Connect with us

Actualitate

One Star Security şi-a înnoit parcul auto cu 20 de mașini Toyota Yaris hibrid si RAV 4 hibrid

Published

on

One Star Security a adoptat un mod de lucru ecologic. Firma de protecţie şi pază de la malul mării şi-a înnoit parcul auto,  iar maşinile de intervenţie ale echipajelor de urgenţă sunt de-acum încolo eco-friendly. Compania One Star Security s-a înnoit cu 20 de maşini Toyota Yaris hibrid şi RAV 4 hibrid.

“One Star Security şi-a propus de la bun început să fie o companie responsabilă în primul rând față de clienții noştri, agenți economici şi clienţi rezidențiali, dar şi față de mediul înconjurător. În acest sens ne-am înnoit parcul auto cu 20 de vehicule hibrid, 20 de vehicule ecologice, nepoluante, care vor satisface serviciul de intervenție în oraş în cele mai bune condiții de eficienţă – repet – atât față de clienți cât şi față de mediul înconjurător. În acest sens lansăm un apel către ceilalți agenți economici din Constanța ca atunci când îşi reînnoiesc parcurile auto, să urmeze exemplul nostru şi – de ce nu – să ia vehicule electrice sau hibrid şi-n felul acesta să avem un oraş mai curat.”, spune Andrei Rizescu, director de marketing One Star Security.

Compania de pază şi protecţie de la malul mării este prima care face un astfel de gest.

“Aceste maşini vin cu câteva beneficii față de maşinile obişnuite: avem consumuri reduse, costuri de întreținere reduse, dispar foarte multe componente pe care le găsim pe maşinile obişnuite cum ar fi ambreiaj, electromotor şi alternator. Maşinile hibrid vin cu cutie de viteze automată plus alte beneficii, cum ar fi, impozit redus cu 95% în momentul de față. De exemplu, la un Toyota Yaris hibrid, impozitul este de doar 5 lei anual iar la Toyota RAV hibrid, în loc de 900 de lei cât e impozitul anual se plăteşte undeva la 50 de lei. La fel, plăcuțele de frână şi discurile de ambreiaj se schimbă mult mai rar – cam de două ori mai rar față de o maşină obişnuită. Şi lista poate continua … Noi invităm pe toată lumea să vină la showroom, să facă un drive test şi să se convingă.” , declară Alin Stănescu, reprezentant vânzări Toyota Constanţa.

 

Unul din motivele care i-a determinat pe reprezentanţii companiei să achiziţioneze maşini hibrid este grija faţă de clienţii constănţeni care pun accent pe aerul curat. One Star Security a luat decizia să înlocuiască maşinile clasice pe combustibili fosili cu modele hibrid.

“Compania One Star Security împreună cu Toyota Constanța dau astăzi startul unei campanii de conştientizare a oamenilor de afaceri, agenților economici privați din oraşul şi județul Constanța cu privire la necesitatea înțelegerii şi responsabilizării în privința mediului ecologic în Constanța. Practic, prin exemplul propriu, iată, avem un prim parc auto dotat – începând de astăzi – cu 20 de maşini ecologice, inteligente, maşini hibrid şi ne gândim la curățenia oraşului şi la mediul înconjurător din Constanța. Noi credem că prin exemplul acestei companii putem să lansăm de fapt un model, astfel încât mai mulți agenți economici din Constanța să se gândească începând de-acum, atunci când îşi inoiesc parcul auto, la maşini ecologice, maşini hibrid.”, spune Corina Martin, reprezentant One Star Security.

Poluarea a devenit o problemă bine cunoscută, veşnic în actualitate, Constanţa se află pe lista oraşelor care se confruntă cu acest fenomen. Ca să tragă un semnal de alarmă, One Star Security a hotărât să îşi înnoiască parcul auto cu modele ecologice, maşini hibrid. Automobilele furnizate companiei de securitate provin de la reprezentanţa Toyota Constanţa. Acesta este doar începutul unei colaborări, pentru că Toyota este şi sponsor al Galei OSS Fighters/Golden Fighters România vs. China, care va avea loc pe 24 august, în Mamaia şi care va fi organizată de One Star Security.

