Connect with us

Diverse

Maşina, o carte de vizită! Colantarea auto a devenit un must-have în rândul şoferilor

Published

on

Pentru mulţi dintre noi, maşina reprezintă cartea de vizită. Eleganţă, sportivitate, lux, necesitate…indiferent de atuurile sale, autoturismul personal trebuie îngrijit şi păstrat în cele mai bune condiţii.

“Ideea a plecat de la americani, cu aceste colantări, apoi arabii care au vrut să fie în ton şi au scos diferite culori, culorile cromate sunt plătite de ei şi au exclusivitate.”, declară CLEMENT ENE, manager-ul ProWrap Constanţa

Colantările auto au devenit, în ziua de azi, un must-have în rândul pasionaţilor de cai putere şi nu numai, căci din ce în ce mai mulţi şoferi apelează la această măsură pentru a-şi proteja autoturismele. Avantajele colantării sunt preţul scăzut în comparaţie cu vopsitul auto, posibilitatea de a schimba oricând culoarea maşinii, dar şi protejarea vopselei originale de diverși factori.

“Ultima noutate este folia de protecţie, care îşi revine singură la zgârieturi. La lovituri, la ieşirea din parcare, când loveşti uşa nu se mai zgârie vopseaua.”, spune CLEMENT ENE, manager-ul ProWrap Constanţa  

“Această culoare este din 2018, am adus-o de la Berlin, e o folie premium cast nouă şi unică în ţară, în momentul de faţă e unică în ţară.”, spune PETRU MANEA, colantator auto

“Asta e o folie transparentă care îţi respinge soarele în proporţie de 68%, deci te ajută foarte mult şi se aplică pe poziţii.”, completează MIHAI JUGĂNARU, înfoliator auto

Indiferent că vrem să protejăm maşina sau doar să îi schimbăm culoarea, colantarea profesională devine o soluţie ideală, dacă dorim să aducem o schimbare binevenită pentru a atrage toate privirile în trafic.

“Aceasta e cea mai nouă folie, folia de protecţie cu self healing, se regenerează la căldură şi după cum se vede e foarte moală, o zgâriem şi îşi revine, iar cea mai nouă inovaţie, fiind primii care au adus-o este folia de protecţie neagră. Asta e pentru maşinile albe şi colorate, iar pentru maşinile negre este aceeaşi folie cu aceleaşi caracteristici, doar că e neagră şi dă un efect mai mare de sticlă, iar negrul în sfârşit atinge perfecţiunea.”, completează CLEMENT ENE, manager-ul ProWrap Constanţa

Şoferii constănţeni au înteles importanţa şi avantajele foliilor autocolante, aşa că apelează în număr tot mai mare la profesioniştii care au transformat acest business într-o veritabilă artă.

“Mi-am pus folii aici şi pe spate şi pe spate şi sunt foarte mulţumit, aşa că am revenit să îmi monteze şi pe faţă un set de folii, dar cu vizibilitate mai mică, ca să nu ne oprească Garda pe stradă.”, spune interpretul Marian Cozma

Aşadar, nu e de mirare că această tehnică a devenit un must-have în rândul şoferilor.

Actualitate

Spectacole în şapte localităţi din judeţul Constanţa

Published

on

Constănţenii şi turiştii se vor putea bucura în această lună, de spectacole coregrafice extraordinare, în cadrul proiectului „Dance Crossing County”.

„Dance Crossing County” presupune organizarea în aer liber, în perioada 7-26 august, în 7 localităţi ale judeţului Constanţa, a unei serii de 21 de spectacole coregrafice susţinute de ansamblul „Dance Sea-mphony”. Coloana sonoră cuprinde şlagăre, evergreen-uri, hit-uri pop-rock româneşti şi străine, cântece cunoscute de muzică populară românească, muzică latino şi multe altele. Maniera coregrafică de interpretare va fi variată: de la dans modern, contemporan, neoclasic, vals, tango, flamenco, dansuri tradiţionale româneşti stilizate şi până la dansuri greceşti şi spaniole.

Programul spectacolelor este următorul:

  • Constanța: 7 august 2022 (2 spectacole, primul între orele 20:00 – 21:00, cel de-al doilea între orele 21:30 – 22:30) și 8 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Costinești: 9, 17, 18 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Techirghiol: 10, 15, 16 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Mangalia: 11, 19, 20 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Ovidiu: 12, 21, 22 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Peștera: 13, 23, 24 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Năvodari: 14, 25, 26 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00).

Accesul publicului la cele 21 de spectacole coregrafice va fi gratuit. Bugetul total alocat proiectului este de 350.000 de lei.

Continue Reading

Diverse

Proiectul Hercules

Published

on

Ministerul Sportului va desfăşura în perioada 25 iulie – 19 august 2022, Proiectul Hercules.

Programul este destinat atragerii copiilor către sport şi va oferi elevilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani cursuri gratuite de iniţiere în diferite discipline. Printre acestea se numără tablele şi cricket-ul.

