Connect with us

Diverse

Secretul frumuseţii de invidiat

Published

on

Tenul impecabil, secretul frumuseţii de invidiat! Cu atât mai mult în sezonul estival, atunci când dorim să atragem toate privirile. Tratamentul de hidratare și revitalizare al tenului pe care vi-l prezentăm în acest material se va dovedi a fi aliatul de nădejde al fiecărei femei care ține la imagina ei.

În lunile toride ale verii, acest tratament de hidratare și revitalizare este esențial pentru a ne menține tenul impecabil. O procedură extrem de eficientă, care se face în patru pași simplu.

Primul pas este dubla ionizare, care pregătește pielea prin intrarea mecanismelor de apărare împotriva radiațiilor ultraviolelete. Pasul doi îl reprezintă oxigenarea, care stimulează regenerarea celulară. Pasul trei îl reprezintă masajul, care relaxează pielea și stimulează schimburile intercelulare.  Ultimul pas este aplicarea măștii de hidratare.”, declară ELENA ION, cosmetician

O astfel de terapie este recomandată atât înainte de expunerea la soare, cât și după. Iar beneficiile sunt, desigur, numeroase.

Dacă tratamentul se realizează înainte de expunerea la soare, pielea se hidratează, bronzându-se mult mai ușor și căpătând un bronz mai intens. De asemenea, se previne îmbătrânirea acesteia. Dacă tratamentul se realizează după expunerea la soare, se prelungește bronzul auriu, se păstrează aspectul tânăr al pielii, se luptă împotriva apariției ridurilor și hidratează foarte intens pielea.”, completează ELENA ION, cosmetician

Sunt foarte încântată de acest tratament. Nu mă așteptam să fie atât de relaxant. Observ deja relaxarea de pe tenul meu și acum sunt foarte nerăbdătoare să merg la plajă.”, spune o clientă

”În afară de tratamentul prezentat, mai avem încă alte zece tratamente care se pot face cu acest aparat. Aceste tratamente se fac în funcție de sezon și sunt noninvazive: antiaging, de hidratare, pentru ten gras sau pentru pete pigmentare. La fiecare tratament cu acest aparat minune oferim discout, iar la achiziționarea a două tratamente, oferim o reducere de 15%.”, declară  TATIANA BAIU, administrator salon

Iar pe lângă aceste oferte și discount-uri, specialiștii în frumusețe vă propun și alte terapii la fel de eficiente.

”Pe lângă aceste tratamente, mai avem pe partea de cosmetică și tratament facial de curățare, ce costă 180 lei și durează 90 de minute, LPG facial, masaj facial, pensat, vopsit sprâncene, gene, epilare cu ceară unică și tradițională, precum și epilare definitivă.”, completează TATIANA BAIU, administrator salon

Așadar, lunile de vară nu sunt nicidecum un impediment în calea frumuseții, căci experții în domeniu vor găsi cele mai inovatoare soluții pentru un look de invidiat.

Diverse

Continuă demolarea construcțiilor abandonate

Published

on

Continuă acțiunile de demolare a construcțiilor abandonate și insalubre din municipiul Constanța. Până în prezent, au fost dezafectate cinci astfel de clădiri din mai multe zone ale orașului de la malul mării.

Acțiunea a demarat în urmă cu câteva luni, când a fost dezafectat un chioșc din zona Cireșica ce fusese abandonat și care se transformase în focar de infecție. De altfel, toate construcțiile pentru care s-a luat decizia dezafectării deveniseră practic depozite de gunoi și adăposturi pentru oamenii străzii.

“Acțiunea este în derulare, urmând ca după eliberarea terenului, administratorul drumului public să reabiliteze trotuarele prin programele pe care le are în desfășurare.”, declară MONICA CABUZ, Poliția Locală Constanța

O altă clădire abandonată și insalubră care a fost demolată zilele trecute este cea din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5.

În total, este vorba despre 5 construcții din mai multe zone ale orașului, care au fost dezafectate până în prezent.

Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și pentru alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic si urbanistic orașului.

sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

 

Continue Reading

Diverse

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului

Published

on

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului, în municipiul Constanța. În aceste zile, vizat este cartierul Kilometrul 4, unde echipele de intervenție acționează pe strada Nehoiului.

Astfel de lucrări au loc constant pentru modernizarea infrastructurii rutiere în zonele rezidențiale. Arterele de circulație sunt reabilitate pentru ca toți locuitorii orașului să beneficieze de condiții optime de trafic rutier.

Echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile cu utilaje de frezare pe strada Nehoiului. Se decopertează zona carosabilă pentru a fi recondiționată cu asfalt.

Lucrări similare au avut loc în această primăvară pe arterele secundare din cartierul Faleză Sud. Carosabilul a fost reabilitat pe strada Pajurei, pe strada Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Brizei, porțiunea cuprinsă între strada Petru Cercel și strada Steluței.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.

sursa foto: Primăria Constanța

Continue Reading

Diverse

Haine „de firmă” fără documente, comercializate pe plaja din Eforie!

Published

on

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa  au depistat o persoană care oferea spre comercializare mai multe articole vestimentare ,,la preţ avantajos”, pe plaja din staţiunea  Eforie. 

Femeia în cauză nu avea documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, jandarmii au aplicat ieri 11 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 5250 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta