Connect with us

Sport

Echipa de baschet masculin CSM Constanța se mărește

Published

on

La sediul CSM Constanța, au fost prezentați oficial noul antrenor al echipei de baschet masculin, Dan Fleșeriu, și primul jucător transferat pentru sezonul următor, Rolland Török. Directorul CSM Constanța, Andrei Talpeș, a declarat că vor urma și alte achiziții, în perioada următoare.

„Mă bucur foarte mult că am reușit aceste transferuri. Au venit doi oameni în care ne punem mare încredere și speranță. Împreună cu ei, ne dorim să atingem toate obiectivele propuse pentru sezonul viitor. Va fi un sezon foarte greu, dar și spectaculos. Campionatul Ligii Naționale de baschet masculin este foarte puternic. Sunt multe echipe care investesc. Constanța crește de la an la an. Am ajuns într-un punct de care sunt mândru. Cred că am atins maturitatea necesară ca să țintim mai sus. Avem un management foarte bun, ne place să gândim fiecare pas, fiecare decizie. Eu zic că vom avea un sezon foarte bun împreună”, a afirmat Andrei Talpeș, director CSM Constanța.

Dan Fleșeriu este unul dintre cei mai experimentați antrenori români din Liga Națională și totodată unul dintre antrenorii cu cele mai lungi mandate la echipele antrenate. Tehnicianul sibian le-a mai pregătit pe CSM Satu Mare (2008-2013, în LNBF), CSM Târgoviște (2013-2015, în LNBF), CSU Sibiu (2015-2021, în LNBM) și Dinamo București (în LNBM). Dan Fleșeriu va fi antrenorul cu care CSM Constanța pornește la drum în Liga Națională de Baschet Masculin, sezonul 2023/2024.

„Îmi doream de mult timp să fiu aici. Imediat după ce am încheiat cu Sibiul, Constanța era în capul listei. Așa că, pentru mine, este nu numai o onoare ci și o bucurie să antrenez la CSM Constanța. Este un club care are o creștere sănătoasă, deja de câțiva ani. Poate singurul club care a avut răbdare să dezvolte pas cu pas fiecare capitol. Așa că este un pas natural să obținem performanțe mai mari decât până acum. S-a făcut treabă foarte bună și până acum, cu Alex Olteanu și staff-ul din sezonul trecut. Eu, privind din afară, știu că celelalte echipe își pun probleme când vorbesc de Constanța. Sunt convins că vom face o treabă mai mult decât bună”, a afirmat Dan Fleșeriu, antrenor echipa de baschet masculin.

Rolland Török este primul transfer pe care CSM Constanța îl realizează pentru a-și întări lotul în sezonul 2023/2024. Jucător cu prezențe în naționala României, campion al României cu U BT Cluj-Napoca și câștigător al Cupei României, cu U BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari, dar și de trei ori câștigător al SuperCupei României și participant în FIBA Europe Cup, Rolland Török vine la malul mării și va juca pentru CSM Constanța în acest sezon.

„Mă bucur că am ajuns aici și pot să fac parte din acest proiect. Este o echipă care crește, pe mine m-a atras că au luat totul pas cu pas, iar asta se va vedea cu timpul. Primul mare pas cred că va fi în sezonul ăsta, când obiectivul nostru este să fim cât mai sus în clasamentul Ligii Naționale și în Cupa României. Ce pot spune sigur este că toate echipele trebuie să se pregătească bine înainte de meciurile cu noi, pentru că vom fi o nucă foarte greu de spart. Vom da tot ce putem pe teren, la fiecare meci. În sala de la Constanța am văzut de fiecare dată foarte multă lume, mulți suporteri. Abia aștept să joc pentru ei!”, a declarat Rolland Török, baschetbalist.

Campania de achiziții va continua, în această vară, pentru echipa de baschet masculin. După un sezon foarte bun în Cupa României, cu o participare în premieră în Final 8, și o prezență în Top 10 Liga Națională de Baschet Masculin, CSM Constanța își dorește mai mult. Pregătirea noului sezon a început în forță. Team is everything! Hai, Constanța!

Cultura/Educatie

UOC a participat la un eveniment internațional de promovare a handbalului

Published

on

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a participat, recent, la „International Training and Handball Festival”, eveniment desfășurat la Chieti (Italia), în cadrul proiectului „Handball International Education Project” (HIEP), finanțat prin Programul european Erasmus Plus.

La manifestare au participat peste 20 de antrenori, sportivi și pasionați de handbal, din Belgia, Grecia, Italia și România.

„Prima parte a evenimentului a cuprins o sesiune de formare bazată pe o metodologie de educație non-formală și a inclus explicații teoretice preluate din manualul antrenorilor, material realizat în cadrul proiectului. În partea a doua au fost desfășurate activități experimentale în care participanții au pus în practică ceea ce au învățat în timpul instruirii teoretice, sub forma unor exerciții de antrenament și a unor meciuri amicale. În perioada următoare, fiecare echipă va organiza, în propria țară, ateliere prin care să promoveze în rândul antrenorilor de handbal cunoștințele dobândite pe durata evenimentului din Italia”, a precizat conf. univ. dr. Dragoș-Florin Teodor, managerul proiectului HIEP din partea UOC.

Obiectivul proiectului proiectului „Handball International Education Project” este de a promova formarea și perfecționarea antrenorilor de handbal la nivel european, cu scopul creșterii ratei de participare a tinerilor la activități sportive.

Proiectul „Handball International Education Project” (HIEP), contract nr. 101090905, finanțat prin Programul european Erasmus Plus, Acțiunea-Cheie 2: Parteneriate de cooperare în domeniul sportului, este implementat în perioada februarie 2023 – ianuarie 2026, în cadrul unui consorțiu din care fac parte: Italian Handball Federation (Italia) – instituție coordonatoare, Universitatea Ovidius din Constanța (România), European Platform for Sports and Innovation (Belgia), Olympiacos SFP (Grecia), CJT Solutions (Grecia), Master Group Sport (Italia), L’Orma (Italia).

Continue Reading

Actualitate

Sute de judoka din România și străinătate se vor pregăti la Venus la Pantheon Judo Camp 2024

Published

on

Pentru a opta oară în istoria judo-ului din România, stațiunea Venus va fi și în această vară capitala judo-ului juvenil de la noi din țară.

Sute de sportivi de toate vârstele, antrenori sau reprezentanți ai cluburilor din România și nu numai și-au anunțat participarea la Pantheon Judo Camp 2024, stagiul de pregătire organizat în mod tradițional de ACS Pantheon Constanța. Până la acest moment, cu două luni rămase până la startul evenimentului, și-au anunțat participarea aproximativ 500 de sportivi de la categoriile de vârstă U20-U23 masculin și feminin, dar și de la U16-U18, U13-U15, U10-U12 din județul Constanța, din țară, dar și din țări precum Moldova, Ucraina, Bulgaria sau Serbia.

De altfel, din experiența anilor trecuți, este de așteptat ca numărul acestora să crească până la aproape o mie de participanți. Conform tradiției, organizatorii Pantheon Judo Camp – ediția a VIII-a vor asigura și prezența unor antrenori de prestigiu internațional, care vor împărtăși astfel din experiența lor tinerilor judoka din România. În această vară, pe lângă sensei Iulian Surlă și sensei Eiji Kikuchi, care sunt coordonatorii tradiționali ai stagiului, vor mai participa sensei Eiko Shepherd și sensei Shinji Hosokawa, ambii având centura neagră cu 8 dani în judo.

Campion mondial și olimpic ca sportiv, Shinji Hosokawa este considerat drept una dintre legendele judo-ului internațional și, totodată, unul dintre experții în tomoe-nage. Printre elevii săi s-au numărat Tadahiro Nomura, Shohei Ono și Joshiro Maruyama, toți trei multipli campioni olimpici și mondiali în judo. În prezent, Shinji Hosokawa este membru al IJF Education și membru al Comisiei de Antrenori.

