Connect with us

Diverse

“Fiinţa umană: de la fizic la spirit” – o conferinţă cu totul aparte pentru schimbarea de care aveţi nevoie în viaţă

Published

on

Invitaţie la o conferinţă aparte! Dacă sunteţi din Constanţa sau din Tulcea şi nu aveţi planuri pentru weekend-ul ce urmează, ar trebui să luaţi în calcul evenimentul ce va avea loc la Teatrul Jean Bart din Tulcea – conferinţa intitulată sugestiv „Fiinţa umană: de la fizic la spirit” – eveniment organizat de ANATECOR și Grupul ANGELO.

Obiectivul conferinței ce se va desfăşura sâmbătă, 3 noiembrie în intervalul orar 09.00 – 19.00, este de a oferi informații și cunoștințe unice, reale, pentru schimbarea de care aveţi nevoie, pentru conștientizarea factorilor negativi ce vă influenţează viaţa și, totodată, identificarea soluțiilor pentru împlinirea fiecăruia.

                                                                                      

Evenimentul va fi moderat de Paula Vals, manager-ul brandului ANGELO şi se va bucura deprezenţa unor invitaţi de seamă, care vor împărtăşi publicului o parte din vasta lor experienţă. Vorbitorii sunt persoane cu experiență de viață, autori ai unor cărți deosebite, adevărați „avatari” în consilierea pentru găsirea „Căii”.

–           Prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan, care va vorbi despre creier, emoții și noua spiritualitate.

–           Dr. Gheorghe Mencinicopschi, care îi va învață pe cei prezenţi ce informații ne transmit alimentele.

–           Dl. Remus Tănase, președintele ANATECOR, care, în urma unei boli incurabile în familia sa, va contura o idee cât se poate de clară: cum să fim campioni, învingători în viață.

–           Conf. univ.dr. Floarea Damaschin, o viață închinată binelui, ne învață nutriția  conștiență.

–           Psih. Mircea Stefea, inspector sanitar și terapeut, ne arată soluțiile pentru dezechilibrele fizice, sufletești și spirituale.

–           Dr. Ioan Haiduc, trecut printr-o moarte clinică, care i-a schimbat cu 180 grade destinul, ne învață cum să dialogăm cu mintea subconștientă pentru a găsi cauzele subtile și soluțiile la problemele pe care le întâmpinăm.

“De ce promovez eu aşa ceva? Dacă ne uităm la afişul acestei conferinţe, care spune mai mult decât o mie de cuvinte, cu o temă unică, într-o abordare holistică, aflăm cum ar trebui să folosim componenţa fizică, sufletească, spirituală pentru împlinirea noastră, atât ca sănătate cât şi viaţă; lucruri noi de la oameni de ştiinţă  cu peste 40 de ani de experienţe privind abordarea vieţii pentru împlinirea noastră. Din dragoste pentru oameni și viață, aleg să mă implic, să transmit oamenilor că, atunci cand eşti în armonie cu tine, viaţa nu mai pare o povară. Chiar te bucuri de ea.” – concluzionează PAULA VALS

Preţul unui bilet este de 100 lei, masa de prânz fiind inclusă, iar rezervările se pot face la: 0744.527.751

Diverse

La mulți ani, Cristina Chiriac, președinte CONAF!

Published

on

Cristina Chiriac, președinte al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin și fondator al brand-ului “Flori de Ie” își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Cu acest prilej, colectivul City Press Constanța îi transmite un călduros “La mulți ani!” și îi dorește sănătate, fericire, energie și inspirație în realizarea tuturor proiectelor sale îndrăznețe!

Continue Reading

Diverse

La mulți ani, Alina Mirella Dobrotă, director CRTS Constanța!

Published

on

Dr. Alina Mirella Dobrotă, directorul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța își celebrează astăzi ziua de naștere.

