Connect with us

Sport

AQUA FUN GAMES – IULIE & AUGUST 2023

Published

on

În această vară oferă-i celui mic ocazia de a trăi o aventură sportivă specială, iar ţie clipe de relaxare la piscinele World Class din cluburile selectate.

Copiii sunt invitați să experimenteze o aventură specială în cadrul acestui program. Sub îndrumarea instructorilor specializați, aceștia vor avea ocazia să participe la jocuri și activități acvatice distractive într-un mediu sigur și supervizat.

În timp ce cei mici se bucură de o experienţă minunată, tu poţi profita de facilitățile din cluburile noastre. Înconjurați de un ambient relaxant, puteți savura clipe de liniște și răsfăț în piscină sau poţi accesa saunele și sălile de fitness pentru a completa experiența de wellness.

Consultă programul evenimentelor, alege-ți clubul preferat dintre cele de mai jos și pregătește-te pentru zile memorabile.

PROGRAM – 15 IULIE:

World Class Titan şi Planet din Bucureşti

11.00 – 12.00 – Zumba Kids & Karate Kids Open Doors

12.30 – 13.30 – Bazinul de înot – Concursuri, jocuri, ștafete și multă voie bună

13.30 – 14.00 – Relaxare & Pauză de masă

14.00 – Festivitatea de premiere

World Class Timişoara Iulius Mall şi World Class Iaşi

11.00 – 12.30 – Bazinul de înot – Concursuri, jocuri, ștafete și multă voie bună

12.30 – 13.00 – Relaxare & Pauză de masă

13.00 – Festivitatea de premiere

PROGRAM – 29 IULIE:

World Class Militari şi Otopeni

11.00 – 12.00 – Kids Karate & Judo Open Doors

12.30 – 13.30 – Bazinul de înot – Concursuri, jocuri, ștafete și multă voie bună

13.30 – 14.00 – Relaxare & Pauză de masă

14.00 – Festivitatea de premiere

World Class Dumbravita Timişoara şi Mega Mall Bucureşti

11.00 – 12.30 – Bazinul de înot – Concursuri, jocuri, ștafete și multă voie bună

12.30 – 13.00 – Relaxare & Pauză de masă

13.00 – Festivitatea de premiere

PROGRAM – 12 AUGUST:

World Class Caro, InCity, Park Lake, Asmita Bucureşti şi Record Park Cluj 

11.00 – 12.30 – Bazinul de înot – Concursuri, jocuri, ștafete și multă voie bună

12.30 – 13.00 – Relaxare & Pauză de masă

13.00 – Festivitatea de premiere

PROGRAM – 26 AUGUST:

World Class Atlantis Bucureşti

11.00 – 12.00 – Kids Karate Open Doors

12.30 – 13.30 – Bazinul de înot – Concursuri, jocuri, ștafete și multă voie bună

13.30 – 14.00 – Relaxare & Pauză de masă

14.00 – Festivitatea de premiere

World Class Belvedere Cluj, Constanţa City Park şi Upground Bucureşti

11.00 – 12.30 – Bazinul de înot – Concursuri, jocuri, ștafete și multă voie bună

12.30 – 13.00 – Relaxare & Pauză de masă

13.00 – Festivitatea de premiere

Pregătește-i celui mic costumul de baie și casca de înot și haide să le oferim o zi de neuitat la clubul World Class preferat.

Cine poate participa: toți copiii membrilor World Class și prietenii acestora cu vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani.

Accesul este liber, însă locurile sunt limitate. Asigură-te că-i rezervi din timp un loc.

Înscrie-l acum, la recepția unuia dintre cluburile enumerate mai sus!

Actualitate

Descoperă importanța fitness-ului pe timp de vară cu World Class

Published

on

Chiar dacă zilele de caniculă sunt greu de suportat, trebuie să găsim în noi resurse pentru a ne menține în formă maximă. Vremea va fi mereu schimbătoare, dar singura soluție este adaptarea și găsirea celor mai bune soluții de a depăși perioadele cu temperaturi ridicate.  Vara este anotimpul ideal pentru a adopta un stil de viață activ și sănătos. Zilele sunt mai lungi așa că avem mai mult timp pentru a integra fitness-ul în rutina noastră de zi cu zi. Iar acest lucru este cel mai simplu de îndeplinit, cu un abonament la o sală sau la o rețea de cluburi de fitness.

În cluburile World Class din Constanța ai acces la o varietate de clase de group fitness care îți pot aduce mai multă energie vara aceasta. Mai jos, vom vedea cum putem transforma sezonul estival într-o experiență revigorantă pentru tine.

