Connect with us

Diverse

Pentru un look spectaculos

Published

on

Tratamentele pentru păr, la mare căutare în rândul constănţenilor. Doamnele, domnişoarele, dar şi domnii apelează tot mai des, în ultima perioadă, la astfel de terapii şi proceduri, tocmai pentru că rezultatele sunt spectaculoase. Iar în perioada lunilor toride de vară, cu atât mai recomandate sunt aceste tratamente, ne asigură specialiștii în beauty.

Tratamentele atent aplicate au rolul de a îngriji în profunzime firul de păr şi de a-i reda frumuseţea naturală. Efectuat în doar trei pași simpli, tratamentul de hidratare și recondiționare Reaction este recomandat îndeosebi în lunile de vară.

Este un complex de uleiuri și vitamine pentru sănătatea părului, este creat pentru revitalizarea părului vopsit, decolorat, obosit, casant, care se rupe le periat, este greu de descurcat sau cu vârfuri explodate.”, declară SORIN ADRIAN, haistylist

Așadar, beneficiile unei asemenea terapii sunt numeroase, iar rezultatele spectaculoase.

Acest tratament oferă hidratare și un finisaj strălucitor, care va rezista între patru și șase săptămâni.”, declară SORIN ADRIAN, haistylist

”Periodic, folosesc aceste produse și sunt foarte mulțumită de acest tratament. Vi-l recomand în special în acest sezon.”, spune o clientă

De altfel, experții în beauty vă aşteptă să descoperiţi fascinanta lume a frumuseţii şi să alegeţi din variata gamă de servicii, tratamente şi terapii recomandate indiferent de sezon.

“Pentru clienții salonului nostru, avem o gamă diversificată de servicii de hairstyling femei și bărbați, manichiură, pedichiură, cosmetică. De asemenea, venim în întâmpinarea clienților, pe lângă prețurile atractive, cu numeroase alte oferte de sezon.”, încheie SABRINA KUDSI, manager salon

Diverse

Continuă demolarea construcțiilor abandonate

Published

on

Continuă acțiunile de demolare a construcțiilor abandonate și insalubre din municipiul Constanța. Până în prezent, au fost dezafectate cinci astfel de clădiri din mai multe zone ale orașului de la malul mării.

Acțiunea a demarat în urmă cu câteva luni, când a fost dezafectat un chioșc din zona Cireșica ce fusese abandonat și care se transformase în focar de infecție. De altfel, toate construcțiile pentru care s-a luat decizia dezafectării deveniseră practic depozite de gunoi și adăposturi pentru oamenii străzii.

“Acțiunea este în derulare, urmând ca după eliberarea terenului, administratorul drumului public să reabiliteze trotuarele prin programele pe care le are în desfășurare.”, declară MONICA CABUZ, Poliția Locală Constanța

O altă clădire abandonată și insalubră care a fost demolată zilele trecute este cea din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5.

În total, este vorba despre 5 construcții din mai multe zone ale orașului, care au fost dezafectate până în prezent.

Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și pentru alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic si urbanistic orașului.

sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

 

Continue Reading

Diverse

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului

Published

on

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului, în municipiul Constanța. În aceste zile, vizat este cartierul Kilometrul 4, unde echipele de intervenție acționează pe strada Nehoiului.

Astfel de lucrări au loc constant pentru modernizarea infrastructurii rutiere în zonele rezidențiale. Arterele de circulație sunt reabilitate pentru ca toți locuitorii orașului să beneficieze de condiții optime de trafic rutier.

Echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile cu utilaje de frezare pe strada Nehoiului. Se decopertează zona carosabilă pentru a fi recondiționată cu asfalt.

Lucrări similare au avut loc în această primăvară pe arterele secundare din cartierul Faleză Sud. Carosabilul a fost reabilitat pe strada Pajurei, pe strada Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Brizei, porțiunea cuprinsă între strada Petru Cercel și strada Steluței.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.

sursa foto: Primăria Constanța

Continue Reading

Diverse

Haine „de firmă” fără documente, comercializate pe plaja din Eforie!

Published

on

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa  au depistat o persoană care oferea spre comercializare mai multe articole vestimentare ,,la preţ avantajos”, pe plaja din staţiunea  Eforie. 

Femeia în cauză nu avea documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, jandarmii au aplicat ieri 11 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 5250 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2020 CityPressConstanta