Connect with us

Actualitate

Gala OSS Fighters, gata de start

Published

on

Doar o zi ne mai desparte de cea mai răsunătoate gală de kickbox din țară. OSS Fighters 4 îi va aduce la Constanța pe cei mai buni luptători pentru a-și dovedi supremația. În cadrul meciurilor disputate în Piațeta Cazino din Mamaia, se vor filma și cadre pentru pelicula Back2Back, un film care vorbește despre loialitate versus trădare.

Au rămas mai puţin de 24 de ore până la gala OSS Fighters 4, din Piațeta Cazino de la Mamaia. Ultimele detalii atât despre cea mai aşteptată gală a sporturilor de contact, dar și despre filmul Back2Back, care se va turna în mare parte la Constanța, au fost discutate în cadrul unei conferințe de presă care i-a reunit pe greii ringului, pe organizatori, dar și membrii ai echipei de filmare.

„Vorbim aici de un eveniment care aduce convergent în acelaşi timp. Este un moment unic şi pentru lumea cinematografiei pe de-o parte şi pe partea cealaltă de parte sportivă. Combinăm ceva unic la nivel global prin faptul că am ales un eveniment de aploare sportiv care să fie transmis la nivel de şase continente, în peste 100 de ţări. În acelaşi timp combinând eroii din sporturile de contact, oameni reali ca Ionuţ Iftimoaie, Sandu Lungu sau Alex Filip, plus oameni din zona de filme, cascadori, actori sau oameni de nivel global care sunt prezenţi alături de noi”, a menționat Eduard Irimia, președinte Superkombat.

Ionuț Iftimoaie, Sandu Lungu și constănțeanul Alex Filip sunt doar câteva dintre numele sonore din pelicula ce împleteşte sportul de contact cu lumea filmului şi a showbiz-ului și care capătă o tot mai mare amploare în România.

„Mă bucur să mă aflu în această zi alături de dumneavoastră, fac parte dintr-un eveniment extraordinar. Sunt pus într-o dublă postură, voi avea două meciuri în această săptămână, una în filmul Back2Back cu legenda K1, Gago Drago, este o onoare pentru mine şi un vis împlinit şi bineînţeles meciul pentru care mă pregătesc de două luni de zile”, a spus Alex Filip, luptător Superkombat.

„Este o experienţă interesantă. Sincer încerc să mă bucur de absolut tot ceea ce se întâmplă. Iată că de data aceasta avem parte de bătaie ca în filme, în film. Practic într-un film, aşa se va întâmpla. O să am o revenire şi parcă deja simt emoţia ringului. O să avem nişte meciuri extraordinare, ceea ce înseamnă că vom avea parte de un spectacol pe cinste, pe de-o parte şi le doresc succes tuturor sportivilor”, a argumentat Ionuț Iftimoaie, kickboxer român.

Filmul Back2Back spune povestea unui tânăr care este obligat să facă anumite compromisuri în fața unui gangster internațional și  care este ajutat de colegii lui din Superkombat să depășească anumite obstacole. Totodată este vorba despre loialitate și despre faptul că întotdeauna te poți baza pe cineva, care îți păzește spatele.

„Sunt foarte fericit  și onorat să iau parte la această producție de film. Va da o mare satisfacție realizarea acestui film. Și cu asta am zis tot. Mulțumesc„ a spus Alain Depardieu, regizor și producător.

În ceea ce privește gala propriu-zisă disputată pe 22 august, fanii sportului de contact trebuie să știe că în program sunt 15 partide având reguli de K1 în care se vor înfrunta atât luptători români, opt dintre ei fiind constănțeni, cât și străini.

Lumea filmului se va combina cu cea a luptelor, iar spectacolul așteptat în Gala OSS Fighters 4 se anunţă a fi  de-a dreptul inedit.

Sursa foto: ossfighters

 

Actualitate

Fața neștiută a Laurei Vicol, prima femeie din istoria Camerei Deputaţilor care va conduce Comisia Juridică

Published

on

,,Recent aleasă în funcția de președinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, la un după intrarea în Partidul Social Democrat, Laura Vicol este politician discret cu privire la viața personală. Dacă în ceea ce privește implicarea sa în politică Laura Vicol a reușit să își creeze rapid prieteni și adversari, puțină lume știe fața ascunsă publicului de către deputată: implicarea sa în cauze sociale.

Această față este dezvăluită acum de oameni care au primit sprijinul Laurei Vicol în momente extrem de grele, așa cum este cazul Alinei Ivan care a dezvăluit duminică, într-o postare pe Facebook, că suportul primit din partea deputatului PSD a fost crucial pentru transplantul necesar băiețulului său.”, scrie stiripesurse.ro.

