul este îmbogățit cu o varietate de sortimente de sushi. Deserturile sunt făcute în laboratorul propriu, iar peștele și fructele de mare sunt importate din Grecia.

De asemenea, Le Charme oferă alternativa takeaway și catering, cât și sushi bar pentru evenimente corporate și private.

Restaurant Le Charme Mamaia Nord organizează evenimente speciale, dar și evenimente de business sau corporate. Spațiul este cât se poate de generos: terasă exterioară de 60 de locuri, terasă interioară de 70 de locuri și restaurant de 80 de locuri.

Recomandarea saptamanii

Project-Ank Util, aliatul tău de încredere în proiectare construcții!

Published

on

Project-Ank Util, aliatul tău de încredere în proiectare construcții! Construcții civile, construcții industriale și agricole, infrastructură rutieră, construcții hidrotehnice. Toate acestea, sub un singur brand, într-un singur portofoliu. Project Ank-Util este o companie full-house de practică arhitecturală si proiectare cu ani de experiență în livrarea de proiecte complete și complexe de top, inovative și personalizate 100%.

“Suntem în secolul vitezei și oamenii, de obicei când vin, își doresc să obțină un proiect cât mai repede, pe care apoi să-l prezentăm pentru a propune și a negocia soluțiile.”, declară ANCA DUMITRESCU, director general Project-Ank Util S.R.L

Echipa Project-Ank Util este formată din tineri de succes, o echipă versatilă, ce pune preț pe eficiență și idei inovatoare, proiectele – indiferent de complexitatea lor – vor prinde contur în cele mai inedite forme. Iar portofoliul agenției de proiectare este cât se poate de diversificat, reușind să satisfacă până și cele mai pretențioase idei și necesități de proiectare.

“Hoteluri, locuințe, grădinițe, în privința instituțiilor publice, săli culturale, ce țin de asememea de domeniul public, iar în privința domeniului de infrastructură, ne ocupăm de infrastructură de drumuri, parcări, acestea fiind îndeosebi investiții ce țin de domeniul public.”, completează ANCA DUMITRESCU, director general Project-Ank Util S.R.L

Din echipa Project-Ank Util fac parte, desigur, și nume sonore ce activează de ani buni în acest domeniu.

“Eu am, ca să zic așa, o manșă mare de tipuri de proiecte, de la creșe, grădinițe, școli, săli de sport, până la obiective nucleare. Legislația spune că orice proiect care necesită autorizare și are nevoie de un arhitect trebuie să poarte semnătura de verificare a unui arhitect cu drept de semnătură, exact ce este publicat în fiecare an în Monitorul Oficial.”, declară TEODOR BRĂTAN, arhitect

De-a lungul timpului, datorită profesionalismului dovedit, Project-Ank Util și-a câștigat încrederea numeroșilor clienți din întreaga zonă a Dobrogei.

“Știu că sunt o echipă profesionistă, știu că se implică, pun suflet în ceea ce fac și de aceea am și mers pe mâna lor în derularea proiectelor pe care le-am propus să le derulăm la nivelul comunei Mircea Vodă.”, declară GEORGE IONAȘCU, primarul comunei Mircea Vodă

Desigur, tehnologia de ultimă generație de care dispun membrii echipei – arhitecți, proiectanți, ingineri – joacă un rol conserabil în reușita fiecărui proiect dus la bun sfârșit.

Pe lângă toate acestea, înca un atu important al companiei Project-Ank Util este că toată documentația legală necesară este, de asemenea, parte integrată a acestei firme, ceea ce elimină clientului o parte plină poate de necunoscute și coduri de legi de cuprins, obligatorii în orice proiect de construcții.

Odată cu inaugurarea sediului nou al companiei Project-Ank Util, din strada Interioară 3, numarul  1, parter – Constanța, au fost dezvoltate o serie de departamente noi, care corespund cu etica și normele de muncă din Austria, printre care și departamentul de marketing, publicitate & PR, pentru ca nivelul înalt de etică de lucru să fie resimțit printre clienții și constructorii din piață.

