Connect with us

Diverse

Rami Malek a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din “Bohemian Rhapsody”

Published

on

Nimeni nu îl poate înlocui pe Freddie Mercury, însă Rami Malek a reuşit să cucerească atât inimile fanilor, cât și ale criticilor cu rolul său din “Bohemian Rhapsody”. Actorul american este nominalizat la Globurile de Aur 2019, pelicula intrând și ea în cursa pentru ”Cea mai bună dramă”.

Rami Malek, actorul american care l-a portretizat pe Freddie Mercury în lungmetrajul biografic “Bohemian Rhapsody“, a fost nominalizat la Globurile de Aur 2019, o reușită ce încununează succesul deja notabil al peliculei. Declarat de curând cel mai vândut film biografic al unui cântăreț, “Bohemian Rhapsody” se regăsește și ea în lista nominalizărilor acestei prestigioase gale, pelicula intrând în cursa pentru Globul de Aur oferit pentru ”Cea mai bună dramă”.

Pentru Rami Malek, aceasta este cea de-a treia nominalizare la Globurile de Aur, actorul primind alte două nominalizări pentru rolul său din serialul ”Mr. Robot”.

”Este minunat să fii recunoscut în acest fel. Au trecut atât de mulți ani în acest proces și să ai acest moment culminat în carieră, nu numai prin reușita mea, dar și a filmului, este o onoare extraordinară și reflectă nivelul la care au muncit toți cei care au făcut parte din acest proiect”, a declarat Rami Malek într-un interviu pentru Entertainment Weekly.

Rami Malek despre momentul de la Live Aid: ”Eram cumva pregătit, dar nimeni nu te poate pregăti pentru o asemenea emoție”

Momentul culminant al filmului, când Freddie urcă pe scenă la Live Aid, este jucat magistral de Malek, fiind una dintre cele mai memorabile scene ale peliculei. Momentul a fost filmat dintr-o bucată la sugestia lui Rami, care și-a dorit să capteze cât mai bine energia unui concert live.

“Eram cumva pregătit, dar nimeni nu te poate pregăti pentru o asemenea emoție. A fost o provocare să recreez ceea ce unii consideră a fi cea mai grozavă prestație rock din istorie. Mi-am spus: <<Ce naiba, ei au construit scena, hai să facem treaba asta>>”, a povestit Rami Malek publicului din New York, potrivit Deadline.

“Bohemian Rhapsody” este un film-tribut adus lui Freddie Mercury și trupei legendare Queen. Filmul se concentrează pe povestea lui Farrokh Bulsara, un tânăr născut în Tanzania, care s-a stabilit la Londra la o vârstă fragedă. Farrokh devine Freddie și își întâlnește partenerii de trupă cu care a scris istorie în muzica rock: Brian May, Roger Taylor și, mai târziu, John Deacon. Pelicula urmărește ascensiunea trupei prin hiturile și concertele impresionante, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului “Live Aid” din 1985. Regia filmului este semnată de Bryan Singer, iar scenariul a fost scris de Anthony McCarten.

Sursa: infomusic.ro

Actualitate

Acțiune de ecologizare în portul turistic Tomis

Published

on

Regia Autonomă “Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța s-a autosesizat, ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că în vecinătatea portului turistic Tomis, într-o zonă în care Regia are mai multe imobile în administrare, au fost aruncate la întâmplare gunoaie și resturi menajere.

În consecință, o echipă mixtă, formată din reprezentanți ai Poliției Locale Constanța și ai Regiei s-a deplasat la locația în cauză. RAEDPP Constanța a luat măsuri pentru a fi îndepărtate de îndată gunoaiele de pe platformă, însă pe taluzul înalt și abrupt nu s-a putut interveni. Astfel, o echipă a Regiei, din care face parte și un alpinist, se va deplasa din nou la fața locului pentru a igieniza zona.

Totodată, în urma acțiunii de verificare, reprezentanții RAEDPP Constanța au constatat că locuințele au devenit insalubre, nefiind întreținute corespunzător de către chiriași. Acestora le-a fost adus la cunoștință faptul că, în situația în care nu efectuează lucrări de igienizare a spațiilor deținute, entitatea publică va proceda la întocmirea documentațiilor în vederea formulării de acțiuni în instanțele de judecată, având ca obiect evacuarea din imobile.

Reprezentanții RAEDPP Constanța fac apel la constănțenii care constată astfel de fenomene antisociale să apeleze Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat.

sursa foto: RAEDPP Constanța

Continue Reading

Actualitate

“E mai important ce lași în urmă, decât ce trimiți înapoi”

Published

on

Copiii rămași acasă în urma plecării părinților la muncă în străinătate, fiind lipsiți de afecțiunea și supravegherea acestora, se confruntă cu dificultăți de ordin emoțional, social și școlar. Lipsa părinților sau a reprezentatului legal poate determina însă și limitarea accesului copiilor la servicii de sănătate, educație și beneficii sociale.