Pe lângă toți aceștia, așa cum este tradiția stagiilor de la Pantheon Judo Camp, personalitatea din lumea academică invitată în acest an să le vorbească participanților este profesorul Ioan Roxin. În prezent profesor universitar în tehnologia informației și comunicării la Departamentul „Informatică și multimedia” al Universității Franche-Comté, Ioan Roxin va aborda cu această ocazie un subiect extrem de actual: Inteligența artificială.

Tocmai datorită acestui interes ridicat, spre deosebire de edițiile anterioare, în această vară stagiul de pregătire a fost extins pe durata a două săptămâni. Prima parte a pregătirii se va desfășura în intervalul 25 – 31 august și se va adresa judoka de peste 14 ani. De pe 1 și până pe 7 septembrie în centrul atenției se vor afla sportivii de până în 14 ani, care vor avea la dispoziție un stagiu de pregătire adecvat vârstei lor.

Antrenamentele se vor desfășura în cel mai mare dojo în aer liber din Europa, situat în stațiunea Venus. Suplimentar, participanții vor avea la dispoziție și terenuri de sport și de cross fit unde își pot completa pregătirea fizică alături de antrenorii lor.

Continue Reading

Actualitate

Săptămână plină pentru sportivii CSM

Published

on

Săptămână plină pentru sportivii noștri, care sunt angrenați în lupta pentru medalii și trofee în competițiile interne și internaționale!

Handbaliștii luptă pentru Cupa României, în turneul F4 de la București. Tot în Cupa României, pugiliștii urcă în ring, la Brăila, iar cicliștii iau startul pe șosea în competiția de la Bacău, în timp ce atleții se vor bate pentru medalii la Campionatele Internaționale ale României, la Craiova. Atenția noastră se îndreaptă și spre Sala Sporturilor, unde baschetbaliștii U16 luptă pentru calificarea la turneul final, dar și spre Mangalia, unde rugbiștii vor juca un nou meci în Divizia Națională de Seniori. Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!

Handbal seniori

Handbaliștii noștri joacă trei meciuri într-o săptămână! După derby-ul Ligii Zimbrilor, cu Dinamo București, 32-32, miercuri, la Sala Sporturilor, CSM Constanța are parte de un weekend de foc, în Final 4 Cupa României. La turneul găzduit de Sala Dinamo din Capitală, băieții noștri luptă pentru a-și apăra trofeul cucerit anul trecut. Într-o reeditare a finalei din 2023, CSM Constanța joacă prima semifinală a turneului cu CS Minaur Baia Mare. Sâmbătă, 18 mai, de la ora 15.00! Dinamo și CSM București se întâlnesc, de la 17.30, în cea de-a doua semifinală. Duminică, 19 Mai, sunt programate finala mică (ora 12.15) și finala mare (15.00). Meciurile noastre vor fi transmise în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV. Cele două semifinale și finala mare vor fi în direct și pe ProArena. Hai, Constanța!

Baschet juniori

CSM Constanța U16 luptă pentru calificarea la Turneul Final al Campionatului Național de Baschet Masculin! Suntem gazdele Turneului Semifinal, între 17 și 19 Mai, la Sala Sporturilor. Băieții antrenați de Norbert Kovasch vor juca trei meciuri și speră să aibă alături de ei cât mai mulți spectatori. Programul turneului: Vineri, 17 Mai: CSM Constanța – CSȘ CSM Petrolul Ploiești (ora 17.30), ABC Laguna București – ABC Rising Stars Popești Leordeni (19.45); Sâmbătă, 18 Mai: CSM Constanța – ABC Laguna București (12:30), ABC Rising Stars Popești Leordeni – CSȘ CSM Petrolul Ploiești (14.45); Duminică, 19 Mai: ABC Rising Stars Popești Leordeni – CSM Constanța (10.00), CSȘ CSM Petrolul Ploiești – ABC Laguna București (12.15). Meciurile echipei gazdă vor fi transmise în direct pe youtube-ul CSM Constanța dar și pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!

