Connect with us

Actualitate

Musset Mamaia a dat tonul distracţiei! Conceptul petrecerilor pe yacht este împrumutat din Ibiza

Published

on

Experienţă inedită pentru zeci de turişti şi constănţeni care au luat parte la cea mai tare petrecere a verii, pe litoralul românesc.

Experienţa pe care europenii au ocazia să o trăiască în locaţii de top precum Ibiza, St. Tropez sau Monaco s-a bazat pe un principiu foarte clar: distracţia a fost cuvântul de ordine, la petrecerea organizată pe yacht.

“Este foarte ok atmosfera, e lume foarte bună care se distrează aici în largul mării printre valuri, e o petrecere foarte reuşită!”, declară o turistă 

“E super! Căldură mare, distracţie, ne simţim bine, toată lumea e ok. Sunt cu soţia şi cu băiatul şi chiar a fost o idee inspirată să participăm la această petrecere.”, completează un turist

“E o atmosferă foarte plăcută. Mă bucur că s-a strâns atât de multă lume şi că toată lumea se simte bine, foarte, foarte bine. E un concept nou la noi pe litoral şi sper să nu fie ultimul şi să continue din ce în ce mai bine.”, spune un alt turist

“E super mişto! Eu una vreau să spun că am venit special din Sibiu pentru acest party.”, spune o altă turistă

Au curs râuri de şampanie în largul Mării Negre, iar de la petrecerea organizată de Musset Mamaia nu au lipsit animatoarele, DJ-ul care a încins atmosfera cu beat-urile celor mai în vogă piese, iar turiştii şi constănţenii au prins imediat gustul unei petreceri de senzaţie.

“Astăzi avem cea mai bună şampanie premium, Moet Imperial rose şi alb. Să fie pentru toată lumea! Să fie… pentru toată vara!”, susţine ALIN MILEA, barman Musset

“Vinuri foarte proaspete, foarte fresh. Răcoritoare pentru căldura asta? Şi pentru căldură, dar care merg foarte bine şi la diverse preparate culinare, de la sushi până la paste, fructe de mare sau un peşte la grătar.”, declară MIHAI SOARE, somelier

Îndată ce s-au încins sub soarele torid al verii, temerarii petrecerii au avut ocazia să facă şi o baie în mare, pentru a se răcori.

După ore bune petrecute în larg, turiştii şi constănţenii s-au întors pe plajă, unde au avut parte de un veritabil festin culinar.

“Un berbec la proţap după o reţetă tradiţională de aici de la noi din Dobrogea, ţinut mai întâi la baiţ. O să mai fie şi altceva la grătar, am pregătit şi cârnaţi, piept de pui, de toate felurile.”, declară NICU MANOLE, bucătar

Iar acesta a fost doar începutul unui after-party spectaculos pus la cale de Musset Mamaia.

“E binevenit un after party! E binevenit întotdeauna! Sunt din Bucureşti şi abia aşteptam această petrecere.”, spune un turist

“Ce mă atrage aici? E mai multă distracţie. În afară, în Grecia sau Turcia nu este distracţia care este aici, este mult mai frumos aici.”, completează un alt turist

“A fost o zi excepţională, aşa că vom repeta evenimentul, cu siguranţă. Acesta a fost primul eveniment şi l-am organizat ca un fel de test. Am văzut că prinde, iar lumea este foarte deschisă la tot ce este nou, mai ales că acest concept este adus de la Ibiza.”, declară ALINA BĂNICĂ, administrator Musset

Ibiza sau Mamaia… un lucru e cert: românii se pot distra la fel de bine nu doar în Spania, ci şi pe litoralul nostru.

Actualitate

Puiul de delfin se lasă așteptat

Published

on

Cel de-al șaptelea delfin de la Delfinariul din Constanța încă nu a venit pe lume. Chiar dacă initial conducerea a anunțat faptul că până la sfârșitul lunii septembrie Marusia va da naștere puiului de delfin, acest lucru nu s-a întămplat încă.

Din cauza faptului că Marusia nu a fost monitorizată de la începutul sarcinii deoarece se afla în Ucraina acolo unde izbucnise războiului, nu se poate preconiza cu exactitate când va da naștere puiului de delfin. Însă specialiștii și medicii atât români, cât și ucraineni o monitorizează în permanență acum pe Marusia.

