Connect with us

Sport

HC Dobrogea Sud a reluat pregătirile. Handbaliştii de la malul mării au speranţe mari în noul sezon competiţional

Published

on

Un nou sezon, o nouă provocare şi ambiţii tot mai mari! După vacanţa de vară, jucătorii formaţiei HC Dobrogea Sud s-au reunit la primul antrenament oficial, desfăşurat la Sala Sporturilor din Constanţa.

“Am avut o vacanţă lungă şi binemeritată, iar ambiţiile sunt mari ca în fiecare an, nu ne putem dori decât să reuşim să câştigăm şi să ne apărăm titlul obţinut în Cupă, să reuşim să jucăm finala campionatului şi un drum cât mai lung în Europa, bineînţeles.”, a declarat GEORGE BURICEA, jucător HC Dobrogea Sud  

“Un nou început extrem de emoţionant şi pentru mine, şi pentru băieţi, am văzut figuri optimiste, ceea ce mă bucură. Şi eu sunt foarte optimist pentru noul sezon, ne dorim să păstrăm linia ascendentă a clubului nostru şi sunt convins că şi anul acesta vom aduce performanţă şi trofee oraşului Constanţa.”, a declarat IONUŢ RUDI STĂNESCU, preşedinte HC Dobrogea Sud

Primul antrenament oficial a fost totodată un bun prilej pentru noii jucători de a se cunoaşte mai bine cu ceilalţi membrii ai echipei.

“E un lot nou, alături de un lot vechi, să zic aşa, cu jucătorii care au rămas de anul trecut şi cred că cu jucătorii care au venit am făcut o echipă mai puternică, aşa că sperăm ca totul să fie bine.”, a declarat ZVONKO SUNDOVSKI, antrenor HC Dobrogea Sud

“Suntem pregătiţi într-o formulă nouă, dacă putem spune aşa. Anul acesta au plecat câţiva jucători şi sper ca cei care au venit să îi suplinească aşa cum trebuie. Iar ca perspective, ne dorim să repetăm cel puţin performanţele din sezonul trecut.”, a declarat LAURENŢIU TOMA, jucător HC Dobrogea Sud

Jucătorii constănţeni vor pleca în această vară într-un cantonament în Slovenia, vor participa de asemenea şi la un turneu de pregătire în Macedonia, iar în debutul oficial al noului sezon speră să bifeze un succes în Supercupa cu Dinamo Bucureşti.

Sport

Marinarii militari, campioni la fotbal pe plajă

Published

on

Echipa de fotbal pe plajă a Statului Major al Forțelor Navale a participat, în perioada 5-11 septembrie, la ediția a X-a a Turneului de Fotbal pe Plajă „Cupa Jupiter”, organizat de Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA), sub egida Federației Române de Fotbal.

Reprezentanții Forțelor Navale Române s-au numărat printre cele 24 de echipe înscrise în competiție, iar la finalul acesteia au câștigat locul I și au obținut titlul de campioni.

În luna decembrie a acestui an, echipa marinarilor militari va participa la „Cupa Unirii”, care se va desfășura în garnizona Bucuresti, unde va beneficia de statutul de „cap de serie” datorită  performanțelor obținute la edițiile anterioare.

sursa foto: Forțele Navale Române

Continue Reading

Sport

Trei pugiliste din Lotul Național al României au numele și cariera sportivă legate de orașul Năvodari

Published

on

Trei tinere valoroase urcă în ring, la sfârșitul acestei săptămâni, la Campionatul Național de Box de la Năvodari: Maria Cimpoeru, Amalia Niță și Alexandra Maria Petcu. Cele trei pugiliste au numele și cariera sportivă legate de orașul Năvodari.

Maria Cimpoeru este din Năvodari și a obținut de trei ori titlul de campioană națională, fiind medaliată cu bronz la Campionatul European de box pentru juniori (2020, Sofia). De doi ani de zile se antrenează la CS Năvodari, sub coordonarea antrenorilor Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu, în fiecare an fiind convocată în Lotul Național al României.

Amalia Niță – campioană europeană de junioare (2021, Tbilisi), practică box de performanță de cinci ani, dintre care doi ani și jumătate s-a antrenat la CS Năvodari. Este din Lumina, iar de un an de zile se antrenează la Danubiu Tulcea.

Alexandra Maria Petcu – vicecampioană europeană de junioare (2021, Italia) – este din Năvodari și practică box de performanță de 4 ani. S-a antrenat la cluburile Islington și Repton din Londra, iar din martie 2021 este legitimată la Steaua București.

În total, 218 sportive, reprezentând 60 de cluburi membre ale Federației Române de Box, participă la finalele Campionatului Național de Box Feminin 2021, organizat în premieră la Năvodari, la Sala Sporturilor, în perioada 6-11 septembrie. CS Năvodari participă cu 7 tinere sportive la cea de-a XX-a ediție a acestei competiții de top.

sursa foto: Primăria Năvodari

Continue Reading

Actualitate

H3RO 2021, participanţi din 11 ţări înscrişi la start

Published

on

Cei mai buni triatlonişti din Romania deja s-au înscris, pentru a oferi un spectacol sportiv de excepţie la  H3RO 2021. La Campionatul Naţional pe distanţă medie, Alex Toma, Mihai Vigariu, Bereş Hunor, Deack Zsombor şi Andrei Dudu se vor lupta pentru supremaţie în cea mai dură şi lungă probă din această competiţie.

La Campionatul Naţional pe distanţă standard, proba regină a triatlonului pentru băieţi, lupta se va da pe de o parte între Felix Duchampt sportivul nostru olimpic şi pe de altă parte mai tinerii Vlad Remnzing, Alex Ion, Erick Rogoz şi Nicolae Şeitan. La fete Antoanela Manac şi-a anunţat prezenta şi va lupta pentru supremaţie.

Pe lângă sportivii din România, vor fi prezenţi sportivi din 11 ţări: Franţa, Spania, Ucraina, Marea Britanie, Australia, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Republica Moldova.

Competiţia se va bucura de premii record în valoare totală de 42.200 de lei. În acest moment evenimentul este sold out. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

 

 

 

 

 

Continue Reading

Actualitate

CS Victoria Cumpăna campioană la Ploiești!

Published

on

În perioada 3-5 septembrie, a avut loc Campionatul Național de Gimnastică Ritmică Junioare 3 și Junioare 2 organizat de CSM Ploiești – Gimnastică Ritmică în colaborare cu Federația Română de Gimnastică Ritmică.

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a participat cu 7 gimnaste pregătite de antrenoarea Elena Vlad. Micuţele gimnaste, Șelari Erika, Lutan Andrada, Lutan Antonia, Banciu Amalia, Ulrich Maya, Georgescu Bianca și Matei Miruna, s-au întors acasă cu 5 medalii, trei de aur și două de argint:

  • Locul 1 – echipe;
  • Locul 1 – Lutan Andrada – 2 medalii (individual compus și panglică);
  • Locul 2 – Matei Miruna (cerc);
  • Locul 2 – Luntan Antonia (panglică).

 

Continue Reading

Nordis Hotels

Exclusiv auto

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222