Connect with us

Actualitate

Proprietăţile NORDIS – o investiție profitabilă când inflația atinge valori ridicate

Published

on

Atractivitatea dezvoltărilor urbane futuriste și trendul vacanțelor în zone în care luxul este o normalitate alimentează un interes în creștere al românilor pentru un stil de viață cu un grad ridicat de confort. În ciuda oportunităților pe care țările arabe le oferă de ceva timp cumpărătorilor români, aceștia preferă să investească în proprietăți imobiliare din România, în baza unor factori extrem de importanți pentru siguranța investiției.

Conform unui studiu efectuat de o instituție bancară de prestigiu, românii ocupă locul 1 în materie de comportament axat pe economisire în perioada pandemiei, cu un procent de 83% față de media europeană de 66,5%. Acest lucru justifică cererea ridicată privind achiziția de proprietăți imobiliare și, în ciuda provocărilor din prezent, creează un prilej favorabil pentru investiții financiare, prin care economiile sunt protejate de inflație.

În prezent, comportamentul cumpărătorilor în domeniul imobiliar denotă o educare cu privire la calitatea construcției, standardul energetic, existând așteptări mai mari în raport cu beneficiile extra ale fiecărui produs imobiliar. Oferta dezvoltărilor premium ocupă la acest moment doar 7% din piață, ceea ce deschide o oportunitate pentru agențiile imobiliare de peste hotare.

În ciuda mirajului creat în jurul acestui trend al proprietăților imobiliare în zone exotice, investitorii preferă să aleagă investițiile financiare sigure, analizând toate avantajele unui produs imobiliar din România, ce promovează un stil de viață ca o vacanță, cu un grad ridicat de confort.

Un astfel de caz este Nordis Group, singura companie imobiliară care îmbină armonios dezvoltarea hotelieră cu cea rezidențială, creând un concept de succes prin care aliniază oferta la cele mai înalte standarde de peste hotare.

Nordis Group a marcat o premieră pe piața din România, oferind posibilitatea investiției într-o cameră de hotel, de administrarea căreia se va ocupa integral, investitorul având posibilitatea de a rezerva camera timp de o săptămână pe an, pentru vacanța proprie.

La Nordis Mamaia, proprietarul se va bucura de vacanța sa de 5*, cu extrem de multe variante de relaxare și petrecere a timpului liber: plajă proprie, spa de 3.200 mp, piscine interioare și exterioare, 12 restaurante și cafenele, concierge, cinema, sală polivalentă, loc de joacă pentru copii, centru de recuperare medicală, galerie comercială cu branduri premium.

„Investitorii aleg Nordis pentru că le place conceptul pe care l-am creat în cele mai atractive stațiuni din România. Avem experiență în management hotelier și turism, ceea ce le conferă încredere că investiția este una profitabilă. Piața a ajuns la un nivel de maturizare, iar investitorii analizează atent produsul imobiliar, de la calitatea construcției, la facilități, comunitatea din care vor face parte și stilul de viață în cazul celor care aleg o proprietate în corpurile rezidențiale. La acest moment, o investiție în conceptul Nordis protejează economiile de inflație și este singurul care oferă garantat un venit pasiv fără alte costuri. Ne ținem de planul nostru măreț: punem România pe harta destinațiilor de senzație”, declară Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

Cumpărătorii care au investit în produsele imobiliare Nordis Mamaia, Nordis Sinaia și Nordis Brașov au luat decizia convinși de toate plusurile pe care dezvoltatorul le oferă: condiții de 5 stele, administrarea proprietății, randament garantat de 7% anual, venit pasiv lunar asigurat, metode flexibile de plată, flux de turiști asigurat tot anul și posibilitatea rezervării camerei de hotel timp de o săptămână pentru sine. În acest fel, au siguranța unei investiții fără cheltuieli extra, fără riscuri și efort de administrare.

Doar în 2021, Nordis Group a realizat vânzări record, de peste 400 de milioane de lei, în ciuda contextului mai puțin favorabil din piață, ceea ce validează atractivitatea proiectului și denotă că românii preferă să investească în proprietăți imobiliare din România, în defavoarea celor din zone exotice aflate în afara granițelor.

Imposibilitatea de a asigura continuitatea închirierii unității, costurile ridicate pentru servicii de property management, plata taxelor și rigorile specifice locale, inaccesibilitatea și dependența de transport aerian și costurile aferente, ce scad profitabilitatea investiției, îi determină pe investitori să evite investițiile peste hotare și să aleagă proprietăți imobiliare din România, pentru a avea o putere mai mare de control.

 

Actualitate

Atenționare pentru turiști și constănțeni

Published

on

Weekendul bate la ușă, cel mai așteptat eveniment al verii, festivalul NEVERSEA, a început, iar orașul este plin de oameni care vor să se distreze. Temperaturile sunt ridicate, apa mării este perfectă pentru îmbăiere, de aceea, atât constănțenii, cât și turiștii vor să petreacă mult timp pe plajă și în apă.

Atunci când vrem să intrăm în apă, trebuie neapărat să ținem cont de steagurile arborate în punctele de salvamar.

  • Steagul roșu cu galben înseamnă că plaja este supravegheată de salvamari.

E bine de știut că atunci când sub steagul roșu cu galben este arborat:

  • STEAGUL ROȘU – scăldatul este interzis
  • STEAGUL GALBEN – înotul nu este recomandat decât înotătorilor profesioniști
  • STEAGUL ALB/NEGRU (în carouri) – înotul este interzis, în zonă e permis doar accesul ambarcațiunilor
  • Când nu este niciun steag de avertizare sau este doar steagul alb (opțional) e semn că avem liber la distracție.

Pe tot parcursul sezonului estival, peste 100 de salvamari și personal de prim ajutor lucrează la capacitate maximă și veghează plajele din Constanța și Mamaia în program 08:30 – 19:30.

sursa foto: Primăria Constanța

Continue Reading

Actualitate

Turneul ,,Citadele culturale dobrogene” ajunge la Constanţa şi Mangalia, în acest weekend

Published

on

Chitariștii Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan, membrii ai Duo-ului Kitharsis, și pictorul Mugur Popa vă invită la evenimentele din cadrul turneului ,,Citadele culturale dobrogene”. Serate de neuitat, în care se vor îmbina muzica și arta plastică, vor avea loc vineri, 8 iulie, de la ora 17:00, la Muzeul de Artă Constanţa şi sâmbătă, 9 iulie, de la ora 19:00, la Grădina Cuturală Callatis din Mangalia.

Chitariștii Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan, muzicieni de excepţie ce alcătuiesc Duo Kitharsis, sunt laureați cu Marele Premiu la Festivalul Internațional de Chitară Clasică Olsztyn (Polonia, 2014), Locul I la Concorso di Esecuzione Musicale „Citta di Piove di Sacco” (Padova, Italia, 2014), Locul I la Concorso Internazionale di Esecuzione Musicale Castel Ritaldi (Italia, 2014), Locul al II-lea la Concursul International de „Duo de Chitară” L.I.G.I.T.A. (Liecthenstein, 2016), Premiul I la Concursul Internațional de Muzică de Cameră ,,Ciutat d’Elx” ediția a XX-a, Elche, Spania, în 2018 și Trofeul Concursului ,,Drumul spre celebritate”. De-a lungul timpului, de la fondarea sa din 2009, Duo Kitharsis a concertat pe scene importante din Franța, Germania, Italia, Polonia, alături de renumiți muzicieni și de mari orchestre naționale. In 2017 înființează la Bucuresti „The Flat Guitar Academy”, în cadrul căreia propun doritorilor să descopere noi posibilități ale chitarei, pe toate planurile de la chitară clasică la chitară electrică, electroacustică, bas. În toamna anului 2021 The Flat Guitar Academy și-a deschis porțile și la Constanța.

Pictorul Mugur Popa, stăpân al perspectivei și al construcției fizice, se dedică artei, creaţiei plastice, explorează tehnici diverse, din ce în ce mai moderne şi mai expresive. Oameni şi peisaje, arhitecturi citadine și teme marine sunt tratate de Mugur Popa cu bucuria descoperirii şi inteligenţa estetică a celui dăruit cu talent.

Continue Reading

Actualitate

Noi reguli de circulație pe strada Farului

Published

on

De joi, 7 iulie, circulația rutieră pe strada Farului este permisă, dinspre strada Salcâmilor către bulevardul Tomis. Proiectul de reorganizare a traficului a fost analizat și avizat de Primăria Municipiului Constanța împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier, în urma consultării repetate cu cetățenii rezidenți ai zonei și măsurării valorilor de trafic pe o perioadă relevantă.

Circulația rutieră va deveni astfel mai fluentă în zona tranzitată de strada Farului. Ca măsură complementară, este permis accesul conducătorilor auto din bulevardul Alexandru Lăpușneanu către bulevardul Tomis.

Continue Reading

Actualitate

Începe construirea noii Școli nr.3, din Năvodari

Published

on

Vești bune pentru locuitorii din orașul Năvodari, dar și pentru elevi. Primarul Florin Chelaru a anunțat pe pagina personală de socializare că începe construirea noii școli numărul 3 din localitate.
Constructorul a intrat pe amplasament, execută împrejmuirea terenului și desfășoară organizarea de șantier.
Noua Școală nr.3 va fi construită din fonduri europene și va integra inclusiv corpul de clădire edificat în urmă cu aproape 15 ani, care va fi reabilitat și modernizat!
Sursa foto: Facebook Chelaru Florin

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222