Connect with us

Diverse

Maşina, o carte de vizită! Colantarea auto a devenit un must-have în rândul şoferilor

Published

on

Pentru mulţi dintre noi, maşina reprezintă cartea de vizită. Eleganţă, sportivitate, lux, necesitate…indiferent de atuurile sale, autoturismul personal trebuie îngrijit şi păstrat în cele mai bune condiţii.

“Ideea a plecat de la americani, cu aceste colantări, apoi arabii care au vrut să fie în ton şi au scos diferite culori, culorile cromate sunt plătite de ei şi au exclusivitate.”, declară CLEMENT ENE, manager-ul ProWrap Constanţa

Colantările auto au devenit, în ziua de azi, un must-have în rândul pasionaţilor de cai putere şi nu numai, căci din ce în ce mai mulţi şoferi apelează la această măsură pentru a-şi proteja autoturismele. Avantajele colantării sunt preţul scăzut în comparaţie cu vopsitul auto, posibilitatea de a schimba oricând culoarea maşinii, dar şi protejarea vopselei originale de diverși factori.

“Ultima noutate este folia de protecţie, care îşi revine singură la zgârieturi. La lovituri, la ieşirea din parcare, când loveşti uşa nu se mai zgârie vopseaua.”, spune CLEMENT ENE, manager-ul ProWrap Constanţa  

“Această culoare este din 2018, am adus-o de la Berlin, e o folie premium cast nouă şi unică în ţară, în momentul de faţă e unică în ţară.”, spune PETRU MANEA, colantator auto

“Asta e o folie transparentă care îţi respinge soarele în proporţie de 68%, deci te ajută foarte mult şi se aplică pe poziţii.”, completează MIHAI JUGĂNARU, înfoliator auto

Indiferent că vrem să protejăm maşina sau doar să îi schimbăm culoarea, colantarea profesională devine o soluţie ideală, dacă dorim să aducem o schimbare binevenită pentru a atrage toate privirile în trafic.

“Aceasta e cea mai nouă folie, folia de protecţie cu self healing, se regenerează la căldură şi după cum se vede e foarte moală, o zgâriem şi îşi revine, iar cea mai nouă inovaţie, fiind primii care au adus-o este folia de protecţie neagră. Asta e pentru maşinile albe şi colorate, iar pentru maşinile negre este aceeaşi folie cu aceleaşi caracteristici, doar că e neagră şi dă un efect mai mare de sticlă, iar negrul în sfârşit atinge perfecţiunea.”, completează CLEMENT ENE, manager-ul ProWrap Constanţa

Şoferii constănţeni au înteles importanţa şi avantajele foliilor autocolante, aşa că apelează în număr tot mai mare la profesioniştii care au transformat acest business într-o veritabilă artă.

“Mi-am pus folii aici şi pe spate şi pe spate şi sunt foarte mulţumit, aşa că am revenit să îmi monteze şi pe faţă un set de folii, dar cu vizibilitate mai mică, ca să nu ne oprească Garda pe stradă.”, spune interpretul Marian Cozma

Aşadar, nu e de mirare că această tehnică a devenit un must-have în rândul şoferilor.

Diverse

Siluetă de invidiat, cu LPG Alliance

Published

on

În secolul vitezei, când avem tot mai puţin timp la dispoziţie pentru noi, dieta şi regimul alimentar pot fi date uitării. Pentru o siluetă de invidiat, specialiştii în frumuseţe de la Evelis Beauty Center ne recomandă tratamentul inovator cu LPG Alliance, aparatul cu cele mai bune rezultate în acest domeniu.

Tratamentul cu aparatul LPG acţionează extrem de eficient la suprafaţa ţesutului cutanat, declanşând astfel mult mai rapid procesul de ardere a grăsimilor. După numai câteva şedinţe, rezultatele vor fi vizibile, iar beneficiile sunt pe măsură.

LPG Alliance produce o adevărată revoluție în estetica corporală și facială, vizând atât remodelarea întregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slăbire, tonifiere, resculptare, cât și pentru rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastină și acid hialuronic.

Continue Reading

Diverse

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în acest weekend, la Năvodari

Published

on

Prima ediție a Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în perioada 17-19 septembrie, în orașul Năvodari, pe platoul de lângă Stadionul ”Flacăra”.

Timp de trei zile, între orele 08.00-23.00, locuitorii orașului Năvodari pot cumpăra direct de la producători, fără intermediari, legume, fructe și alte produse alimentare proaspete și naturale.

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, în parteneriat cu Primăria Orașului Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.

Târgul va avea deschiderea oficială vineri, 17 septembrie, începând cu ora 10.00. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii târgului momente artistice susținute de copii și tineri din orașul Năvodari.

Programul artistic al Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni, Ediția I:

Vineri, 17 septembrie: Muzică DJ

Sâmbătă, 18 septembrie:

  • Între orele 13.00-16.00 – Muzică ușoară – program artistic susținut de elevii Școlii de Canto ”M.C. Music”
  • Ora 18.00 – Muzică grecească – program artistic susținut de Ioana Țuțuianu
  • Ora 19.00 – program cu Axinte și invitații săi.

Duminică, 19 septembrie:

  • Între orele 13.00-15.00 – Muzică populară – program artistic susținut de elevele Iulia Piștea, Ciornea Maria, Roșca Beatrice-Georgiana, Aura Șerban – Maria, Alexia Luchia
  • Între orele 15.00-16.00 – Dans cu ”A.S.Studio Ballet & Dance”, trupele Fresh Crew și AS Dance
  • Între orele 18.00-20.00 – momente vesele cu Axinte și invitații lui surpriză.

sursa foto: Primăria Năvodari

Continue Reading

Actualitate

Atmosferă electrizantă la Constanța Coffee Break

Published

on

În acest weekend, se dă restart la energie! Bulevardul Tomis prinde culoare în compania DJ Emil Safta. Unul din cei mai experimentati DJ de la Kiss FM, implicat de la bun inceput în proiectul Summerkiss, vine să încheie sezonul estival la Constanța. Sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, se va asculta cea mai bună muzică, într-un show total.

Atmosfera de petrecere va fi completată de o experiență inedită. Constănțenii dar și turiștii aflați pe litoral se vor bucura de două zone de bar cu băuturi fine.

 

Continue Reading

Actualitate

Cu căţel, cu purcel şi… cu aragaz, la picnic! O distracţie de 2.800 de lei

Published

on

Câteva persoane au confundat spațiul verde din stațiunea Mamaia, de pe malul Lacului Siutghiol, cu propria curte și au organizat un picnic de zile mari. Grătarele sfârâiau, băutura curgea, muzica răsuna, de ai fi zis că e mare petrecere câmpenească.

Distracția acestora a fost stricată de polițiștii locali, care i-au sancționat conform legii 61/1991 pentru că au desfășurat activitate de picnic și au consumat băuturi alcoolice în locuri publice în care nu este permis acest lucru, dar și pentru depozitarea unor obiecte pe spațiul public, conform HCL 77/2021. În total, petrecăreții au de plătit 2.800 de lei.

Primăria Constanţa face apel la constănțenii care sunt martorii unor astfel evenimente să anunțe Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922.

 

Sursa: Primăria Constanţa

Continue Reading

Nordis Hotels

Exclusiv auto

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222