 

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

“Prinț și cerșetor”, duminică, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”

Published

on

Dacă nu aveți agenda încărcată în acest weekend, atunci nu trebuie să ratați premiera spectacolului “Prinț și cerșetor”, care va avea loc duminică, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Muzica L. van Beethoven

Libretul după romanul omonim al lui Mark Twain

Regia, Coregrafia, Light design: Horațiu Cherecheș

Scenografia: Natalia Kornilova

Asistent coregrafie: Monica Cherecheș, Adrian Mihaiu, Irina Mihaiu

Regia tehnică: Gelu Râpă

Maestru lumini: Theodor Petricilă

Constănțenii trebuie să știe că biletele se pot achiziționa doar de la Agenția Teatrului, iar regulamentul și toate informațiile necesare se regăsesc pe site-ul TNOB www.tnobconstanta.ro/bilete.

sursa foto: TNOB

Continue Reading

Actualitate

Rețeaua de retail ALFA BETA: Management orientat către client, răsplătit cu afaceri totale de peste 15 milioane de euro

Published

on

Lanțul de magazine Alfa Beta încheie anul 2020 cu afaceri totale de peste 15 milioane de euro,  rămânând astfel una dintre cele mai importante rețele locale de retail din regiunea de Est a României și principala rețea locală de pe litoralul românesc.

Cu o politică centrată pe satisfacerea nevoilor clienților, Alfa Beta a reușit să înregistreze în cei 30 de ani de prezență pe piață, vânzări care au crescut de la an la an, acoperind la ora actuală  45% din comerțul tradițional cu bunuri de larg consum din orașul Constanța. Asumându-și un proces de dezvoltare continuu, Alfa Beta a investit  în ultimii ani într-o carmangerie proprie- sursă de produse proaspete și de calitate superioară și un deposit logistic- interfață între furnizorii interni și internaționali și rafturile celor opt supermaketuri.

Orientarea către cerințele clienților a făcut ca în prezent, rețeaua de retail să listeze în magazinele deținute peste 12.500 SKU-uri, oferind o sortimentație diversificată ce provine inclusiv de la cei mai importanți producători din România și din Europa, dar și de la producători locali  ale căror branduri îndeplinesc standardele de calitate solicitate de clienți.

Prin listarea produselor în cele 8 supermarketuri Alfa Beta distribuite strategic în noduri comerciale din orașul Constanța – principal port la Marea Neagră – brandurile beneficiază atât de volume de vânzări semnificative, cât și de brand awerness la nivel național și chiar internațional prin prezența în rândul clienților a numeroși turiști români și străini, dar și a marinarilor de pe navele ce acostează în port.

În egală măsură, Alfa Beta dovedește astfel că se constituie într-un partener de încredere pentru furnizorii de produse, oferind condiții optime de livrare și depozitare a mărfurlor, condiții avantajoase de plată a livrărilor, precum și oportunitatea de a crește volumele de vânzări prin oferte speciale și promoții.

 

 

 

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

“O sole mio”, în weekend, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”

Published

on

Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” îi invită pe constănțeni, în acest sfârșit de săptămână, la divertismentul muzical “O sole mio”. Mult-așteptatul spectacol va avea loc sâmbătă, începând cu ora 19.00.

Concepția spectacolului îi aparține Gabrielei Dobre, iar din distribuție fac parte soliștii: Daniela Vlădescu, Lucia Mihalache, Stela Sîrbu, Ionela Duma, Silvia Simionescu, Veronica Răceală, Raluca Dărăban, Gabriela Dobre, Mihaela Ionescu, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Mădălin Bădălău, Ionut Neagu și Cristian Parmac.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului, iar regulamentul și toate informațiile necesare pentru spectatori în contextul COVID-19, se regăsesc pe site-ul instituției: www.tnobconstanta.ro/bilete.

sursa foto: tnob.ro

Continue Reading

Le Charme RESTAURANT

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222