Beneficiile Fitness-ului pe Timp de Vară

  1. Îmbunătățirea Sănătății Fizice și Mentale –  Potrivit studiilor, exercițiile fizice regulate îmbunătățesc sănătatea cardiovasculară, cresc rezistența musculară și contribuie la o stare generală de bine. Conform American Heart Association, activitatea fizică moderată timp de cel puțin 150 de minute pe săptămână poate reduce riscul bolilor de inimă și al diabetului de tip 2. Pe lângă beneficiile fizice, sportul eliberează endorfine, cunoscute ca “hormoni ai fericirii”, care ajută la reducerea stresului și anxietății.
  2. Gestionarea Greutății Corporale – Vara este perioada perfectă pentru a te concentra pe obiectivele tale de fitness și pentru a-ți menține sau îmbunătăți forma fizică. Participarea la clasele de fitness poate ajuta la arderea caloriilor și la creșterea masei musculare. Conform unui studiu publicat în Journal of Obesity, exercițiile fizice combinate cu o alimentație sănătoasă sunt esențiale pentru pierderea în greutate și menținerea rezultatelor pe termen lung.
  3. Creșterea Energiei și Vitalității – Activitatea fizică regulată te ajută să îți menții nivelul de energie ridicat. Exercițiile fizice stimulează circulația sângelui și îmbunătățesc funcționarea sistemului cardiovascular, ceea ce contribuie la creșterea nivelului de energie și la reducerea oboselii.

Începe-ți călătoria ta de Fitness la World Class City Park Constanța

Ești din Constanța și nu știi unde să te antrenezi? Situat în cel mai modern centru comercial din Constanța, World Class City Park se întinde pe o suprafață de peste 1.700 m2 și este dotat cu o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, un studio de aerobic și un studio modern de cycling.

Te poți bucura de zona de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags. Pentru momentele de deconectare te poți relaxa la piscina semiolimpică sau la sauna uscată.

Ce mai aștepți?! Vara aceasta, investește în sănătatea ta și bucură-te de beneficiile unei vieți active alături de World Class. Alătură-te comunității World Class și fă primul pas către o viață mai sănătoasă și mai activă. Află mai multe pe www.worldclass.ro

Continue Reading

Cultura/Educatie

Echipa feminină de volei a UOC a câștigat medalia de bronz la Jocurile Universitare Europene

Published

on

Echipa feminină de volei a Universității Ovidius din Constanța (UOC) a urcat pe podiumul Jocurilor Universitare Europene, competiție care s-a desfășurat în perioada 10-16 iulie 2024, la Miskolc, Ungaria.

Echipa UOC, antrenată de lect. univ. dr. Voinea Florin, s-a calificat în sferturile de finală de pe primul loc al grupei A, obținând următoarele rezultate:

  • UOC – Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie – 3 – 1 (25-20,25-16, 23- 25, 25-16);
  • UOC – Universitatea din Granada – 3 – 1 (25-18, 25-18, 18-25, 25-17);
  • UOC – Universitatea de Științe ale Sportului din Ungaria – 3 – 1 (25-20, 25-17, 25- 12).

În sferturile de finală, echipa Universității Ovidius din Constanța a câștigat meciul cu Universitatea din Valencia, cu scorul de 3 – 1 (25-20, 25-20, 16-25, 25-23). În partida din semifinală, echipa UOC a întâlnit campioana en-titre – Universitatea din Bologna, scorul întâlnirii fiind 3-0 ( 12-25, 22-25, 12-25), în favoarea echipei din Italia. Pentru medalia de bronz, sportivele Universității Ovidius din Constanța au învins echipa Universității din Ljubljana, la finalul unei partide echilibrate și spectaculoase, cu rezultatul de 3-2 ( 21-25, 23-25, 25-22, 25-21, 15-10).

Din lotul Universității Ovidius din Constanța au făcut parte studentele Facultății de Educație Fizică și Sport: Alexandra Spînoche, Silvia Coman, Larisa Vasilică, Teodora Iancu, Carmina Bordea, Marilena Puică, Andra Cojocaru, Raisa Ioan, Adriana Matei, alături de Diana Milea, studentă la Facultatea de Medicină.

Totodată, studenta Silvia Coman a fost desemnată cea mai valoroasă jucătoare (MVP) a competiției feminine, ea terminând turneul cu 94 de puncte.

Continue Reading

Cultura/Educatie

UOC a participat la un eveniment internațional de promovare a handbalului

Published

on

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a participat, recent, la „International Training and Handball Festival”, eveniment desfășurat la Chieti (Italia), în cadrul proiectului „Handball International Education Project” (HIEP), finanțat prin Programul european Erasmus Plus.

La manifestare au participat peste 20 de antrenori, sportivi și pasionați de handbal, din Belgia, Grecia, Italia și România.

