Connect with us

Recomandarea saptamanii

Project-Ank Util, aliatul tău de încredere în proiectare construcții!

Published

on

Project-Ank Util, aliatul tău de încredere în proiectare construcții! Construcții civile, construcții industriale și agricole, infrastructură rutieră, construcții hidrotehnice. Toate acestea, sub un singur brand, într-un singur portofoliu. Project Ank-Util este o companie full-house de practică arhitecturală si proiectare cu ani de experiență în livrarea de proiecte complete și complexe de top, inovative și personalizate 100%.

“Suntem în secolul vitezei și oamenii, de obicei când vin, își doresc să obțină un proiect cât mai repede, pe care apoi să-l prezentăm pentru a propune și a negocia soluțiile.”, declară ANCA DUMITRESCU, director general Project-Ank Util S.R.L

Echipa Project-Ank Util este formată din tineri de succes, o echipă versatilă, ce pune preț pe eficiență și idei inovatoare, proiectele – indiferent de complexitatea lor – vor prinde contur în cele mai inedite forme. Iar portofoliul agenției de proiectare este cât se poate de diversificat, reușind să satisfacă până și cele mai pretențioase idei și necesități de proiectare.

“Hoteluri, locuințe, grădinițe, în privința instituțiilor publice, săli culturale, ce țin de asememea de domeniul public, iar în privința domeniului de infrastructură, ne ocupăm de infrastructură de drumuri, parcări, acestea fiind îndeosebi investiții ce țin de domeniul public.”, completează ANCA DUMITRESCU, director general Project-Ank Util S.R.L

Din echipa Project-Ank Util fac parte, desigur, și nume sonore ce activează de ani buni în acest domeniu.

“Eu am, ca să zic așa, o manșă mare de tipuri de proiecte, de la creșe, grădinițe, școli, săli de sport, până la obiective nucleare. Legislația spune că orice proiect care necesită autorizare și are nevoie de un arhitect trebuie să poarte semnătura de verificare a unui arhitect cu drept de semnătură, exact ce este publicat în fiecare an în Monitorul Oficial.”, declară TEODOR BRĂTAN, arhitect

De-a lungul timpului, datorită profesionalismului dovedit, Project-Ank Util și-a câștigat încrederea numeroșilor clienți din întreaga zonă a Dobrogei.

“Știu că sunt o echipă profesionistă, știu că se implică, pun suflet în ceea ce fac și de aceea am și mers pe mâna lor în derularea proiectelor pe care le-am propus să le derulăm la nivelul comunei Mircea Vodă.”, declară GEORGE IONAȘCU, primarul comunei Mircea Vodă

Desigur, tehnologia de ultimă generație de care dispun membrii echipei – arhitecți, proiectanți, ingineri – joacă un rol conserabil în reușita fiecărui proiect dus la bun sfârșit.

Pe lângă toate acestea, înca un atu important al companiei Project-Ank Util este că toată documentația legală necesară este, de asemenea, parte integrată a acestei firme, ceea ce elimină clientului o parte plină poate de necunoscute și coduri de legi de cuprins, obligatorii în orice proiect de construcții.

Odată cu inaugurarea sediului nou al companiei Project-Ank Util, din strada Interioară 3, numarul  1, parter – Constanța, au fost dezvoltate o serie de departamente noi, care corespund cu etica și normele de muncă din Austria, printre care și departamentul de marketing, publicitate & PR, pentru ca nivelul înalt de etică de lucru să fie resimțit printre clienții și constructorii din piață.

 

Recomandarea saptamanii

Zilele mustului, la Complex Burebista!

Published

on

Mustul, carnea pe grătar sau la ceaun,porumbul fiert şi plăcintele vor da startul celei mai mari petreceri ce se va desfăşura în perioada 8-10 octombrie la Complex Burebista din Istria. Mustul proaspăt din podgoria de la Jariştea va fi condimentat cu muzica formaţiei Perla Moldovei.

Vino la Complex Burebista din Istria şi petrece un weekend de neuitat într-un peisaj autentic din deltă. Rezervări şi detalii despre eveniment puteţi obţine la numărul de telefon: 0758.403576

Mâncarea bună si voia bună cu siguranță că vor fi prezente la ZILELE MUSTULUI  și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la acest eveniment fără să încerce un preparat gustos, așa că ia-i cu tine pe toţi cei dragi și hai să ne vedem şi revedem timp de 3 zile la ZILELE MUSTULUI, la Complex Burebista din Istria , de vineri 8 octombriepână duminică 10 octombrie, unde mustul şi bucatele alese vor fi vedetele care nu pot fi refuzate.

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

“Enesciana”, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”

Published

on

Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” este onorat să prezinte în cadrul Festivalului Internațional George Enescu, ediția a XXV-a, spectacolul de balet neoclasic “Enesciana”. Evenimentul va avea loc pe data de 19 septembrie 2021, orele 19, în Sala Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Enesciana – Festivalul George Enescu

Spectacolul „Enesciana” a primit Trofeul Galei Premiilor Operelor Naționale, ediția 2016, pentru cel mai bun spectacol românesc.

Proiectul „Enesciana” este realizat pe muzica Simfoniei Nr.4 (numită și “simfonia de școală”) compusă de George Enescu. Această simfonie „de studiu” compusă de Enescu (se pare în jurul anului 1898) la vârsta de 17 ani, a fost terminată de Pascal Bentoiu.

Regia şi coregrafia sunt semnate de Horaţiu Cherecheş, care dorește să creeze un balet neoclasic abstract bazat pe tehnici de arhitecturizare corporal-coregrafică.

Premiera a avut loc la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa, pe data de 13 Noiembrie 2015.

Muzica: George Enescu – Simfonia nr.4 „de şcoală”

Regia și Coregrafia: Horaţiu Cherecheş

Scenografia şi costume: Horaţiu Cherecheş

Light design: Horațiu Cherecheș, Arasound Design

Asistenți coregrafie: Monica Cherecheş, Irina Mihaiu

Regia tehnică: Gelu Râpă

Soliști:

Adrian Mihaiu, Mizuki Kubota, Bogdan Bîrsănescu, Cătălina Iliescu, Scot Baldie, Irene Tomassetti, David Wall, Ella Slingsby, Daia Kashiwaba,Yuria Soeta, Keita Kamijyo Mayura Takase, Mihai Pâslaru, Oana Dincă, Marius Adrian Marin, Iguacel Sánchez, Marius Ștefan Marin, Sakura Okamura, Marco Alexandre Vicente, Mayu Takahashi, Reita Miyashita, Keito Shimomura

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului și online www.tnobconstanta.ro/bilete

Regulament, info spectatori în contextul COVID-19, info bilete și Agenție pe www.tnobconstanta.ro/bilete

sursa foto: TNOB

Continue Reading

Actualitate

Constănțenii sunt invitați la film în aer liber

Published

on

Sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 20:00, Piața Ovidiu va găzdui proiecţia filmului românesc „Tata mută munții”, un lungmetraj care a avut premiera internațională în cadrul celei de-a 24-a ediții a Festivalului de Film de la Shanghai, în luna iunie, iar pe marile ecrane din România a început să ruleze o lună mai târziu.

Apreciat de criticii de film ca fiind un film românesc care nu seamănă cu un film românesc, pelicula „Tata mută munții”, în regia lui Daniel Sandu, prezintă povestea lui Mircea Jianu, un fost ofițer de informații, care află că fiul său a fost declarat dispărut în munți. Se duce în grabă spre locul tragediei, ca orice părinte îngrijorat, în speranța că-l va găsi pe tânăr viu și nevătămat. Dar după câteva zile de căutări zadarnice, Mircea decide să-și adune propria echipă de salvatori, intrând în conflict cu echipa locală. Încet-încet, tatăl care, în frământarea lui, refuză să accepte evidența, devine prizonierul unei bătălii încrâncenate între om și natură.

În cazul în care condițiile meteo nu vor permite vizionarea filmului în aer liber, evenimentul se va muta în sala de spectacole a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” la o dată ce va fi anunțată ulterior.

 

 

Continue Reading

Actualitate

Weekend cu sport şi muzică, la Techirghiol

Published

on

La sfârşitul acestei săptămâni, locuitorii din Techirghiol sunt invitaţi la „Cross-ul Lacului Techirghiol” şi la un spectacol în aer liber.

Vineri, 10 septembrie, va fi o zi dedicată celor mai mici locuitori ai oraşului. Începând cu ora 09:00 vor fi organizate pe faleza Lacului Techirghiol concursuri de alergare, de biciclete şi role. Tot vineri, la Clubul Nautic, de la ora 09:00, vor demara manifestarile dedicate „Festivalului Nautic al Lacului Techirghiol”.

Sâmbătă, 11 septembrie, la ora 16:00, pe scena amplasată în Piaţeta 1 Decembrie 1918, va începe premierea seniorilor oraşului care au împlinit vârsta de 85 de ani şi cuplurilor care aniverseaza 50 de ani de căsătorie.

După premiere, de la ora 17:00 şi până la ora 21:00, toată lumea este invitată la un spectacol susţinut de: Raoul, Gabriel Dorobanţu, Cătălin Crişan şi Elena Gheorghe.

Continue Reading

Nordis Hotels

Exclusiv auto

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222