Connect with us

Recomandarea saptamanii

Recomandarea hairstylist-ului pentru sezonul estival

Published

on

Coafura reuşită şi machiajul perfect reflectă întotdeauna imaginea femeii puternice şi stilate. Iar frumuseţea nu ţine cont de anotimp, astfel că vara în mod deosebit, doamnele și domnișoarele își doresc un look impecabil, dar cât se poate de rapid și practic.

În acest sezon estival, în vogă sunt coafurile simple şi originale, iar hairstiliştii au reuşit să le interpreteze astfel încât acestea să arate stilat şi autentic. Totul, în doar câțiva pași simpli.

“Pentru astăzi, clienta mea a decis să mergem pe o împletitură de vară, pentru un look fresh și astfel am hotărât să îi fac două codițe împletite, să fie în ton cu vremea de afară.”, declară SANDRA IACOB, hairstylist

“Și vara aceasta se poartă împletiturile, atât la plajă, cât și seara dacă mergem la club, putem să le purtăm și la un pub sau atunci când ieșim în oraș, este o coafură lejeră care nu necesită foarte mult timp să ne aranjăm.”, declară DENIS IACOB, manager Identity by Denis Iacob

De asemenea, experții în frumusețe au şi câteva sfaturi pentru doamnele şi domnişoarele care vor să iasă din tipare în lunile toride de vară.

“Încă se poartă părul colorat asezonat cu șuvițe foarte deschise ca să putem să scoatem în evidență culorile puternice pe care le punem pe păr pe timpul serii, culori care la primul spălat se vor duce.”, declară DENIS IACOB, manager Identity by Denis Iacob

“O astfel de coafură poate fi adaptată și poate fi și una elegantă doar prin simpla prindere a codițelor într-un mic coc. +++ TC 00.50 – 00.53 De la un look fresh, putem trece la un look elegant.”, completează SANDRA IACOB, hairstylist

Vara este cel mai bun sezon pentru a face o schimbare. În sfârșit, puteți miza pe un stil îndrăzneț sau puteţi păstra look-ul simplu și natural.

Recomandarea saptamanii

Fregata „Regina Maria” participă la cea de-a treia misiune NATO în acest an de instrucție

Published

on

O nouă reușită pentru Fregata „Regina Maria” în aceste zile. Fregata a plecat ieri din portul militar Constanța, pentru a se integra în gruparea navală permanentă NATO SNMG-2 (Standing NATO Maritim Group).

Astfel, nava va desfășura, în perioada 27 octombrie – 7 decembrie, misiuni de supraveghere a traficului naval și de descurajare a unor potențiale amenințări pe flancul sudic al Alianței Nord-Atlantice, în bazinul estic al Mării Mediterane. În perioada dislocării în Marea Mediterană, fregata „Regina Maria”, cu un elicopter IAR 330 Puma Naval și un detașament de Forțe pentru Operații Speciale (FOS) la bord, va participa la Operația NATO „Sea Guardian”, sub conducerea Comandamentului Maritim Aliat al NATO (MARCOM), precum și la Exercițiul multinațional de luptă antisubmarin „Mavi Balina 20”, organizat de Forțele Navale ale Turciei, în perioada 2-9 noiembrie.

Fregata, cu un echipaj alcătuit din 240 de militari, este comandată de comandorul Victor Durea și are planificate escale în porturile Aksaz
(Turcia), Souda (Grecia), Alexandria (Egipt), Haifa (Israel), pentru refacerea capacității de luptă.

Reprezentanții Forțelor Navale menționează faptul că pregătirea pentru plecarea navei în misiune s-a desfășurat în conformitate cu măsurile de prevenire a infectării echipajului cu noul coronavirus SARS-CoV-2, iar pe parcursul escalelor în porturile menționate, militarii vor rămâne în izolare, la bord.

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

„Poezie de flori”, la florăria Dovaltino

Published

on

Roz, galben, roșu, portocaliu, albastru, alb și mult verde deoarece toamna se numără bobocii, cel puțin așa spune o vorbă din popor, însă toamna este și sezonul perfect pentru o schimbare, iar noi, am descoperit un loc parcă ca o bucățică ruptă din rai, florăria Dovaltino, acolo unde florile, aranjamentele florale, plantele perene sau de sezon, cât și decorațiunile, parfumurile de cameră, vinurile și florile criogenate sunt la ele acasă și așteaptă să fie achiziționate de către constănțenii dornici de altceva, de ceva inedit.

De cum pășești în florăria Dovaltino care este deschisă  24/24, șapte zile din șapte, care oferă și transport gratuit clienților te îndrăgostești pe loc de un aranjament mic sau mai mare, de o floare perenă sau de sezon sau de tablourile cu licheni.

Să nu mai vorbim de faptul că în această perioadă aranjamentele extrem de amuzante și insipirate cu dovleci care poartă mască și care se adaptează perioadei actuale, dar și aranjamente cu și despre Halloween ar putea fi o prioritate, acum, toamna.

Nu există floare, plantă și decorațiune pe care florăria Dovaltino să nu o aibă, iar constănțenii pot apela cu încredere la serviciile acesteia deoarece orice combinație, orice idee poate fi onorată cu brio de către specialiștii de aici, care ne-au destăinuit faptul că sunt unici pe piața constănțeană în acest domeniu.

De asemenea specialiștii vă pot ajuta la orice oră din zi și din noapte atât cu comenzi simple precum un buchet de trandafiri pentru un moment romantic, cât și cu o schimbare totală a grădinii dumneavoastră cu plante dintre cele mai frumoase, dar și achiziționarea unor tablouri impozante de licheni pentru cumpărătorii mai pretențioși,  cu un aer avangardist.

Magazinul Dovaltino este ca o poezie de flori de unde cu siguranță nu veți pleca cu mâna goală.

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

Sezon estival salvat de turiștii români

Published

on

Românii au salvat sezonul turistic din Bulgaria. O spun la unison atât reprezentanții din turism din țara vecină, cât și touroperatorii autohtoni specializați vânzarea vacanțelor în Bulgaria. Conform ultimelor date publicate, deși a fost înregistrată o oarecare scădere comparativ cu anul trecut, numărul turiștilor români care au ales stațiunile de pe litoralul bulgăresc este considerabil mai mare decât ponderea turiștilor din oricare altă țară europeană.

Concret, peste 177.000 de turiști români și-au petrecut vacanța, în perioada iunie-august, în Bulgaria, ceea ce înseamnă o pondere de 40% din cifra totală. Conform așteptărilor, cele mai căutate stațiuni în rândul românilor au fost Nisipurile de Aur, Sunny Beach și Albena.

Touroperatorii și agenții de turism se pregătesc acum pentru sezonul de iarnă și speră ca stațiunile montane din Bulgaria să fie și anul acesta în topul preferințelor turiștilor români.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta