Connect with us

Diverse

Beneficiile terapiei cu microace. Metoda nechirurgicală de înfrumuseţare a pielii, recomandată de New York Beauty

Published

on

Messopen sau tratamentul cu microace, aliatul de nădejde, la finalul sezonului estival, pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc un ten impecabil, de invidiat.

 “Tratamentul este foarte eficient în ceea ce priveşte rafinarea porilor, reducerea ridurilor superficiale, ridurile mai mari vor fi estompate vizibil. Este o alternativă eficientă la peeling-ul chimic, de aceea Messopen este un tratament care se face numai în perioada relativ rece, când expunerea la soare este mai redusă.”, declară GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Concret, terapia cu microace este o metodă nechirurgicală de înfrumuseţare a pielii, care netezeşte, luminează şi redă aspectul tânăr al tenului.

Deşi vorbim de microace, de microînţepături, tratamentul este unul complet nedureros, pentru că se efectuează sub anestezie locală, iar pacienta resimte ca un masaj de microvibraţii.  Tratamentul cu microace este benefic pentru cicatricile post-acneice. Acestea sunt foarte mult reduse în urma acestui tratament.”, completează GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Tratamentul cu microace este unul revoluţionar, ce oferă nenumărate beneficii esenţiale frumuseţii tenului şi nu numai.

“Este un tratament complet, global pentru întreţinerea feţei, a corpului, precum şi a scalpului. Este cel mai avansat sistem utilizat pentru reîntinerire facială, pentru tratarea vergeturilor, pentru diminuarea ridurilor şi a cicatricilor, precum şi în anumite terapii ale scalpului.”, mai spune GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Un alt beneficiu de luat în considerare este şi eficienţa rezultatelor, vizibile încă de la prima şedinţă.

“Deşi efectele sunt vizibile de la primul tratament, fiind unul extrem de eficient, noi recomandăm o cură de 3-4 terapii, la un interval de 4-6 săptămâni, iar asta înseamnă atunci când avem o vindecare completă.”, susţine GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

În cele din urmă, după o astfel de şedinţă, terapeuţii în frumuseţe recomandă o hidratare intensă a tenului.

 

Diverse

3 iunie – Ziua mondială a bicicletei

Published

on

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite a adoptat, la 12 aprilie 2018, o rezoluţie în cadrul celei de-a 72-a sesiuni ordinare de la New York, prin care se sărbătoreşte la 3 iunie, în toată lumea, Ziua mondială a bicicletei.
S-a recunoscut, astfel unicitatea, longevitatea şi versatilitatea bicicletei, utilizată de două secole ca un mijloc de transport durabil, simplu, accesibil, fiabil, curat şi în conformitate cu mediul înconjurător.
Declaraţia încurajează statele membre să acorde o atenţie deosebită bicicletei în strategiile de dezvoltare şi să includă bicicleta în politicile şi programele internaţionale, regionale, naţionale şi subnaţionale.
De asemenea, este încurajată utilizarea bicicletei pentru dezvoltarea durabilă, consolidarea educaţiei, inclusiv a educaţiei fizice, pentru copii şi tineri, promovarea sănătăţii, prevenirea bolilor, promovarea toleranţei, înţelegerii şi respectului reciproc şi facilitarea incluziunii sociale şi o cultură a păcii.

Continue Reading

Actualitate

Cetăţeni afgani, depistaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni

Published

on

Trei cetăţeni afgani, depistaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni, în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera de stat în România.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autocamion cu semiremorcă, înmatriculat în Republica Moldova, la volanul căruia se afla un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 49 de ani. Autocamionul transporta, conform documentelor, electrozi, din Turcia pentru o firmă din țara vecină.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au observat că prelata semiremorcii era tăiată, iar verificările cu aparatura specifică din dotare au semnalat prezenţa unor persoane în compartimentul pentru marfă. Poliţiştii de frontieră au deschis automărfarul şi în interior au fost descoperiţi ascunşi trei tineri, în vârstă de 18, respectiv 21 ani.

Din declaraţiile acestora a reieşit faptul că sunt cetăţeni afgani şi intenţionau să ajungă în Germania. Aceştia au mai declarat că s-au ascuns în semiremorcă după ce au tăiat prelata acesteia, profitând de neatenţia şoferului.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, cercetările sunt continuate de autorităţile de frontieră bulgare.

sursa foto: Garda de Coastă

Continue Reading

Actualitate

Program de lucru modificat

Published

on

Atenție, constănțeni! Reprezentanții companiei de apă îi anunță pe contribuabili că, pe data de 1 iunie, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.

Abonații pot folosi serviciile online pentru efectuarea plăților, precum contul de client, transfer bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone.

În această perioadă, activitatea structurilor companiei de apă, care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, clienții societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de servicii la parametri optimi.

Începând de miercuri – 02 iunie, societatea va relua programul normal de lucru.

Continue Reading

Diverse

Concurs de artă stradală destinat tinerilor talentați

Published

on

Concurs de artă stradală destinat tinerilor talentați din Constanța. Competiția este intitulată “#ComeToUpgradeYourCity – Concurs de artă stradală” și se desfășoară în cadrul programului “Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022”, fiind dedicată exclusiv tinerilor cu o vârstă de până în 25 de ani.

Concursul își propune promovarea tinerilor artiști și susținerea, respectiv valorificărea artei urbane constănțene, prin realizarea unor proiecte și activități legate de manifestarea artistică în spațiul public.

În cadrul competiției, concurenții se vor întrece în lucrări de artă urbană, care mai de care mai inovative, trebuind să respecte tema principală a galeriei deja existente și anume Human Technology. Căștigătorul va beneficia de un premiu de 500 euro, precum și de un set de spray-uri cu vopsea.

sursa foto: Primăria Constanța

Continue Reading

Curtea Brancoveneasca

Trending

Copyright © 2021 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222