Connect with us

Actualitate

One Star Security şi-a înnoit parcul auto cu 20 de mașini Toyota Yaris hibrid si RAV 4 hibrid

Published

on

One Star Security a adoptat un mod de lucru ecologic. Firma de protecţie şi pază de la malul mării şi-a înnoit parcul auto,  iar maşinile de intervenţie ale echipajelor de urgenţă sunt de-acum încolo eco-friendly. Compania One Star Security s-a înnoit cu 20 de maşini Toyota Yaris hibrid şi RAV 4 hibrid.

“One Star Security şi-a propus de la bun început să fie o companie responsabilă în primul rând față de clienții noştri, agenți economici şi clienţi rezidențiali, dar şi față de mediul înconjurător. În acest sens ne-am înnoit parcul auto cu 20 de vehicule hibrid, 20 de vehicule ecologice, nepoluante, care vor satisface serviciul de intervenție în oraş în cele mai bune condiții de eficienţă – repet – atât față de clienți cât şi față de mediul înconjurător. În acest sens lansăm un apel către ceilalți agenți economici din Constanța ca atunci când îşi reînnoiesc parcurile auto, să urmeze exemplul nostru şi – de ce nu – să ia vehicule electrice sau hibrid şi-n felul acesta să avem un oraş mai curat.”, spune Andrei Rizescu, director de marketing One Star Security.

Compania de pază şi protecţie de la malul mării este prima care face un astfel de gest.

“Aceste maşini vin cu câteva beneficii față de maşinile obişnuite: avem consumuri reduse, costuri de întreținere reduse, dispar foarte multe componente pe care le găsim pe maşinile obişnuite cum ar fi ambreiaj, electromotor şi alternator. Maşinile hibrid vin cu cutie de viteze automată plus alte beneficii, cum ar fi, impozit redus cu 95% în momentul de față. De exemplu, la un Toyota Yaris hibrid, impozitul este de doar 5 lei anual iar la Toyota RAV hibrid, în loc de 900 de lei cât e impozitul anual se plăteşte undeva la 50 de lei. La fel, plăcuțele de frână şi discurile de ambreiaj se schimbă mult mai rar – cam de două ori mai rar față de o maşină obişnuită. Şi lista poate continua … Noi invităm pe toată lumea să vină la showroom, să facă un drive test şi să se convingă.” , declară Alin Stănescu, reprezentant vânzări Toyota Constanţa.

 

Unul din motivele care i-a determinat pe reprezentanţii companiei să achiziţioneze maşini hibrid este grija faţă de clienţii constănţeni care pun accent pe aerul curat. One Star Security a luat decizia să înlocuiască maşinile clasice pe combustibili fosili cu modele hibrid.

“Compania One Star Security împreună cu Toyota Constanța dau astăzi startul unei campanii de conştientizare a oamenilor de afaceri, agenților economici privați din oraşul şi județul Constanța cu privire la necesitatea înțelegerii şi responsabilizării în privința mediului ecologic în Constanța. Practic, prin exemplul propriu, iată, avem un prim parc auto dotat – începând de astăzi – cu 20 de maşini ecologice, inteligente, maşini hibrid şi ne gândim la curățenia oraşului şi la mediul înconjurător din Constanța. Noi credem că prin exemplul acestei companii putem să lansăm de fapt un model, astfel încât mai mulți agenți economici din Constanța să se gândească începând de-acum, atunci când îşi inoiesc parcul auto, la maşini ecologice, maşini hibrid.”, spune Corina Martin, reprezentant One Star Security.

Poluarea a devenit o problemă bine cunoscută, veşnic în actualitate, Constanţa se află pe lista oraşelor care se confruntă cu acest fenomen. Ca să tragă un semnal de alarmă, One Star Security a hotărât să îşi înnoiască parcul auto cu modele ecologice, maşini hibrid. Automobilele furnizate companiei de securitate provin de la reprezentanţa Toyota Constanţa. Acesta este doar începutul unei colaborări, pentru că Toyota este şi sponsor al Galei OSS Fighters/Golden Fighters România vs. China, care va avea loc pe 24 august, în Mamaia şi care va fi organizată de One Star Security.

 

sursă foto: One Star Security

Actualitate

10.85, incidența în municipiul Constanța

Published

on

Raportarea transmisă de către Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 3.826 noi cazuri de Covid-19 pe teritoriul României, din 9.785 de teste efectuate în ultimele 24 ore, ajungând la un total de cazuri confirmate în România de 475.362 de cazuri și 353.188 pacienți vindecați. De asemenea 1.208 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În ultimele 24 de ore pe teritoriul României au fost înregistrate 138 de decese, 78 bărbați și 60 femei, 131 dintre decese sunt ale unor persoane care au prezentat comorbidități. Până astăzi, 11.331 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.261. Dintre acestea, 1.251 sunt internate la ATI.

În ceea ce privește județul Constanța, conform raportării au fost înregistrate  335 noi cazuri, ajungându-se la un total de 17.231 de persoane infectate. De asemenea, în ultimele 24 de ore, 24 persoane de pe teritoriul județului Constanța au fost reconfirmate pozitiv.

Incidența cazurilor în ceea ce privește județul Constanța a crescut la 7.49 per 1.000 de locuitori, iar în ceea ce privește municipiul incidența cazurilor a crescut din nou și a ajuns la pragul de 10.85.

Menționăm faptul că în data de 30 noiembrie au fost înregistrate noi decese pe teritoriul județului Constanța. Numărul de decese la care a ajuns Constanța depășește 330.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 17.231 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, peste 330 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

În acest moment, sunt 546 de persoane internate, dintre care 537 din județul Constanța și 9 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

De asemenea, la nivelul județului sunt 3.753 de persoane aflate în carantină la domiciliu. În această categorie sunt incluse persoane care s-au întors recent din zone cu risc epidemiologic ridicat, respectiv persoane care sunt considerate contacți direcți ai celor confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, un număr total de 5.483 de persoane sunt izolate la domiciliu. Acestea reprezintă numărul de persoane confirmate cu noul coronavirus, dar care au fost externate.

Conform datelor furnizate de DSP Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul anului școlar, 169 de cadre didactice, 329 de elevi, 89 de studenți și 42 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 829 de cazuri de infectare în rândul personalului: medici (216), asistenți medicali (360) și personal auxiliar (253).

În urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 711 teste RT-PCR.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul județului Constanța.

Continue Reading

Actualitate

Constanța, pregătită pentru sezonul rece

Published

on

Constanța, pregătită pentru sezonul rece. Municipalitatea anunță faptul că autoritățile abilitate sunt pregătite să intervină în sezonul rece pentru deszăpezirea orașului.

Astfel, Constanța are la dispoziție utilaje pentru a acționa în orice zonă a orașului, fie că vorbim despre bulevarde, străzi înguste, trotuare sau spații greu accesibile.

Astfel, în iarna 2020 – 2021, se va interveni cu autospeciale cu lamă, autospeciale cu lamă, cisternă și sărăriță, încărcătoare frontale, wole, autobasculante cu braț, containere de 16-20 mc pentru transportul zăpezii, freze de mici dimensiuni, dar și ATV-uri cu lamă. Pentru a se acţiona atunci când situația o va impune, au fost achiziționate peste 13.000 de tone de material antiderapant și peste 40 de tone de motorină.

De asemenea, municipalitatea mai anunță faptul că toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/55.00.55.

Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.

Direcția Generală Poliția Locală – 0241.484.205.

Continue Reading

Actualitate

Online, din confortul casei tale

Published

on

„Online este mai simplu! Depune declarațiile fiscale în siguranță, de acasă”. Este mesajul pe care Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța îl transmite constănțenilor și care vine în sprijinul contribuabililor și pune la dispoziție posibilitatea depunerii declarațiilor fiscale de la distanță, prin mijloace electronice. Astfel, cei interesați au la dispoziție site-ul instituției, www.spit-ct.ro, secțiunea “Servicii online/Declarații fiscale“, cu/fără autentificare.

Declarațiile fiscale pot fi trimise tot de la distanță, fără a fi necesară deplasarea la ghișeele SPIT, pe adresele de e-mail ale instituției: office@spit-ct.ro, prin poștă/servicii de curierat, cu confirmare de primire sau prin fax.

SPIT Constanța îi sfătuiește pe contribuabili faptul că în această perioadă este indicat să rămână în spațiile în care  se simt protejați. Prin aceste metode alternative, operațiunile rezolvate la ghișeele instituției se pot realiza și de la distanță, mai simplu, mai rapid, mai prudent.

De asemenea, reamintim faptul că accesul în sediile Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.

Sursa foto: www.spit-ct.ro

Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta