Connect with us

Diverse

Identity by Denis Iacob – un concept aparte

Published

on

“Salut, bine ai venit! Ia loc, te rog! Să ne hotărâm ce facem astăzi.”

Aşa începe, în general, orice vizită la stylist. Doar că această vizită nu este una obişnuită. Ci o programare la salon pentru o veritabilă şedinţă de relaxare şi detoxifiere. Care începe, evident, cu o tunsoare ce respectă întocmai tendinţele.

“În urma discuţiei pe care am avut-o cu clientul, am decis să realizăm o tunsoare care este în trend şi foarte fresh. În ce constă aceasta? Vom porni foarte scurt la bază, luăm cu zero, apoi vom urca treptat, vom schimba şi vom face o tunsoare „skin fade”.”, declară FLORIN PREDOIU, hairstylist

O misiune pe cât de precisă, pe atât de meticuloasă. Totul pentru ca tunsoarea să arate, în final, impecabil.

“Tunsoarea clientului este gata, respectă întocmai noile trenduri. Este o tunsoare corectă, iar părul se aşează natural, fără a folosi niciun produs de styling. În schimb, el poate să folosească atât pudra de volum cât şi o ceară mată, care să-i ofere părului un aspect cât mai natural.”, completează FLORIN PREDOIU, hairstylist

 

Dar să nu credeţi că programarea s-a încheiat aici. Abia acum urmează partea cu adevărat relaxantă.

“Acum vom aplica tratamentul de detoxifiere. Dar în ce constă? El eliberează stresul şi toxinele acumulate şi restabileşte vitalitatea firului de păr.”, mai spune FLORIN

În timp ce clientul aşteaptă ca tratamentul de detoxifiere al scalpului să îşi facă efectul, se poate delecta într-o atmosferă foarte „friendly” şi cu un ceai special pregătit pentru astfel de terapii.

“Pentru un rezultat cât mai eficient al tratamentului, îşi recomand şi o detoxifiere a organismului, consumând un ceai pe bază de plante, care te va ajuta foarte mult.”, susţine FLORIN PREDOIU, hairstylist

Urmează apoi o altă repriză de relaxare… masajul!

“Am încercat să concepem un ritual pentru clienţii noştri. M-am gândit să facem ceva ce nu am mai auzit şi ce mi-aş fi dorit eu să găsesc într-un salon. Să mă duc o dată pe lună, să mă tund, să îmi fac un tratament de detoxifiere pentru scalp şi în acelaşi timp să îmi fac şi o detoxifiere a organismului. Lucrul acesta mi s-a părut inedit pentru mine, nu am mai întâlnit acest concept şi am zis de ce nu l-am face şi pentru clienţii noştri.”, declară DENIS IACOB, manager Identity Salon

“Experienţa de astăzi a fost una nouă pentru mine. O relaxare totală! O să revin în continuare pentru acest tratament. O dată pe lună.”, spune clientul

“Pentru asta, Florin se ocupă de zona de bărbaţi, aşa cum aţi văzut, a venit clientul, s-a tuns. După care i s-a aplicat clientului un tratament de scalp. Şi-a făcut o vascularizare foarte benefică prin masajul pe care i l-a făcut Maia la scafă. Clientul este tuns cum trebuie, tratat cum trebuie şi detoxifiat.”, completează DENIS IACOB, manager Identity Salon

Un astfel de ritual are, aşadar, numeroase beneficii. Asta în completarea clipelor de relaxare de care au parte clienţii care optează pentru o asemenea şedinţă inedită.

Actualitate

,,Unul dintre cei mai importanți transportatori din România are probleme cu lichiditățile?! A semnat două tranzacții de eșalonare a unor datorii cu două firme creditoare”, scrie ZiuaNews

Published

on

<<Firma Internațional Alexander SRL din Arad, administrată de omul de afaceri  Simion Ioan Apreutese, este considerată unul dintre cei mai importanți transportatori din România. Totuși, în pofida acestei etichete, Internațional Alexander SRL pare să aibă probleme cu lichiditățile, de vreme ce și-a eșalonat datoriile pe care le are față de două companii private.

