Connect with us

Recomandarea saptamanii

Încânt-o cu o cină romantică la Aquario Restaurant & Wine Bar din Constanţa

Published

on

Şi dacă te afli în Constanţa, săptămâna aceasta îţi recomandăm Aquario Restaurant & Wine Bar. Restaurantul Aquario, amplasat aproape de faleza plajei Modern, din Constanţa, vine să satisfacă cele mai sofisticate gusturi.

Aflat la etajul 5 în Down Town Building, pe strada Ştefan Cel Mare nr 2, localul fascinează prin priveliştea sa spectaculoasă spre mare, ce se completează armonios cu experienţa culinară a bucătăriei mediteraneene.

Vinul, muzica live şi gustul italienesc sunt elementele principale care transformă weekend-urile la malul mării într-o experienţă specială, de neuitat.

Dacă îţi doreşti să îi faci o surpriză minunată iubitei, Restaurantul Aquario este locul potrivit cu o atmosferă caldă, unde poţi să o încânţi cu o masă romantică cu privire spre valurile mării, cu un meniu  pregătit din cele mai proaspete şi gustoase ingrediente preparate de maestrul Chef Luca Berardo, urmată de o degustare de vinuri de cea mai bună calitate şi muzică  live.

 

Pentru rezervări: 0743 889 791

office.musset@gmail.com

 

     

  

Recomandarea saptamanii

Să-l cunoaștem pe “Wrăjitorul din folk”

Published

on

“Wrăjitorul din folk”, asa cum i se mai spune îndrăgitului artist Walter Ghicolescu, a fost invitatul Rodicăi Șerban, în weekend, într-o ediție încântătoare a emisiunii “Cântec, tradiții și povești”, pe Antena3 Constanța.

“Eu am probleme când mi se spune să cânt puțin, adică 20 de minute, jumătate de oră, trei piese. În schimb, atunci când mi se spune cântă cât vrei, știu că două ore măcar îmi umplu sufletul de bucurie, de bucuria spectatorilor, dar și eu dau din bucuria mea și cânt cu entuziasm”, a declarant Walter Ghicolescu în cadrul emisiunii “Cântec, tradiții și povești”

Puteți urmări integral emisiunea aici – https://fb.watch/fWebnNm_tm/

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

Festivalul Internațional al Filmului pentru Copii și Tineret WonderFest se desfășoară la Constanța

Published

on

Maraton de filme, la Constanța. În această săptămână, publicul poate urmări, gratuit, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” nu mai puțin de opt filme, lungmetraje, scurtmetraje și filme de animație, produse în ultimii doi ani.

Festivalul Internațional al Filmului pentru Copii și Tineret WonderFest se desfășoară în perioada 19 – 23 septembrie”. Intrarea la eveniment este liberă la toate filmele, atelierele și concertele din cadrul festivalului.

Nu mai puțin de opt filme, printre care lungmetraje, scurtmetraje și filme de animație, ce au ca tematică vârsta copilăriei, s-au înscris în competiția WonderFest. Sunt povești deosebite, cu rol de introspecție asupra privitorilor, difuzate în premieră în România.

Festivalul WonderFest este organizat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și de Primăria Municipiului Constanța, cu susținerea Consiliului Județean Constanța, Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța și Pro Familia. WonderFest stă sub semnul educației pentru artă și pentru o viață socială lipsită de agresivitate.

“Un act de cultură care vă va îmbogăți nu numai cunoștințele generale și sufletul, cât cel mai important lucru, va întări prietenia între dumneavoastră. Este un moment foarte important și vă felicit că sunteți aici.”, declară MIHAI LUPU, președinte CJ Constanța

“Le mulțumesc copiilor și trebuie să vă mărturisesc că sunt extrem de emoționată. Vor fi cinci zile minunate, pline de emoție și din nou vă mulțumesc.”, declară ANA-MARIA VĂTĂMANU, președinte ADD Constanța

“Nu ascultați de nimeni și urmați-vă visurile! Viitorul este al vostru și fiți copiii extraordinari pe care noi toți îi iubim.”, declară IONUȚ RUSU, viceprimar Constanța

Festivalul Internațional al Filmului pentru Copii și Tineret WonderFest, aflat, în acest an, la cea de-a cincea ediție, a instituit regula ca Marele Premiu să fie acordat de un  juriu format exclusiv din copii. La Constanța, WonderFest va avea cel mai numeros juriu al copiilor dintre toate edițiile: va fi format din 100 de elevi din Constanța. Juriul profesioniștilor din cinematografie va decerna premiile pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu, Cea mai bună imagine, Cea mai bună interpretare a unui copil actor.

