Connect with us

Diverse

Lash Event, în Mamaia

Published

on

Staţiunea Mamaia a fost punctul de întâlnire al tehnicienilor de aplicare extensii gene. Singurul eveniment de acest gen din Dobrogea a ajuns la a doua ediţie şi a reunit nume sonore din rândul specialiștilor din Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Belgia, Franța și Italia, dar şi tehnicieni avizi de informaţii noi din toată ţara. Lash Event  este organizat de Sibel Cristea şi vine în ajutorul profesiei de tehnician aplicare extensii gene care, în acest moment, în România, este în trend.

Sibel Cristea, tehnician studio Missy Lashes : ”Ca în orice alt domeniu de activitate, se studiază foarte mult. Extensia de gene a apărut relativ recent și atunci e nevoie de cercetare. Îți dau așa un exemplu: când am început eu acum 3 ani, se aplica o grosime. Între timp, s-a dovedit că acea grosime este periculoasă pentru sănătatea ochilor și a genelor. De aceea, noi trebuie să fim tot timpul în pas cu noutățile și cu cercetările în domeniul nostru și trebuie să mergem constant la cursuri de perfecționare. Aceste evenimente însumează un curs, te învață o tehnică. E ca și cum ai face 20 de cursuri deodată. ”

Tehnicienii care au luat parte la eveniment şi-au promovat propriile branduri, au deprins tehnici noi şi au aflat secrete de la ceilalţi stilişti de gene. Sibel Cristea, organizatorul evenimentului,  le-a învăţat pe domnişoarele şi doamnele prezente cum să obţină expresivitatea ochilor în numai 45 de minute.

Sibel Cristea, tehnician studio Missy Lashes: ”Le-am vorbit participantelor şi apoi le-am arătat tehnica care cred eu că m-a consacrat : tehnica aplicării genelor în 45 de minute. Tehnica tradițională durează 2 ore, chiar 2 ore și jumătate. Iar eu am reușit să găsesc punctul și secretul în a oferi un look foarte frumos, curat, natural, într-un timp atât de scurt.”

După o aplicare necorespunzătoare realizată de un alt tehnician de gene, principala grijă este reconstruirea genelor în aşa fel încât să nu rămână spaţii goale vizibile. Aplicarea unor extensii prea groase sau prea lungi în această situaţie ar putea duce la pierderea genelor naturale. Este doar un exemplu care li s-a oferit participantelor la lash eventul organizat de tehnicianul constănţean, Sibel Cristea.

Simona Riciu, tehnician Focşani : ” Sunt tehnician extensii gene de 4 ani, am învăţat iniţial după youtube pentru că acum câţiva ani aplicam doar smocuri sau benzi care ţineau aproximativ o săptămână. Atunci când am văzut extensiile de gene a fost dragoste la prima vedere mai ales că acestea creau un efect de lifting. Majoritatea clientelor mele erau cu vârste de peste 35 de ani şi efectul de întinerire pe care eu îl cream cu ajutorul extensiilor de gene era waw. Într-un an am renunţat la jobul pe care îl aveam pentru că erau foarte multe cliente şi nu mai făceam faţă. La momentul acesta, efectul pe care eu îl produc cu ajutorul extensiilor de gene este de înfrumuseţare şi întinerire. ”

Un bun tehnician nu se “creează” peste noapte în urma absolvirii unui curs, ci în timp. Pentru a creşte şi deveni din ce în ce mai buni, aceştia trebuie să participe la cât mai multe seminarii. În această meserie îndemânarea reprezintă aptitudinea de bază pe care trebuie să o deţii. Chiar dacă nu aveţi o îndemânare nativă, aceasta se poate “câştiga” prin practică. Dar aplicarea extensiilor de gene necesită, pe lângă îndemânare, o răbdare de oţel pentru că pentru realizarea unui set complet de extensii clasice trebuiesc aplicate între 90 şi 120 de extensii la fiecare ochi. Volumul 2D sau 3D este unul cu care se pot crea volume si lungimi naturale fara a avea drept rezultat un efect dramatic.

Am stat de vorbă şi cu regina megavolumului aşa cum este ea cunoscută în rândul tehnicienilor de extensii gene. Dacă vrei să înveţi să aplici Hollywood Volume care presupune aplicarea a 4 până la 6 extensii pe fiecare geană naturală în parte sau tehnica Russian Volume, atunci cu siguranţă trebuie să o asculţi pe Marianna Smirnova.