„Ideea acestui proiect nu este nouă, am gândit-o încă de la începutul mandatului meu, ca obiectiv major, și mă bucur că ea prinde contur într-un moment în care toată România, de la simpli cetățeni, la guvernanți, este deschisă către sport. Recentele performanțe mondiale care ne-au unit într-o bucurie fără margini au creat emulația perfectă pentru a da startul unui program pe care mi-l doresc de lungă durată. Mișcarea, viața activă și sănătoasă, sportul practicat la nivelul copiilor și juniorilor sunt soluția pentru o Românie sănătoasă, puternică și performantă. Fiecare copil poate fi un mic Hercules! Haideți la sport!”, a declarat Eduard Novak, Ministrul Sportului.

Astfel, copiii constănţeni sunt invitaţi să petreacă gratuit zile de neuitat în care distracţia se va îmbina cu mişcarea şi descoperirea tainelor mai multor discipline sportive precum: fotbal, judo, table, sporturi nautice, ciclism, oină, cricket, scrimă, gimnastică artistică şi caiac canoe. Cursurile de iniţiere vor fi susţinute de antrenori cu o bogată experienţă de la nivel local.

Proiectul Hercules îşi propune să adune cât mai mulţi copii care să participe la activităţile sportive desfăşurate în cadrul structurilor de profil din România, gradul de participare la activităţi sportive pentru copiii cu oportunităţi reduse din punct de vedere socio-economic şi cu dizabilităţi să crească, precum şi numărul de evenimente şi acţiuni cu caracter sportiv pentru copii la nivel judeţean. De asemenea, se urmăreşte stimularea activităţilor de voluntariat, creşterea gradului de conştientizare a populaţiei cu privire la beneficiile şi oportunităţile de practicare a sportului, dar şi întărirea capacităţii structurilor sportive de a selecţiona sportivi din rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani.

Continue Reading

Diverse

Campionat Naţional de Drift la malul mării

Published

on

Şase dintre piloţii reprezentativi ai noii generaţii din Campionatul Naţional de Drift vor participa weekendul acesta, pe 23 şi 24 iulie între orele 17:00 şi 22:00 la o ediţie specială a RoDrift Games By the Sea şi se vor întrece în cele mai spectaculoase derapaje controlate.

Evenimentul este dedicat sportivităţii şi siguranţei în trafic. Demonstraţiile se vor desfăşura în zona plajei Modern din Constanţa. Ulterior, aproximativ 200 de persoane din public vor avea posibilitatea să trăiască experienţa driftului dintr-o maşină de concurs. Acestea au între 300 şi 800 de cai putere, iar spectatorii vor afla toate secretele acestui sport şi vor primi lecţii valoroase despre sportivitate, dar mai ales despre siguranţa în trafic.

Piloţii vor urma trasee stabilite pe circuit, în care vor avea misiuni de îndeplinit cum ar fi atingerea unei bile suspendate, parcare laterală în drift, derapaje controlate între două puncte fixe sau ocolirea unor obstacole în timpul derapajului controlat. La finalul fiecărei zilei, publicul prezent va putea adresa întrebări. Va fi organizat şi un concurs între spectatori cu „drift trike”, iar cei mai buni vor fi premiaţi. Accesul este gratuit.

Continue Reading

Actualitate

Carolina Design a deschis un pop-up store cu blănuri de lux, la hotel Malibu

Published

on

Carolina Design, brandul cu tradiție de 30 de ani în industria pielăriei și blănăriei de lux creează vara aceasta pe litoral o nouă destinație pentru cumpărături.

În perioada 15 iulie – 15 august, iubitorii de produse premium vor putea achiziționa haine din ultimele colecții Carolina Design, la prețuri cu discounturi de vară, între 30-70%. Pop-up store-ul se află într-un cadru relaxant, propice răsfățului pe litoral, în incinta hotelului Malibu, din staţiunea Mamaia. Magazinul se adresează atât clienților hotelului, cât și constănțenilor și turiștilor.

În cadrul magazinului pop-up, clienții au posibilitatea să descopere ultimele colecții Carolina Design, dar și colecții de haine aduse pentru prima dată pe litoral. Este vorba despre luxuriantele haine de zibelină, hainele fine și mătăsoase de Chinchilla Royal, impozantele haine de piton, precum și gama de fuste și pantaloni de piele naturală.

Cu o experiență de peste 30 de ani în executarea produselor de blană naturală, compania Carolina Design deține un magazin de desfacere în Timișoara, fiind un brand cunoscut și apreciat pentru calitate și creațiile mereu în tendințe.

Pop-up store-ul Carolina Design din incinta hotelului Malibu vă pune la dispoziție colecții inedite de piese vestimentare, care pot scoate orice ținută din anonimat. Programul este zilnic, de pe 15 iulie până pe 15 august, în intervalul orar 10:00 – 20:00.

 

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222