Connect with us

Diverse

Inedit | Vizită în lumea de cristal

Published

on

Cu siguranţă, toată lumea cunoaşte preţuitele bijuterii Swarovski. Ceea ce sigur nu ştiaţi este că există un parc de distracţii a cărui temă sunt cristalele Swarovski ! Acest parc se găseşte în Wattens (Tirol, Austria) şi a fost înfiinţat în anul 1995 de către André Heller.

Fondatorul André Heller a organizat un adevărat paradis de cristal cu 14 camere subterane. Punctul de interes al parcului este Centenarul, care este cel mai mare cristal şlefuit vreodată şi are peste 300.000 carate. La intrarea în parc se află un cap de şoarece, iar acesta aduce un omagiu primei figurine de cristal a fabricii de cristale Swarovski.

Hala de intrare cuprinde opere cu cristale fabuloase create de artişti precum Salvador Dali sau Niki de Saint Palle. În interiorul parcului există un teatru mecanic în care artistul Jim Whiting ne prezintă o lume de basm  cu păpuşi din cristale. O altă încăpere impresionantă este domul de cristal, un spaţiu care creează senzaţia de infinit. Domul are 595 de oglinzi şi are de fiecare dată altă culoare. Cristaloscopul este o altă capodoperă care merită admirată aici. Acesta este un cristal cu 444 de faţete, fiind cel mare caleidoscop din lume.

O altă sculptură impresionantă este Silent Light, un brad format din sute de cristale care sclipesc ca şi gheaţa. Parcul găzduieşte şi o galerie a colecţiei Lumilor de Cristale Swarovski şi un culoar denumit Culoarul lui Poseidon. Acesta este decorat cu figurine marine unice şi deschide drumul spre 55 Million Crystals, un tablou care îşi schimbă forma de fiecare dată când îl priveşti. Printre minunatele săli de expoziţie, ultima sală este dedicată istoriei familiei şi afacerii Swarovski.

La finalul vizitei în acest colţ de rai, pozele nu au posibilitatea de a reda fidel ceea ce ai privit. Doamnele iubitoare de shopping îşi pot achiziţiona ceasuri, candelabre, bijuterii şi alte accesorii Swarovski de la shop-ul Swarovski. Preţurile pornesc aici de la câţiva euro până la câteva mii de euro.

În concluzie, dacă vizitaţi Austria, nu ezitaţi să vedeţi Parcul de cristale Swarovski. Sigur nu veţi regreta!

Diverse

Siluetă de invidiat, cu LPG Alliance

Published

on

În secolul vitezei, când avem tot mai puţin timp la dispoziţie pentru noi, dieta şi regimul alimentar pot fi date uitării. Pentru o siluetă de invidiat, specialiştii în frumuseţe de la Evelis Beauty Center ne recomandă tratamentul inovator cu LPG Alliance, aparatul cu cele mai bune rezultate în acest domeniu.

Tratamentul cu aparatul LPG acţionează extrem de eficient la suprafaţa ţesutului cutanat, declanşând astfel mult mai rapid procesul de ardere a grăsimilor. După numai câteva şedinţe, rezultatele vor fi vizibile, iar beneficiile sunt pe măsură.

LPG Alliance produce o adevărată revoluție în estetica corporală și facială, vizând atât remodelarea întregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slăbire, tonifiere, resculptare, cât și pentru rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastină și acid hialuronic.

Continue Reading

Diverse

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în acest weekend, la Năvodari

Published

on

Prima ediție a Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în perioada 17-19 septembrie, în orașul Năvodari, pe platoul de lângă Stadionul ”Flacăra”.

Timp de trei zile, între orele 08.00-23.00, locuitorii orașului Năvodari pot cumpăra direct de la producători, fără intermediari, legume, fructe și alte produse alimentare proaspete și naturale.

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, în parteneriat cu Primăria Orașului Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.

Târgul va avea deschiderea oficială vineri, 17 septembrie, începând cu ora 10.00. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii târgului momente artistice susținute de copii și tineri din orașul Năvodari.

Programul artistic al Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni, Ediția I:

Vineri, 17 septembrie: Muzică DJ

Sâmbătă, 18 septembrie:

  • Între orele 13.00-16.00 – Muzică ușoară – program artistic susținut de elevii Școlii de Canto ”M.C. Music”
  • Ora 18.00 – Muzică grecească – program artistic susținut de Ioana Țuțuianu
  • Ora 19.00 – program cu Axinte și invitații săi.

Duminică, 19 septembrie:

  • Între orele 13.00-15.00 – Muzică populară – program artistic susținut de elevele Iulia Piștea, Ciornea Maria, Roșca Beatrice-Georgiana, Aura Șerban – Maria, Alexia Luchia
  • Între orele 15.00-16.00 – Dans cu ”A.S.Studio Ballet & Dance”, trupele Fresh Crew și AS Dance
  • Între orele 18.00-20.00 – momente vesele cu Axinte și invitații lui surpriză.

sursa foto: Primăria Năvodari

Continue Reading

Actualitate

Atmosferă electrizantă la Constanța Coffee Break

Published

on

În acest weekend, se dă restart la energie! Bulevardul Tomis prinde culoare în compania DJ Emil Safta. Unul din cei mai experimentati DJ de la Kiss FM, implicat de la bun inceput în proiectul Summerkiss, vine să încheie sezonul estival la Constanța. Sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, se va asculta cea mai bună muzică, într-un show total.

Atmosfera de petrecere va fi completată de o experiență inedită. Constănțenii dar și turiștii aflați pe litoral se vor bucura de două zone de bar cu băuturi fine.

 

Continue Reading

Actualitate

Cu căţel, cu purcel şi… cu aragaz, la picnic! O distracţie de 2.800 de lei

Published

on

Câteva persoane au confundat spațiul verde din stațiunea Mamaia, de pe malul Lacului Siutghiol, cu propria curte și au organizat un picnic de zile mari. Grătarele sfârâiau, băutura curgea, muzica răsuna, de ai fi zis că e mare petrecere câmpenească.

Distracția acestora a fost stricată de polițiștii locali, care i-au sancționat conform legii 61/1991 pentru că au desfășurat activitate de picnic și au consumat băuturi alcoolice în locuri publice în care nu este permis acest lucru, dar și pentru depozitarea unor obiecte pe spațiul public, conform HCL 77/2021. În total, petrecăreții au de plătit 2.800 de lei.

Primăria Constanţa face apel la constănțenii care sunt martorii unor astfel evenimente să anunțe Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922.

 

Sursa: Primăria Constanţa

Continue Reading

Nordis Hotels

Exclusiv auto

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222