Connect with us

Diverse

Copiii şi pasiunea pentru “sportul rege”

Published

on

Tot mai mulţi copii, încă de la cele mai fragede vârste, îşi doresc să le calce pe urme idolilor lor, Ronaldo sau Messi. Aşa că muncesc temeinic pentru a-şi contura visul. Antrenamentele şi competiţiile între juniori sunt nelipsite din viaţa acestor puşti ce evoluează la Atletic Club Constanţa şi sunt sponsorizaţi de Pizza EVO.

“Am câştigat meciul anterior cu scorul de 6 la 5. La penalty-uri. Şi ne-am calificat în finala mare. Sunt pasionat de fotbal şi practic de un an, iar Ronaldo este fotbalistul meu preferat.”, spune un copil 

“Fotbalul mă pasionează de când m-am născut, mai ales că tatăl meu a fost antrenor de fotbal şi am decis să joc şi eu. Iar fotbalistul tău preferat cine este Messi.”, spune un alt copil

“Într-adevăr, sunt foarte mulţi tineri, pasiunea este foarte mare, toţi muncim ca să ajungem mari, numai împreună putem să creştem şi să fim campioni. Mă bucur foarte mult că vin din ce în ce mai mulţi tineri, de la vârste foarte fragede. Avem grup de copii de 4-5 ani, iar cei mai mari, cei care joacă acum sunt cei de 8-9 ani.”, declară SORIN ROŞOI, antrenor de fotbal Atletic Club Constanţa

Indiferent de responsabilităţile de pe terenul de fotbal şi de satisfacţiile fiecărui meci câştigat, viitorii fotbalişti nu neglijează nici şcoala şi temele.

“M-au adus la fotbal de la patru ani, mi-a plăcut foarte mult şi am decis să nu renunţ la el. Mă descurc şi cu şcoala, în acelaşi timp.”, spune un copil

“Am muncit foarte mult, colegii mei au muncit şi ei foarte mult, la fel şi eu. Mai ales la ultima ocazie. A fost foarte bine. Contează foarte mult să jucăm în echipă.”, completează un alt copil

“Poate fi şi o pepinieră pentru echipele mai mari. M-aş bucura foarte mult să vină un club puternic şi să ia copii. Chiar am avut copii în viziunea unei academii de aici şi ne-au ales în continuare tot pe noi.”, declară SORIN ROŞOI, antrenor de fotbal Atletic Club Constanţa  

Iar nouă nu ne rămâne decât să le ţinem pumnii acestor tineri sportivi şi, poate, într-un viitor nu foarte îndepărtat, vom avea ocazia să-i filmăm în timpul meciurilor oficiale, pe marile stadioane ale ţării şi nu numai.

Actualitate

Târgul de Crăciun își deschide porțile!

Published

on

Primăria Constanța, cu sprijinul Festival du Bonheur, vă invită în Parcul Arheologic Constanța, la cel mai mare eveniment în aer liber dedicat Crăciunului.

De miercuri, 1 decembrie, vizitatorii târgului vor descoperi magia sărbătorilor la cele peste 20 de căsuțe ce îi vor aștepta cu bunătăți de sezon, decorațiuni de Crăciun, haine, jucării, mâncăruri delicioase, băuturi calde și colinde.

Cei mici se vor întâlni cu Moș Crăciun, vor participa la ateliere de creaţie sau se vor bucura de patinoar. Și pentru ca sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a dărui bucurie și căldură, cei care doresc vor putea dona jucării.

Accesul la târg se va face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani. Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test!

Târgul de Crăciun, din Parcul Arheologic Constanța, va fi deschis în perioada 1 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, astfel:

  • miercuri – duminică – 12:00 – 21:00;
  • luni și marți – închis;
  • 25 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022 – închis.

Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 12:00-21:00.

 

Continue Reading

Actualitate

,,Unul dintre cei mai importanți transportatori din România are probleme cu lichiditățile?! A semnat două tranzacții de eșalonare a unor datorii cu două firme creditoare”, scrie ZiuaNews

Published

on

<<Firma Internațional Alexander SRL din Arad, administrată de omul de afaceri  Simion Ioan Apreutese, este considerată unul dintre cei mai importanți transportatori din România. Totuși, în pofida acestei etichete, Internațional Alexander SRL pare să aibă probleme cu lichiditățile, de vreme ce și-a eșalonat datoriile pe care le are față de două companii private.

E drept că datoriile sunt ,,modice” – aproape 50 mii euro, o bagatelă, cum s-ar spune, având în vedere puterea financiară a lui Simion Ioan Apreutese, cel care deține un adevărat “imperiu” -, dar negocierile au început încă din luna octombrie a anului 2019, cu firma LENGYEL COMPANY S.R.L., și au continuat, în luna iulie 2020, cu firma CRISMAN RAMON TRANS S.R.L.>>, conform unui articol publicat de jurnaliştii de la  ZiuaNews.

Citeşte mai departe …

 

Sursa foto: ZiuaNews

 

 

Continue Reading

Actualitate

Un comandant român premiat de IMO

Published

on

International Maritime Organization a decernat premiile Bravery at Sea. Anul acesta, 23 de state membre și 4 organizații partenere IMO au făcut 37 de nominalizări pentru cele 3 secţiuni de premiere:
  • Premiul anual Exceptional Bravery at Sea;
  • Certificat of commendation (Certificat de elogiere/recunoaștere);
  • Letter of commendation (Scrisoare de elogiere/recunoaștere).
În premieră, România a nominalizat trei comandanți români care, împreună cu echipajele lor, au salvat (în 2020) pe mare 27 de vieți: cdt Bogdan Rusu, cdt Florin Negrău și cdt Constantin Dinu.
Dintre cei 3 nominalizați, cdt. Bogdan Rusu a primit premiul ,,Letter of commendation”. Este prima formă de recunoaștere, din istoria premiilor IMO, a contribuției unui navigator român la salvarea vieții pe mare.

Continue Reading

Diverse

Siluetă de invidiat, cu LPG Alliance

Published

on

În secolul vitezei, când avem tot mai puţin timp la dispoziţie pentru noi, dieta şi regimul alimentar pot fi date uitării. Pentru o siluetă de invidiat, specialiştii în frumuseţe de la Evelis Beauty Center ne recomandă tratamentul inovator cu LPG Alliance, aparatul cu cele mai bune rezultate în acest domeniu.

Tratamentul cu aparatul LPG acţionează extrem de eficient la suprafaţa ţesutului cutanat, declanşând astfel mult mai rapid procesul de ardere a grăsimilor. După numai câteva şedinţe, rezultatele vor fi vizibile, iar beneficiile sunt pe măsură.

LPG Alliance produce o adevărată revoluție în estetica corporală și facială, vizând atât remodelarea întregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slăbire, tonifiere, resculptare, cât și pentru rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastină și acid hialuronic.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222