Direcția Generală de Asistență Socială Constanţa informează persoanele care intenţionează să plece pentru a lucra în străinătate şi au copii minori în întreţinere să se prezinte la sediul Serviciului protecţia și promovarea drepturilor copilului din strada Unirii, nr.104, în vederea notificării, în conformitate cu prevederile Legii nr. 272/2004 republicată.

”Părintele care exercită singur autoritatea părintească sau la care locuieşte copilul, care urmează să plece la muncă în străinătate, are obligaţia de a notifica această intenţie serviciului public de asistenţă socială de la domiciliu, cu minimum 40 de zile înainte de a părăsi ţara. Serviciul protecţia copilului va monitoriza ulterior modul de creştere şi îngrijire a minorilor rămaşi în ţară. ”

Această dispoziție este aplicabilă și tutorelui, precum și în cazul în care ambii părinți urmează să plece la muncă întru-un alt stat.

sursa foto: PMC

Continue Reading

Diverse

Beneficiile tratamentului cu keratină

Published

on

Coafura reuşită şi machiajul perfect reflectă întotdeauna imaginea femeii puternice şi stilate. Iar în acest sezon nu este loc de monotonie! Însă, pentru a atrage atenţia cu o coafură inedită, ideal ar fi ca părul să fie impecabil. Tocmai de aceea, experţii în frumuseţe le recomandă doamnelor şi domnişoarelor tratamentele inovatoare pentru îngrijirea părului.

Există multe metode prin care îţi poţi îndrepta părul, însă tratamentul cu keratină are cel mai vizibil impact şi rezultate spectaculoase, de lungă durată.

“Astăzi, am ales să îi fac clientei mele un tratament de întindere cu keratină combinată cu botox, care hrănește părul și îl hidratează în profunzime. A ales acest tratament pentru că își dorește să se usuce mai rapid la păr și să nu mai piardă timpul în fața oglinzii.”, spune GABRIELA NEGOIȚĂ, hairstylist

Cu un astfel de tratament putem da uitării minutele întregi petrecute în faţa oglinzii, încercând să ne îndreptăm părul cu placa. Iar beneficiile acestei procedurii sunt nenumărate.

“Va crea luciul botoxul pe care îl are acest tratament va hidrata intens firul de păr până în cortex. În același timp îndreaptă și hrănește firul și în restructurează.”, spune  GABRIELA NEGOIȚĂ, hairstylist

Aşadar, dacă părul este foarte fragil şi lipsit de elasticitate, este timpul pentru un tratament cu keratină, una dintre cele mai bune terapii pentru regenerarea intensivă a firului de păr.

Continue Reading

Actualitate

De ce hrana de la noi ajunge să valoreze, uneori, cât un gram de aur?

Published

on

Niciodată, în niciun colț de lume, hrana produsă în mici ateliere aflate în sate mai mult sau mai puțin uitate de lume, nu este ieftină. Să produci curat, fără să înmulțești artificial compoziția, fără să adaugi, vorba aia, bazaconii, îți crește semnificativ costurile.

Dacă se folosesc și materii prime certificate bio, deja știm la ce să ne așteptăm. Și mai e ceva: artizanul. Adică omul. Poate fi un creator care desenează bomboane, un cioban care face rețete inspirate și care, doar el știe, ce și cât să pună. Și de ce.

Până la urmă, a te hrăni cu produse tradiționale sau făcute în serii limitate este o alegere asumată.  Și dacă punem semnul egal între “scump” și “valoros”, atunci vom mânca puțin și de calitate ridicată. Adică exact cum e mai sănătos.

Dacă titlu acestui articol te-a intrigat este pentru că voiam să-ți spunem ce am descoperit la magazinul de produse tradiționale Hrana de la Noi, de vizavi de Spitalul Județean.

Știam și noi ca și voi că dacă zici ciocolată, zici Belgia și Elveția. Ok, e normal fiindcă oamenii ăia fac asta de sute de ani…DAR….avem în țară ceva foarte interesant.

Un brand de ciocolată artizanală pictată manual. Destul de neașteptat, nu? Christe este o idee îndrăzneață ce are ca inspirator și fondator un preot.

Omul ăsta a creat un produs premium care costă pe măsură și care face din Christe un cadou extrem de valoros, dacă ai o aniversare sau mergi într-o vizită mai…cu pretenții.

Ambalaj gândit în cele mai mici detalii și un produs care te face să te mândrești că e “din România”. Nu, nu e ieftin. Nici nu are cum să fie. Când am auzit că au așa ceva la Hrana de la Noi, am mers din curiozitate și n-am regretat. De ce? Păi pentru că am găsit o variantă de ciocolată mai “pe buget”, la sub 30 de lei și am ales să facem o mică aprovizionare cu mezeluri și brânzeturi ardelenești.

Magazinele de acest gen s-au înmulțit și asta arată interesul oamenilor pentru a se hrăni mai îngrijit. Ceea ce ne-a atras aici este abundența de produse și faptul că știi clar ce mănânci. Și de unde. N-am avut câteva sute de lei ca să îndrăznim la o cutie aniversară de la Christe dar am umplut frigiderul pentru câteva zile. Câte puțin din toate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta