Connect with us

Recomandarea saptamanii

Experiențe memorabile, în largul mării

Published

on

O nouă modă în materie de distracție prinde contur pe litoralul românesc. Petreceri  pe catamaran, in largul Mării Negre. Asta îi așteaptă pe turiștii care vor ajunge la mare încă din acest weekend. Un catamaran impresionant, cu o capacitate de pana la 1.000 de persoane va porni în prima croaziera pe Marea Neagră, odată cu deschiderea sezonului estival. Conceptul se aseamănă cu cel practicat în insulele grecești, celebre pentru petrecerile faimoase, care atrag an de an mii de turiști din toata lumea.

Dacă vreți să vă simțiți pe litoralul nostru ca în Ibiza sau Mykonos, atunci croaziera cu catamaranul de-a lungul coastei românești este alegerea ideală. Un catamaran lung de 44 de metri, lat de 18 metri  și greu de aproape 1.000 de tone va sta la dispoziția celor care își doresc experiențe unice în largul Mării Negre, pe ritmurile muzicii și în lumina jocurilor de culori.

“Turiștii să se aștepte la o experiență plutitoare plină de voie bună, relaxare și multe emoții. Marea oferă emoții și din punct de vedere al apei și al brizei este o senzație minunată. Vor avea două variante de plimbări, una va fi adresată și familiștilor, iar a doua este de la ora 16, unde accesul copiilor este restricționat.”

“Lucrăm de ceva vreme la proiect și suntem entuziasmați să dăm drumul. Constănțenii sunt nerăbdători și vrem să le oferim această experiență de neuitat. Îi întâmpinăm cu un apus minunat, muzică extraordinară, mâncare de calitate și multe momente spontane și frumoase.”, completează OLIVIA STANCIU, asistent manager

Pe yacht-ul urias de tip catamaran, DJ-ii se vor ocupa de muzică, iar participanții vor savura băuturi fine și mâncăruri gustoase. Prețurile nu sunt de speriat: între 250 și 350 de lei de persoană: tarifele includ 5 ore de călătorie și mâncarea servită pe punțile exterioare. Băuturile sunt la alegera fiecăruia și au tarife separate.

Croazierele de lux vor respecta toate restricțiile valabile în pandemie. Yacht-ul va merge doar cu 70% din capacitatea de transport, ca să ofere securitate sanitară tuturor turiștilor.

Croazierele vor fi de două tipuri. Una cu plecare de dimineață, în jurul orei 10, iar la ea vor avea acces inclusiv copiii, și o alta de la ora 17 și până la ora 21, și va fi dedicată exclusiv adulților. Pe cele trei punți ale catamaranului se va asculta muzică pentru toate vârstele, fără însă să fie dezvoltat și conceptul de club, acesta fiind deocamadată interzis din cauza pandemiei de Covid-19. Atunci când autoritățile vor permite, se vor organiza și croaziere nocturne, cu întoarcere la răsăritul soarelui.

Recomandarea saptamanii

Restaurantul Le Charme din Mamaia Nord, definiția calității și a gustului desăvârșit

Published

on

Mâncăruri alese, preparate inedite, delicatese, meniuri speciale pentru evenimente pe măsură, servicii de calitate ireproșabilă și maeștrii bucătari recunoscuți în domeniu, toate reprezintă cartea de vizită impecabilă a Restaurantului Le Charme din Mamaia Nord.

Meniu internațional, extrem de diversificat, cu specific mediteranean, italian, grecesc. În plus, ca o notă distinctivă, meniul este îmbogățit cu o varietate de sortimente de sushi. Deserturile sunt făcute în laboratorul propriu, iar peștele și fructele de mare sunt importate din Grecia.

De asemenea, Le Charme oferă alternativa takeaway și catering, cât și sushi bar pentru evenimente corporate și private.

Restaurant Le Charme Mamaia Nord organizează evenimente speciale, dar și evenimente de business sau corporate. Spațiul este cât se poate de generos: terasă exterioară de 60 de locuri, terasă interioară de 70 de locuri și restaurant de 80 de locuri.

Continue Reading

Actualitate

Rețeaua de retail ALFA BETA: Management orientat către client, răsplătit cu afaceri totale de peste 15 milioane de euro

Published

on

Lanțul de magazine Alfa Beta încheie anul 2020 cu afaceri totale de peste 15 milioane de euro,  rămânând astfel una dintre cele mai importante rețele locale de retail din regiunea de Est a României și principala rețea locală de pe litoralul românesc.