Continue Reading

Actualitate

Locuința ta se află în Boreal Plus, cel mai sigur şi modern complex rezidențial din Constanța

Published

on

Dezvoltatorul listat la Bursa de Valori București, Impact Developer & Contractor, construiește în zona de Nord a orașului Constanța, un ansamblu rezidențial sigur și modern. Boreal Plus este mai mult decât un complex imobiliar construit la cele mai înalte standarde calitative: o comunitate tânără, puternică, bazată pe un stil de viața sănătos.

Întreg proiectul va cuprinde 691 locuințe, dintre care 18 case finalizate, cu finisaje ultra-moderne la cheie, și 673 apartamente ce vor fi realizate în 3 faze de dezvoltare. În prezent, prima fază de dezvoltare este aproape de finalizare: 3 blocuri care urmează a fi predate până la sfârșitul anului. Această prima fază cuprinde 209 apartamente finisate la cheie, cu 2 și 3 camere, în 3 clădiri ultra-sigure cu 8 și 11 etaje, cu grădini amenajate pentru apartamentele de la parter.

Oferta de case din Constanța Nord, marca Boreal Plus

Întreg proiectul imobiliar Boreal Plus este dezvoltat de Impact Developer & Contractor, ce are o vechime de peste 31 de ani pe piața imobiliară națională. Bine-cunoscut pentru proiectele sustenabile pe care le-a dezvoltat, Impact SA a ales să realizeze două tipuri de case în ansamblul Boreal Plus:  case individuale și case construite în oglindă.

Casele Boreal Plus au următoarele specificații și dotări:

 • Regim de înălțime P+1, 4 camere, 3 băi, 2 balcoane și terasă
 • Suprafețe construite între 167 și 171 mp
 • Curți proprii mari, cu suprafețe între 350 și 450 mp
 • Spații verzi și locuri de recreere
 • Loc de parcare amenajat în curtea propie
 • Materiale și finisaje de calitate excelentă: pardoseli din marmură, parchet triplu-stratificat, granit în balcoane și terase, băi complet mobilate cu obiecte sanitare de calitate superioară
 • Soluții tehnice eficiente: spații vitrate mari cu profile pentacamerale de cea mai bună clasă energetică, încălzire în pardoseală, centrală termică individuală pe gaz, contorizari indviduale și racorduri la toate rețelele de utilități publice ale orașului Constanța

Dacă dorești să vizitezi una dintre casele din complexul Boreal Plus, o poți face fizic la biroul din Str. Brest, Nr2, sau printr-un simplu tur virtual, ce-ți va oferi o perspectivă amplă asupra încăperilor: Tur Virtual pentru casele din Constanța Nord, aflate în cartierul Boreal Plus

Oferta de apartamente Boreal Plus

Apartamentele din cadrul complexului Boreal Plus sunt destinate atât familiilor numeroase, cât și tinerilor aflati la început de drum ce si-au propus să treacă la nivelul următor de maturitate și să aibă propria lor locuință. Mixul de apartamente cuprinde apartamente de două și trei camere divers compartimentate și finisate la cheie, cu suprafețe cuprinse între  62 si 98 mp construiți.

Avantajele și dotările apartamentelor Boreal Plus:

 • Finisaje ultra-moderne, la cheie
 • Posibilitatea alegerii unui apartament cu grădină proprie la parter
 • Terase spațioase de  8 mp pentru apartamentele de la etaj
 • Locuri de parcare  în primul parcaj multi-etajat din Constanța, construit pe 6 niveluri
 • Blocuri de locuințe construite sustenabil, cu panouri solare pe acoperișurile clădirilor, pentru asigurarea necesarului de încălzire a apei și a un consum redus de utilități

Compartimentări care favorizează activitățile de peste zi, dotări și facilități menite să îți ofere confortul unei locuințe contemporane, luminozitate pe tot parcursul zilei și priveliște panoramică – beneficiezi de toate acestea în Boreal Plus, ansamblul rezidențial care te îndeamnă să experimentezi perfecțiunea și confortul, la cel mai bun raport calitate – preț.

Vizionarea unui apartament model, mobilat după ultimele tendințe în domeniul designului interior, se poate face acum online printr-un tur virtual.

Indiferent de nevoia pe care o ai pentru achizitionarea unei noi locuințe, fie că este o casă sau un apartament, ansamblul Boreal Plus are soluția. Tot ce trebuie să faci este să contactezi un reprezentant Boreal Plus, iar acesta îți va furniza toate detaliile de care ai nevoie, oferindu-ți răspunsuri la toate întrebările referitoare la spațiile de locuit din ansamblul rezidențial.

 

Continue Reading

Actualitate

Finalele circuitelor mondiale de baschet 3×3, gata de start la Constanța: România, grupă infernală în Nations League

Published

on

Cele mai bune 32 de echipe de baschet trei la trei din lume, 24 la tineret și 8 la feminin senioare sunt pregătite de startul finalelor mondiale, care vor fi găzduite de Constanța, începând de miercuri, 14 septembrie, până duminică, 18 septembrie.

FIBA 3×3 Nations League – circuitul mondial de tineret și FIBA 3×3 Women’s Series – circuitul mondial profesionist feminin își vor desemna campioanele la Constanța, în arena construită temporar la City Park Mall.

Evenimentul a fost deschis oficial prin conferința de presă, care a avut loc marți, 13 septembrie, chiar pe terenul de antrenament, amplasat în incinta centrului comercial constănțean.

,,Standardul de organizare pe care l-am demonstrat în ultimii ani, când am găzduit turneul de calificare pentru Campionatele Europene de Baschet 3×3, a determinat Federația Internațională să ne acorde oportunitatea de a organiza și un astfel de eveniment major din calendarul internațional. Ne bucurăm și suntem mândri de acest lucru.”, a spus Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.

Naționalele de baschet 3×3 ale României sunt prezent în ambele competiții, cu reprezentative la masculin și feminin în competiția rezervată jucătorilor tineri, sub 23 de ani și de asemenea în competiția profesionistă feminină.

Echipele noastre au adversari redutabili încă din faza grupelor, fetele urmând să se dueleze cu Franța și Statele Unite, iar băieții cu Mongolia și Japonia.

În finala circuitului feminin miza nu este doar trofeul ci și premiile în bani, care se ridică în total la 280.000 de dolari. România este în grupă cu Canada, Franța și Lituania.

,,Promovarea orașului Constanța prin intermediul evenimentelor sportive face parte din strategia de dezvoltare a tânărului club CSM Constanța iar faptul că am reușit să obținem organizarea unui astfel de eveniment extrem de important ne onorează dar ne și obligă să livrăm un turneu desăvârșit. Vor fi trei finale mondiale în cinci zile, vom avea echipele României în competiție și sperăm să avem alături cât mai mulți suporteri în tribune.”, a declarat Andrei Talpeș, președintele CSM Constanța.

Fanii au acces gratuit în tribune și vor avea ocazia să participe la numeroase concursuri cu premii, care vor fi organizate în pauzele dintre meciuri. De asemenea, pe constănțeni îi așteaptă, pe lângă meciurile spectaculoase de baschet și reprezentații de circ, momente de dans, muzică non-stop și multe alte surprize.

,,Suntem încântați că putem să găzduim și să contribuim la organizarea unui evenimente de o asemenea anvergură și sperăm să ne bucurăm împreună de o atmosferă cât mai frumoasă în tribune. Hai România!”, a punctat și Călin Mihai Iacob, center manager City Park Mall.

Meciurile se vor desfășura cu începere de la ora 16:00 în primele două zile de competiție, miercuri și joi, de la ora 14:00 vineri și din nou de la ora 16:00 sâmbătă și duminică.

,,Constanța este o gazdă perfectă pentru baschetul 3×3 și de fiecare dată când Federația Română de Baschet a intenționat să organizeze aici evenimente a găsit sprijinul necesar. Mi-aș fi dorit să fi putut participa la asemenea evenimente și în timpul carierei mele, dar mă bucur pentru tinerele jucătoare că au șansa de a juca acasă și voi fi alături de ele.”, a declarat fosta mare jucătoare Svetlana Drăgușin, actualmente secretar general adjunct al Federației Române de Baschet.

Naționalele de tineret ale României vor juca miercuri și joi în faza grupelor la Nations League și apoi sâmbătă și duminică în cadrul Women’s Series.

,,Miza va fi una foarte mare, dar vom da totul pe teren, așa cum am făcut-o la fiecare participare din acest sezon în circuitul mondial.”, a spus Bianca Fota, componentă a lotului național de baschet 3×3, care a făcut parte din echipă la cel mai bun rezultat din acest sezon, locul 3 în Mastersul de la Ulaanbaatar, Mongolia.

Vineri și duminică, arena de baschet 3×3 va găzdui patru dintre cei mai spectaculoși dunkeri din lume. Va fi un adevărat duel între America și Europa, cu Isaiah Rider și New Williams din Statele Unite alături de Rafal Lipinski și Piotr Grabowski, din Polonia. Toți patru sunt deținători ai mai multor titluri în concursurile de slam-dunk din cadrul marilor evenimente internaționale de baschet 3×3.

Evenimentul care cuprinde cele două turnee finale este organizat de CSM Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și City Park Mall și este susținut de către Mastercard, Nike, Tissot, Horizon, Stirom, Radio Constanța, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Constanța, Federația Română de Baschet, Red Bull și Kiss FM.

Partenerii globali ai evenimentului sunt Wilson, mingea oficială, Zoos, 3×3 EXE și Ulaanbaatar Amazons.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222