Connect with us

Diverse

Ce spun animalele de companie despre oameni

Published

on

UIMITOR! Cercetătorii americani au realizat un studiu care a conchis faptul că animalele de companie spun multe despre persoana care deţine acel animal de companie.

Young Woman with Dog

Nu este vorba doar de trăsături de caracter, ci şi de trăsături profesionale, de tipul de loc de muncă preferat, de cât de bogaţi pot ajunge unii oameni şi chiar ce fel de persoane sunt în relaţia de cuplu, potrivit  Lyla.ro.

Rezultatul studiului este uimitor:
– Deţinătorii de câini au şanse foarte mari să devină directori ai unor companii sau să ocupe funcţii de conducere.
– Deţinătorii de reptile sunt printre cei mai bine plătiţi oameni din lume.
– Deţinătorii de păsări sunt persoane mulţumite cu locul lor de muncă.
– Deţinătorii de câini preferă cariere în showbiz, IT, în armată sau în cadrul medical.
– Deţinătorii de peştişori preferă în agricultură, horticultură, resurse umane, transporturi sau în domeniul bancar.
– Deţinătorii de feline, pisici, preferă să devină doctori, asistenţi medicali sau asistenţi sociali.
– Deţinătorii de câini sunt mai oneşti, mai religioşi şi mai dedicaţi carierei faţă de cei care nu deţin câini.
– Deţinătorii de pisici sunt persoane singuratice şi mai puţin religioase decât persoanele care nu deţin pisici.
– Deţinătorii de peşti sunt foarte optimişti şi plini de speranţa. Totodată, sunt introvertiţi şi nu sunt materialişti.
Separare de caracter în funcţie de cele mai întâlnite rase
Câini:
– Deţinătorii de câini Beagle sunt încăpăţânaţi şi loiali.
– Deţinătorii de Cocker sunt blajini, joviali şi arată mereu afecţiune.
– Deţinătorii de Golden Retriever sunt mereu în centrul atenţiei.
– Deţinătorii de Chihuahua intră mereu în încurcături.
– Deţinătorii de Poodle sunt oameni care iubesc cultura şi atenţi la detalii.
Pisici:
– Deţinătorii de pisici persane sunt foarte prietenoşi.
– Deţinătorii de pisici siameze au capacitatea de a comunica foarte bine.
– Deţinătorii de Calico sunt foarte orientaţi către familie şi foarte iubăreţi.
– Deţinătorii de Maine Coons sunt foarte loiali şi îşi iubesc familia.
– Deţinătorii de pisici Abyssinian iubesc să relaxeze oamenii.
– Deţinătorii de pisici Birmaneze iubesc să stea relaxaţi şi să se distreze acasă.

Sursa:www.animalzoo.ro

Diverse

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în acest weekend, la Năvodari

Published

on

Prima ediție a Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în perioada 17-19 septembrie, în orașul Năvodari, pe platoul de lângă Stadionul ”Flacăra”.

Timp de trei zile, între orele 08.00-23.00, locuitorii orașului Năvodari pot cumpăra direct de la producători, fără intermediari, legume, fructe și alte produse alimentare proaspete și naturale.

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, în parteneriat cu Primăria Orașului Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.

Târgul va avea deschiderea oficială vineri, 17 septembrie, începând cu ora 10.00. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii târgului momente artistice susținute de copii și tineri din orașul Năvodari.

Programul artistic al Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni, Ediția I:

Vineri, 17 septembrie: Muzică DJ

Sâmbătă, 18 septembrie:

  • Între orele 13.00-16.00 – Muzică ușoară – program artistic susținut de elevii Școlii de Canto ”M.C. Music”
  • Ora 18.00 – Muzică grecească – program artistic susținut de Ioana Țuțuianu
  • Ora 19.00 – program cu Axinte și invitații săi.

Duminică, 19 septembrie:

  • Între orele 13.00-15.00 – Muzică populară – program artistic susținut de elevele Iulia Piștea, Ciornea Maria, Roșca Beatrice-Georgiana, Aura Șerban – Maria, Alexia Luchia
  • Între orele 15.00-16.00 – Dans cu ”A.S.Studio Ballet & Dance”, trupele Fresh Crew și AS Dance
  • Între orele 18.00-20.00 – momente vesele cu Axinte și invitații lui surpriză.

sursa foto: Primăria Năvodari

Continue Reading

Actualitate

Atmosferă electrizantă la Constanța Coffee Break

Published

on

În acest weekend, se dă restart la energie! Bulevardul Tomis prinde culoare în compania DJ Emil Safta. Unul din cei mai experimentati DJ de la Kiss FM, implicat de la bun inceput în proiectul Summerkiss, vine să încheie sezonul estival la Constanța. Sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, se va asculta cea mai bună muzică, într-un show total.

Atmosfera de petrecere va fi completată de o experiență inedită. Constănțenii dar și turiștii aflați pe litoral se vor bucura de două zone de bar cu băuturi fine.

 

Continue Reading

Actualitate

Cu căţel, cu purcel şi… cu aragaz, la picnic! O distracţie de 2.800 de lei

Published

on

Câteva persoane au confundat spațiul verde din stațiunea Mamaia, de pe malul Lacului Siutghiol, cu propria curte și au organizat un picnic de zile mari. Grătarele sfârâiau, băutura curgea, muzica răsuna, de ai fi zis că e mare petrecere câmpenească.

Distracția acestora a fost stricată de polițiștii locali, care i-au sancționat conform legii 61/1991 pentru că au desfășurat activitate de picnic și au consumat băuturi alcoolice în locuri publice în care nu este permis acest lucru, dar și pentru depozitarea unor obiecte pe spațiul public, conform HCL 77/2021. În total, petrecăreții au de plătit 2.800 de lei.

Primăria Constanţa face apel la constănțenii care sunt martorii unor astfel evenimente să anunțe Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922.

 

Sursa: Primăria Constanţa

Continue Reading

Diverse

La Năvodari continuă distribuirea gratuită a pubelelor destinate colectării selective

Published

on

Continuă distribuirea gratuită a pubelelor galbene destinate colectării selective a deșeurilor.  Joi, 26 august, mașinile cu pubele galbene vor ajunge pe străzile Câmpului (inclusiv cartierul Manhattan), Pinului și Mesteacănului, iar vineri, 27 august, pe străzile Viilor, Speranței, Mălinului și Nucilor.

În paralel cu acțiunea de repartizare gratuită a pubelelor galbene tuturor gospodăriilor din oraș, se fac pași importanți pentru dotările în zonele de blocuri. În acest sens, primarul Florin Chelaru a verificat, în această dimineață, stadiul pregătirilor privind amenajarea punctelor de colectare selectivă în zonele de blocuri, inclusiv autorizarea de platforme subterane.

”Încă de la primele ore ale dimineții, am discutat cu conducerea Polaris de la Năvodari și de la Constanța, pentru a mă asigura că în timp ce locuitorii de la case primesc pubelele galbene pentru colectarea selectivă, toți locuitorii din zonele de blocuri nu sunt uitați și că se fac toți pașii ce se impun pentru a avea cât mai curând puncte de colectare selectivă în zonele de blocuri, iar vechile containere sunt înlocuite cu unele noi. Am discutat, totodată, și despre stadiul autorizării platformelor subterane. Sunt pași importanți pe care îi facem împreună, de aceea vă îndemn pe toți să acționăm responsabil și să nu uităm că reciclarea și colectarea selectivă începe cu fiecare dintre noi”, a declarat FLORIN CHELARIU, primarul orașului Năvodari

Localnicii trebuie să știe că, în situația în care nu au fost la domiciliu pentru a prelua noile pubele galbene, conform planificării, trebuie să se prezinte pentru a le ridica pe strada Uzinei, nr. 1, cu un act de identitate, de luni până vineri între orele 06:00-14:30. Pentru mai multe informații, poate fi apelat numărul de telefon: 0723.519.110.

În total, 5.500 de pubele galbene vor fi repartizate de către Primăria Orașului Năvodari și Polaris, cu titlu gratuit, năvodărenilor care locuiesc la casă.

În zonele de blocuri vor fi amenajate puncte de colectare selectivă, iar vechile containere vor fi înlocuite cu unele noi. În același timp, anual, în oraș se vor amenaja câte 10 platforme subterane. De asemenea, 200 de coșuri de gunoi stradale de mare capacitate sunt montate în oraș în această perioadă.

sursa foto: Primăria Năvodari

Continue Reading

Nordis Hotels

Exclusiv auto

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222