Experienţă inedită pentru zeci de turişti şi constănţeni care au luat parte la cea mai tare petrecere a verii, pe litoralul românesc.

Experienţa pe care europenii au ocazia să o trăiască în locaţii de top precum Ibiza, St. Tropez sau Monaco s-a bazat pe un principiu foarte clar: distracţia a fost cuvântul de ordine, la petrecerea organizată pe yacht.
“Este foarte ok atmosfera, e lume foarte bună care se distrează aici în largul mării printre valuri, e o petrecere foarte reuşită!”, declară o turistă
“E super! Căldură mare, distracţie, ne simţim bine, toată lumea e ok. Sunt cu soţia şi cu băiatul şi chiar a fost o idee inspirată să participăm la această petrecere.”, completează un turist

“E o atmosferă foarte plăcută. Mă bucur că s-a strâns atât de multă lume şi că toată lumea se simte bine, foarte, foarte bine. E un concept nou la noi pe litoral şi sper să nu fie ultimul şi să continue din ce în ce mai bine.”, spune un alt turist
“E super mişto! Eu una vreau să spun că am venit special din Sibiu pentru acest party.”, spune o altă turistă
Au curs râuri de şampanie în largul Mării Negre, iar de la petrecerea organizată de Musset Mamaia nu au lipsit animatoarele, DJ-ul care a încins atmosfera cu beat-urile celor mai în vogă piese, iar turiştii şi constănţenii au prins imediat gustul unei petreceri de senzaţie.

“Astăzi avem cea mai bună şampanie premium, Moet Imperial rose şi alb. Să fie pentru toată lumea! Să fie… pentru toată vara!”, susţine ALIN MILEA, barman Musset
“Vinuri foarte proaspete, foarte fresh. Răcoritoare pentru căldura asta? Şi pentru căldură, dar care merg foarte bine şi la diverse preparate culinare, de la sushi până la paste, fructe de mare sau un peşte la grătar.”, declară MIHAI SOARE, somelier
Îndată ce s-au încins sub soarele torid al verii, temerarii petrecerii au avut ocazia să facă şi o baie în mare, pentru a se răcori.

După ore bune petrecute în larg, turiştii şi constănţenii s-au întors pe plajă, unde au avut parte de un veritabil festin culinar.
“Un berbec la proţap după o reţetă tradiţională de aici de la noi din Dobrogea, ţinut mai întâi la baiţ. O să mai fie şi altceva la grătar, am pregătit şi cârnaţi, piept de pui, de toate felurile.”, declară NICU MANOLE, bucătar

Iar acesta a fost doar începutul unui after-party spectaculos pus la cale de Musset Mamaia.
“E binevenit un after party! E binevenit întotdeauna! Sunt din Bucureşti şi abia aşteptam această petrecere.”, spune un turist
“Ce mă atrage aici? E mai multă distracţie. În afară, în Grecia sau Turcia nu este distracţia care este aici, este mult mai frumos aici.”, completează un alt turist
“A fost o zi excepţională, aşa că vom repeta evenimentul, cu siguranţă. Acesta a fost primul eveniment şi l-am organizat ca un fel de test. Am văzut că prinde, iar lumea este foarte deschisă la tot ce este nou, mai ales că acest concept este adus de la Ibiza.”, declară ALINA BĂNICĂ, administrator Musset

Ibiza sau Mamaia… un lucru e cert: românii se pot distra la fel de bine nu doar în Spania, ci şi pe litoralul nostru.