,,Această femeie, această mamă, această persoană necunoscută, pe care nu am întâlnit-o nici în ziua de azi în persoană, cea care împreună cu soțul ei au făcut posibil transplantul lui Domi se numește Laura Vicol! Doamna este avocat de profesie … citeşte mai departe“.

Continue Reading

Actualitate

„Mai ai timp 1 zi…”

Published

on

Comercianții mai au o singură zi, astăzi – marți, pentru a conecta casa de marcat la sistemul informativ al Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Anunțul de pe site-ul instituției a fost actualizat: „Mai ai timp 1 zi…”

Cei care nu se conformează, începând de miercuri, 1 decembrie, riscă amenzi cuprinse între 8.000 – 10.000 lei.

Contribuabilii care vor achiziționa case de marcat după 1 decembrie 2021, se vor conecta la data instalării.

Excepție fac comercianții care utilizează aceste case de marcat în zone fără acoperire în privința comunicațiilor electronice. Aceștia vor trebui să transmită o declarație (Formularul F4110), în format PDF cu XML atașat.

Lunar, ANAF va transmite prin SPV mesaje despre eventuale disfuncționalități privind fișierele transmise de casele de marcat.

Sursa: ANAF

Continue Reading

Actualitate

Programul autobuzele în minivacanţa de 1 Decembrie

Published

on

Autobuzele CT BUS vor circula în program de weekend, în minivacanţa de 1 Decembrie, cu prima cursă la ora 5.45 şi ultima cursă la 23.00.

Pentru buna desfăşurare a paradei de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, autobuzele de pe liniile 100, 100C, 44, 51 şi 14 vor avea traseul modificat miercuri, 1 decembrie. Între orele 9.00 şi 12.00 şi între orele 13.00 şi 14.00, mijloacele de transport în comun vor circula cu antemergător al Poliţiei Române, fără oprire, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis, iar, între orele 12.00 – 13.00, nu vor merge deloc.

Tonetele de bilete şi abonamente CT BUS de la Gară şi de la Baba Novac, Brotăcei, Bulevard, Cireşica, Dacia, Delfinariu, Eliberării, Tomis III, Km 4 – 5, Km 5, Magazinul Tomis, Piaţa CET, Poarta 6, Spital, Vamă vor funcţiona marţi, 30 noiembrie, între orele 7 şi 19.00, iar cele de la Km 4 – Bila, Poarta 1, Gară L 101 vize, Primăverii, între orele 9.00 şi 17.00.

Miercuri, 1 decembrie, doar chioşcul de la Gară, în dreptul staţiei 40-43, va avea program lung, între orele 7.00 şi 19.00, celelalte vor fi deschise între orele 7.00 şi 13.00.

Continue Reading

Actualitate

Programele Rabla Clasic, Rabla Plus şi Casa Eficientă Energetic, suspendate

Published

on

Administraţia Fondului pentru Mediu a decis suspendarea sesiunilor de înscriere în cadrul programelor Rabla Clasic, Rabla Plus şi Casa Eficientă Energetic. Motivul: eficientizarea liniilor de finanţare.

“Preocuparea continuă a Administraţiei Fondului pentru Mediu este de a îmbunătăţi programele de finanţare, astfel încât să fie asigurată creşterea succesului acestora, iar extinderea digitalizării mecanismelor de implementare şi adaptarea ghidurilor de finanţare la realităţile contemporane reprezintă instrumentele potrivite pentru atingerea obiectivelor scontate. În sensul celor expuse şi în vederea identificării elementelor care pot eficientiza derularea liniilor de finanţare din portofoliu, Administraţia Fondului pentru Mediu, în coordonarea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, a luat decizia suspendării sesiunilor de înscriere în cadrul programelor, astfel: începând cu data de 3 decembrie 2021, se va suspenda sesiunea de înscriere în programele denumite generic Rabla şi Rabla Plus şi începând cu data de 15 decembrie 2021, se va suspenda sesiunea de înscriere în programul denumit generic Casa eficientă energetic”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Administraţia Fondului pentru Mediu.

AFM anunţă că în perioada următoare va analiza modul de derulare al acestor programe şi, după caz, va elabora proiecte de modificare a ghidurilor de finanţare aferente, astfel încât, la reluarea sesiunilor, mecanismele de accesare a finanţării să fie mai simple şi să asigure o eficienţă sporită în utilizarea bugetelor alocate.

De asemenea, evaluarea evoluţiei acestor programe va fi realizată şi prin prisma disponibilităţilor financiare rezultate din sesiunile actuale, precum şi din perspectiva construcţiei bugetare pentru anul 2022, precizează sursa citată.

Toate informaţiile de care au nevoie românii vor fi publicate în curând pe site-urile AFM şi MMAP sau transmise prin intermediul mass-media.

Sursa: AFM

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222