Cel mai probabil Marusia va adduce pe lume puiul de delfin în prima jumătate a lunii octombrie.

Continue Reading

Actualitate

Dispare și pasarela maritimă?

Published

on

După Pasarela Regală, un alt simbol al stațiunii Mamaia riscă să dispară.  Pasarela construită de fostul primar Radu Mazare, în zona Cazinoului, ar putea avea aceeași soartă. O mare parte din ea a fost deja îngropată în nisip odată cu lărgirea plajelor, iar acum autoritățile au decis să extragă pilonii ca să vadă cât de uzați sunt și să ia o decizie finală: fie o reabilitează, pe cea rămasă, fie o demolează în totalitate.

În 2012 Pasarela de la Cazino, era inaugurată cu mult fast de catre primarul Radu Mazare. Un million de euro a costat investitia iar banii au venit de la bugetul local dar si de la Ministerul Dezvoltării Regionale. 10 ani mai tarziu, timp in care a mai fost reparat pe ici pe colo, pasarela începe să dispară încet incet. Mai întâi,  o parte din ea a disapărut odată cu largirea plajelor.

Cu timpul pasarela se transformase intr unul din principalele puncte de atractie pentru turistii care veneau an de an in vacanta pe litoral.

Într-o primă fază,  autoritățile locale au decis să o demoleze parțial. Mai exact în aceste zile, utilaje de mare capacitate extrag  din nisip pilonii care au fost îngropați odată cu largirea plajelor. Adică mai bine de jumătate din pasarelă.

Lucrările de extracție a pilonilor și implicit demontarea parțială a pasarelei vor dura 30 de zile.

Pasarela a fost construită pe o structură metalică prevăzută cu piloni, pe care s-au aşezat scânduri din lemn. Pornea de pe plaja din şi făcea legătura cu digul din larg.  Inițial a avut o lungime de 420 de metri, iar acum din pasarelă au mai rămas doar 150 de metri.

Continue Reading

Actualitate

Festivalul Pastramei, la Techirghiol

Published

on

Vineri, sambata si duminica va asteptam in numar cat mai mare in Piateta Centrala a orasului Techirghiol pentru a sarbatorii impreuna roadele pamantului in cadrul primei editii a Festivalului Pastramei.

Producatorii locali si cei din localitatile invecinate au ocazia sa isi vanda produsele in standurile amenjatate in Piateta Centrala a orasului Techirghiol, produse de care speram sa se bucure cati mai multi locuitori.

Deschiderea oficiala a primei editii a Festivalului Pastramei, un eveniment organizat de Primaria si Consiliul Local Techirghiol in parteneriat cu Uniunea Democrata Turca din Romania, va avea loc vineri 30 septembrie 2022, incepand cu ora 16.00.

Continue Reading

Actualitate

Jandarmii constănţeni la datorie

Published

on

La finalul acestei săptămâni în judeţul nostru vor avea loc câteva manifestări cultural – artistice şi sportive, după cum urmează:

“Cupa Mării Negre la Ciclism”, eveniment sportiv desfăşurat în golful Santa Maria Bay din municipiul Constanţa;

“Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării”, desfăşurat în Parcul Arheologic din Constanţa;

Meciul de fotbal dintre echipele C.S. Gloria Băneasa şi C.S. Afumaţi;

Meciul de fotbal dintre formaţiile F.C.V. Farul Constanţa şi U.T.A. Arad, desfăşurat pe stadionul Gheorghe Hagi din localitatea Ovidiu;

Jandarmii constănţeni vor fi la datorie în zonele de desfăşurare ale evenimentelor în cauză pentru a veghea la menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă.

Celor care participă la evenimentele menţionate le recomandăm să adopte un comportament civilizat, să fie atenţi la bunurile personale şi să nu se implice în conflicte de orice natură.

În cazul observării unor fapte de natură penală sau contravenţională îi rugăm pe cetăţeni să sesizeze aspectele în cauză forţelor de ordine publică prezente la faţa locului sau să apeleze numărul unic de urgenţe 112.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222