E drept că datoriile sunt ,,modice” – aproape 50 mii euro, o bagatelă, cum s-ar spune, având în vedere puterea financiară a lui Simion Ioan Apreutese, cel care deține un adevărat “imperiu” -, dar negocierile au început încă din luna octombrie a anului 2019, cu firma LENGYEL COMPANY S.R.L., și au continuat, în luna iulie 2020, cu firma CRISMAN RAMON TRANS S.R.L.>>, conform unui articol publicat de jurnaliştii de la  ZiuaNews.

Citeşte mai departe …

 

Sursa foto: ZiuaNews

 

 

Continue Reading

Actualitate

Un comandant român premiat de IMO

Published

on

International Maritime Organization a decernat premiile Bravery at Sea. Anul acesta, 23 de state membre și 4 organizații partenere IMO au făcut 37 de nominalizări pentru cele 3 secţiuni de premiere:
  • Premiul anual Exceptional Bravery at Sea;
  • Certificat of commendation (Certificat de elogiere/recunoaștere);
  • Letter of commendation (Scrisoare de elogiere/recunoaștere).
În premieră, România a nominalizat trei comandanți români care, împreună cu echipajele lor, au salvat (în 2020) pe mare 27 de vieți: cdt Bogdan Rusu, cdt Florin Negrău și cdt Constantin Dinu.
Dintre cei 3 nominalizați, cdt. Bogdan Rusu a primit premiul ,,Letter of commendation”. Este prima formă de recunoaștere, din istoria premiilor IMO, a contribuției unui navigator român la salvarea vieții pe mare.

Continue Reading

Diverse

Siluetă de invidiat, cu LPG Alliance

Published

on

În secolul vitezei, când avem tot mai puţin timp la dispoziţie pentru noi, dieta şi regimul alimentar pot fi date uitării. Pentru o siluetă de invidiat, specialiştii în frumuseţe de la Evelis Beauty Center ne recomandă tratamentul inovator cu LPG Alliance, aparatul cu cele mai bune rezultate în acest domeniu.

Tratamentul cu aparatul LPG acţionează extrem de eficient la suprafaţa ţesutului cutanat, declanşând astfel mult mai rapid procesul de ardere a grăsimilor. După numai câteva şedinţe, rezultatele vor fi vizibile, iar beneficiile sunt pe măsură.

LPG Alliance produce o adevărată revoluție în estetica corporală și facială, vizând atât remodelarea întregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slăbire, tonifiere, resculptare, cât și pentru rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastină și acid hialuronic.

Continue Reading

Diverse

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în acest weekend, la Năvodari

Published

on

Prima ediție a Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în perioada 17-19 septembrie, în orașul Năvodari, pe platoul de lângă Stadionul ”Flacăra”.

Timp de trei zile, între orele 08.00-23.00, locuitorii orașului Năvodari pot cumpăra direct de la producători, fără intermediari, legume, fructe și alte produse alimentare proaspete și naturale.

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, în parteneriat cu Primăria Orașului Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.

Târgul va avea deschiderea oficială vineri, 17 septembrie, începând cu ora 10.00. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii târgului momente artistice susținute de copii și tineri din orașul Năvodari.

Programul artistic al Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni, Ediția I:

Vineri, 17 septembrie: Muzică DJ

Sâmbătă, 18 septembrie:

  • Între orele 13.00-16.00 – Muzică ușoară – program artistic susținut de elevii Școlii de Canto ”M.C. Music”
  • Ora 18.00 – Muzică grecească – program artistic susținut de Ioana Țuțuianu
  • Ora 19.00 – program cu Axinte și invitații săi.

Duminică, 19 septembrie:

  • Între orele 13.00-15.00 – Muzică populară – program artistic susținut de elevele Iulia Piștea, Ciornea Maria, Roșca Beatrice-Georgiana, Aura Șerban – Maria, Alexia Luchia
  • Între orele 15.00-16.00 – Dans cu ”A.S.Studio Ballet & Dance”, trupele Fresh Crew și AS Dance
  • Între orele 18.00-20.00 – momente vesele cu Axinte și invitații lui surpriză.

sursa foto: Primăria Năvodari

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222