Connect with us

Diverse

Identity by Denis Iacob – un concept aparte

Published

on

“Salut, bine ai venit! Ia loc, te rog! Să ne hotărâm ce facem astăzi.”

Aşa începe, în general, orice vizită la stylist. Doar că această vizită nu este una obişnuită. Ci o programare la salon pentru o veritabilă şedinţă de relaxare şi detoxifiere. Care începe, evident, cu o tunsoare ce respectă întocmai tendinţele.

“În urma discuţiei pe care am avut-o cu clientul, am decis să realizăm o tunsoare care este în trend şi foarte fresh. În ce constă aceasta? Vom porni foarte scurt la bază, luăm cu zero, apoi vom urca treptat, vom schimba şi vom face o tunsoare „skin fade”.”, declară FLORIN PREDOIU, hairstylist

O misiune pe cât de precisă, pe atât de meticuloasă. Totul pentru ca tunsoarea să arate, în final, impecabil.

“Tunsoarea clientului este gata, respectă întocmai noile trenduri. Este o tunsoare corectă, iar părul se aşează natural, fără a folosi niciun produs de styling. În schimb, el poate să folosească atât pudra de volum cât şi o ceară mată, care să-i ofere părului un aspect cât mai natural.”, completează FLORIN PREDOIU, hairstylist

 

Dar să nu credeţi că programarea s-a încheiat aici. Abia acum urmează partea cu adevărat relaxantă.

“Acum vom aplica tratamentul de detoxifiere. Dar în ce constă? El eliberează stresul şi toxinele acumulate şi restabileşte vitalitatea firului de păr.”, mai spune FLORIN

În timp ce clientul aşteaptă ca tratamentul de detoxifiere al scalpului să îşi facă efectul, se poate delecta într-o atmosferă foarte „friendly” şi cu un ceai special pregătit pentru astfel de terapii.

“Pentru un rezultat cât mai eficient al tratamentului, îşi recomand şi o detoxifiere a organismului, consumând un ceai pe bază de plante, care te va ajuta foarte mult.”, susţine FLORIN PREDOIU, hairstylist

Urmează apoi o altă repriză de relaxare… masajul!

“Am încercat să concepem un ritual pentru clienţii noştri. M-am gândit să facem ceva ce nu am mai auzit şi ce mi-aş fi dorit eu să găsesc într-un salon. Să mă duc o dată pe lună, să mă tund, să îmi fac un tratament de detoxifiere pentru scalp şi în acelaşi timp să îmi fac şi o detoxifiere a organismului. Lucrul acesta mi s-a părut inedit pentru mine, nu am mai întâlnit acest concept şi am zis de ce nu l-am face şi pentru clienţii noştri.”, declară DENIS IACOB, manager Identity Salon

“Experienţa de astăzi a fost una nouă pentru mine. O relaxare totală! O să revin în continuare pentru acest tratament. O dată pe lună.”, spune clientul

“Pentru asta, Florin se ocupă de zona de bărbaţi, aşa cum aţi văzut, a venit clientul, s-a tuns. După care i s-a aplicat clientului un tratament de scalp. Şi-a făcut o vascularizare foarte benefică prin masajul pe care i l-a făcut Maia la scafă. Clientul este tuns cum trebuie, tratat cum trebuie şi detoxifiat.”, completează DENIS IACOB, manager Identity Salon

Un astfel de ritual are, aşadar, numeroase beneficii. Asta în completarea clipelor de relaxare de care au parte clienţii care optează pentru o asemenea şedinţă inedită.

Diverse

Festival de muzică la malul mării

Published

on

În perioada 19-21 august 2022, începând cu ora 20:30, în Piaţa Voidiu va avea loc prima ediţie a Festivalului de muzică BLACK SeaMPHONY.

Publicul este invitat trei seri la rând să asculte, să danseze și să recunoască repertorii diverse, pornind de la muzica clasică, muzica pop-crossover, rock și piese de radio recognoscibile, care satisfac gusturi muzicale dintre cele mai variate.

„Proiectul face parte din conceptele muzicale pe care le dezvoltăm în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, mereu deschisă a le oferi iubitorilor demuzică concerte inedite. Orchestra Simfonică București revine cu bucurie pe scena Constanței și anul acesta. Promitem publicului trei seri pe care cu greu le vor uita”, a declarat Gabriel Gheorghe, Președinte Asociația Philson Young.

În prima seară a Festivalului BLACK SeaMPHONY, pe 19 august, atât constănțenii, cât și turiștii aflați pe litoral, vor putea asculta celebre coloane sonore ale celor mai cunoscute filme americane interpretate de Orchestra Simfonică București, sub propriul concept denumit PE ARIPILE MUZICII. În cea de a doua seară, publicul va avea bucuria de a asculta artişti îndrăgiţi de talie internaţională care vor susţine spectacolul NOTTE SOTTO LE STELLE.

În ultima seară, Orchestra Simfonică București va încheia Festivalul BLACK SeaMPHONY printr-un concert cu un concept dinamic, intitulat ROCKSYMPHONIC. Cătălin Oprițoiu, solistul acestui concert va interpreta Anotimpurile de Antonio Vivaldi, reorchestrată în varianta pop/rock de Eduard Dabrowski, care va dirija acest concert, Artiștii vor interpreta melodii din repertoriul trupelor The Beatles, QUEEN, LED ZEPELIN, AC/DC.

Continue Reading

Actualitate

Spectacole în şapte localităţi din judeţul Constanţa

Published

on

Constănţenii şi turiştii se vor putea bucura în această lună, de spectacole coregrafice extraordinare, în cadrul proiectului „Dance Crossing County”.

„Dance Crossing County” presupune organizarea în aer liber, în perioada 7-26 august, în 7 localităţi ale judeţului Constanţa, a unei serii de 21 de spectacole coregrafice susţinute de ansamblul „Dance Sea-mphony”. Coloana sonoră cuprinde şlagăre, evergreen-uri, hit-uri pop-rock româneşti şi străine, cântece cunoscute de muzică populară românească, muzică latino şi multe altele. Maniera coregrafică de interpretare va fi variată: de la dans modern, contemporan, neoclasic, vals, tango, flamenco, dansuri tradiţionale româneşti stilizate şi până la dansuri greceşti şi spaniole.

Programul spectacolelor este următorul:

  • Constanța: 7 august 2022 (2 spectacole, primul între orele 20:00 – 21:00, cel de-al doilea între orele 21:30 – 22:30) și 8 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Costinești: 9, 17, 18 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Techirghiol: 10, 15, 16 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Mangalia: 11, 19, 20 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Ovidiu: 12, 21, 22 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Peștera: 13, 23, 24 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00);
  • Năvodari: 14, 25, 26 august 2022 (între orele 20:00 – 21:00).

Accesul publicului la cele 21 de spectacole coregrafice va fi gratuit. Bugetul total alocat proiectului este de 350.000 de lei.

Continue Reading

Diverse

Proiectul Hercules

Published

on

Ministerul Sportului va desfăşura în perioada 25 iulie – 19 august 2022, Proiectul Hercules.

Programul este destinat atragerii copiilor către sport şi va oferi elevilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani cursuri gratuite de iniţiere în diferite discipline. Printre acestea se numără tablele şi cricket-ul.

„Ideea acestui proiect nu este nouă, am gândit-o încă de la începutul mandatului meu, ca obiectiv major, și mă bucur că ea prinde contur într-un moment în care toată România, de la simpli cetățeni, la guvernanți, este deschisă către sport. Recentele performanțe mondiale care ne-au unit într-o bucurie fără margini au creat emulația perfectă pentru a da startul unui program pe care mi-l doresc de lungă durată. Mișcarea, viața activă și sănătoasă, sportul practicat la nivelul copiilor și juniorilor sunt soluția pentru o Românie sănătoasă, puternică și performantă. Fiecare copil poate fi un mic Hercules! Haideți la sport!”, a declarat Eduard Novak, Ministrul Sportului.

Astfel, copiii constănţeni sunt invitaţi să petreacă gratuit zile de neuitat în care distracţia se va îmbina cu mişcarea şi descoperirea tainelor mai multor discipline sportive precum: fotbal, judo, table, sporturi nautice, ciclism, oină, cricket, scrimă, gimnastică artistică şi caiac canoe. Cursurile de iniţiere vor fi susţinute de antrenori cu o bogată experienţă de la nivel local.

Proiectul Hercules îşi propune să adune cât mai mulţi copii care să participe la activităţile sportive desfăşurate în cadrul structurilor de profil din România, gradul de participare la activităţi sportive pentru copiii cu oportunităţi reduse din punct de vedere socio-economic şi cu dizabilităţi să crească, precum şi numărul de evenimente şi acţiuni cu caracter sportiv pentru copii la nivel judeţean. De asemenea, se urmăreşte stimularea activităţilor de voluntariat, creşterea gradului de conştientizare a populaţiei cu privire la beneficiile şi oportunităţile de practicare a sportului, dar şi întărirea capacităţii structurilor sportive de a selecţiona sportivi din rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani.

Continue Reading

Diverse

Campionat Naţional de Drift la malul mării

Published

on

Şase dintre piloţii reprezentativi ai noii generaţii din Campionatul Naţional de Drift vor participa weekendul acesta, pe 23 şi 24 iulie între orele 17:00 şi 22:00 la o ediţie specială a RoDrift Games By the Sea şi se vor întrece în cele mai spectaculoase derapaje controlate.

Evenimentul este dedicat sportivităţii şi siguranţei în trafic. Demonstraţiile se vor desfăşura în zona plajei Modern din Constanţa. Ulterior, aproximativ 200 de persoane din public vor avea posibilitatea să trăiască experienţa driftului dintr-o maşină de concurs. Acestea au între 300 şi 800 de cai putere, iar spectatorii vor afla toate secretele acestui sport şi vor primi lecţii valoroase despre sportivitate, dar mai ales despre siguranţa în trafic.

Piloţii vor urma trasee stabilite pe circuit, în care vor avea misiuni de îndeplinit cum ar fi atingerea unei bile suspendate, parcare laterală în drift, derapaje controlate între două puncte fixe sau ocolirea unor obstacole în timpul derapajului controlat. La finalul fiecărei zilei, publicul prezent va putea adresa întrebări. Va fi organizat şi un concurs între spectatori cu „drift trike”, iar cei mai buni vor fi premiaţi. Accesul este gratuit.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222