Connect with us

Diverse

Criolipoliza, o soluţie inovatoare

Published

on

V-aţi întrebat recent care este cea mai eficientă metodă de slăbit a momentului? Ei bine, specialiştii în frumuseţe ne recomandă criolipoliza sau, cu alte cuvinte, alternativa ideală pentru liposucţia chirurgicală.

O silueta de invidiat va stârni întotdeauna admiraţia şi privirile celor din jur, îndeosebi în perioada sezonului estival. Iar dacă vă doriţi un trup tonic şi bine conturat, cea mai eficientă soluţie o reprezintă, desigur, criolipoliza!

“Este varianta soft a bisturiului chirurgical, ajută la eliminarea ţesutului adipos de pe o zonă strictă. Iar ca şi terapie, constă în îngheţarea celulelor adipoase, după care se elimină pe cale naturală, în funcţie de regimul pe care îl ţinem.”, declară VALENTINA TOMA, terapeut corporal

Aparatul revoluţionar cu care se face criolipoliza are mai multe funcţii şi este extrem de eficient în lupta cu grăsimea.

În primă fază, avem un şerveţel cu un gel special, ce se lipeşte pe zona pe care dorim să o lucrăm, apoi se lipsesc manipulii aparatului, care au rol de vacuum, adică trag pliul ţesutului adipos şi în acelaşi timp îl şi îngheaţă.”, completează VALENTINA TOMA, terapeut corporal    

Totodată, experţii în frumuseţe au şi câteva recomandări pentru doamne şi domnişoare.

“Lucrăm doar trei şedinţe pe tot anul şi la minim 45 de zile revenim pe aceeaşi zonă. Chiar dacă rezultatele nu se văd imediat, adică a doua zi, acestea sunt garantate în termen de 15-45 de zile, iar rezultatele se văd îndeosebi în centimetri. Între 3 şi 15 cm se poate să se scadă după această terapie.”, mai spune VALENTINA TOMA, terapeut corporal

Aşadar, şedinţele de criolipoliză sunt o alternativă excelentă pentru cei care se confruntă cu excesul de kilograme, dar nu vor să ajungă la… bisturiu.

“Beneficiile criolipolizei sunt cele aşteptate de toată lumea: slăbirea pe zona dorită, tonifierea ţesutului, remodelarea corporală. Ca şi zone pe care le lucrăm sunt zonele abdomenului, picioarele, braţele, în funcţie de necesităţile dorite.”, completează VALENTINA TOMA, terapeut corporal

“Bineînţeles, criolipoliza este în topul preferinţelor, doar că celelalte terapii le putem face zilnic sau o zi cu o zi, în schimb, criolipoliza se face pe o singură zonă o singură dată. Nu există un anotimp anume pentru a ne face anumite terapii, dar pentru că vrem să arătăm foarte bine vara, este indicat înainte de vară, dar chiar şi în timpul verii.”, declară TATIANA BAIU, administrator Evelis Beauty Center

Aşa se face că, din ce în ce mai multe doamne şi domnişoare apelează tot mai des la aceste şedinţe de criolipoliză, încântate fiind de rezultatele excelente pe care le-au obţinut.

sursa foto: vice.com

Diverse

Siluetă de invidiat, cu LPG Alliance

Published

on

În secolul vitezei, când avem tot mai puţin timp la dispoziţie pentru noi, dieta şi regimul alimentar pot fi date uitării. Pentru o siluetă de invidiat, specialiştii în frumuseţe de la Evelis Beauty Center ne recomandă tratamentul inovator cu LPG Alliance, aparatul cu cele mai bune rezultate în acest domeniu.

Tratamentul cu aparatul LPG acţionează extrem de eficient la suprafaţa ţesutului cutanat, declanşând astfel mult mai rapid procesul de ardere a grăsimilor. După numai câteva şedinţe, rezultatele vor fi vizibile, iar beneficiile sunt pe măsură.

LPG Alliance produce o adevărată revoluție în estetica corporală și facială, vizând atât remodelarea întregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slăbire, tonifiere, resculptare, cât și pentru rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastină și acid hialuronic.

Continue Reading

Diverse

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în acest weekend, la Năvodari

Published

on

Prima ediție a Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în perioada 17-19 septembrie, în orașul Năvodari, pe platoul de lângă Stadionul ”Flacăra”.

Timp de trei zile, între orele 08.00-23.00, locuitorii orașului Năvodari pot cumpăra direct de la producători, fără intermediari, legume, fructe și alte produse alimentare proaspete și naturale.

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, în parteneriat cu Primăria Orașului Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.

Târgul va avea deschiderea oficială vineri, 17 septembrie, începând cu ora 10.00. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii târgului momente artistice susținute de copii și tineri din orașul Năvodari.

Programul artistic al Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni, Ediția I:

Vineri, 17 septembrie: Muzică DJ

Sâmbătă, 18 septembrie:

  • Între orele 13.00-16.00 – Muzică ușoară – program artistic susținut de elevii Școlii de Canto ”M.C. Music”
  • Ora 18.00 – Muzică grecească – program artistic susținut de Ioana Țuțuianu
  • Ora 19.00 – program cu Axinte și invitații săi.

Duminică, 19 septembrie:

  • Între orele 13.00-15.00 – Muzică populară – program artistic susținut de elevele Iulia Piștea, Ciornea Maria, Roșca Beatrice-Georgiana, Aura Șerban – Maria, Alexia Luchia
  • Între orele 15.00-16.00 – Dans cu ”A.S.Studio Ballet & Dance”, trupele Fresh Crew și AS Dance
  • Între orele 18.00-20.00 – momente vesele cu Axinte și invitații lui surpriză.

sursa foto: Primăria Năvodari

Continue Reading

Actualitate

Atmosferă electrizantă la Constanța Coffee Break

Published

on

În acest weekend, se dă restart la energie! Bulevardul Tomis prinde culoare în compania DJ Emil Safta. Unul din cei mai experimentati DJ de la Kiss FM, implicat de la bun inceput în proiectul Summerkiss, vine să încheie sezonul estival la Constanța. Sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, se va asculta cea mai bună muzică, într-un show total.

Atmosfera de petrecere va fi completată de o experiență inedită. Constănțenii dar și turiștii aflați pe litoral se vor bucura de două zone de bar cu băuturi fine.

 

Continue Reading

Actualitate

Cu căţel, cu purcel şi… cu aragaz, la picnic! O distracţie de 2.800 de lei

Published

on

Câteva persoane au confundat spațiul verde din stațiunea Mamaia, de pe malul Lacului Siutghiol, cu propria curte și au organizat un picnic de zile mari. Grătarele sfârâiau, băutura curgea, muzica răsuna, de ai fi zis că e mare petrecere câmpenească.

Distracția acestora a fost stricată de polițiștii locali, care i-au sancționat conform legii 61/1991 pentru că au desfășurat activitate de picnic și au consumat băuturi alcoolice în locuri publice în care nu este permis acest lucru, dar și pentru depozitarea unor obiecte pe spațiul public, conform HCL 77/2021. În total, petrecăreții au de plătit 2.800 de lei.

Primăria Constanţa face apel la constănțenii care sunt martorii unor astfel evenimente să anunțe Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922.

 

Sursa: Primăria Constanţa

Continue Reading

Nordis Hotels

Exclusiv auto

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222