Connect with us

Administratie/politica

Primăria Brașov a decis! Nu se mai poate urca cu mașinile în Poiana Brașov.

Published

on

Turiștii și brașovenii sunt îndemnați să folosească mijloacele de transport în comun dacă vor să ajungă în Poiana Brașov, deoarece locurile de parcare în stațiune sunt pline, scrie Mediafax.

„Nu mai sunt locuri de parcare în Poiana Brașov. Facem un apel la turiști și brașoveni ca până în jurul orei 16.00 să evite să urce cu mașinile în Poiana Brașov, deoarece nu mai este niciun loc de parcare. Pot utiliza mijloacele de transport în comun, care circulă cu frecvență crescută”, a declarat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Municipiului Brașov.

În Poiana Brașov sunt aproximativ 4.000 de locuri de parcare, publice și la unitățile de cazare.

Ocupate sunt inclusiv cele aproximativ 400 de locuri din parcarea supraetajată.

Sursa: Medifax

Administratie/politica

Bogdan Huțucă, Președintele PNL Constanța: „Partidul Național Liberal a relansat Institutul de Studii Populare”

Published

on

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Bogdan Huțucă, Președintele PNL Constanța, anunță că partidul a relansat Institutul de Studii Populare, un instrument necesar în interiorul partidului

„Într-o Românie în care populismul barbar și extremist încearcă să distragă atenția de la ceea ce înseamnă cu adevărat tradiția, creștinismul și democrația, PNL are obligația de a aduce în prim-plan idei valoroase, prin care a reușit să fie speranța românilor mai bine de 145 ani. Un partid care a câștigat independență, a unit românii, dar a și modernizat instituțiile democratice ale statului, a dezvoltat infrastructura publică, are obligația de continua misiunea națională, dar și creștină, sub blazonul liberalismului.

Institutul de Studii Populare este un instrument necesar în interiorul partidului, care ar putea fi o punte de legătură, o platformă de dezbateri, de dialog, unde vor putea fi generate idei pentru a întări cele mai importante curente din PNL: liberalismul clasic, conservatorismul și creștin-democrația.

Acest cadru instituțional, instrument de lucru, este binevenit, mai ales că astăzi, unii încearcă să confiște tradiția prin care PNL s-a afirmat de-a lungul istoriei. Cataloghez evenimentul de relansare a institutului drept unul în care voci critice din spațiul public- Sever Voinescu, Baconschi, Papahagi- au pledat într-o manieră deschisă, critică, dar în același timp, combatantă, în favoarea dreptei autentice românești”, a scris pe pagina sa de socializare, Bogdan Huțucă.

Continue Reading

Administratie/politica

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța: “Prezentul ne aparține, iar viitorul acestei țări stă în unitatea și solidaritatea noastră

Published

on

An de an, recunoaștem și celebrăm momentele definitorii din istoria noastră ce au influențat demnitatea și progresul României.

Evenimente precum Mica Unire din 1859, revenirea Dobrogei la țara mamă în 1878 sau Marea Unire de la Alba Iulia din 1918 au fost pietre de temelie în parcursul nostru național, modelând România așa cum o cunoaștem astăzi. În astfel de momente, am fost crescuți și învățați să ne bucurăm, să sărbătorim și să le aducem omagii celor care s-au sacrificat în lupte și au depășit, cu o voință de neclintit, obstacolele aflate în calea libertății și suveranității naționale.

România este astăzi datorită lor. Despre România și forma inedită pe care granițele sale o conturează, învață copiii noștri la școală. Despre România bogată și frumoasă ne vorbesc străinii în documentare și cărți. Întrebarea e ce facem noi pentru România?! Cum ne implicăm fiecare în construirea și promovarea acestei țări minunate?!

Avem datoria de a încerca măcar, să pășim pe urmele adânci ale strămoșilor noștri, să le urmăm exemplul și să ne gândim cum putem să #construim, #împreună, un #viitor mai bun.

În final, lecția de istorie o cunoaștem cu toții, iar trecutul îl sărbătorim an de an. Ceea ce nu trebuie să uităm este că prezentul ne aparține, iar viitorul acestei țări stă în #unitatea și #solidaritatea noastră.

 

La mulți ani, #România!

La mulți ani, #români!

La mulți ani, #dobrogeni!

 

#MihaiLupu #CJC #constanta #imipasa

Continue Reading

Administratie/politica

Liderul consilierilor locali PSD, Costin Răsăuțeanu, mesaj de 1 decembrie: ”Să avem curajul de a spera și de a întinde o mână de ajutor, mereu cu inima curată”

Published

on

Costin Răsăuțeanu, liderul consilierilor locali PSD, mesaj de 1 Decembrie!
”De 1 Decembrie să fim cu inima la înaintare, să ne amintim de românii frați din trecut care au scris unirea și ne au lăsat moștenire o țară. 🇹🇩
Să o ținem demnă și în pace, să fim mereu în credință și iubire, să avem curajul de a spera și de a întinde o mână de ajutor, mereu cu inima curată.🙏♥️
La mulți ani, România!
La mulți ani, români!”, a scris Costin Răsăuțeanu pe facebook.

Continue Reading

Administratie/politica

Marius Horia Țuțuianu, mesaj de Ziua Națională a României

Published

on

Deputatul PSD, Marius Horia Țuțuianu a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook cu ocazia Zilei Naționale a României.

„1 decembrie 1918 spune povestea unui ideal măreț, unui vis împlinit, povestea României unite. O lecție scrisă cu luptă și sacrificiu de români pentru care patriotismul însemna mai mult decât un simplu cuvânt. 1 decembrie 2023 spune povestea unei Românii consolidate, cu principii și valori clădite în timp, în care românii au înțeles că, oriunde s-ar afla, cele trei culori sfinte și limba română înseamnă acasă. Ce va spune un 1 decembrie viitor? Depinde doar de noi și de ceea ce le transmitem copiilor noștri! La mulți ani, România! La mulți ani tuturor celor ce gândesc și simt românește! Doamne, ocroteste-i pe români!”, a scris deputatul PSD Marius Horia Țuțuianu.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222