Marianna Smirnova, trainer international: ” Tehnica mea preferată este mega volumul. Trebuie să ştiţi că volumul rusesc nu reprezintă lungimea genelor ci desimea lor! Această tehnică de volum oferă gene dese, dar fine în același timp. De ce? Pentru că se lucrează cu extensii ultra- fine, astfel rezultatul este unul spectaculos de finuţ şi elegant. Dar  acest volum nu se potriveşte oricui, ci fetelor glamour.  ”

Cea de-a doua ediţie a lash eventului  s-a încheiat cu o gală de premiere şi o petrecere a cărei dress code a fost albul. Petrecerea a continuat şi a doua zi la plajă.  Şi asta nu a fost tot. La evenimentul de anul acesta s-a stabilit ca data de 18 iulie să fie ziua naţională a tehnicianului de aplicare extensii gene.

 

Actualitate

Târgul de Crăciun își deschide porțile!

Published

on

Primăria Constanța, cu sprijinul Festival du Bonheur, vă invită în Parcul Arheologic Constanța, la cel mai mare eveniment în aer liber dedicat Crăciunului.

De miercuri, 1 decembrie, vizitatorii târgului vor descoperi magia sărbătorilor la cele peste 20 de căsuțe ce îi vor aștepta cu bunătăți de sezon, decorațiuni de Crăciun, haine, jucării, mâncăruri delicioase, băuturi calde și colinde.

Cei mici se vor întâlni cu Moș Crăciun, vor participa la ateliere de creaţie sau se vor bucura de patinoar. Și pentru ca sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a dărui bucurie și căldură, cei care doresc vor putea dona jucării.

Accesul la târg se va face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani. Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test!

Târgul de Crăciun, din Parcul Arheologic Constanța, va fi deschis în perioada 1 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, astfel:

  • miercuri – duminică – 12:00 – 21:00;
  • luni și marți – închis;
  • 25 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022 – închis.

Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 12:00-21:00.

 

Continue Reading

Actualitate

,,Unul dintre cei mai importanți transportatori din România are probleme cu lichiditățile?! A semnat două tranzacții de eșalonare a unor datorii cu două firme creditoare”, scrie ZiuaNews

Published

on

<<Firma Internațional Alexander SRL din Arad, administrată de omul de afaceri  Simion Ioan Apreutese, este considerată unul dintre cei mai importanți transportatori din România. Totuși, în pofida acestei etichete, Internațional Alexander SRL pare să aibă probleme cu lichiditățile, de vreme ce și-a eșalonat datoriile pe care le are față de două companii private.

E drept că datoriile sunt ,,modice” – aproape 50 mii euro, o bagatelă, cum s-ar spune, având în vedere puterea financiară a lui Simion Ioan Apreutese, cel care deține un adevărat “imperiu” -, dar negocierile au început încă din luna octombrie a anului 2019, cu firma LENGYEL COMPANY S.R.L., și au continuat, în luna iulie 2020, cu firma CRISMAN RAMON TRANS S.R.L.>>, conform unui articol publicat de jurnaliştii de la  ZiuaNews.

Citeşte mai departe …

 

Sursa foto: ZiuaNews

 

 

Continue Reading

Actualitate

Un comandant român premiat de IMO

Published

on

International Maritime Organization a decernat premiile Bravery at Sea. Anul acesta, 23 de state membre și 4 organizații partenere IMO au făcut 37 de nominalizări pentru cele 3 secţiuni de premiere:
  • Premiul anual Exceptional Bravery at Sea;
  • Certificat of commendation (Certificat de elogiere/recunoaștere);
  • Letter of commendation (Scrisoare de elogiere/recunoaștere).
În premieră, România a nominalizat trei comandanți români care, împreună cu echipajele lor, au salvat (în 2020) pe mare 27 de vieți: cdt Bogdan Rusu, cdt Florin Negrău și cdt Constantin Dinu.
Dintre cei 3 nominalizați, cdt. Bogdan Rusu a primit premiul ,,Letter of commendation”. Este prima formă de recunoaștere, din istoria premiilor IMO, a contribuției unui navigator român la salvarea vieții pe mare.

Continue Reading

Diverse

Siluetă de invidiat, cu LPG Alliance

Published

on

În secolul vitezei, când avem tot mai puţin timp la dispoziţie pentru noi, dieta şi regimul alimentar pot fi date uitării. Pentru o siluetă de invidiat, specialiştii în frumuseţe de la Evelis Beauty Center ne recomandă tratamentul inovator cu LPG Alliance, aparatul cu cele mai bune rezultate în acest domeniu.

Tratamentul cu aparatul LPG acţionează extrem de eficient la suprafaţa ţesutului cutanat, declanşând astfel mult mai rapid procesul de ardere a grăsimilor. După numai câteva şedinţe, rezultatele vor fi vizibile, iar beneficiile sunt pe măsură.

LPG Alliance produce o adevărată revoluție în estetica corporală și facială, vizând atât remodelarea întregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slăbire, tonifiere, resculptare, cât și pentru rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastină și acid hialuronic.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222