„Prima parte a evenimentului a cuprins o sesiune de formare bazată pe o metodologie de educație non-formală și a inclus explicații teoretice preluate din manualul antrenorilor, material realizat în cadrul proiectului. În partea a doua au fost desfășurate activități experimentale în care participanții au pus în practică ceea ce au învățat în timpul instruirii teoretice, sub forma unor exerciții de antrenament și a unor meciuri amicale. În perioada următoare, fiecare echipă va organiza, în propria țară, ateliere prin care să promoveze în rândul antrenorilor de handbal cunoștințele dobândite pe durata evenimentului din Italia”, a precizat conf. univ. dr. Dragoș-Florin Teodor, managerul proiectului HIEP din partea UOC.

Obiectivul proiectului proiectului „Handball International Education Project” este de a promova formarea și perfecționarea antrenorilor de handbal la nivel european, cu scopul creșterii ratei de participare a tinerilor la activități sportive.

Proiectul „Handball International Education Project” (HIEP), contract nr. 101090905, finanțat prin Programul european Erasmus Plus, Acțiunea-Cheie 2: Parteneriate de cooperare în domeniul sportului, este implementat în perioada februarie 2023 – ianuarie 2026, în cadrul unui consorțiu din care fac parte: Italian Handball Federation (Italia) – instituție coordonatoare, Universitatea Ovidius din Constanța (România), European Platform for Sports and Innovation (Belgia), Olympiacos SFP (Grecia), CJT Solutions (Grecia), Master Group Sport (Italia), L’Orma (Italia).

Continue Reading

Actualitate

Sute de judoka din România și străinătate se vor pregăti la Venus la Pantheon Judo Camp 2024

Published

on

Pentru a opta oară în istoria judo-ului din România, stațiunea Venus va fi și în această vară capitala judo-ului juvenil de la noi din țară.

Sute de sportivi de toate vârstele, antrenori sau reprezentanți ai cluburilor din România și nu numai și-au anunțat participarea la Pantheon Judo Camp 2024, stagiul de pregătire organizat în mod tradițional de ACS Pantheon Constanța. Până la acest moment, cu două luni rămase până la startul evenimentului, și-au anunțat participarea aproximativ 500 de sportivi de la categoriile de vârstă U20-U23 masculin și feminin, dar și de la U16-U18, U13-U15, U10-U12 din județul Constanța, din țară, dar și din țări precum Moldova, Ucraina, Bulgaria sau Serbia.

De altfel, din experiența anilor trecuți, este de așteptat ca numărul acestora să crească până la aproape o mie de participanți. Conform tradiției, organizatorii Pantheon Judo Camp – ediția a VIII-a vor asigura și prezența unor antrenori de prestigiu internațional, care vor împărtăși astfel din experiența lor tinerilor judoka din România. În această vară, pe lângă sensei Iulian Surlă și sensei Eiji Kikuchi, care sunt coordonatorii tradiționali ai stagiului, vor mai participa sensei Eiko Shepherd și sensei Shinji Hosokawa, ambii având centura neagră cu 8 dani în judo.

Campion mondial și olimpic ca sportiv, Shinji Hosokawa este considerat drept una dintre legendele judo-ului internațional și, totodată, unul dintre experții în tomoe-nage. Printre elevii săi s-au numărat Tadahiro Nomura, Shohei Ono și Joshiro Maruyama, toți trei multipli campioni olimpici și mondiali în judo. În prezent, Shinji Hosokawa este membru al IJF Education și membru al Comisiei de Antrenori.

Pe lângă toți aceștia, așa cum este tradiția stagiilor de la Pantheon Judo Camp, personalitatea din lumea academică invitată în acest an să le vorbească participanților este profesorul Ioan Roxin. În prezent profesor universitar în tehnologia informației și comunicării la Departamentul „Informatică și multimedia” al Universității Franche-Comté, Ioan Roxin va aborda cu această ocazie un subiect extrem de actual: Inteligența artificială.

Tocmai datorită acestui interes ridicat, spre deosebire de edițiile anterioare, în această vară stagiul de pregătire a fost extins pe durata a două săptămâni. Prima parte a pregătirii se va desfășura în intervalul 25 – 31 august și se va adresa judoka de peste 14 ani. De pe 1 și până pe 7 septembrie în centrul atenției se vor afla sportivii de până în 14 ani, care vor avea la dispoziție un stagiu de pregătire adecvat vârstei lor.

Antrenamentele se vor desfășura în cel mai mare dojo în aer liber din Europa, situat în stațiunea Venus. Suplimentar, participanții vor avea la dispoziție și terenuri de sport și de cross fit unde își pot completa pregătirea fizică alături de antrenorii lor.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222