Connect with us

Societate

Crucea Roșie Constanța, sprijin pentru persoanele nevoiașe din Cumpăna

Published

on

Reprezentanți ai Societății Nationale de Cruce Rosie, filiala Constanța au fost prezenți în comuna Cumpăna.
Aceștia au donat un număr de 20 de pachete constând în alimente de bază persoanelor cu venituri modeste.
Au fost prezenți doamna Cristina Fodor – director Societatea Națională de Cruce Roșie filiala Constanța, însoțită de voluntari, viceprimarul comunei Cumpăna – domnul Florin Neagu și reprezentanți ai Serviciului Public de Asistență Socială.
Mulțumim tuturor celor implicați în cadrul acestui proiect de suflet.

Societate

Horia Constantinescu, președintele ANPC, despre activitatea sa: “De la achizițiile publice, până la restul activității mele, mă pot uita în ochii lui Dumnezeu fără nicio urmă de jenă”

Published

on

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, vorbește despre activitatea sa în cadrul Comisariatului, despre acțiuni și mai ales despre faptul că și-a propus în fața lui Dumnezeu că nu va face nimic compromițător, pentru a-și “spăla păcatele tinereții” și “pentru a arăta că suntem o țară ce merită respectată!”
Redăm mai jos postarea integrală publicată de președintele ANPC, Horia Constantinescu, pe Facebook.
“Psalmul 56:11
Mă încred în Dumnezeu și nu mă tem de nimic. Ce pot să-mi facă niște oameni?
Astăzi nu o să vorbesc despre nicio acțiune, despre nici un proiect, despre nimic altceva în afară de mine.
Sunt convins, că nu sunt idiot!
Știu că acțiunile mele și modul de a le desfășura au deranjat și deranjează!
Au existat permanent grupuri de interese din categoria operatorilor economici și chiar dintre colegi cărora le-am tulburat activitatea!
A devenit o cursă cu premii distrugerea imaginii mele și compromiterea mea.
Va veni momentul în care se vor spune despre mine bazaconii mult mai bine îmbrăcate pentru a fi credibile, față de ce s-a încercat până acum, cu timiditate.
De la achizițiile publice, până la restul activității mele, mă pot uita în ochii lui Dumnezeu fără nicio urmă de jenă.
Nu am cerut, nu am primit direct sau prin intermediari, nu am gândit măcar, să primesc vreun folos necuvenit.
Poate dacă aș fi făcut-o deranjam și supăram mai puțin!
Interesant este că cei care se bat cu pumnul în piept că lucrează la debarcarea mea sunt niște viermi ai societății.
Nu de frica cuiva nu am făcut nimic compromițător! Nu am făcut-o pentru că am stabilit cu Dumnezeu că sunt aici pentru a-mi spăla păcatele tinereții și pentru a arăta că suntem o țară ce merită respectată!”, a scris Horia Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Continue Reading

Societate

Imagini emoționante! Murphy și LuLu au fost adoptați!  

Published

on

În cursul zilei de ieri, la puțin timp după ce am prezentat pe pagina de facebook a adăpostului povestea lui Murphy, o familie din Constanța s-a decis să adopte cățelul. Oamenii au sunat la adăpost pentru a solicita detalii și pentru a-l rezerva. În câteva minute, stăpânii au ajuns la adăpost, unde au încheiat formalitățile. Murphy a plecat cu noua sa familie bucuros și nerăbdător să-si cunoască noua casă. 

Tot ieri, a fost adoptat și Lulu, un cățel de 3 ani, jucăuș, prietenos și acum fericit că și-a găsit stăpâni iubitori.

Vă mulțumim că ne-ați sprijinit în demersurile noastre de a găsi un cămin acestor 2 căței și vă invităm să fiți alături în continuare de campania “Adoptă un cățel!”  Este nevoie de implicarea și sprijinul dumneavoastră. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate.

Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor; 

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor; 

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini. 

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

– luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00; 

– joi – 09:30 – 17:30; 

– sâmbătă și duminică – închis. 

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

Continue Reading

Societate

Acțiune specială, finalizată cu o cerere în căsătorie, în stațiunea Mamaia! Viitorul mire, polițist la rutieră

Published

on

Misiune specială  îndeplinită cu succes pentru un polițist de la serviciul rutier din Constanța. Agentul și-a cerut în căsătorie iubita într-un mod cu totul special. Tânăra a fost trasă pe dreapta, în stațiunea Mamaia, în cadrul unui filtru organizat de colegii viitorului mire, și în timp ce pregătea actele un banner imens a fost coborât, pe pasarela pietonală, cu mesajul „Vrei să fii soția mea?. Momentul emoționant a fost încununat de un „Da” răspicat.

Ceea ce părea un filtru obișnuit s-a transformat într-o cerere în căsătorie, în stațiunea Mamaia. Protagoniștii? Alexandru, un tânăr polițist din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța și aleasa inimii sale, Eliza.

Într-o atmosferă uimitoare, cu ajutorul complicilor, Alex a cerut-o în căsătorie pe Eliza. Un moment neașteptat și emoționant, la care au luat parte colegii, familia și prietenii.

Tânăra a fost trasă pe dreapta, în timp ce se afla cu autoturismul pe bulevardul Mamaia, în cadrul unui filtru organizat de colegii viitorului mire, și în timp ce pregătea actele pentru control, un banner imens a fost coborât, pe pasarela pietonală, cu mesajul emoționant: „Vrei să fii soția mea?” și apariția neașteptată a protagonistului în uniformă. Momentul emoționant a fost încununat de un „Da” răspicat.

Continue Reading

Societate

CCINA, curs de specializare responsabil de mediu

Published

on

Având în vedere prevederile Ordonanței de Urgență nr. 92 din 19 august 2021 privind regimul deșeurilor, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanța, organizează cursul de specializare RESPONSABIL DE MEDIU, curs autorizat în condiţiile OG 129/2000, republicată.
Cursul începe în data de 23 ianuarie a.c., la sediul din B-dul. Al. Lăpuşneanu Nr.185 A.
Pentru detalii și înscrieri: 0725.308745, e-mail: dru@ccina.ro; sau la sediul nostru din B-dul. Al. Lăpușneanu Nr.185 A, biroul 10, etaj 1.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222