Cu o politică centrată pe satisfacerea nevoilor clienților, Alfa Beta a reușit să înregistreze în cei 30 de ani de prezență pe piață, vânzări care au crescut de la an la an, acoperind la ora actuală  45% din comerțul tradițional cu bunuri de larg consum din orașul Constanța. Asumându-și un proces de dezvoltare continuu, Alfa Beta a investit  în ultimii ani într-o carmangerie proprie- sursă de produse proaspete și de calitate superioară și un deposit logistic- interfață între furnizorii interni și internaționali și rafturile celor opt supermaketuri.

Orientarea către cerințele clienților a făcut ca în prezent, rețeaua de retail să listeze în magazinele deținute peste 12.500 SKU-uri, oferind o sortimentație diversificată ce provine inclusiv de la cei mai importanți producători din România și din Europa, dar și de la producători locali  ale căror branduri îndeplinesc standardele de calitate solicitate de clienți.

Prin listarea produselor în cele 8 supermarketuri Alfa Beta distribuite strategic în noduri comerciale din orașul Constanța – principal port la Marea Neagră – brandurile beneficiază atât de volume de vânzări semnificative, cât și de brand awerness la nivel național și chiar internațional prin prezența în rândul clienților a numeroși turiști români și străini, dar și a marinarilor de pe navele ce acostează în port.

În egală măsură, Alfa Beta dovedește astfel că se constituie într-un partener de încredere pentru furnizorii de produse, oferind condiții optime de livrare și depozitare a mărfurlor, condiții avantajoase de plată a livrărilor, precum și oportunitatea de a crește volumele de vânzări prin oferte speciale și promoții.

 

 

 

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

“O sole mio”, în weekend, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”

Published

on

Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” îi invită pe constănțeni, în acest sfârșit de săptămână, la divertismentul muzical “O sole mio”. Mult-așteptatul spectacol va avea loc sâmbătă, începând cu ora 19.00.

Concepția spectacolului îi aparține Gabrielei Dobre, iar din distribuție fac parte soliștii: Daniela Vlădescu, Lucia Mihalache, Stela Sîrbu, Ionela Duma, Silvia Simionescu, Veronica Răceală, Raluca Dărăban, Gabriela Dobre, Mihaela Ionescu, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Mădălin Bădălău, Ionut Neagu și Cristian Parmac.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului, iar regulamentul și toate informațiile necesare pentru spectatori în contextul COVID-19, se regăsesc pe site-ul instituției: www.tnobconstanta.ro/bilete.

sursa foto: tnob.ro

Continue Reading

Recomandarea saptamanii

TNOB “Oleg Danovski” le propune constănțenilor concertul tribut “Noapte Luminată”

Published

on

Regal muzical, în acest weekend, la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”. Constănțenii sunt invitați duminică seară, începând cu ora 19.00 la concertul “Noapte Luminată”.

“Este un concert pe care dorim să-l aducel tribut tuturor celor care au pierdut lupta în acest război nedeclarat, lupta cu boala, lupta cu acest inamic tăcut și perfid. Îl dedicăm tuturor celor care au pierdut oameni dragi, chiar și noi aici în Teatru am pierdut oameni dragi și ca o amintire pentru ceea ce au însemnat pentru noi, dedicăm și memoriei lor acest concert și tuturor celor care au suferit, celor care au luptat, au fost deznădăjduiți, cât și celor care au fost salvați. Vrem așadar să fie un concert de suflet, un concert care mi-aș dori să pună capăt acestei perioade cumplite prin care o planetă întreagă a trecut.”, declară DANIELA VLĂDESCU, directorul TNOB “Oleg Danovski” Constanța

Biletele se pot achiziționa doar la Agenția Teatrului. De altfel, trebuie precizat faptul că agenția Teatrului a revenit la programul normal disponibil pe www.tnobconstanta.ro/bilete începând de joi, 6 mai 2021.

Totodată, regulamentul complet și toate informațiile necesare pentru spectatori în contextul Covid-19, cât și prețurile biletor sunt disponibile pe www.tnobconstanta.ro/bilete.

sursa foto: TNOB

Continue Reading

Curtea Brancoveneasca

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222