Atletism

Pe 18 și 19 Mai la Craiova sunt programate întrecerile Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter”. CSM Constanța va participa cu zece atleți, care își doresc să câștige cât mai multe medalii: Valentin Radu, Dragoș Silvestru, Ionuț Vasile, Alexandru Toader, Fabian Toth, Andrei Sterea, Marian Petre, David Ciolpan, Ioana Colibășanu, Alexandru Ionescu. Antrenorii sportivilor la CSM Constanța sunt Elena Colibășanu și Alin Larion. Hai, Constanța!

Rugby

Rugbyștii de la CSM Constanța se pregătesc de un nou meci pe teren propriu, în etapa a 6-a din Divizia Națională de Seniori. După ce etapa trecută a învins clar pe CSU Alba Iulia cu 58-7, formația antrenată de Alexandru Lupu își dorește un nou succes cu CSM Galați. Cele două formații sunt vecine de clasament, CSM Constanța pe locul 3 cu 16 puncte, urmată de echipa gălățeană cu 15 puncte. Meciul este programat Duminică, 19 Mai, de la ora 11.00 pe Stadionul „Marina” din Mangalia, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită. Meciul va fi transmis în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța! Team is everything!

Ciclism

Cicliștii noștri participă la Cupa României de Șosea, în weekend, la Bacău, în cadrul competiției Turul Colinelor. Mihnea Harasim, Matei Paris, Matei Cucu, Dragoș Cioclin și Brigitte Belu (antrenor Filip Grigorescu) vor concura în probele de fond, sâmbătă, și circuit, duminică. Competiția se desfășoară pe mai multe categorii, de la Elite, U23, juniori și cadeți, la Master, Amatori și Open. Duminică, începând cu ora 12.30, vor avea loc starturile pentru Cupa României. Hai, Constanța!

Box

La Brăila se desfășoară, în această săptămână, întrecerile Cupei României la box pentru tineret, seniori U22. CSM Constanța participă cu un lot important format din șase sportivi la tineret și doi la seniori U22. Cei șase pugiliști de la tineret sunt: Costas Cezar Fulina – categoria 51 kg, Eugen David Penu – categoria 51 kg, Daniel Angelo Tutunea – categoria 60 kg, Florin Cristian Fânaru – categoria 71 kg, Daniel Andrei Maftei – categoria 71 kg, Sebastian Cristian Ilioi – categoria 75 kg. La seniori U22 vor boxa de la clubul nostru: Erson Huseim – categoria 51 kg și Alexandru Marian Buleu – categoria 75 kg. Boxerii sunt pregătiți la CSM Constanța de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu. Hai, Constanța!

 Zilele Constanței

CSM Constanța este prezentă la Zilele Constanței în 18-19 Mai, pe Faleza Cazino, cu CSM Sport Corner. Sportul, mișcarea, distracția iau cu asalt locurile special amenajate de pe Faleza Cazino dar și din cartierele Constanței! Vor fi activități, concursuri cu premii, distracție, toate prin sport și voie bună! Fii alături de minionii Zilelor Constanței în perioada 18-19 Mai, pe Faleza Cazino și în locațiile unde distracția ajunge și mai aproape de tine, în parcuri, locurile de joacă amenajate și cartiere! De sâmbătă până duminică, pe Faleza Cazino și în următoarele locații, după cum urmează: Vineri 17 Mai ora 17.00 – Poarta 6, Sâmbătă 18 Mai ora 17.00 – CET, Duminică 19 Mai ora 17.00 – Far, Luni 20 Mai ora 17.00 – Parc Dragoslavelor, Marți 21 Mai ora 17.00 – Parc Badea Cârțan. Sunt așteptați toți constănțenii la mișcare, distracție, să fie parte din Zilele Constanței! Un eveniment pus în mișcare cu ajutorul celor de la CELCO, Catena – Farmacia Inimii, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanța și Clubul Sportiv Municipal Constanța. Zilele Constanței, un eveniment organizat de Primăria Municipiului Constanța.

