Connect with us

Recomandarea saptamanii

“Nichita – simțire în stare pură”, eveniment organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

Published

on

Cu prilejul aniversării a 90 de ani de la nașterea marelui poet Nichita Stănescu, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, vineri, 31 martie, de la ora 18.30, la un eveniment artistic, cultural – educativ, dedicat universului liric al poetului.

Momentul artistic intitulat “NICHITA – SIMȚIRE ÎN STARE PURĂ” este pus în scenă de regizorul Aurel Palade.

In distribuție: Daniela Vlad, Arina Cojocaru, Claudia Brădescu, Cătălina Oțeleanu, Tiberiu Roșu, Rovena Paraschivoi, Grațian Prisacariu

Accesul în sala de spectacole la momentul artistic dedicat lui Nichita Stănescu este gratuit, în măsura locurilor disponibile.

sursa foto: Teatrul de Copii Constanța

Actualitate

Noapte de Festival la Constanța, cu artiști renumiți, spectacol pirotehnic și piromuzical, show-uri laser

Published

on

Sâmbătă, 31 decembrie, începând cu ora 21:00, Piața Ovidiu va deveni centrul distracției. Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White sunt cei care vor urca pe scenă și vor crea un spectacol electrizant.

Concertele vor fi însoțite de un show inedit de lasere, iar la miezul nopții ne vom bucura de spectaculoasele focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Mai mult, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană sonoră special aleasă pentru eveniment.

Ca măsură de siguranță, în zona de acces în cadrul perimetrului de desfășurare a evenimentului se vor organiza controale ale participanților pentru a evita pătrunderea cu obiecte pirotehnice interzise, recipiente de sticlă, băuturi alcoolice, arme sau obiecte contondente.

Pentru cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani în Piața Ovidiu, programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit.

Liniile 44, 51, 48, 101 și 102 vor circula în program 21:00 – 02:00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de timp dintre două curse va fi de 30 de minute pentru autobuzele de pe liniile 44, 48, 101 și 42 și de 25 de minute pentru linia 51.

Cap de linie pentru 101 va fi intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Suplimentar, va circula și linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de 30 de minute între două curse, tot în programul 21:00 – 02:00.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța.

Continue Reading

Actualitate

Revelion de neuitat, la restaurant Ardealul

Published

on

Petreceți trecerea dintre ani cu multă distracție și voie bună, la restaurant Ardealul, pe strada Oborului nr. 38, Constanța! Vă vor distra și încânta Elena Vasile Călin Band și grupul umoristic Demențialii.

Restaurant Ardealul vă oferă în meniul de Revelion bucate alese și băuturi fine, la doar 350 de lei de persoană. Rezervări la: 0723 591 047 sau 0744 990 794.

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

S-a lansat LKJ Training Academy

Published

on

Descoperă universul frumuseții desăvârșite – LKJ Training Academy

LKJ Trainig Academy, mai aproape de constănțeni! Tinerii care apreciază arta și frumosul au șansa de a descoperi această fascinantă lume și de a se perfecționa într-o meserie tot mai căutată în zilele noastre.

“Sunt omul care a pus bazele unei academii ce are drept scop sprijinirea tinerilor prin acordarea șansei de a acorda un curs gratuit de calificare în diferite domenii, precum: frizerie, coafor, manichiură, pedichiură, bucătar, dar și altele.”, declară PAULA LUCA, manager LKJ Training Academy

Mă simt onorat să fiu fondatorul acestei academii prin care sperăm să oferim o șansă cât mai multor tineri care sunt pasionați de astfel de meserii și care doresc să obțină o calificare în acest domeniu.”, completează ANTONIO CLAUDIU LUCA, fondator LKJ Training Academy

Din echipa LKJ Training Academy fac parte numeroși experți în domeniu, tineri pasionați de acest ritual în slujba frumuseții. Totul, pentru doamnele, domnișoarele și domnii care pun preț pe imaginea lor.

LKJ, locul în care frumusețea desăvârșită prinde contur.

Continue Reading

Actualitate

Eroismul neamului românesc

Published

on

Școala și Grădinița Brâncovenească organizează Sărbătoarea Sărbătorilor, trei zile importante marcate într-un singur eveniment:

,,Vă invităm miercuri, pe 29 noiembrie, ora 16:00, la Casa de Cultură Constanţa, la o Sărbătoare a sărbătorilor, Sfântul Apostol Andrei, Ziua Națională și Ziua Școlii și Grădiniței Brâncovenești .

Eminescu definea educația ca fiind cultura caracterului, iar cultura educația minții.

Un caracter puternic își are rădăcina în dragostea față de Dumnezeu și de neamul din care te tragi.

Pe fundamentul unui caracter bine zidit construim edificiul științei, astfel și numai astfel, copilul v-a deveni un om de nădejde, un om puternic, o bucurie a părinților și a neamului.

Acești copii, dacă noi, familia, școala, societatea îi vom bine educa, vor făuri viitorul de aur promis de Eminescu.

De ziua noastră ne exprimăm dragostea și recunoștința față de înaintași, față de mentorii noștri, Pr. Arsenie Papacioc și Pr. Justin Pârvu, și aducem un omagiu acelora dintre noi care și-au inchinat viața lui Dumnezeu și Neamului românesc și care au suferit lanțuri și închisori, Dna Moroianu Maria soția Dr. Vasile Moroianu, Dna Mirela Stănescu, Dna Ileana Staicu soția  Dlui Dan Constantin Staic , Dl Gogu Cușa ,Dl Alexandru Mihalcea și Dl Mirel Stănescu!

Acestora și tuturor camarazilor din Biserica triumfătoare, le mulțumim!  

Vă așteptăm cu drag și sugerăm oamenilor de presă să profite de prezența veteranilor pentru a afla și împărtași, apoi, secretul unei vieți câștigate!

Cu cele mai bune doriri, Școala Brâncovenească .”

 

 

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222