 

sursă foto: One Star Security

Actualitate

Vino în echipa Gărzii de Coastă Constanța! 30 de posturi sunt scoase la concurs

Published

on

Garda de Coastă Constanţa organizează concurs de recrutare în vederea ocupării a 30 de posturi vacante de agent de poliție prevazute la structurile operative ale Gărzii de Coastă, prin încadrare directă.

În vederea ocupării a 30 de posturi vacante de agent de poliție prevăzute cu specialitatea ture serviciu, în cadrul compartimentelor Ture serviciu ale Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă, Băneasa și Ostrov din cadrul Gărzii de Coastă, prin încadrare directă, de către persoane cu studii corespunzătoate cerințelor posturilor și care împlinesc condițiile legale, după cum urmează:

Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă
  • Agent III – 4 posturi
  • Agent III (și conducător câini serviciu) – 6 posturi
Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa
  • Agent III – 5 posturi
Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov
  • Agent III –15 posturi

Înscrierea la concurs se realizează prin trimiterea dosarului de concurs exclusiv în format electronic la adresa de e-mail: concursuri.gardadecoasta@igpf.ro

Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 30.09.2021, până la ora 14.00.

Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare concursului pentru posturile scoase la concurs se regăsesc pe site-ul Gărzii de Coastă.

Continue Reading

Actualitate

Constănțenii sunt invitați să ecologizare malul Lacului Tăbăcărie și parcul

Published

on

Mâine, 18 septembrie 2021, cu ocazia Zilei de curățenie națională, invităm constănțenii să participe în număr cât mai mare la o acțiune de ecologizare pe malul Lacului Tăbăcărie și in parc.

Este nevoie ca fiecare dintre noi să se implice pentru a putea dezvolta și consolida comportamente responsabile și prietenoase cu mediul. Înainte de toate, trebuie ca noi să fim un exemplu și să protejăm natura.

Continue Reading

Actualitate

Atenție, constănțeni! Apa caldă se oprește luni, pe 20 septembrie, în tot orașul! Află motivul

Published

on

Electrocentrale Constanța SA reamintește că va efectua revizia anuală a instalației de producere a energiei termice, în vederea executării lucrărilor necesare de pregătire a sezonului rece, sens în care se va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă caldă către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Oprirea furnizării apei calde va începe pe 20 septembrie 2021, de la ora 00.00.

Estimăm că lucrările planificate vor fi finalizate în după amiaza zilei de 22 septembrie, urmând a se proceda ulterior la încărcarea instalațiilor din centrală.

Repornirea instalațiilor de ardere se va face după asigurarea parametrilor pe rețeaua de transport agent termic primar.

Important de precizat este faptul că lucrările de mentenanță prevăzute pentru această perioadă pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere.

Continue Reading

Actualitate

Hartă interactivă, dedicată parcărilor la Constanța! Iată cum arată aceasta și de unde o poți descărca

Published

on

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și a-i ajuta să înțeleagă mai bine cum sunt împărțite zonele de parcare în oraș, Primăria Constanța a elaborat o hartă interactivă în care vor putea fi vizionate distinct toate parcările.

Conform hărții, zonele 0 și 1 de parcare au fost marcate cu portocaliu, respectiv cu albastru, astfel:

– Zona 0 cuprinde 17 spații de parcare în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia (între 1 mai și 15 septembrie), desfășurați pe 20.025 m;

– Zona 1 cuprinde 28 spații de parcare în municipiul Constanța, desfășurați pe 5.780 m.

În total, parcările din zonele 0 și 1 sunt amenajate pe 25.805 m, care reprezintă doar 5% din arterele municipiului Constanța – 511 km, restul fiind cuprinse în zona 2, aferentă parcărilor rezidențiale.

Amintim că abonamentul de 199 lei aferent zonei 2 permite constănțenilor parcarea, fără loc rezervat și fără plata vreunei taxe atât la domiciliu (dacă acesta este situat în zona 2 și nu dețineți abonament rezidențial anual), cât și în orice altă parcare publică nerezervată din zona 2. Zona 2 acoperă aproximativ 95% din parcările publice din municipiu.

Harta spațiilor de parcare pentru zonele 0 și 1 poate fi accesată de pe site-ul Primăriei Constanța secțiunea „Parcări zonele 0 și 1“ – http://www.primaria-constanta.ro/ sau accesând următorul link: https://cutt.ly/BW7p5Ys.

sursa foto: Primăria Constanța

Continue Reading

Nordis Hotels

Exclusiv auto

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222