Connect with us

Diverse

“Fiinţa umană: de la fizic la spirit” – o conferinţă cu totul aparte pentru schimbarea de care aveţi nevoie în viaţă

Published

on

Invitaţie la o conferinţă aparte! Dacă sunteţi din Constanţa sau din Tulcea şi nu aveţi planuri pentru weekend-ul ce urmează, ar trebui să luaţi în calcul evenimentul ce va avea loc la Teatrul Jean Bart din Tulcea – conferinţa intitulată sugestiv „Fiinţa umană: de la fizic la spirit” – eveniment organizat de ANATECOR și Grupul ANGELO.

Obiectivul conferinței ce se va desfăşura sâmbătă, 3 noiembrie în intervalul orar 09.00 – 19.00, este de a oferi informații și cunoștințe unice, reale, pentru schimbarea de care aveţi nevoie, pentru conștientizarea factorilor negativi ce vă influenţează viaţa și, totodată, identificarea soluțiilor pentru împlinirea fiecăruia.

                                                                                      

Evenimentul va fi moderat de Paula Vals, manager-ul brandului ANGELO şi se va bucura deprezenţa unor invitaţi de seamă, care vor împărtăşi publicului o parte din vasta lor experienţă. Vorbitorii sunt persoane cu experiență de viață, autori ai unor cărți deosebite, adevărați „avatari” în consilierea pentru găsirea „Căii”.

–           Prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan, care va vorbi despre creier, emoții și noua spiritualitate.

–           Dr. Gheorghe Mencinicopschi, care îi va învață pe cei prezenţi ce informații ne transmit alimentele.

–           Dl. Remus Tănase, președintele ANATECOR, care, în urma unei boli incurabile în familia sa, va contura o idee cât se poate de clară: cum să fim campioni, învingători în viață.

–           Conf. univ.dr. Floarea Damaschin, o viață închinată binelui, ne învață nutriția  conștiență.

–           Psih. Mircea Stefea, inspector sanitar și terapeut, ne arată soluțiile pentru dezechilibrele fizice, sufletești și spirituale.

–           Dr. Ioan Haiduc, trecut printr-o moarte clinică, care i-a schimbat cu 180 grade destinul, ne învață cum să dialogăm cu mintea subconștientă pentru a găsi cauzele subtile și soluțiile la problemele pe care le întâmpinăm.

“De ce promovez eu aşa ceva? Dacă ne uităm la afişul acestei conferinţe, care spune mai mult decât o mie de cuvinte, cu o temă unică, într-o abordare holistică, aflăm cum ar trebui să folosim componenţa fizică, sufletească, spirituală pentru împlinirea noastră, atât ca sănătate cât şi viaţă; lucruri noi de la oameni de ştiinţă  cu peste 40 de ani de experienţe privind abordarea vieţii pentru împlinirea noastră. Din dragoste pentru oameni și viață, aleg să mă implic, să transmit oamenilor că, atunci cand eşti în armonie cu tine, viaţa nu mai pare o povară. Chiar te bucuri de ea.” – concluzionează PAULA VALS

Preţul unui bilet este de 100 lei, masa de prânz fiind inclusă, iar rezervările se pot face la: 0744.527.751

Actualitate

Peste 2.000 de persoane şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM Tulcea

Published

on

În primele zece luni ale anului 2020, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Tulcea au fost încadrate în muncă 2124 de persoane, dintre care 1087 de femei.

Din totalul persoanelor ocupate până la data de referinţă, 671 au peste 45 de ani, 520 au vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani, 452 au între 25 şi 35 de ani, iar 481 sunt tineri sub 25 de ani.

În funcţie de rezidenţă, din totalul persoanelor încadrate în muncă, 1070 provin din mediul urban, iar 1054 de persoane sunt din mediul rural.

Din punct de vedere al nivelului de pregătire al persoanelor pentru care s-a identificat un loc de muncă, cele mai multe persoane au studii liceale (723), urmate de cele cu studii gimnaziale (610). Numărul celor cu studii profesionale este de 506, iar cei cu studii primare sunt în număr de 214.

Persoanele angajate în perioada menţionată, prin intermediul AJOFM Tulcea, nu au făcut parte din categoria persoanelor greu sau foarte greu ocupabile. Precizăm că încadrarea într-o categorie de ocupabilitate se realizează ca urmare a activităţii de profilare a persoanelor înregistrate în evidenţele noastre.

Pentru integrarea pe piaţa muncii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate în baza de date a agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa beneficiază de pachete personalizate de măsuri active prevăzute de Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată.

Astfel, în primele zece luni ale anului 2020, numărul persoanelor care au beneficiat de asistenţă pentru înregistrarea în evidenţă ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea asigurării protecţiei sociale privind acordarea indemnizaţiei de şomaj sau cuprinderea în măsuri active, a fost de 5511 de persoane.

Pentru mai multe informaţii despre activitatea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, puteţi accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Tulcea

sursa foto: AJOFM Tulcea

Continue Reading

Diverse

Noi exemplare de plante și vegetaţie lemnoasă, în Țara Piticilor

Published

on

Decorul peisagistic din Țara Piticilor din parcul Tăbăcărie a fost completat în aceste zile cu noi exemplare de plante și vegetaţie lemnoasă compusă din arbori și arbuști. În cel mai îndrăgit parc de distracții din municipiul Constanța au fost sădite cu preponderență plante perene din specii ornamentale de forme şi culori variate, rezistente la condițiile specifice de climă și sol și care nu necesită depozitarea în locuri speciale pe timpul iernii.

Reprezentanții Regiei Autonome “Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța fac mențiunea că au renunțat la plantarea de flori anuale și bienale și au încheiat un contract pentru plante perene, pentru a nu mai fi nevoie de investiții anuale în amenajarea peisagistică și pentru a mări de la an la an numărul de arbuști ornamentali existent în parc.

Totodată, în centrul parcului de distracții a fost plantat un brad, care va reprezenta piesa centrală a decorului din Țara Piticilor în perioada Sărbătorilor de iarnă, iar în jurul acestuia urmează să fie sădiți 3.000 de bulbi de lalele.

sursa foto: RAEDPP Constanța

Continue Reading

Actualitate

19.234 locuri de muncă, vacante la nivel naţional

Published

on

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile, la ora actuală, 19.234 locuri de muncă la nivel naţional.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (1.097), lucrător comercial (970), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (768), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie (662), manipulant mărfuri (612), vânzător (598), montator subansamble (571), muncitor necalificat în industria confecţiilor (559), confecţioner-asamblor articole din textile (532), operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături (420), vânzător ambulant de produse nealimentare (397), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (362).

Din cele 19.234 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 1.185 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (programator, inginer în diferite domenii de activitate, consilier/ expert/ inspector/ economist etc), 5.584 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (lucrător comercial, agent de securitate, vânzător etc), 4.458 pentru persoanele cu studii profesionale (operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş mecanic etc.), restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii (muncitor necalificat la demolarea clădirilor, muncitor necalificat în metalurgie, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor etc.).

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel naţional este actualizată zilnic pe site-ul ANOFM şi poate fi accesată la următoarea adresă:
https://www.anofm.ro/lmvw.html?agentie=&categ=3&subcateg=1

sursa foto: startupcafe.ro

Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta