Connect with us

Actualitate

Locuința ta se află în Boreal Plus, cel mai sigur şi modern complex rezidențial din Constanța

Published

on

Dezvoltatorul listat la Bursa de Valori București, Impact Developer & Contractor, construiește în zona de Nord a orașului Constanța, un ansamblu rezidențial sigur și modern. Boreal Plus este mai mult decât un complex imobiliar construit la cele mai înalte standarde calitative: o comunitate tânără, puternică, bazată pe un stil de viața sănătos.

Întreg proiectul va cuprinde 691 locuințe, dintre care 18 case finalizate, cu finisaje ultra-moderne la cheie, și 673 apartamente ce vor fi realizate în 3 faze de dezvoltare. În prezent, prima fază de dezvoltare este aproape de finalizare: 3 blocuri care urmează a fi predate până la sfârșitul anului. Această prima fază cuprinde 209 apartamente finisate la cheie, cu 2 și 3 camere, în 3 clădiri ultra-sigure cu 8 și 11 etaje, cu grădini amenajate pentru apartamentele de la parter.

Oferta de case din Constanța Nord, marca Boreal Plus

Întreg proiectul imobiliar Boreal Plus este dezvoltat de Impact Developer & Contractor, ce are o vechime de peste 31 de ani pe piața imobiliară națională. Bine-cunoscut pentru proiectele sustenabile pe care le-a dezvoltat, Impact SA a ales să realizeze două tipuri de case în ansamblul Boreal Plus:  case individuale și case construite în oglindă.

Casele Boreal Plus au următoarele specificații și dotări:

 • Regim de înălțime P+1, 4 camere, 3 băi, 2 balcoane și terasă
 • Suprafețe construite între 167 și 171 mp
 • Curți proprii mari, cu suprafețe între 350 și 450 mp
 • Spații verzi și locuri de recreere
 • Loc de parcare amenajat în curtea propie
 • Materiale și finisaje de calitate excelentă: pardoseli din marmură, parchet triplu-stratificat, granit în balcoane și terase, băi complet mobilate cu obiecte sanitare de calitate superioară
 • Soluții tehnice eficiente: spații vitrate mari cu profile pentacamerale de cea mai bună clasă energetică, încălzire în pardoseală, centrală termică individuală pe gaz, contorizari indviduale și racorduri la toate rețelele de utilități publice ale orașului Constanța

Dacă dorești să vizitezi una dintre casele din complexul Boreal Plus, o poți face fizic la biroul din Str. Brest, Nr2, sau printr-un simplu tur virtual, ce-ți va oferi o perspectivă amplă asupra încăperilor: Tur Virtual pentru casele din Constanța Nord, aflate în cartierul Boreal Plus

Oferta de apartamente Boreal Plus

Apartamentele din cadrul complexului Boreal Plus sunt destinate atât familiilor numeroase, cât și tinerilor aflati la început de drum ce si-au propus să treacă la nivelul următor de maturitate și să aibă propria lor locuință. Mixul de apartamente cuprinde apartamente de două și trei camere divers compartimentate și finisate la cheie, cu suprafețe cuprinse între  62 si 98 mp construiți.

Avantajele și dotările apartamentelor Boreal Plus:

 • Finisaje ultra-moderne, la cheie
 • Posibilitatea alegerii unui apartament cu grădină proprie la parter
 • Terase spațioase de  8 mp pentru apartamentele de la etaj
 • Locuri de parcare  în primul parcaj multi-etajat din Constanța, construit pe 6 niveluri
 • Blocuri de locuințe construite sustenabil, cu panouri solare pe acoperișurile clădirilor, pentru asigurarea necesarului de încălzire a apei și a un consum redus de utilități

Compartimentări care favorizează activitățile de peste zi, dotări și facilități menite să îți ofere confortul unei locuințe contemporane, luminozitate pe tot parcursul zilei și priveliște panoramică – beneficiezi de toate acestea în Boreal Plus, ansamblul rezidențial care te îndeamnă să experimentezi perfecțiunea și confortul, la cel mai bun raport calitate – preț.

Vizionarea unui apartament model, mobilat după ultimele tendințe în domeniul designului interior, se poate face acum online printr-un tur virtual.

Indiferent de nevoia pe care o ai pentru achizitionarea unei noi locuințe, fie că este o casă sau un apartament, ansamblul Boreal Plus are soluția. Tot ce trebuie să faci este să contactezi un reprezentant Boreal Plus, iar acesta îți va furniza toate detaliile de care ai nevoie, oferindu-ți răspunsuri la toate întrebările referitoare la spațiile de locuit din ansamblul rezidențial.

