Connect with us

Diverse

Beneficiile terapiei cu microace. Metoda nechirurgicală de înfrumuseţare a pielii, recomandată de New York Beauty

Published

on

Messopen sau tratamentul cu microace, aliatul de nădejde, la finalul sezonului estival, pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc un ten impecabil, de invidiat.

 “Tratamentul este foarte eficient în ceea ce priveşte rafinarea porilor, reducerea ridurilor superficiale, ridurile mai mari vor fi estompate vizibil. Este o alternativă eficientă la peeling-ul chimic, de aceea Messopen este un tratament care se face numai în perioada relativ rece, când expunerea la soare este mai redusă.”, declară GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Concret, terapia cu microace este o metodă nechirurgicală de înfrumuseţare a pielii, care netezeşte, luminează şi redă aspectul tânăr al tenului.

Deşi vorbim de microace, de microînţepături, tratamentul este unul complet nedureros, pentru că se efectuează sub anestezie locală, iar pacienta resimte ca un masaj de microvibraţii.  Tratamentul cu microace este benefic pentru cicatricile post-acneice. Acestea sunt foarte mult reduse în urma acestui tratament.”, completează GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Tratamentul cu microace este unul revoluţionar, ce oferă nenumărate beneficii esenţiale frumuseţii tenului şi nu numai.

“Este un tratament complet, global pentru întreţinerea feţei, a corpului, precum şi a scalpului. Este cel mai avansat sistem utilizat pentru reîntinerire facială, pentru tratarea vergeturilor, pentru diminuarea ridurilor şi a cicatricilor, precum şi în anumite terapii ale scalpului.”, mai spune GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Un alt beneficiu de luat în considerare este şi eficienţa rezultatelor, vizibile încă de la prima şedinţă.

“Deşi efectele sunt vizibile de la primul tratament, fiind unul extrem de eficient, noi recomandăm o cură de 3-4 terapii, la un interval de 4-6 săptămâni, iar asta înseamnă atunci când avem o vindecare completă.”, susţine GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

În cele din urmă, după o astfel de şedinţă, terapeuţii în frumuseţe recomandă o hidratare intensă a tenului.

 

Actualitate

Un comandant român premiat de IMO

Published

on

International Maritime Organization a decernat premiile Bravery at Sea. Anul acesta, 23 de state membre și 4 organizații partenere IMO au făcut 37 de nominalizări pentru cele 3 secţiuni de premiere:
  • Premiul anual Exceptional Bravery at Sea;
  • Certificat of commendation (Certificat de elogiere/recunoaștere);
  • Letter of commendation (Scrisoare de elogiere/recunoaștere).
În premieră, România a nominalizat trei comandanți români care, împreună cu echipajele lor, au salvat (în 2020) pe mare 27 de vieți: cdt Bogdan Rusu, cdt Florin Negrău și cdt Constantin Dinu.
Dintre cei 3 nominalizați, cdt. Bogdan Rusu a primit premiul ,,Letter of commendation”. Este prima formă de recunoaștere, din istoria premiilor IMO, a contribuției unui navigator român la salvarea vieții pe mare.

Continue Reading

Diverse

Siluetă de invidiat, cu LPG Alliance

Published

on

În secolul vitezei, când avem tot mai puţin timp la dispoziţie pentru noi, dieta şi regimul alimentar pot fi date uitării. Pentru o siluetă de invidiat, specialiştii în frumuseţe de la Evelis Beauty Center ne recomandă tratamentul inovator cu LPG Alliance, aparatul cu cele mai bune rezultate în acest domeniu.

Tratamentul cu aparatul LPG acţionează extrem de eficient la suprafaţa ţesutului cutanat, declanşând astfel mult mai rapid procesul de ardere a grăsimilor. După numai câteva şedinţe, rezultatele vor fi vizibile, iar beneficiile sunt pe măsură.

LPG Alliance produce o adevărată revoluție în estetica corporală și facială, vizând atât remodelarea întregii siluete prin programe inteligente special concepute pentru slăbire, tonifiere, resculptare, cât și pentru rejuvenarea pielii prin stimularea sintezei naturale de colagen, elastină și acid hialuronic.

Continue Reading

Diverse

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în acest weekend, la Năvodari

Published

on

Prima ediție a Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni are loc, în perioada 17-19 septembrie, în orașul Năvodari, pe platoul de lângă Stadionul ”Flacăra”.

Timp de trei zile, între orele 08.00-23.00, locuitorii orașului Năvodari pot cumpăra direct de la producători, fără intermediari, legume, fructe și alte produse alimentare proaspete și naturale.

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, în parteneriat cu Primăria Orașului Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.

Târgul va avea deschiderea oficială vineri, 17 septembrie, începând cu ora 10.00. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii târgului momente artistice susținute de copii și tineri din orașul Năvodari.

Programul artistic al Târgului de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni, Ediția I:

Vineri, 17 septembrie: Muzică DJ

Sâmbătă, 18 septembrie:

  • Între orele 13.00-16.00 – Muzică ușoară – program artistic susținut de elevii Școlii de Canto ”M.C. Music”
  • Ora 18.00 – Muzică grecească – program artistic susținut de Ioana Țuțuianu
  • Ora 19.00 – program cu Axinte și invitații săi.

Duminică, 19 septembrie:

  • Între orele 13.00-15.00 – Muzică populară – program artistic susținut de elevele Iulia Piștea, Ciornea Maria, Roșca Beatrice-Georgiana, Aura Șerban – Maria, Alexia Luchia
  • Între orele 15.00-16.00 – Dans cu ”A.S.Studio Ballet & Dance”, trupele Fresh Crew și AS Dance
  • Între orele 18.00-20.00 – momente vesele cu Axinte și invitații lui surpriză.

sursa foto: Primăria Năvodari

Continue Reading

Actualitate

Atmosferă electrizantă la Constanța Coffee Break

Published

on

În acest weekend, se dă restart la energie! Bulevardul Tomis prinde culoare în compania DJ Emil Safta. Unul din cei mai experimentati DJ de la Kiss FM, implicat de la bun inceput în proiectul Summerkiss, vine să încheie sezonul estival la Constanța. Sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, se va asculta cea mai bună muzică, într-un show total.

Atmosfera de petrecere va fi completată de o experiență inedită. Constănțenii dar și turiștii aflați pe litoral se vor bucura de două zone de bar cu băuturi fine.

 

Continue Reading

Nordis Hotels

Exclusiv auto

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222