Cu această ocazie, colectivul City Press Constanța îi urează un călduros “La mulți ani!”, sănătate, fericire și cât mai multe realizări pe toate planurile!

Continue Reading

Diverse

Lumina Residence, casa ta de vis

Published

on

Descoperă cel mai nou cartier rezidenţial din judeţul Constanţa. Lumina Residence este un nou concept modern care priveşte spre viitor.

Amplasat la doar 15 minute de staţiunea Mamaia şi de oraşul Constanţa, reprezintă o investiţie sustenabilă de viitor şi o oază de linişte, combinând estetica şi funcţionalitatea. Lumina Residence va fi compus din 7 imobile, se va întinde pe o suprafaţă de 17.000 m pătraţi, iar preţurile încep de la 900 de euro/mp.

Apartamentele sunt extrem de luminoase, completează aspectul lor aerisit şi te vor face să te simţi imediat acasă. Sunt eficient compartimentate, iar balcoanele şi terasele sunt generoase cu o suprafaţă de 10 mp. Fiecare dintre camere va avea o amprentă contemporană, dar vor fi şi o oază de căldură şi confort. Designul de calitate şi finisajele de top caracterizează Lumina Residence.

Garsonierele sunt spaţioase şi au fost gândite să creeze un apartament multifuncţional. Încă de la intrare, vei observa spaţiul repartizat eficient în 4 zone esenţiale: hol, bucătărie, living şi un loc de luat masa sau birou, în funcţie de nevoile proprietarului.

Cartierul rezidenţial va cuprinde şi o hală modernă, cu o suprafaţă de peste 1000 mp. Aceasta creează în ansamblul rezidenţial numeroase facilităţi: centru comercial, sală de fitness, salon de înfrumuseţare, farmacie, chiar şi spaţii comerciale ce pot fi închiriate de viitorii antreprenori din zonă. De asemenea, în faţa acestor spaţii comerciale se va afla o parcare dedicată clienţilor şi antreprenorilor.

Mai multe informaţii pe www.luminaresidence.ro sau la telefon 0745.021.055.

Continue Reading

Diverse

Festival de muzică la malul mării

Published

on

În perioada 19-21 august 2022, începând cu ora 20:30, în Piaţa Voidiu va avea loc prima ediţie a Festivalului de muzică BLACK SeaMPHONY.

Publicul este invitat trei seri la rând să asculte, să danseze și să recunoască repertorii diverse, pornind de la muzica clasică, muzica pop-crossover, rock și piese de radio recognoscibile, care satisfac gusturi muzicale dintre cele mai variate.

„Proiectul face parte din conceptele muzicale pe care le dezvoltăm în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, mereu deschisă a le oferi iubitorilor demuzică concerte inedite. Orchestra Simfonică București revine cu bucurie pe scena Constanței și anul acesta. Promitem publicului trei seri pe care cu greu le vor uita”, a declarat Gabriel Gheorghe, Președinte Asociația Philson Young.

În prima seară a Festivalului BLACK SeaMPHONY, pe 19 august, atât constănțenii, cât și turiștii aflați pe litoral, vor putea asculta celebre coloane sonore ale celor mai cunoscute filme americane interpretate de Orchestra Simfonică București, sub propriul concept denumit PE ARIPILE MUZICII. În cea de a doua seară, publicul va avea bucuria de a asculta artişti îndrăgiţi de talie internaţională care vor susţine spectacolul NOTTE SOTTO LE STELLE.

În ultima seară, Orchestra Simfonică București va încheia Festivalul BLACK SeaMPHONY printr-un concert cu un concept dinamic, intitulat ROCKSYMPHONIC. Cătălin Oprițoiu, solistul acestui concert va interpreta Anotimpurile de Antonio Vivaldi, reorchestrată în varianta pop/rock de Eduard Dabrowski, care va dirija acest concert, Artiștii vor interpreta melodii din repertoriul trupelor The Beatles, QUEEN, LED ZEPELIN, AC/DC.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222