 

Actualitate

Universitatea Ovidius din Constanța organizează vernisajul expoziției „Geometria sacrului”

Published

on

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează marți, 6 decembrie 2022, de la ora 17.00, la parterul Corpului A din campus, vernisajul expoziției „Geometria sacrului”, cu lucrări realizate de studenţii Facultăţii de Arte.

Evenimentul va fi precedat de un concert de muzică corală, interpretat de Corul facultății, alcătuit din studenţii specializării Muzică, programele de licenţă şi master, alături de elevi ai Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”, coordonaţi de lect. univ. dr. Mirela Voicu și asist. univ. drd. Titiana Miriță.

„Expoziția « Geometria sacrului » propune o paradigmă tridimensională, ce cuprinde (dar nu se limitează la) spiritualitate, conceptualitate şi tehnică. Încă din cele mai vechi timpuri, arta plastică a încastrat necunoscutul în formă şi nepalpabilul în conţinut, dând astfel densitate şi configurând conexiunea dintre umanitate şi spiritualitate. Percepţia divinului şi a întregii lumi neştiute are o dimensiune ocultă pe care fiecare dintre noi o consideră extrem de personală şi în funcţie de care îşi conduce existenţa spirituală cotidiană. Aşadar, « Geometria sacrului » propune şi o geometrie inspirată a percepţiei armonizate între imagine şi cunoaştere şi, de aici, a revelaţiei şi este cadoul pe care Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, specializarea Arte Plastice, îl face publicului constănţean în prag de sărbători”, precizează conf. univ. dr. Alina Cristea, ofițerul de presă al Facultății de Arte.

Curatorii expoziţiei „Geometria sacrului” sunt conf. univ. dr. Ovidiu Felipov şi asist. univ. dr. Dragoș Răzvan Petrișor.

La expoziţie participă studenţi ai specializării Pedagogia Artelor Plastice şi Decorative şi studenţii ai masterului Educaţia Vizuală prin Studiul Figurii şi al Peisajului, alături de profesorii lor: prof. univ. dr. Stoiciu Florin, conf. univ. dr. Caruțiu Gheorghe, conf. univ. dr. Felipov Ovidiu, conf. univ. dr. Cuciuc Romanescu Laura Sînziana, lect. univ. dr. Șerbănescu Alexandru, lect. univ. dr. Pîrvan Rus Lelia, asist. univ. dr. Sîrbu Florentin Marian, asist. univ. dr. Dragoș Răzvan Petrișor, asist. univ. drd. Claudiu Argeşanu.

Expoziţia este deschisă publicului până la sfârşitul lunii ianuarie 2023. Intrarea este liberă, cu respectarea programului UOC.

Continue Reading

Actualitate

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța: „ Un reper esențial de istorie a Tomisului va fi redat constănțenilor și turiștilor”

Published

on

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu vine cu o veste bună pentru orașul și județul nostru. În cursul zilei de astăzi a fost semnat ordinul de începere a execuției lucrărilor de reabilitare a simbolului „Mormântul pictat Hypogeu”.

„Un reper esențial de istorie a Tomisului va fi redat constănțenilor și turiștilor. Dubiile legate de viitorul Mormântului pictat hypogeu s-au risipit, odată cu semnarea astăzi a ordinului de începere a execuției lucrărilor”, afirmă Mihai Lupu, președintele CJ Constanța

Continue Reading

Actualitate

Linia 42, prelungită până în Portul Tomis

Published

on

De mâine, 6 decembrie, CT BUS anunță faptul că traseul liniei 42 se prelungește.

Autobuzele vor opri în stația Poarta 1 (ambele sensuri) și vor merge până în Portul Tomis.

Modificarea survine în vederea accesibilizării zonei peninsulare.

Continue Reading

Actualitate

Aproximativ 120 de copaci au fost plantați în oraș

Published

on

Primăria Municipiului Constanța a început programul de reamenajare a spațiilor verzi prin plantarea de platani, frasini, mesteacăni și castani.

În aceste zile, lucrătorii au plantat peste 120 de platani, în locul celor uscați care au fost înlăturați în anii anteriori și în casetele construite special pentru spații verzi pe trotuarele reconstruite. Au fost deja plantați 45 de platani pe strada Termele Romane, 40 de platani pe strada Traian și prelungirea Traian, pe bulevardul Mamaia 14 platani și pe Bulevardul Aurel Vlaicu 11.

Lucrătorii vor mai planta în perioada următoare încă 200 de platani, 50 de frasini, 150 bucăți de mesteacăn, 200 de arțari și castani. Vor urma plantări de arbori și pe strada Unirii, Baba Novac, în parcarea de pe strada Traian și în parcarea de pe strada Lotca din cartierul Tomis Nord.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222