 

Continue Reading

Sport

Iată calendarul competițional pentru sportivii CSM Constanța, săptămâna viitoare

Published

on

Este încă o săptămână plină pentru sportivii noștri, angrenați în lupta pentru medalii în competițiile interne și internaționale! Fetele de la sambo, la Campionatele Europene, și triatloniștii, la Cupa Europeană de Juniori, sunt în prim-plan. Sperăm și la prezențe pe podiumurile naționale, la judo, triatlon, volei cadete și baschet juniori. Le facem galerie rugbiștilor, în Divizia Națională, și baschetbaliștilor, în lupta finală pentru locul 5 din Liga Națională. Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!

== Baschet seniori ==

Baschetbaliștii noștri au început lupta pentru locul 5 în Liga Națională de Baschet Masculin Getica ‘95! Calificată în premieră în Top 6 național, CSM Constanța se bate cu Rapid București, în sistemul cel mai bun din trei meciuri, giuleștenii având avantajul terenului propriu. După primul meci al seriei, jucat miercuri, în Sala Rapid, băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian vor juca meciul 2 în fața propriului public și mizează pe tribune pline la Sala Sporturilor după ce conduc la general cu 1-0! Duminică, 12 Mai, de la ora 17.00! Meciul va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe youtube-ul FRB TV. Hai, Constanța!

== Baschet juniori ==

CSM Constanța U18 luptă pentru medalii la Turneul Final al Campionatului Național de Baschet Masculin, în perioada 10-14 Mai, la Arena de Baschet București! Baschetbaliștii antrenați de Norbert Kovasch evoluează în Grupa B și vor juca astfel: vineri 10 Mai, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 11 Mai, de la ora 20.00, cu CSȘ CSM Petrolul Ploiești, și duminică, 12 Mai, de la ora 12.00, cu CSU Andu Sibiu. Primele două clasate se califică în semifinale, alături de ocupantele primelor două locuri din Grupa A, în care evoluează CSA Steaua, CN Aurel Vlaicu, CSU Știința București și CSO Voluntari. Semifinale sunt pe 13 Mai, iar finalele pe 14 Mai, în aceleași zile fiind programate și meciurile de clasament 5-8. Hai, Constanța!

== Minibaschet ==

Cei mai mici baschetbaliști ai clubului nostru participă, în weekend, la Turneu Regional de Minibaschet de la Cernavodă. Echipa antrenată de Ramona Pop joacă sâmbătă, 11 Mai, și duminică, 12 Mai, contra altor echipe din regiune. Competiția, lansată în premieră de FRB, este un bun prilej pentru copiii din generațiile U10 și U12 de a se pregăti pentru participarea la Competițiile Sportive Naționale de Babybaschet și Minibaschet, din această vară, de la Costinești.

== Sambo ==

Întrecerile Campionatului European de Sambo se vor desfășura pe 9 și 10 Mai la Novi Sad în Serbia. Din lotul României fac parte și trei sportive de la CSM Constanța: Krystyna Bondar, Cristina Blănaru și Volha Maleika, toate cu șanse la podiumul european. Sportivele sunt antrenate la CSM Constanța de Viorel Gâscă și Anda Vâlvoi. Hai România! Hai Constanța!

==Volei cadete ==

La Blaj, fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru, Natalia Cojocaru și Vanesa Deșliu debutează miercuri la Turneul Final U17 Feminin – Elită. CSM Constanța U17 va întâlni pe Dinamo București (Miercuri, 8 Mai, ora 15.00) în prima zi de competiție, urmând apoi să evolueze cu Alba Blaj (Joi, 9 Mai, ora 18.00), CSȘ Bega Timișoara (Vineri, 10 Mai, ora 15.00), CTF Mihai I București (Sâmbătă, 11 Mai, ora 12.00) și CSM București (Duminică, 12 Mai, ora 12.00). Turneul Elită începe pe 8 Mai și se încheie pe 12 Mai, în organizarea celor de la Volei Alba Blaj. Mult succes tuturor! Hai, Constanța!

==Volei cadeți ==

CSM Constanța U17 Masculin își face debutul la Turneul Final – Perspectivă, din Campionatul Național U17. Turneul începe pe 8 Mai și se încheie pe 12 Mai. Calificați în premieră la un Turneu Final – Perspectivă, cadeții de la CSM Constanța antrenați de Viorel Prejbeanu își doresc să facă un turneu cât mai bun. La Sala Antilopa din București, echipa noastră va debuta cu ACS EX 4 București (Miercuri, 8 Mai, ora 12.00) urmând ca apoi să întâlnească pe CSS Râmnicu Sărat (Joi, 9 Mai, ora 10.00), LPS Bistrița (Vineri, 10 Mai, ora 14.00), Arcada Galați (Sâmbătă, 11 Mai, ora 14.00) și CSS Fălticeni (Duminică, 11 Mai, ora 10.00). Mult succes tuturor! Hai, Constanța!

== Handbal juniori ==

Juniori 3 CSM Constanța au jucat ultimul lor meci din Grupa Speranță 1 a Campionatului Național de Handbal Masculin J3. Echipa noastră a cedat, la Sala Sporturilor, scor 26-39 (14-18) cu CSM 1946 Adjud, liderul grupei. CSM Constanța (12p) încheie pe locul 3 în Grupa Speranță 1, cu 6 victorii și 4 înfrângeri, după 10 etape disputate, și pune punct participării în ediția de campionat 2023/2024. Handbaliștii antrenați de Denis Ali au făcut un sezon bun, în care au acumulat multă experiență, iar acum sunt mai pregătiți pentru viitor. Cei mai mulți dintre ei vor trece la juniori 2 din sezonul următor. Drumul spre seniorat abia a început. Felicitări, băieților și staff-ului! Hai, Constanța!

==Rugby seniori==

Etapa a 5-a din Divizia Națională de Rugby programează Sâmbătă, 11 Mai, de la ora 11.00 pe stadionul Marina din Mangalia, meciul dintre CSM Constanța și CSU Alba Iulia. Etapa trecută, formația antrenată de Alexandru Lupu a învins în deplasare pe RC Bârlad cu 32-13 și pornește cu prima șansă în fața ultimei clasate. CSM Constanța ocupă poziția a 3-a, cu 11 puncte și își dorește al treilea succes din actualul campionat, iar etapa viitoare va evolua tot pe teren propriu cu CSM Galați. Hai Constanța! Team is everything!

== Triatlon ==

Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran iau startul la Cupa Europeană de Juniori de la Caorle (Italia), competiție ce se desfășoară, în perioada 10-12 Mai, pe țărmul Mării Adriatice. Participarea este una record, motiv pentru care sportivii au fost împărțiți în mai multe serii semifinale. La băieți, sunt 120 de concurenți, în 4 serii semifinale. Primii 7 din fiecare serie și următorii doi, în ordinea timpilor, obțin dreptul de a evolua în finala programată sâmbătă, 11 Mai. La fete, sunt 3 serii semifinale, iar primele 9 clasate din fiecare serie și următoarele trei în ordinea timpilor vor alcătui tabloul de 30 de sportive care vor lua startul în finala de sâmbătă. Le ținem pumnii sportivilor antrenați de Cristi Doicescu și Gabriel Constatinescu. Hai, Constanța!

== Triatlon ==

Triatloniștii noștri vor fi prezenți și la Campionatul Național de Aquatlon, competiție care se desfășoară, în perioada 10-12 Mai, la Târgu Mureș, în cadrul Transylvania Triathlon Festival. CSM Constanța îi va avea în concurs pe Ioana Badea, la juniori 1, Gabriel Mihăilescu și Paul Galoiu, la juniori 2. Sportivii noștri vor avea de parcurs 400m înot în bazinul olimpic și 1,3 km de alergare. Sâmbătă, 11 Mai, starturile se dau începând cu ora 8.45, iar finalele sunt programate de la 14.30, băieții, și 14.45, fetele. Hai, Constanța!

== Judo ==

Judoka CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionatul Național U23, competiție programată, în acest weekend, la Izvorani. Lotul nostru este alcătuit din Vlad Topală, Victor George Sandu, David Laurențiu Gliga, Andrei Cristian Ene, Alexandru Tănase și Matei Plosceanu. Alături le vor fi antrenorii Radu Florin Luca și Iulian Surlă. Hai, Constanța!

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222