Connect with us

Administratie/politica

Asistență medicală și servicii de recuperare gratuite pentru vârstnicii constănțeni

Published

on

Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD, a anunțat pe pagina sa de Facebook că un proiect prin care vârstnicii constănțeni vor avea parte de asistență medical și servicii de recuperare gratuite, a fost aprobat în consiliul local.

„Am reușit! Vârstnicii din Constanța vor avea asistență medicală și servicii de recuperare gratuite. Proiectul inițiat de mine și grupul PSD a fost aprobat în consiliul local! După 6 luni de blocaje și împotrivire din partea primarului Chițac, am reușit să supunem la vot proiectul. Războaiele politice nu ar trebui să vă afecteze pe dumneavostră, cetățenii orașului Constanța. Asta nu înțelege de 3 ani primarul.

 Ce vom face concret pentru vârstnici cu acest proiect: Vom înființa 4 Centre de Asistență Medicală și Recuperare pentru vârstnicii din municipiul Constanța. Cele 4 centre vor oferi servicii de:

  • Asistenţă medicală pentru monitorizarea parametrilor funcţionali (tensiune, puls, glicemie, temperatură etc);
  • Terapii de recuperare si relaxare;
  • Stimularea participării la activităţile intelectuale;
  • Gimnastică medicală şi de întreţinere;
  • Consiliere psihologică;
  • Consiliere juridică;
  • Informare cu privire la prevenirea anumitor boli în rândul persoanelor vârstnice;
  • Prezentări pe teme de interes medical pentru seniori, susținute de specialiști în diferite domenii: fitoterapie, tratamente naturiste, alimentaţie/diete, auto-masaj, apiterapie, meloterapie, cromoterapie, talasoterapie;
  • Activități recreative şi de socializare

Voi susține în permanență proiecte care să răspundă nevoilor celor care au clădit acest oraș! Din #RESPECT! #PSD Constanța va fi întotdeauna alături de seniorii orașului nostru”, a scris Costin Răsăuțeanu pe pagina sa de Facebook.

 

Actualitate

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari: „Toate unitățile de învățământ din Năvodari vor fi dotate cu mobilier nou, materiale didactice și echipamente digitale”

Published

on

Toate unitățile de învățământ din Năvodari vor fi dotate cu mobilier nou, materiale didactice și echipamente digitale, achiziționate prin fonduri europene (PNRR). Acesta este anunțul făcut de primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina sa de Facebook.

Zilele trecute au sosit primele dotări  și echipamente pentru sălile de sport, peste 1300 de articole specifice pentru susținerea orelor de educație fizică. Prin implementarea acestui proiect, în valoare de 8 milioane de lei, se va asigura dotarea unităților școlare cu echipamente IT (table inteligente, videoproiectoare, laptopuri, sisteme audio-video etc), mobilier adecvat vârstei copiilor, dar și materiale didactice.

De asemenea, au fost achiziționate mobilier și materiale didactice/sportive specifice pentru sălile de sport, laboratoarele de științe, atelierele de practică și cabinetele de asistență psihopedagogică.

„Toate acestea vor ajunge în curând în toate unitățile de învățământ din Năvodari. Sper să vă fie de folos, dragi elevi și cadre didactice!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari.

Continue Reading

Administratie/politica

Horia Constantinescu, după rezultatele locale parțiale din data de 9 iunie: „Voi continua să susțin proiectele cu care am venit în fața constănțenilor”

Published

on

Horia Constantinescu, cel pe care Partidul Social Democrat îl alesese pentru a candida pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, a organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultate parțiale ale alegerilor locale.

Subiectul principal al conferinței de presă organizată de Horia Constantinescu, candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Constanța din partea PSD, a fost rezultatul alegerilor din data de 9 iunie.

„Suntem în faza finală a unui episod. Începând de mâine mă întorc la Protecția Consumatorilor. Nu înțeleg să-mi iau niciun fel de concediu și niciun fel de pauză pentru că nu mă caracterizează acest fel de abordare. Consider că odată încheiată o etapă, cu siguranță Dumnezeu ți-o oferă pe următoarea. Am avut o echipă minunată, cea pe care mulți dintre dumneavoastră nu ați văzut-o, cei care au montat zi și noapte materiale video, cei cu care împreună am gândit întreaga strategie. Mă văd nevoit să îi adun împreună cu toți cei care își doresc să continue proiectul unui oraș Constanța într-o cu totul altă direcție decât a mers până acum, iar împreună cu aceștia să desemnăm una, două sau chiar mai multe persoane mult mai tinere decât mine, cel puțin, pentru a le putea pregăti așa cum se cuvine pentru toate etapele care urmează. Voi rămâne spectatorul dezvoltării acestui oraș, dacă aceasta va exista. Voi continua să susțin proiectele cu care am venit în fața constănțenilor”, a declarat Horia Constantinescu, fost candidat la Primăria Constanța.

Vă reamintim că Horia Constantinescu a obținut la alegerile locale un procent de peste 20%, însă nu a reușit să acceadă la funcția de primar al Municipiului Constanța.

Continue Reading

Administratie/politica

Vasile Delicoti, candidat la primăria comunei Poarta Albă: „Am votat astăzi pentru a transforma localitatea Poarta Albă într-o comună europeană”

Published

on

Vasile Delicoti, candidat la primăria comunei Poarta Albă, a votat în această dimineață. 

La ieșirea de la urne, acesta a declarat:

„Am votat astăzi pentru a transforma localitatea Poarta Albă într-o comună europeană prin continuarea proiectelor pe care le avem și prin accesarea de noi proiecte”, a declarat Vasile Delicoti, candidat la primăria comunei Poarta Albă.

Continue Reading

Administratie/politica

Dumitru Bădrăgan, candidat la CJ Constanța: „În Constanța am votat pentru schimbare”

Published

on

Dumitru Bădrăgan, candidat la fotoliul de președinte al Consiliului Județean Constanța, și-a exercitat în această dimineață dreptul constituțional.

Iată ce a declarat acesta la ieșirea de la urne:

„Astăzi, 9 iunie 2024, în Constanța am votat pentru schimbare, pentru performanță în administrația publică locală, pentru a crea o performanță reală în ceea ce privește tânăra generație”, a declarat Dumitru Bădrăgan, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222