Connect with us

Administratie/politica

Anunț public – organizare licitație amplasamente mijloace publicitare

Published

on

U.A.T. municipiul Constanța, cod fiscal 4785631, cu sediul în municipiul Constanța, B-dul Tomis nr. 51, judetul Constanța, telefon 0799606132, e-mail: biroulpublicitate@primaria-constanta.ro, organizează licitație publică în data de 01.02.2023, ora 12.00, la sediul U.A.T. municipiul Constanța din bd. Tomis nr. 51, mun. Constanța, județul Constanța.  

Obiectul licitației publice îl constituie închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al U.A.T. municipiul Constanța, identificate cu număr cadastral și valoare de inventar, grupate în 2 pachete, conform anexelor ce fac parte integrantă din documentația de atribuire aprobată prin H.C.L. nr. 575/29.11.2022 privind închirierea prin licitație publică a amplasamentelor prevăzute în H.C.L. nr. 105/23.04.2021 privind aprobarea Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța – etapa a-II-a.

Pachetele se vor licita individual și cuprind locații de pe tot teritoriul U.A.T. municipiul Constanța pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase și indicatoare publicitare direcționale.

Închirierea se face conform art. 333, art. 335 din O.U.G. nr. 57/2019 și conform H.C.L. nr. 575 din 29.11.2022.

Documentația de atribuire pentru fiecare pachet de amplasamente, respectiv: caietul de sarcini, fișa de date a procedurii, formulare, contractul de închiriere-cadru, se pot procura de la Serviciul registratură electronică și management documente – biroul nr. 4, situat în incinta City Park Mall – Bdul. Alex. Lăpușneanu nr. 116 C, Constanța, zilnic, până la data de 16.01.2023, ora 16.00, contra sumei de 200 lei/pachet. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 17.01.2023, ora 16.00.

Ofertele pot fi transmise prin poștă sau depuse la Serviciul registratură electronică și management documente – biroul nr. 4, situat în incinta City Park Mall – Bdul. Alex. Lăpușneanu nr. 116 C, Constanța, până la data de 31.01.2023, ora 12.00.

Relații suplimentare se pot obține: la sediul din Constanța, str. George Enescu nr. 4, la telefon 0799606132 sau prin e-mail la adresa: biroulpublicitate@primaria-constanta.ro.

Administratie/politica

Vizită de Excelență la Primăria Constanța! Cu cine s-a întâlnit edilul Vergil Chițac

Published

on

A fost o plăcere și un privilegiu să o primesc astăzi, în vizită de curtoazie, pe Excelența-Sa doamna Kathleen A. Kavalec, Ambasador Extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite în România, care ne vizitează orașul la doar șase săptămâni de la preluarea mandatului diplomatic de ambasador în țara noastră.
Discuția de astăzi a fost una substanțială, consistentă. Am trecut în revistă principalele domenii de colaborare, stadiul actual al proiectelor româno-americane la nivelul municipiului Constanța, principalele oportunități de consolidare a acestora.
Am rugat-o pe doamna Ambasador să ne sprijine prin promovarea orașului Constanța și a întregii regiuni în mediile de business din Statele Unite. Orașul Constanța are nevoie de investiții masive care să poată susține proiectele sale ambițioase de dezvoltare.
Excelența-Sa ne-a transmis că orașul Constanța reprezintă una din destinațiile sale favorite de vizită, mai ales din perspectiva proiectelor locale la care a contribuit în misiunea diplomatică anterioară și a relevanței strategice a municipiului în actuala conjunctură de securitate a regiunii extinse a Mării Negre. Doamna Kathleen A. Kavalec a subliniat că facilitarea cooperării bilaterale în domeniul economic, în special în cel energetic, reprezintă o prioritate a mandatului său. În acest context, încurajează și sprijină proiectele municipalității de stimulare a prezenței companiilor americane în Constanța, în general în România.
Am discutat în detaliu inițiative, proiecte și oportunități în multiple domenii, inclusiv colaborarea și parteneriatul la nivel municipal între Constanța și municipalități din Statele Unite, organizarea și desfășurarea unor misiuni comerciale la Constanța, cooperarea peopole-to-people, stimularea interesului investițional al firmelor și companiilor americane pentru marile proiecte de infrastructură din regiune, la nivel local, județean, regional etc.
”Este un moment istoric al relației bilaterale”, a apreciat ambasadorul SUA, iar în acest context regiunea extinsă a Mării Negre va rămâne și pe mai departe o regiune în care cooperarea româno-americană se poate exprima plenar, putând reduce influențele maligne ce pot destabiliza în continuare regiunea.
Doamna Kathleen A. Kavalec a exprimat și transmis recunoștința sa pentru căldura și sprijinul acordat de populația orașului și de către municipalitate refugiaților ucraineni sosiți în Constanța, subliniind totodată și oportunitățile pe care actuala situație geopolitică le poate genera pe plan local, inclusiv pentru dezvoltarea capacităților portuare și de infrastructură din regiune.
Sunt convins că discuția de astăzi, pentru care mulțumesc public doamnei Ambasador, va produce efecte pozitive asupra mediului investițional din municipiu și va facilita intențiile reciproce de dezvoltare a cooperării și parteneriatului strategic româno-american.
Acest parteneriat are o ancoră solidă la Constanța.

Continue Reading

Administratie/politica

Începe modernizarea străzilor în comuna Corbu

Published

on

Administrația locală Corbu anunță că începe modernizarea străzilor Câmpului, Pescărușului și Luceafărului din localitate. 
Rugăm locuitorii din zonă care dețin materiale sau bunuri pe domeniul public să și le recupereze pentru a nu exista discuții ulterioare.
De asemenea, conducătorii auto să evite să-și parcheze mașinile în zonă, să manifeste atenție în trafic și înțelegere privind disconfortul creat.

Continue Reading

Administratie/politica

O școală ca afară, la Năvodari! Cum merg lucrările

Published

on

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru anunță că lucrările avansează la noua Școală nr.3, prima școală care se construiește la Năvodari după 30 ani!
Constructorul și conducerea Școlii nr.3 Tudor Arghezi s-au întâlnit astăzi pentru a alege materialele și culorile pentru interioare: gresie, faianță, pardoseli clase, laboratoare și sala de sport, teren sintetic exterior.
Zilele acestea se toarnă ultimii stâlpi și se pregătește în 2-3 săptămâni turnarea plăcii de la etajul 2.

Continue Reading

Administratie/politica

Primăria Năvodari s-a apucat de drumuri! Strada Plopilor, extinsă la 4 benzi

Published

on

Într-o postare pe pagina de socializare, primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru a anunțat că se lucrează la drumurile din oraș. Strada Plopilor va avea 4 benzi, trotuare, spații verzi și piste de biciclete!
Astăzi au demarat lucrările pentru modernizarea principalelor străzi din Năvodari, proiect de 19 milioane lei finanțat din fonduri europene!
Vor fi reabilitate complet străzile Rândunelelor, Albinelor, Constanței, Plopilor, Nuferilor, Recoltei și Corbului!
Rog riveranii de pe str. Plopilor să își recupereze bunurile aflate pe domeniul public. De asemenea, recomand conducătorilor auto să evite zona lucrărilor și să nu parcheze autoturismele pe segmentul de drum intrat în reabilitare

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 CityPressConstanta || citytvconstanta@gmail.com || 075.888.2222