Connect with us

Administratie/politica

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria Comunei Agigea

Published

on

Adunarea Generală a USR Agigea a decis prin vot, în data de 28.02.2024, ca președintele filialei, Gabriel Ciobanu, să își asume candidatura la funcția de primar în cadrul scrutinului electoral din acest an.

Stelian Ion, președinte USR Constanța:

Gabriel Ciobanu cunoaște foarte bine comunitatea, nevoile și așteptările oamenilor din Agigea. În 2020, a fost ales consilier local, dar primarul PSD Maricel Cîrjaliu nu a ținut cont de voința oamenilor și, până la urmă, Consiliul Local a fost dizolvat. Gabriel Ciobanu duce o luptă asiduă împotriva abuzurilor primarului și ale grupului de interese din jurul acestuia. În același timp, colegul nostru a acționat constant pentru a îmbunătăți viața oamenilor din Agigea și a fost întotdeauna de partea celor care au de suferit de pe urma deciziilor iraționale și abuzive ale primarului Cîrjaliu”.

Candidatul USR pentru Primăria Comunei Agigea este pregătit să coordoneze administrația locală în interesul locuitorilor.

Gabriel Ciobanu:

Agigea se sufocă de atâta nedreptate, oamenii sunt disprețuiți și problemele lor sunt ignorate de primarul PSD, care ține comuna captivă propriilor interese. De aproape patru ani, vedem zi de zi cum primarul nu lucrează în interesul cetățenilor, ci al familiei sale și al apropiaților lui politici.

Agigea avea alocat un buget consistent, banii sunt cheltuiți, dar în comună și în localitatea Lazu nu au fost făcute deloc investiții. Proprietatea primarului este în schimb asfaltată, în curtea lui este gospodar. M-am implicat cu toată energia pentru a schimba Agigea și viața locuitorilor, în ciuda faptului că primarul mi-a interzis, în mod ilegal, să mai particip la decizii.

Cred cu tărie că un primar trebuie să asculte cetățenii și să rezolve problemele localității. La alegeri nu se dă un vot pentru a sifona banii publici, ci pentru a investi în Agigea, pentru a moderniza comuna. Numai așa poți să îi ajuți pe oameni și să le îmbunătățești viața”.

Gabriel Ciobanu s-a implicat activ în viața comunității și, încă din 2021, a demarat periodic o serie de acțiuni de ecologizare în parcurile din Agigea și Lazu, intervenții de dezinsecție în spațiile publice și a înregistrat la Primărie o parte din proiectele asumate în campania electorală din 2020. De asemenea, tot pe cont propriu, Gabriel a amenajat și primul parc de Crăciun din istoria comunei Agigea.

Obiectivele principale ale lui Gabriel Ciobanu reprezintă aspecte pe care actuala administrație le-a ignorat cu desăvârșire, cum ar fi realizarea infrastructurilor rutiere în Agigea și Lazu, realizarea infrastructurii de utilități și, nu în ultimul rând, transparența în administrarea banului public. Îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Agigea și Lazu, precum și reacția promptă la problemele lor sunt obiective ce fac parte din planul pentru o primărie ce va funcționa în interesul cetățenilor.

Actualitate

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari: „Toate unitățile de învățământ din Năvodari vor fi dotate cu mobilier nou, materiale didactice și echipamente digitale”

Published

on

Toate unitățile de învățământ din Năvodari vor fi dotate cu mobilier nou, materiale didactice și echipamente digitale, achiziționate prin fonduri europene (PNRR). Acesta este anunțul făcut de primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina sa de Facebook.

Zilele trecute au sosit primele dotări  și echipamente pentru sălile de sport, peste 1300 de articole specifice pentru susținerea orelor de educație fizică. Prin implementarea acestui proiect, în valoare de 8 milioane de lei, se va asigura dotarea unităților școlare cu echipamente IT (table inteligente, videoproiectoare, laptopuri, sisteme audio-video etc), mobilier adecvat vârstei copiilor, dar și materiale didactice.

De asemenea, au fost achiziționate mobilier și materiale didactice/sportive specifice pentru sălile de sport, laboratoarele de științe, atelierele de practică și cabinetele de asistență psihopedagogică.

„Toate acestea vor ajunge în curând în toate unitățile de învățământ din Năvodari. Sper să vă fie de folos, dragi elevi și cadre didactice!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari.

Continue Reading

Administratie/politica

Horia Constantinescu, după rezultatele locale parțiale din data de 9 iunie: „Voi continua să susțin proiectele cu care am venit în fața constănțenilor”

Published

on

Horia Constantinescu, cel pe care Partidul Social Democrat îl alesese pentru a candida pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, a organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultate parțiale ale alegerilor locale.

Subiectul principal al conferinței de presă organizată de Horia Constantinescu, candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Constanța din partea PSD, a fost rezultatul alegerilor din data de 9 iunie.

„Suntem în faza finală a unui episod. Începând de mâine mă întorc la Protecția Consumatorilor. Nu înțeleg să-mi iau niciun fel de concediu și niciun fel de pauză pentru că nu mă caracterizează acest fel de abordare. Consider că odată încheiată o etapă, cu siguranță Dumnezeu ți-o oferă pe următoarea. Am avut o echipă minunată, cea pe care mulți dintre dumneavoastră nu ați văzut-o, cei care au montat zi și noapte materiale video, cei cu care împreună am gândit întreaga strategie. Mă văd nevoit să îi adun împreună cu toți cei care își doresc să continue proiectul unui oraș Constanța într-o cu totul altă direcție decât a mers până acum, iar împreună cu aceștia să desemnăm una, două sau chiar mai multe persoane mult mai tinere decât mine, cel puțin, pentru a le putea pregăti așa cum se cuvine pentru toate etapele care urmează. Voi rămâne spectatorul dezvoltării acestui oraș, dacă aceasta va exista. Voi continua să susțin proiectele cu care am venit în fața constănțenilor”, a declarat Horia Constantinescu, fost candidat la Primăria Constanța.

Vă reamintim că Horia Constantinescu a obținut la alegerile locale un procent de peste 20%, însă nu a reușit să acceadă la funcția de primar al Municipiului Constanța.

Continue Reading

Administratie/politica

Vasile Delicoti, candidat la primăria comunei Poarta Albă: „Am votat astăzi pentru a transforma localitatea Poarta Albă într-o comună europeană”

Published

on

Vasile Delicoti, candidat la primăria comunei Poarta Albă, a votat în această dimineață. 

La ieșirea de la urne, acesta a declarat:

„Am votat astăzi pentru a transforma localitatea Poarta Albă într-o comună europeană prin continuarea proiectelor pe care le avem și prin accesarea de noi proiecte”, a declarat Vasile Delicoti, candidat la primăria comunei Poarta Albă.

Continue Reading

Administratie/politica

Dumitru Bădrăgan, candidat la CJ Constanța: „În Constanța am votat pentru schimbare”

Published

on

Dumitru Bădrăgan, candidat la fotoliul de președinte al Consiliului Județean Constanța, și-a exercitat în această dimineață dreptul constituțional.

Iată ce a declarat acesta la ieșirea de la urne:

„Astăzi, 9 iunie 2024, în Constanța am votat pentru schimbare, pentru performanță în administrația publică locală, pentru a crea o performanță reală în ceea ce privește tânăra generație”, a declarat Dumitru Bădrăgan, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222